Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Efterskolen

Karakter: 4.6/14
Visninger: 10722

Af: the_crow.

Læs flere noveller af:
» the_crow.

Skriv til:
» the_crow
Jeg var røget på efterskole og havde været der i to uger. Det var fredag aften og jeg sad, kun iført mine underbukser, på min seng og så det sidste af en film på min bærbar. Min værelseskammerat Daniel var i bad. Jeg er bredskuldret og har en pæn, muskuløs overkrop, jeg har dog ikke sixpack, og har halvlangt lyst hår. Jeg har vidst længe, at jeg var til drenge. Lige som min film sluttede kom Daniel ud fra badeværelset med et håndklæde om livet.
Daniel er spinkel, lidt lavere end mig og har kort, sort hår. Han gik hen til mod skabet, åbnede det og udbrød ”pis… jeg har ikke flere rene underbukser.” ”Hva med dem du havde med derud?” spurte jeg. ”De faldt ned fra knagen, de er helt våde” sagde han. ”Er… det i orden hvis jeg sover uden i nat?” spurte han derefter, tøvende og rødmede. Jeg selv rødmede kraftigt og kunne mærke at jeg fik stiv pik mens jeg sagde ”ja… det er okay”. Jeg havde ikke set Daniel nøgen før men havde ønsket det siden vi startede og udsigten til det gjorde mig liderlig.
Daniel havde ikke set at jeg havde fået stiv pik for han så alle andre steder end på mig. Dernæst fjernede han håndklædet og vente sig hurtigt for at hænge det op på tørrestativet jeg så på hans balder imens det dunkede af liderlighed i min tissemand så jeg skynde mig ned under dynen for at Daniel ikke skulle se det. Daniel gik hurtigt hen til lyskontakten og slukkede lyset så det eneste lys nu kom fra min sengelampe. Jeg kiggede efter Daniels pik, men han skynde sig hen til sin seng og ned under dynen så jeg kun nåede at få et kort glimt af den. Den så ikke ud til at være ret stor. Jeg slukkede min sengelampe så det eneste lys var månelyset fra vinduet imellem vores senge. Jeg kunne høre at Daniel hurtigt faldt i søvn men jeg kunne ikke sove.
Jeg lå i ca. en time uden at kunne falde i søvn. Min pik var stadig stiv og lå op af maven på mig og stak helt ud under underbuksekanten, jeg måtte bare se den. Jeg rejste mig lydløst op fra sengen og listede hen til Daniel der lå på ryggen med lukkede øjne og var langt væk i drømmeland. Jeg tog fat om kanten på dynen og løftede den forsigtig af ham og lagde den mellem Daniel og væggen. Daniels nøgne krop lå nu badet i månelys for øjnene af mig. Hans tissemand var ganske rigtigt ikke ret stor. Den var i hvert fald en del mindre end min som lige nu var mega stiv og hvor det blottede pikhovede stadig stak ud under elastikken. Den lå og pegede hen mod hans venstre hofte og hans nosser var små og pungen helt rund. Tillige havde han barberet alle pikhårene af, ligesom jeg havde, og det fik ham til at yngre ud end han var.
Jeg trak mine underbukser ned foran og ned under mine nosser så min pik kom fri. Jeg begyndte langsomt at onanere, jeg kunne ikke lade være, synet af Daniel nøgen var simpelthen for ophidsende. Jeg kæmpede med trangen til at røre ved ham og gav hurtigt efter for den. Jeg stoppede med at onanere og lod lagde forsigtigt fingrende mod hans lår. Jeg lod dem glide op mod Daniels tissemand, mens mit hjerte hamrede i brystet på mig og det dunkede i min pik. Jeg strøg forsigtig op af hans nosser og videre op af pikken. I næste sekund fik jeg et chok og gav et gisp fra mig af forskrækkelse. Daniel havde grebet fat i min hånd og så mig nu lige i øjnene.
Hans brune øjne og han ansigtstræk afslørede ingen følelser ikke engang søvnighed fra lige at være vågnet. Det eneste jeg kunne mærke var at hans tissemand nu var blevet stiv mellem mine fingre. Daniel trak mig i armen og førte blidt sin anden hånd rundt om min ryg og jeg satte mig ned med et knæ på hver side af ham. Jeg lænede mig nu ned over Daniel, og så ham dybt i hans brune øjne i et sekund før vores læber mødtes. Imens vi kyssede lagde jeg mig helt ned over ham, stadig med et ben på hver side af ham. Jeg lod min ene hånd løbe igennem hans hår imens min anden kærtegnede hans ene balde. Jeg kunne mærke at vores pikke lå og gned op og ned af hinanden, side om side og jeg kunde mærke hans bløde nosser mod mine. Hans ene hånd kælede mig på ryggen mens den anden legede med tog mig på røven. Jeg førte min hånd op til hans pik og begyndte at onanere langsomt på den, det fik ham til at stønne. Han spredte mine baller og begyndte at gnide mit røvhul. Det var noget af det bedste jeg havde prøvet og pludselig begyndte han at presse en finger op i min numse.
Jeg stønnede højt, det var bare så lækkert og jeg vidste hvad jeg ville. Jeg satte mig på hans lår mens jeg fortsat onanerede på ham. Så rejste jeg lidt og satte hans tissemand mod mit hul. Der sad jeg lidt hvorefter jeg lod ham glide langsom op i mig. ”Åhhh…….” sagde jeg højt da en bølge af nydelse ved at blive udvidet på denne måde vældede igennem min krop det gjorde ikke ondt som jeg havde forventet. Jeg lagde mig igen ned over ham og vi vente rundt så jeg lå nederst. Så begyndte han at kneppe mig jeg strammede og slappede af i numsen og nød følelsen af ham inde i mig. Mens vi bollede kunne jeg mærke min pik blive gnedet imellem os og jeg lod min pik glide op mellem hans baller og videre op i han numse. Ikke længe efter kunne jeg mærke orgasmen skylde igennem mig mens jeg mærkede den ustandselige strøm af sæd sprøjte ud af min pik. To sekunder efter at jeg var kommet kom Daniel med et brøl. Jeg kunne mærke sammentrækningerne i hele hans krop før jeg mærkede hans varme sperm, sprøjte op i numsen på mig.
Daniel holdt op med at kneppe og lå lidt hen over mig mens han gispede og stønnede. Jeg selv var nu også helt færdig af træthed. Med en kraftanstrengelse trak han sig ud af mig og lagde sig ned ved siden af mig. vi lå knuget ind til hinanden, vores tissemænd som nu var slappe lå trykket ind mod hinanden. Jeg kunne mærke Daniels sæd langsomt løbe ud af mit numsehul og jeg kunne mærke min sæd gnide mellem os i vores favntag og jeg tænkte på at tage et bad, men jeg faldt i søvn før jeg nåede længere.
Kommentar