Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Da Martin tog Christians mødom

Karakter: 4.7/11
Visninger: 11064

Af: The Scariet..

Læs flere noveller af:
» The Scariet..

Skriv til:
» The Scariet.
Begge figurer i denne historie er opdigtede til denne hede historie med to lækre unge fyre.

God fornøjelse!

Christian stod lænet op af væggen med et glas champagne i hånden. Han kedede sig noget så grusomt ? kendte ikke over halvdelen af gæsterne og dem han kendte, kendte han ikke ret godt. Det var hans forældre der holdte kostumeparty for venner og kollegaer og de havde bedt Christian om i hvert fald at være med til starten, men nu var der gået lang tid, alle var fulde, de var for længst færdige med at spise og Christian kedede sig.

Christian havde valgt at kæde sig ud som Ole Lukøje, da han, sikkert skønnet sin seksualitet, elskede strømpebukser, som indgik i hans kostume. Han havde røde strømpebukser på, en hvid skjorte der gik ham til knæene, en rød hue, en træsprøjte samt en farvestrålede motivrig paraply. Christian havde lidt fortrudt sit valg af kostume, alle de voksne syntes at han var så nuttet. Ikke det en 16-årig teenager ønsker at høre.

Christian kunne ikke fjerne blikket fra Martin, der stod i sit flotte tjenertøj: krid hvid skjorte og sorte bukser. Christians forældre var temmelig velhavende og havde et stort hus, men var til gengæld ikke så meget hjemme, så de havde to ”tjenere” som hjalp med mangt og meget i huset. De fik en fast månedsløn, men arbejdede et forskelligt timeantal, alt efter hvor meget forældrene var hjemme, dog aldrig for meget.

Martin var afrikaner, men fød og opvokset i Danmark. Han var lige så brun som den mørkeste chokolade, var på daværende tidspunkt 25 og havde været ansat i fem år. Christian havde dog kendt ham længere, da han havde været babysitter for Christian siden han var 8-9 år, altså Christian. Han havde bl.a. badet Christian da han var lille og siden dengang havde Christian følt noget specielt for ham, som han aldrig havde kunnet tyde. Han havde hørt rygter om at Martin var homoseksuel og havde en mistanke om at han også selv var det, så han ville snakke med Martin om det.

Christian fulgte efter Martin, da han gik ud i køkkenet.
Martin. Jeg har aldrig set hvordan du bor, må jeg ikke sove hjemme hos dig i nat?
Det tror jeg ikke dine forældre vil synes er nogen god idé.
Please? Christian lavede sine store, våde tiggende hundeøjne, som han vidste Martin ikke kunne stå for. Christian havde et meget barnligt udtryk og især kostumet fik ham til at se meget yngre ud.
Hvad siger dine forældre?
De blander sig aldrig rigtig i hvad jeg laver, så jeg siger bare at jeg skal sove ved en ven og at du har lovet at køre mig.
Okay så, men så smut ind og sig det inden jeg ombestemmer mig.

Christian sprang glad og spændt ind i stuen og fandt sine forældre.
Mor og far. Må jeg ikke tage hjem til en ven og sove nu? Jeg har lovet at han må se mit kostume og Martin har lovet mig at han vil køre mig derhen, han har jo fri nu. Er det okay?
Jaja, det er fint min skat, bare skriv når du tager hjem. Sagde Christians mor, hendes stemme tydeligvis påvirket af alkohol. Christian takkede med et stort smil, skyndte sig op og pakke og løb så ned til Martins bil, hvor de kørte.
Skulle du ikke have haft kostumet af?
Jeg ville skynde mig så du ikke skulle vente. Har desuden tøj med.

Da de kom hjem til Martin hentede han to dåsesodavand i køkkenet og kom ind i stuen hvor Christian stod ved en stol og kiggede rundt. Han takkede da Martin rakte ham sodavanden. De snakkede lidt, inden Christian kom ind på det ønskede emne.
Er det rigtigt hvad de siger?
Hvad siger de da?
At du er til fyre? Martin kiggede overrasket på Christian, han havde glemt at Christian egentlig var seksten.
Ja, det er det. Hvorfor?
Jeg tror også jeg er. Martin kiggede overrasket på Christian og grinede lidt. Christian fortsatte: Har du haft sex med nogen? Martin var ved at få sin cola galt i halsen.
Ja, en del.
Vil du ikke lære mig op? Jeg vil gerne prøve med en jeg er tryg ved.
Nej, det kan jeg ikke. Hvad ville dine forældre ikke tænke?
Fuck dem! De har så travlt.
Men jeg er næsten ti år ældre end dig. Christian svarede ikke igen, men trak lidt op i den hvide skjorte. Man kunne se en stor bule i de røde strømpebukser, lige ved Christians skridt, de elastiske strømpebukser gjorde bulen meget stor. Martin kunne mærke hvordan at hans pik begyndte at røre på sig og snart dunkede lyd i hans underbukser.
Jeg gir mig. Det der er for fristende. Du har godt nok fået en stor dreng siden den gang jeg vaskede dig. Christians pik var nok normalstørrelse, men selvfølgelig stor i forhold til hvad Martin før havde set.

Martin gik hen til Christian, tog fat om hans bule og masserede den godt mens han stak sin tunge ind i Christians mund. Christian kunne ikke tro at det var virkeligt og han mærkede hvordan det dunkede så herligt i hans efterhånden godt stive lem.

