Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Patrick og de to fyre.

Karakter: 4.6/12
Visninger: 8823

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Patrick var på vej hjem fra sin ven, klokken var ved at være tre om natten. Solen var ved at stå op og Patrick var lidt liderlig, han kunne godt lige sin ven, Marc. Men det viste Marc ikke noget om. Og Patrick have også svært ved at skjule sin stive pik, da de var i svømmebassin, hvor efter de lå og tørret sig på græsplanen efter. Hvor Marc have taget sine shorts af og lå nøgen og tørret sig, hvor Patrick ikke skulle lægge på ryggen, så vil hans shorts bare ligne et telt.

Patrick var så optaget af sine tanker, at han ikke lod mærke til to fyre fulde efter ham. Da Patrick nærme sig skolen, hvor han skulle gennem skolegården. Mærket han nogle tage fat i ham og sagde:

Hvis du råber op eller noget, så får du slag!

Patrick bliv pisse bange og skulle ikke nyde at få slag, så han holdet kæft og gik med de to fyre. De gik ind i skolegården og over til et halvtag hvor der var nogle bord bænke, hvor de to fyre sagde til Patrick:

Husk og holde kæft og gør hvad vi siger, så vil der ikke ske dig noget!

Patrick kunne ikke se hvem det var, de begge hade huer med huller i og han kunne heller ikke genkende stemmerne. Han var blevet skubbet hen i hjørnet, hvor de to fyre stod og kigget op og ned af ham. Patrick ønsket bare de ville lade ham gå, men det skulle ikke ske. For de kom tættere på ham, hvor den ene begyndte at tage på hans røv, hvor den anden tog og kørte en hånd hen over Patricks pik.

Hvad var de ude på, tænkte Patrick og var rigtigt bange. De to fyre gik et par skridt væk fra Patrick, hvor de bad ham om at smide tøjet. Patrick tævet lidt, hvor de to fyre minde ham om, hvis han ikke gør eller hørte hvad de sagde, så ville han få slag.

Patrick tog fat i shorts kanten og hiv forsigtigt ned, den lille hårdusk som Patrick have kom til syne. Patricks pik var også begyndt at vokse, så da han fik shortsene og underbukserne ned over pikken, sprang den frem og stod godt stiv op af hans mave.

De to fyre som stod nysgerrigt og fulgte med, grinet lidt og bad Patrick om at tage shortsene og underbukserne helt af, det samme skulle han også gør med T-shirten.

Lidt efter stod Patrick helt nøgen i skolegården og midt om natten, han står og kigger ned på sin stive pik som står og dunke mod hans tynde mave. Patrick kunne høre de to fyre stå og hviske sammen, hvor de så begyndte at tage deres tøj af. Lidt efter kunne Patrick se to større stive pikke, de var nok omkring de 17- 20 cm, så hans pik var noget mindre end deres. Patricks pik var omkring 13, og det var lille af hans alder. Patrick var 16 og bliv mobbet med sin lille pik.

Sut vores pikke, kom det fra dem!

Patrick tøvet lidt igen og tænkte på om han bare skulle løbe, for han boede ikke så langt fra skolen. Men de vil sikkert indhente ham, for de var noget større og sikkert også hurtigere end ham. Så han gik et par skridt hen mod de to fyre, gik ned på knæ og tog om den ene fyres pik, træk forhuden tilbage og begyndte at sutte så godt han nu kunne, han have aldrig suttet en pik før, men han have tit haft tanken om hvordan det ville være, nu kunne tanken blive til virkelighed. Nu have han en pik i hånden og den var dejlig varm, pikhovedet var vådt af presperm og den dunket i hans hånd. Et par cm mere så var tanke blevet til virkelighed.

Kom nu, sagde fyren som have sin pik et par cm fra Patricks mund. Vi har ikke flere timer.

Patrick åbnet munden og førte fyrens pik ind i munden, lukket munden om den og begyndte at sutte det bedste han kunne. Og det så ud til han gjorde det godt nok, for fyren kunne lige det Patrick gjorde. Fyren kunne ikke holde til rart meget, før han træk sin våde stive pik ud af Patricks mund. Der efter gav han den et par ryg, rettet den mod Patricks ansigt som godt viste hvad der nu skulle ske. Han noget lige at få lukket øjne, da fyren lukket op for sit springvand af sperm. Fyren bliv ved med at sprøjte det det hvide sperm i ansigtet på Patrick, så han snart var helt hvid i hovedet.

Hold da op hvor du kan, kom det fra den anden fyr, som stod ved siden af og hiv i hans liderlige pik.

Da Patrick ikke kunne mærke mere da ramte hans ansigt, tog han to fingre og fjernet spermen fra sine øjne og så lige ind i en stiv pik. Det var den anden fyr, han var klar til at få samme tur. Så Patrick åbnet igen munden, begyndte at sutte og igen ikke i ret lang tid før fyren træk sig ud af hans mund. Patrick lukket øjne for han viste hvad der nu ville ske.

Du kan godt tro om min lille ven, kom det fra fyren som var klar til at sperme. Nu er det din røvs tur, grinet han og bad Patrick om at rejse sig og vende røven til.

Patrick når lige og vende røven til da han mærke det varme sperm ramme hans baller, det begynder at løbe ned over og mellem dem. Patricks pik som har været stiv hele vejen igennem, var ved at eksploder af liderlighed. Hvis han rørte eller andre gjorde det, så vil den gå af og sprøjte.

Fyren var færdig med at sperme og Patrick vendte sig om imod dem igen, håbet på de ville sutte hans pik. Men det bliv der ikke noget af, for da Patrick stod og så på de to fyre som han ikke kunne se hvem var, gik hans pik af uden nogen rørte på den. Patrick skrig da det første sprøjt flyd fra hans pik, han ville tage om den, men det noget han ikke, for de to fyre tog fat i hans arme og hans pik skød det ene sprøjt efter det andet, uden nogen rørte hans meget liderlig pik. Patrick stod og hiv efter vejret, og have svært ved at stå på benene.

Det Patrick stoppede med at sperme, stod hans pik og dunket og det kildere mere og mere i hans pik. Den ene fyr som have spermet i ansigtet på Patrick, tog om hans pik og hiv frem og tilbage. Da kom et skrig mere fra Patrick og igen kom der et langt sprøjt fra hans pik, hvor fyren slap hans pik og Patrick flad ned på jorden og hev efter vejret.

De to fyre gik hen til Patricks tøj hvor de pissede på det, derefter forsvandt hvor Patrick kom til sig lidt efter. Han gik hen og ville ha sit tøj på, men det var vådt så han tog bare sine underbukser på, som også var våde og gik hjemad.

Hjemme sov hans forældre og det var også godt, for han var kun iført nogen våde underbukser, og var fedtet i hoved og røv af sperm af to unge fyre som Patrick ikke viste hvem var. Han fik hurtigt et bad og gik i seng med en dejlig fornemmelse, og nu skulle han ikke tænke på hvordan det ville være, at sutte en pik for det havde han nu prøvet. Men hurtigt kom der en nu tanke, det var hvordan det ville være at mærke en pik op i sig og hvordan det ville føle at bolle en anden fyr…
Kommentar