Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Julefrokosten

Karakter: 5.0/5
Visninger: 8081

Af: Mikejj74.

Læs flere noveller af:
» Mikejj74.

Skriv til:
» Mikejj74
Jeg arbejder på en mindre tegnestue i provinden, jeg er arkitekt 34 år, jeg er åben bøsse Jeg er rimelig maskulin, ingen løsehåndled, behåret, skaldet med skæg rundt om munden. Selv om jeg arbejder i en meget mandsdomineret verden, med kontakt til håndværker har det aldrig været et problem.

En af mine kollegaer er en 39 åring far til 3. Han er bygningskonstruktør, en rigtig dygtig fyr og bestemt det eneste eyecandy der er i helefirmaet. Han er ikke model pæn, men en rigtig maskulin fyr, der oser af sex – ligner simpelthen et godt fuck. Han er høj, bredskuldret og selv om der er kommet en begyndende mave så kan man stadig se at han har spillet håndbold på et højere plan. Der er ingen tvivl om at han har været damernes ven med det glimt i øjet, og han er bestemt en der stadig trods kone og fire børn kigger efter pigerne. Han er den kollega jeg kommer bedst ud af det med og vores humor falder i hak. Jeg har tit i det skjulte kigget efter bulen i bukserne men der har ikke været det vilde at se – ikke lige som de fantasier jeg har haft.

Jeg passer meget på at han ikke skal lægge mærke til at jeg syntes at han er vildt lækker og fræk – for hvordan ville han lige reagere. En dag hvor jeg var alene på kontoret og så et hans computer var tændt checkede jeg lige hvad han havde søgt på inde på Internettet og jeg kunne se at han havde kigget på nogle sider med nøgne damer og prostituerede. Jeg kiggede lidt på de billeder han havde set på og pludselig faldt jeg over en prostitueret ladyboy som han havde set på og han havde kigget på alle hans billeder så det var ikke bare en fejl han var kommet ind på ham.

Julefrokosten var ret vår, men jeg holdte mig og mere ædru end de andre da jeg ikke ville gentage det forrige års pinlige succes med at drikke mig i hegnet. På et tidspunkt, da jeg skal ud og pisse står Michael derude og pisser, jeg går op ved pissoiret og tager min pik frem og tisser. Vi smalltalker og jeg forsøger diskret at kigge på Michaels pik. Men uden held – for han tager mig i det og pludselig er situationen lidt pinlig. Jeg får hurtigt rystet kalorious og proppet den ind i bukserne og skynder mig ud i baren. Michael følger efter og bestiller et par hurtige shots til os. Mens vi står der bryder jeg isen og spørger pænt til hans familie og han fortæller at konen passer de fire børn og at han har skal med natbussen hjem når festen er over. Festen går videre og jeg danser med sekretærerne og drikker videre. På et tidspunkt skal jeg på toilet igen og ånder lettet op da jeg er alene der inde. Jeg stiller mig op ved piskummen igen, fisker pikken frem og begynder at pisse i en stor tyk stråle – jeg hører døren gå og det er Michael der kommer ind, han stiller sig lige ved siden af mig åbner bukserne, tager pikken ud og begynder også at pisse – denne gang gør jeg alt for at vise at jeg ikke kigger. Jeg kan se at Michael drejer sig over til mig lige og der står vi så.

Han stopper først med at pisse og bliver stående, jeg begynder at ryste min pik og tager et hurtigt kig ned på min pik og hans – jeg kan se at han også kigger på min pik. Pludselig spørger han så: hvad syntes du om min pik? Overrasket spørger hvad fa’en han mener og han svare at en fræk fyr som mig måtte da have prøvet en masse fyrer. Jeg siger at jeg da har været en tur rundt om blokken men at jeg nok ikke havde været sammen med flere fyre end det antal damer han havde kneppet. Nå siger han, men hvad siger du så??? Til hvad siger jeg – til min pik svarer Michael. Hvad jeg har set – så ser den ok ud sagde jeg. Ok ud - mumler han. Ja!! siger jeg, jeg har set det der var større men også det der var mindre….og det svar tror jeg nok chokerer ham. Gir du et Blow? spørger han pludselig. Overrasket spørger jeg hvad fa’en han mener med det. Han siger at jeg har en perfekt suttemund med store læber og at han trænge til at fyre en ladning af og at han godt kunne tænke sig at prøve et blowjob af en fyr da han havde hørt at vi sutter bedre pik end damer. Pludselig går døren op og en anden kollega kommer ind, jeg får pakket sydfrugterne væk og går over til håndvasken, Michael følger bagefter – fisker en smøg op af bukserne spørger om jeg vil ha´ en. Takker nej og siger at han ved jo godt at jeg er ikkeryger. Så spørger han om jeg ikke vil med ud og holde ham ved selskab mens han ryger og jeg siger at det kan jeg da godt.

