Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Brev 3

(Brev)

Karakter: 5.0/9
Visninger: 5648

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
3. Brev Blowjob efter idrætstimen

Personer: John, lærer.
Jonas: elev i Johns 10. klasse.
Martin og Mikkel, Jonases kammerater.


Jeg har besluttet at skrive til dig for at fortælle, hvordan det startede og udviklede sig, så kan du selv dømme. Jeg gør det så nøjagtigt, som jeg kan huske det, og mens jeg skriver, kommer det tydeligere og tydeligere frem.

Læs første og andet kapitel ”Det skulle jeg aldrig ha’ sagt” og ”Blackmail” inden du læser dette.

Efter idrætstimen.

Der var nu gået en uge, foråret tog mere fat, og det gjorde Jonas også. Efter idrætstimen fredag, havde Jonas givet sig god tid efter badet, hvor jeg som sædvanlig havde badet sammen med det sidste hold. Det plejede ikke at give nogen form for vanskeligheder, selv om jeg var glad for at se på mande- og drengebilleder. Og jeg da også på sin vis nød at se på mine drenges flotte kroppe og udviklede kønsorganer, havde der aldrig været noget seksuelt over det for mig – forstå det, hvem der kan, det må have været sådan en professionel holdning. Men den fredag havde været anderledes, og det var naturligvis på grund af det, der var foregået mellem Jonas og mig. Når jeg så ham nøgen under bruseren, kunne jeg ikke lade være med at tænke på hans pik stiv og dybt plantet i min mund, og han gjorde intet for at gøre det lettere for mig. Det var, som om han med vilje viste sig frem for mig, svingede med pikken idet han smilede sit frække smil mod mig. Det havde virkning! Det dunkede i pikken, og jeg følte, hvordan den fyldtes med blod og voksede, samtidig med at blodet steg lige så voldsomt til hovedet, hvor der også var en dunken. Der var stadig andre fra klassen i badet, så jeg vendte mig hurtigt om, så jeg havde ryggen mod rummet, og havde vældig travlt med at vaske hår. Kun Jonas var stadig under bruserne, de andre var ved at tørre sig under den sædvanlige snak og latter og af og til lyden at snippen af et håndklæde, der ramte en nøgen bagdel og det efterfølgende skrig, latter, banden og løben omkring.

Jonas kom hen til mig, kiggede ned ad min forside og grinede:
Har du problemer? Jeg venter til de andre er gået.
Rejsningen fortog sig lidt, men pikken var stadig halvhård og ville ikke skrumpe mere, selv ikke da jeg tog den kolde bruser. Hvad havde han nu i sinde, tankerne snurrede rundt i det dunkende hoved.

Jeg havde taget mig god tid, så da jeg endelig kom ud i omklædningen, var der tomt med undtagelse af Jonas, som sad på bænken med håndklædet omkring lænden, men ellers ikke en trævl.
Kom her hen, kommanderede han.
Jeg kiggede mod døren.
Rolig, den er låst, grinede han.
Jeg havde også slynget håndklædet omkring mig, men det var tydelig løftet på det kritiske sted.
Jonas rakte ud og tog lidt håndfast om den tydelige bule, så grinede han igen sit frække grin: Hvorfor står den? Hvad mon du tænker på? Noget godt? Lad bare det håndklæde falde på gulvet.

Jeg slap det, og pikken svingede op til godt over vandret. Jonas slog let til den, så den svingede fra side til side, og blev endnu stivere.
Det er virkelig noget, du kan lide, det her, hva? Grinede han, tænder du virkelig sådan på at blive domineret? Eller er det noget andet, du tænder på, sagde han og slog håndklædet til side, så hans halvhårde pik og nosserne lå åbent for mit blik. Han lænede sig lidt tilbage og spredte benene mere. Jeg stirrede som hypnotiseret på hans organer og slikkede mig om munden. Det undgik ikke Jonases opmærksomhed, og han lo igen højt. Nå, det tænder du i hvert fald på. Sig nu højt, hvad du kunne tænke dig.

