Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Danseskolen

Karakter: 3.2/13
Visninger: 9069

Af: The Scariet..

Læs flere noveller af:
» The Scariet..

Skriv til:
» The Scariet.
Det var torsdag og det var endnu engang tid til danseundervisning for holdet for 12-14?årige, som Patrick på 18 underviste. Patrick levede og åndede for dans, og havde danset siden han var 6 år. Han havde en flot slank figur med tynde smidige lemmer og en lille rund røv. Han havde været vikar for nogle af de 14?årige på holdet siden han var 16, men var så fyldt 18, og var, blev ansat med tre hold om ugen.

På forreste række stor Benjamin på 14. Han havde danset ved Patrick i begge de år hvor han havde vikarieret, så Patrick havde altså kendt Benjamin siden han var 12. Benjamin dansede altid på første række og havde alle årene sendte frække blikke og kommentarer til Patrick. Patrick var homoseksuel, hvilket Benjamin godt vidste, og Patrick havde en skarp mistanke om at Benjamin også var.

Da de havde danset i de to timer, og ungerne var gået hjem, gik Patrick ud i drengeomklædningen for at hente sine ting. Der var mørkt på hele danseskolen ? alle hold var forbi, og det var Patrick der skulle lukke og slukke.

Da han kom ind i drengeomklædningen, stod Benjamin derinde ? helt alene. Benjamin havde vådt hår efter badet, og var kun iført boxershorts. Selvom han ikke kiggede på Patrick, vidste han tydeligvis godt at han var det, for han bukkede sig ned som om at han skulle lede efter noget i sin taske, så stoffet fra hans boxershorts rigtig stramme omkring ballerne og viste den dejlige runde røv. Han vrikkede lidt med den. Patrick kunne mærke hvordan det dunkede i skridtet og de 18 centimeter rørte på sig. Han smed sin taske og kig langsomt over mod Benjamin, så han stødte mod den runde røv. Han kørte en hånd henover den bløde bukkede drengeryg, og stak en hånd ned i Benjamins bukser. Benjamins 15 centimeter var hårde som en jernstang. Patrick trak den hårløse pik ud over kanten på boxershortsene og begyndte at spille den af på Benjamin, så den bløde forhud svuppede hen over det jernhårde pikhoved. Benjamin stønnede lidt med nydelse malet i ansigtet.
?
Er du bøsse?? Spurgte Patrick nysgerrigt.
?Åhh jahh?, svarede Benjamin stønnende.

Patrick fik vendt Benjamin og satte sig på hug foran ham og tog de stive 15 centimeter ind i munden. 3 gange kørte han pikhovedet ind, inden han tog den helt til roden, og gav Benjamin den behandling han fortjente som belønning for hans flotte dansetrin. Benjamin stønnede nu højlydt, mens hans pik fik den dejlige massage, og han nærmest skreg da han skød ned i halsen på Patrick. En salt og lidt krydret smag havde Benjamins sperm ? det passede godt til hans altid frække attitude. Patrick slugte det med glæde, og tændte virkelig på at sluge en elevs sperm. Et hav af mennesker havde han suttet den af på, men aldrig havde han smagt så lægger en sperm. Det skulle ikke være sidste gang! Men Patrick havde stadigvæk et stort tryk på.

Da han rejste sig op, havde Benjamin sit altid så frække og luskede udtryk, med liderligheden skinnende i øjnene. Han var bare for fræk. Patrick beordrede ham på knæ og lukkede op ind til sit skattekammer, så de 18 saftige centimeter slaskede ud, og fægtede i luften som et ivrigt svær, der ledte efter et offer. Benjamin gabte hurtigt op og tog det prespermsfugtige pikhoved i munden, mens han med sin ene hånd holdt om de glatbarberede nosser. Han suttede lystigt det store pikhoved mens han sendte sit frække og liderlige blik op til Patrick, som stønnede let. Men det var næsten for let for Benjamin, syntes Patrick, der blev tirret af det frække selvsikre blik, så han tog fat i Benjamins våde hår og pressede alt hvad han kunne, så pikken næsten røg helt i bund. Benjamin kunne ikke gøre andet end at sutte, men han prustede og lavede lyde som han ikke kunne trække vejret, og han fik tårer i øjnene. Men han blev ved at sutte, og efter kort tid stønnede Patrick højlydt, da den kildende fornemmelse eksploderede i kroppen, og han skød store mængder af sin sperm ind i Benjamin med en voldsom styrke, og Benjamin sank det hele som en artig lille elev. Da Patrick trak pikken ud, smilede Benjamin til ham med et helt anderledes uskyldigt blik.
?
Dit sperm smager psykogodt! Det er salt, men stadigvæk meget sødt. Jeg vil drikke det altid!? Patrick blev meget smigret, og tænkte lidt.
?På søndag møder du op foran danseskolen klokken 12 præcis!? Benjamin nikkede glad og spændt.

Patrick gik så Benjamin kunne få tøj på, og da Benjamin havde klædt om, forlod de begge danseskolen. Hele aftenen lå Patrick og fantaserede om Benjamin og hvad de skulle lave på danseskolen søndag.
Kommentar

Navn:baldur
Dato:10/09 2014
mangler der ikke en fortsættelse?