Det er pisse koldt, stjerneklart og meget mørkt udenfor restauranten. Michael siger: Kom lige - og går ned af fortovet hen til en mørk port – jeg følger efter.

Han stiller sig på af væggen tænder sin smøg og siger så til mig: Ta min pik ud!!! Fuck da dig – siger jeg.
I et hårdere tonefald siger han så: tag min pik ud!!! Jeg er vildt tændt og alligevel pisse nervøs – ikke for at blive opdaget men for at ødelægge et forhold til en god kollega. TAG MIN PIK UD AF MINE BUKSER, siger han så hårdt. Jeg går hen til ham, sætter mig på hug, tager fat i lynlåsen og kører den ned. Tager min hånd inden for i bukserne og får hans pik lirket ud i det fri. Sut min pik, hvisker han med smøgen i munden. Jeg tøver lidt og han hvisker igen. Sut så for helvede min pik, Peter. Jeg tager pikken i munden og mærker den langsomt vokse. Den smager lidt af pis og han begynder langsomt at mundkneppe mig med sin halvfede pik og jeg er overrasket over tykkelsen. Men det er pissekoldt og jeg ryster af kulde, rejser mig op og er allerede stiv i alle lemmer af kulden. Jeg siger at jeg gider fanme ikke sutte pik som en anden luder i en kold port midt om natten. Han smider smøgen fra sig læner sig frem og tager fat i min skjorte og rykker mig frem til hans ansigt – han hvisker: har du et andet forslag???? Vi kan jo skride hjem til mig og fortsætte hvor vi slap - siger jeg. Han gir mig pludselig et hurtigt kys på munden og slipper i min skjorte. Top – siger han og vi går hen mod restauranten.

Det er egentligt for tidligt til at smutte fra julefrokosten kl. er kun 12.30, men jeg siger at jeg har hovedpine og vil smutte. Vi havde aftalt at jeg skulle vente i porten og i den bidende kulde står jeg nu i mørket og venter. Jeg kigger på uret og der er gået 10 min. Jeg giver ham 5. min mere og så skrider jeg hjem hvis han ikke er der. Da de 5 min er gået over taler jeg mig selv ti at vente yderlige 5. min mere - selv om jeg hunde fryser.

Da de 5. min er gået begynder jeg skuffet at går ned af gaden. Pludselig hører jeg en komme løbende efter mig, Jeg vender mig om og ser det er Michael i fuld firespring med sin jakke flagrende over hovedet.
Jeg troede ikke du kom sagde jeg…. Han sagde han var nervøs - for han ville gerne prøve sex med en anden fyr og var bange for om det ville ødelægge vores forhold og at i hans brandert lige finde ud af hvad han skulle gøre. Men han ville have sex med mig og det skulle være i aften.

Jeg bor 10. min gang fra restauranten i en 4. værelseslejlighed som jeg med en ekskæreste har sat i stand. Mens vi går spørger han pludselig om jeg egentligt kan li´ at få pik i røven?? Jeg svarer at jeg nok mest er aktiv men at jeg da er blevet bollet af nogle fyre. Han kigger på mig og siger du har fanme også en lækker røv.
Vi kommer til min opgang, jeg låser op og vi går ind. Da vi kommer inden for i opgangen vender han mig om og kysser mig. Jeg åbner munden og mærker hans tunge komme ind. Han smager af smøger, snaps og øl – ikke den bedste blanding, men bare det at jeg står her Med Fucking Michael er helt vildt og jeg er helt oppe at ringe.

Vi går op i min lejlighed og jeg åbner døren til entreen. Vi går ind og hænge overtøjet op. Jeg spørger om han vil have noget, en øl eller noget. Din mund og røv svarer han….. Jeg smiler til ham og siger at han kan smutte ind i stuen mens jeg lige napper et hurtigt bad. Jeg vil med - svarer han og jeg må jo så fortælle ham at for ikke der skal gå lort i det så er jeg nød til at skylle mig ud og at det gør jeg helst alene. Men der er kolde øller i køleskabet siger jeg.