Jeg kiggede mig igen omkring.

Næh, bare rolig, vi er helt alene – denne gang, sagde han så og grinede.
Lad mig så høre. Sig det højt. Hvad kunne du tænke dig lige nu.

Jeg stirrede som hypnotiseret på hans pik, og så sagde jeg det:
Sutte din pik.

Arha, grinede Jonas, det kan du gøre bedre, prøv igen.

Jonas, jeg kunne tænke mig at sutte din pik, stammede jeg og kiggede op for at se, hvordan han modtog det. Jeg kunne se, at han ikke var helt tilfreds, så jeg tilføjede: sutte din dejlige pik.

Ok, grinede Jonas, godt nok for denne gang. Ned på knæ, brug bare håndklædet.

Jeg arrangerede håndklædet, sank ned på knæ og tog efter Jonases pik. Han slog hånden væk.

Næh, næh, ikke så hurtig, der er først lige et par ting, vi skal have på det rene.

Jeg så uforstående op på ham.

For det første, sagde han, du havde trusser på i dag i idrætstimen.

Jamen, stammede jeg, jeg kan da ikke.., hvis ikke så …

Ingen trusser, og ikke noget jamen, det bliver rigtig spændende, hvordan du vil klare en idrætstime uden, tænk, hvis du skulle komme til at tænke på noget frækt! Og så grinede han igen. Altså er det klart, ingen trusser eller andre underbukser på noget tidspunkt i skolen. OK?

Ok, stammede jeg.

For det andet, fortsatte han, du må finde nogle andre bukser, det går ikke med de cowboybukser, nu er det ved at blive forår. Du finder nogle tyndere og lysere nogen, så lyse som muligt, og så snævre som muligt. Klart?

Jamen, hvis nu ikke …

Ikke noget jamen, har jeg sagt, har du ikke nogen, så få fat på nogen.
Og for det tredje, når jeg siger ”kontrol”, så kommer du straks helt hen til mig, så tæt, så jeg let lige kan mærke efter, hvordan tilstanden er, vi skulle gerne have den her hård, det meste af tiden. Og for at gøre klart, hvad ”den her” betød, prikkede han til min pik med den ene nøgne fod.
Og så for øvrigt, du har været ulydig i dag, det med trusserne, det betyder, at der går et brev til, du ved, det bliver det til Mikkel og Martin, med de billeder, hvor du sutter min pik, de vil elske dem! Grinede han, og tænk på, at når du komme i skole på mandag, så har de siddet og onaneret til de billeder hele weekenden. Det bliver da morsomt at møde dem i skolen, ikke?

Jons, nej, Jonas, gør det ikke, tryglede jeg, det er allerede alt for meget.

Det skulle du have tænkt på lidt tidligere, nu er det for sent, grinede han, og jeg kan godt sige dig, jeg glæder mig til de næste breve til resten af fyrene, de vil elske de billeder, så tag dig nu rigtig sammen, det er dig, der bestemmer farten. Og lad mig så lige høre en gang til, hvad du ønsker dig mest, lige nu.

Jeg kiggede op på ham, kiggede på hans pik og nosser, der lå så indbydende lige foran mig. Hvordan var det kommet hertil? Hvad var der sket med mig? At en af mine mangeårige elever, kunne få mig i den grad bragt ud af fatning?
Men jeg sagde ikke desto mindre:

Jonas, må jeg slikke din pik?

Og hvad mere? Er der ikke mere, du kunne tænke dig at slikke? Kom nu, du kan godt!

Jeg kiggede på ham, hvad var han nu ude på? Så løftede han på sine nosser, så jeg var bragt på sporet.

Og jeg sagde det, jeg sagde det virkelig: Må jeg slikke dine nosser?

Gooodt, godt, grinede Jonas, og hvad skal det hele så ende med? Hvad kunne du tænke dig at gøre, når jeg kommer?

Hvad kunne jeg tænke mig? Jeg tænkte tilbage på eftermiddagen i mit computerrum og på den første gang, jeg smagte en andens sperm, og jeg havde nydt det, så jeg sagde:

Må jeg drikke din sperm?

