Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Da Mikkel opdagede sin seksualitet

Karakter: 4.1/10
Visninger: 13903

Af: The Scariet..

Læs flere noveller af:
» The Scariet..

Skriv til:
» The Scariet.
DA MIKKEL VAR 9 ÅR.

Det var en helt normal dag efter skole og Mikkel havde sin ven Markus med hjemme. De var alene og kunne derfor rigtig snakke løs om deres klasse og om skolen. Det var deres emne længe til Markus pludselig spurgte Mikkel:
Hvad er det nu en bøsse er?
Sådan en man skyder med.
Ikke sådan en bøsse. Det en mand kan være?
Er det ikke noget man er hvis man er lidt tøset?
Nåh jo. Og så sutter man dem fra sit eget køn.
Sutter?
Ja. Sutter deres pik.
Hvor mærkeligt. Gad vide hvordan det føles?
Ved jeg ikke. Skal vi prøve? Mikkel kunne ikke nå at svare, for Markus fik hurtigt trukket hans bukser ned og havde hans lille pik i munden. Den begyndte at stritte, så meget som en 9 årigs pik nu kan, og Mikkel blev flov. Markus vidste ikke hvordan man suttede på en pik, så han suttede bare som man sutter på en slikkepind. Efter lidt tid kom han til at sætte tænderne.
AV! Sagde Mikkel højt og trak sin våde pik ud.
Hvad skete der?
Du kom til at bide i den.
Nåh ups. Undskyld Mikkel. Men så må du til gengæld sutte min luk øjnene og hold dem lukkede. Mikkel syntes at det var underligt at han ikke måtte kigge, men Marcus pik var mere veludviklet end de andre i klassens, så Mikkel skulle helst ikke se den. Han bad Mikkel om at åbne munden og proppede den ind. Mikkel blev overrasket over hvor tyk den var, men syntes faktisk at det var meget sjovt. Bagefter spurgte Mikkel hvad Markus syntes om det.
Det var da meget fint. Du?
Det var sjovt. De to drenge gjorde det et par gange mere, men stoppede så med det igen.

DA MIKKEL VAR 12

Mikkel var alene hjemme med sin storebror, Simon på 17, og de sad og så film. Da filmen er færdig klør Simon sig i skridtet og siger: Fuck hvor er jeg liderlig. Det kunne være man skulle tage en spiller. Simon trak hurtigt sine bukser ned og hans store, stive pik sprang frem klar til leg. Mikkel mærkede hans pik blive røre på sig. Han var begyndt at drømme om sex med fyre og havde på fornemmelsen at han måske var homoseksuel. Han trak også sine bukser ned og greb om sine stive pik.
Nå? Du havde lige lyst til at joine mig? Simon smilede skævt til Mikkel, som nikkede genert. Efter at de havde hevet i deres pikke lidt, begyndte Simon at trække vejret højere og hurtigere. Mikkel kunne ikke styre sig og greb fat om sin brors stive pik med sin fri hånd og snart kom hans bror med et kæmpe sprøjt. Sæden landede på de på Simons mave og bryst samt på Mikkels hånd. Snart kommer Mikkel også, men han kunne ikke sprøjte så meget og kraftigt. De sad og fik vejret lidt før Simon spurgte undrende:
Hvad fanden lavede du?
Det ved jeg ikke. Undskyld.
Du skal ikke undskylde, for det var rart, men du er sgu da skør. Men jeg elsker dig alligevel brormand.

DA MIKKEL VAR 15

Mikkel havde i et par år været forelsket i sin bedste ven Kim, som var asiater. Kim var 16 år og gik en klasse over Mikkel. Den dag var Mikkel hjemme ved Kim, hvis forældre var på arbejde, trods det var lørdag. Mikkel kunne ikke holde det ud længere, han måtte fortælle sin hemmelighed til Kim.
Kim!
Ja?
Der er noget jeg bliver nødt til at fortælle, for jeg kan ikke holde på det mere. Jeg er forelsket i dig. Mikkel var meget nervøs for hvordan Kim, ville reagere, men han kærtegnede blot Mikkels kind og smilte til ham.
Det tog dig godt nok lang tid, var? Jeg havde overvejet at spørge dig om du ikke ville komme sammen, men ville alligevel vente til du selv indrømmede det.
Er du da også homo?
Ja og ekstremt forelsket i dig. Mikkel blev meget lettet og de sad i noget tid og snakkede om det, mens de holdt hinanden i hånden. Pludselig overfaldt Kim Mikkel og kyssede ham over det hele, mens han klædte Mikkel af. Både Mikkels tunge, bryst og mave fik en tur, til han til sidst endte ved pikken. Mikkels pik var står og stiv og hovedet var en smule vådt af presperm. Kim slikkede først den lækre præsperm i sig og Mikkel kunne ikke lade være med at grine. Det holdt han da op med, da Kim pludselig havde hele hans pik i munden og kørte den hurtigt ud og ind i sin mund. Mikkel stønnede højlydt mens Kim arbejdede med hans pik og efter kort tid kom han ind i munden på Kim som slugte en del af sæden med fryd, men lod noget blive. Så gav han Mikkel et stort tungekys, så han kunne smage sin egen sæd.
Smager du ikke god Mikkelskat? Mikkel nikkede grinende og væltede Kim omkuld. Kims pik var lige så stor som Mikkels, men endnu tykkere. Kim tog fat om Mikkels hoved og mundkneppede ham. Kim stønnede højlydt, hvilket fik Mikkel til at arbejde endnu hurtigere. Snart skreg Kim nærmest og hans salte sæd sprøjtede ind i Mikkels mund i en kæmpe mængde. Mens Mikkel slikkede færdig, kunne Kime ikke lade være med at grine.
Fuck hvor var du god min skat!
?I lige måde frække, sagde Mikkel og blinkede til Kim. I løbet af dagen fik de snakket om deres seksualitet og om deres kærlighed til hinanden, men de fik også suttet tre gang mere, med små pauser.

Senere måtte Mikkel gå, for han skulle hjem til sin storebror, som nu var 20. Lidt hen på aftenen ville hans storebror ud på toilettet, for han var liderlig og havde brug for at onanere, men Mikkel stoppede ham og begyndte at knappe hans bukser op.
Det er meget sødt af dig brormand, men jeg er jo altså ikke homoseksuel. Mikkel var ligeglad. Snart havde han sin brors store, stive pik i munden og Simon kunne overgav sig. Han blev overrasket over hvor god hans bror var og kunne ikke lade være med at stønne lidt.
Jeg kommer nu Mikkel. Mikkel var ligeglad, han blev ved med at sutte og snart sprøjtede hans brors sæd ind i munden på ham. I ren nydelse tog Simon fat om Mikkels hoved og kneppede ham mens sæden sprøjtede ind i hans mund. Da Mikkel havde renset hans pik, faldt de begge om på gulvet.
Fuck det var du god til brormand, bedre end tøserne. Det er uden tvivl det bedste sut jeg nogensinde har fået.
Er du så også homo? Simon grinede.
Nej sgu da. Men du var god, jeg forestillede mig bare at du var en tøs, men du er vel også lidt feminin. Næste gang kunne du måske tage en paryk på? Begge grinede højt.
Ja. Måske. Mikkel var nu ikke længere i tvivl, han var helt klart homoseksuel.
Kommentar