Jeg skynder mig ud på badeværelset smider al tøjet og får nu gjort det man nu skal gøre. Med et håndklæde om livet på mig går jeg ind i stuen. Men han er der ikke. Michael, siger jeg og han svarer: Jeg er inde i soveværelset. Jeg går der ind, han ligger under dynen i min seng og al hans tøj er spredt rundt omkring sengen. Du ser dejlig ud siger han. I lige måde siger jeg og går hen og rykker dynen af ham. Han ligger splitter nøgen, med en halvfed pik på. Spred benene siger jeg. Og han spreder benene. Jeg lægger mig ned på maven mellem hans ben og tager hans pik i munden. Nosserne er barberede og håret over pikken er trimmet. Nosserne er ikke så store men pikken vokser sig tyk og har en god længde på 17 cm. Pikhovedet er stort og der er store vener ned langs siden på hans pik. Pikken bliver hurtigt stiv og jeg smiler op til ham og siger at den alligevel er bedre end OK. Han smiler og siger Tak og med sin ene hånd guider han mit hoved ned over hans pik igen. Sut min pik, tag den helt ned i halsen. Jeg sutter det bedste jeg har lært. Michael stønner og siger at det er det bedste blow han har fået.

Jeg sætter mig op og åbner skuffen i bordet ved siden af sengen og tager en sort flaske ud, jeg smører mit røvhul. Jeg sætter flasken mod hans pikhoved og lader glidecremen kører ud over hans pik. Han stønner og siger at det er dejligt. Jeg rejser mig og tager fat omkring hans pik og langsomt sænker jeg mig ned over hans pik. Fuck du er stram siger Michael da hans pikhover der kommet indenfor. Det er lang tid siden at jeg har fået pik og skal lige vende mig til det. Men michael presser til og pikken glider op i mig i et hug. Av for helvede siger jeg højt, Michael grinder frækt og siger: Nå kan du ikke klare at få en ordentlig mandepik op i din røvfisse. Jeg smiler og siger til ham at han da bar kan give mig det bedste han kan for jeg skal nok køre ham træt før jeg er færdig… Han smiler og siger lad os nu se og så begynder han at kneppe løs. Min pik står op af maven og er helt stiv, jeg læner mig frem og kysser Michael grådigt og han gengælder mine kys. Fuck det er godt hvisker han, din røv er bare så dejlig at køre i.
Din pik passer perfekt i min røv hvisker jeg til ham. Pludselig vælder han mig rundt så jeg ligger på ryggen, han tager mine ben op over hans skuldre og trækker mig helt ud til kanten af sengen og propper sin pik ind i min røv igen. Han knepper mig i lange og taktfaste stød, mens han spørger om jeg kan li at få mandepik. Jeg stønner at han bare kan køre løs i min røv. Han tager fat om min pik og begynder at spille den. Han hvisker at det er mærkeligt at have en anden fyrs pik i hånden. Jeg siger det er vel også mærkeligt at have sin pik oppe i røven på en fyr. Han griner og siger Nej, det er ikke mærkeligt – det er bare fantastisk.

Hans pik ramme de helt rigtige steder i min røv og den faste rytme han kører min pik af med gør at jeg næsten ikke kan holde igen. Jeg forsøger at undslippe men han holder mig fast og siger: Skat kom med din sperm, jeg vil se dig komme. Jeg vrider mig og stønner højt og spermen skyder ud af min pik og lander over hele brystet på mig. Michael knepper ufortrødent videre i min nu meget ømme og følsomme røv. Han knepper som en maskine i et fast tempo. Jeg vrider mig af en blanding af ekstase og ømhed. Jeg kommer snart siger han: hvor vil du ha’ mit sperm? Jeg vil ha’ dit sperm op i mig siger jeg og Michael pumper løs, Vil du ha mit sperm i din røvfisse, siger han igen og igen. Ja, gi’ mig dit sperm, sprøjt i, mig nærmest råber jeg. Michaels åndedræt bliver heftigere og han råber, Fuck jeg kommer, Fuck jeg kommer. Og jeg kan mærke at jeg bliver fugtig i røven og det begynder at smaske når han kører pikken ud og ind. Michael trækker pikken ud af mig og jeg mærker hullet og den kølige luft mod min åbne røv Og spermen siver langsomt ud af mig.
Michael lænder sig ind over mig og begynder at slikke mit sperm op, han arbejder sig op over maven mod brystkassen, til halsen og til sidst omslutter hans spermmund min i et langt tungegkys.

Desværre blev han ikke og sov, han tog natbussen hjem til konen. Mandag fik jeg en sms hvor i der stod: Tak for sidst det var noget af en oplevelse – håber der kommer flere. Knus ham med pikken der alligevel er bedre en OK.

Kommentar