Det var flot, grinede Jonas, så flot havde jeg ikke slev kunne sige det. Bare kom i gang, du kan se, der er allerede en del saft, der venter på din tunge.

Og det var der. Hovedet glinsede af den dejlige, glatte pikvæske, og en lang dråbe hang fra pikspalten.

Jeg sank helt ned på hælene og lænede mig frem, tog om skaftet på hans pik og bøjede det nedad, så pikhovedet var lige ud for mine læber. Og så slikkede jeg dråben op og fortsatte med at slikke op og ned over pikhovedet
Så det lækkede endnu mere saft.

Jonas trak sig lidt tilbage.

Ikke for ivrig, ikke for ivrig, nu er det nossernes tur, giv dem en ordentlig omgang, bare lidt synd, at jeg lige er vasket, så der er nok ikke så megen smag lige nu.

Jeg gjorde det, jo, jeg gjorde det! Jeg slikkede på posen, først foran, så under den, så især den højre kugle, og så den venstre. Om det var et uheld, eller det var en slags naturinstinkt, pludselig havde jeg den venstre sten i munden og masserede den med tungen.

Åh, åhja, det er godt, sukkede Jonas, hvordan fandt du på det? Også den anden. Kan du ikke få begge i munden på én gang?

Det kunne jeg, med noget besvær, for han var godt udstyret, selv om de ikke var helt så store som mine, men han var jo også kun en dreng endnu.

Så mærkede jeg en nøgen fod mod min pik, som lå over mine lår og var bræthård.

Hold kæft mand, du bliver jo selv helt liderlig af det her! Udbrød han. Du tænder virkelig. Du nyder det lige så meget som jeg, hva? Men bare rolig, det her skal vi nok gøre rigtig tit.

Og så begyndte han at gnide mig med foden.

Nok med nosserne, sagde han, nu pikken, det haster.

Det lod jeg mig ikke sige to gange. Greb igen om roden og dirigerede pikhovedet ind i munden. Klemte sammen med læberne og begyndte at køre op og ned over det øverste af hans pik, mens jeg pressede med tungen mod undersiden og hen over hovedet, når jeg trak mig tilbage.

Jonas sukkede og stønnede, jah, mand, det er godt det der, bliv ved, der, ja der, åh ja, det er det bedste, jeg har haft, sikke evner, du har.

Samtidig fortsatte han med at gnide min pik mellem foden og mine egne lår, så jeg var klar over, at det ikke ville vare ret længe, før jeg selv ville få udløsning.

Jaaah, tag det, slug det, nuuuu .. ååååhhh!

Og så kom han idet han pressede sig længere frem, så pikhovedet pressede mod bagvæggen af min mund, som i det samme fyldtes af den første udløsning, som jeg måtte sluge for ikke at blive kvalt. Så kom de næste ladninger to, tre mere, som helt fyldte munden og et par dråber sivede ud at mundvigene.

AAAhhhh, sukkede Jonas, idet han sank afslappet sammen, men beholdt sin pik i min mund. Sut den helt ren, der er nok et par dråber mere.

Og jeg slugte og suttede, tog endda med hånden og malkede det sidste ud af skaftet.

Og så må vi hellere lige gøre den her færdig, sagde han med sit sædvanlige grin, og kørte nu ekstra hurtigt og kraftigt med foden mod min pik, som da også kvitterede med en kraftig udløsning, som sprøjtede ud over både mine lår og Jonases fod.

Nej, se nu der, se, hvad du har lavet, sagde han og holdt foden op mod mit ansigt.

Jeg løftede mig fra gulvet og tog efter håndklædet, som jeg havde knælet på.

Nej ikke sådan, sagde han, slik det af. Og så holdt han foden helt hen mod min mund. Uden at tænke nærmere over det, slikkede jeg spermklatterne af foden. Så var jeg sunket så dybt, at jeg slikkede foden ren på en af mine elever. Kunne det blive værre?

Fortsættes: 4. brev: ”Sperm i klassen”
Kommentar