Martin skubbede Christian over i sofaen hvor han trak den hvide skjorte af ham og nulrede hans brystvorter. Christian kunne ikke lade være med at grine, hvilket også fik Martin til at grine. Christian rakte ud efter den røde hue for at tage den af, men Martin stoppede ham.
Bare lad den blive på. Det er lidt frækt at lege med den lille Ole. Martin kiggede ned på Christians skridt og bemærkede en lille våd plet af presperm, som han trykkede på. Nånå, der er nok en der er liderlig, var?

Martin satte sin mund mod bulen og bed meget blidt i den. Derefter trak han forsigtigt de røde strømpebukser ned og da den unge pik blev frigjort, sprang den op i hovedet på Martin og afsatte en våd stribe af presperm. Martin klukkede sagte, greb så godt fadt om pikken, trak forhuden ned og slikkede pikhovedet med tungespidsen. Christian var overrasket over hvor dejligt det egentlig føltes, men blev helt beruset af velbehag, da Martin brugte hele munden til at lege med den stive pik. Christian begyndte at stønne højt, Martin stoppede og smilede sit brede, dejlige hvide smil.
Det kan du nok lide. Var? Christian kunne ikke svare men nøjedes med at nikke, han var helt væk i nydelse. Martin fortsatte lidt med at sutte hans pik og rejste sig så op. Han tog alt tøjet af og da underbukserne røg som det sidste, gjorde Christian store øjne. Martin havde en enormt stor pik, dejlig mørk, lang og tyk. Christian kunne mærke sin pik stritte mere end nogensinde før og kunne kun gøre store øjne, da den store pik langsomt kom nærmere. Martin kom hen til ham og trak ham op så han sad i højde med pikken. Martin førte langsomt så meget af pikken som muligt ind i Christians mund, tog fat bag hans hoved og kørte den frem og tilbage. Christian forsøgte virkelig at lege med pikken med både tungen og læberne, mens den kørte ind og ud mellem hans spændte læber, men det var svært da den fyldte hele hans mund og han blev i tvivl om det var godt nok. Han skubbede pikken ud af sin mund og kiggede op på Martin.
Er det godt nok?
Det er fantastisk. Fortsæt du trygt. Christian fortsatte glad og denne gang mere selvsikker. Hver gang Martin stønnede højlydt, gik Christian bare mere til det og de nød det begge til fulde. Martin grinede lidt igen imellem sin konstante stønnen.
Tænk at min lille Christian er så fræk.

Da Martin var lige ved at komme, trak han sig hurtigt ud og gav Christian et himmelsk blow mere, til han var lige ved at komme. Han gik og lod Christian ligge i en rus af nydelse og behag. Christian var både forelsket i Martin og hans pik. De var helt igennem fantastiske begge to, for ikke at se Martins mund.

Da Martin kom tilbage, havde han en tube creme og et håndklæde med. Han bredte håndklædet ud og bad Christian om at lægge sig op på maven. Christian gjorde som han havde fået besked på og Martin satte sig over skrævs lige over Christians frække, lille røv. Christian kunne mærke Martins store dunkende pik, der lå hen af hans ryg. Martin tog lidt creme på hænderne, smurte det ud over Christians ryg og skuldre og begyndte at massere ham. Det var virkelig skønt at få alle leddene løsnet efter en lang uge i skolen.

Da Chrstians ryg og skuldre havde fået en god omgang, steg Martin ned og begyndte at massere den nedre del af ryggen, videre ned på ballerne, hvor han kom med creme på og også snart nede mellem ballerne. Han klemte virkelig til på de bløde baller og kom hele tiden længere og længere ned i sprækken. Christian kunne mærke hvordan at fingeren hele tiden gled lige over hans lille, røde hul og pludselig faldt ind og masserede hullet godt og grundigt. Det var virkelig skønt og Christian begyndte at give nogle små lyde fra sig igen.

Da hans røv slappede af og hullet havde udvidet sig lidt, vendte Martin Christian om på ryggen og pressede hans ben så langt ned mod maven som muligt, så Christians knæ var næsten ud for hans hoved. Så stak Martin forsigtigt sin store pik ind og Christian nærmest skreg af både smerte og fryd. Der gik lidt tid før Martin fik den ind, men så kørte det ellers også han gik virkelig til den og pressede den helt i bund så Christian stønnede af smerte. Han fik tårer i øjnene på grund af smerten, men syntes alligevel at det føltes virkelig godt at få Martins store, sorte pik banket op i sin lille bagdel. Martin hånd legede med Christians pik imens og gjorde nydelsen dobbelt så stor.

Da Martin efter noget tid var lige ved at komme, trak han sig tilbage, løb hen til Christians ansigt, spillede den af og spermede ud over det hvide, drengede ansigt, så det lå i store klatter. Derefter kørte han det rundt i ansigtet på Christian med sin store, sorte pik.

Da sæden lå som en hvid ansigtsmaske ud over hele Christians ansigt, gik Martin om til hans pik som han suttede til Christian kom i munden på ham. Han sugede den stakkels unge pik helt tom for sperm og stillede sig så og så lidt på Christian der trak vejret hurtigt og så helt smadret ud.
Nå, hvad syntes du så?
Det var fantastisk.
Nu må du hellere skynde dig i bad så vi kan komme i seng. Vi skal jo være friske og veludhvilede til mere sjov i morgen, det er jo lørdag. Martin blinkede til Christian og gik.

Den aften faldt Christian i søvn i Martins favn, begge helt nøgne. Han kunne mærke at dette var begyndelsen på noget godt og han sov med et smil på læben.
Kommentar