Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

De mødtes i svømmehallen

Karakter: 4.5/12
Visninger: 20994

Af: The Scariet..

Læs flere noveller af:
» The Scariet..

Skriv til:
» The Scariet.
Jeg husker engang hvor jeg skulle i svømmehallen et eller andet feriested. Jeg kommer ind af døren og lige inden for døren står der to smukke, søde og vildt lækre drenge, helt nøgne. Det er et af des store plusser ved at være homoseksuel – vi skal altid klæde om sammen med det køn vi tænder på. Tænk hvad alle de stakkels heteroseksuelle går glip af. Pigerne fik ikke det skønne syn af de to ellers heteroseksuelle drenge, men det gjorde jeg…

Egentlig er det ikke det min historie skal handle om, men i stedet om to søde homoseksuelle drenge på henholdsvis 16 og 18 år. Historien og personerne er opdigtet og er til glæde og lyst for jer. God fornøjelse!


Svømmehallen – et af Patricks absolutte favoritsteder. Patrick, en homoseksuel dreng på 18 år, elskede dyrke sport, men mest af alt elskede han at svømme. Derfor hvor han tit på besøg i svømmehallen og det var han også denne dag.

Han stod i bruserummet sammen med de mange andre mænd og drenge og vaskede sig grundigt mens han kiggede fyre. Kunsten var dog ikke pludselig at få stiv pik mit i brusebadet.

Patrick var vel den normale højde for hans alder og han var meget muskuløs med six-pack grundet alt den sport han dyrkede. Han havde naturligt lyst strithår og turkisblå øjne. Mellem benene havde han en dejlig tyk pik på 22 cm., som han havde fået mange komplimenter for. Han var desuden naturligt glat.

Men tilbage til svømmehallen. Han opdagede pludselig to unge drenge, der stod overfor. Den ene stod bare og koncentrerede sig om at vaske sig, mens den anden stod og kiggede med stor øjne på Patricks pik. Da drengens blik pludselig mødte Patrick, slog han blikket ned. Han var ikke værst. Meget spinkel og tynd, men ikke overdrevet tynd – lige tilpas tynd. Han havde pjusket brunt hår, der nåede ham lidt ned over ørerne, chokoladebrune øjne og fregner omkring næsen, der fik ham til at se lidt drenget ud. Ret hot, men sikkert for ung til Patrick. Alligevel kunne man jo godt tage et gratis kig. Hans pik var ikke så tyk og stor som Patricks, men vel omkring de 17 cm. i stiv tilstand og meget lækker.

De to drenge forlod bruserummet og lidt efter gjorde Patrick det samme. Han frydede sig da han gled gennem det silkebløde vand og følte hvordan det ømt kærtegnede hans hud. Han fik pludselig øje på drengene igen – de stod oppe på land og drengen med de brune øjne kiggede igen meget efter ham, men han tænkte ikke nærmere over det – svømmede bare.

Senere så han dem nede i vandet ovre ved en stige og han svømmede over til kanten, ikke ret langt væk fra de to drenge og lod som om han var udmattet, hvilket han langtfra var. Han kunne høre den ene dreng sige at han ville gå i sauna, men drengen med de brune øjne, blev i vandet. Patrick svømmede hen til ham.
”Din ven gik?”
”Ja. Han skulle i sauna, men jeg havde ikke lige lyst.”
”Du kiggede på mig lige før da jeg svømmede!”
”Øh ja… det… det ser ret sejt ud når du svømmer, den måde din krop glider gennem vandet på.”
”Du kiggede også på mit skridt ude i bruserummet”
”Øh, nej. Det tror jeg ikke.” Drengen så nervøs ud.
”Hvor gammel er du?”
”16” Uh – selvom han så meget ung ud, var han faktisk 16. Det var næsten for godt til at være sandt. Patrick bevægede mig om bag ved ham og pressede sig op af ham, så hans store bule hvilede mellem drengens baller. Patrick mærkede den vække til live og vokse lidt.
”Er du til drenge? Du skal ikke være flov, for jeg er til drenge – er du så?”
”Øh… ja”
”Har du været sammen med en fyr før?
”Nej, aldrig.”
”Du må gerne komme hjem til mig og sove – hvis du vil? Så kan du prøve det.” Drengen kæmpede tydeligvis med sig selv, men lysten endte med at vinde.
”Ja, hvis du vil ha’ mig” Hvor var han sød og usikker. Patrick kunne ikke andet end tænde på det. Han fjernede sig igen fra drengen og kiggede ham i øjnene. Drengen så nervøs ud, men også spændt og forventningsfuld.
”Fedt. Jeg holder ude på parkeringspladsen. Jeg holder øje med jer og når i er færdige, kan du bare komme derud. Jeg sørger for at komme op næsten samtidig med jer. Når du har set hvilken bil jeg er stået ind i, går du bare hen og sætter dig ind ved siden af mig”. De smilede til hinanden og Patrick svømmede væk – han kunne ikke vente med at få den unge jomfru for sig selv.

En halv time senere sad de begge i Patricks bil på vej hjem til Patricks lejlighed. Han var kun næsten lige flyttet hjemmefra, da han var fyldt atten et par måneder forinden, så kørekortet var endnu også temmelig nyt.
”Hvad hedder du egentlig”, spurgte Patrick for at bløde lidt op for drengens nervøsitet.
”Johannes.” Drengen smilede lidt nervøst men også glad og nysgerrigt.
”Johannes? Det er et sødt navn. Hvad interesserer du dig så for?”
”Kunst. Men især fotokunst. Jeg har et spejlreflekskamera og elsker at fotografere.” Patrick blev glad for at høre hvor meget han pludselig kunne sige.
”Det lyder da meget sejt.” Den resterende biltur snakkede de lidt om deres interesser og hvad de lavede til hverdag. Johannes kunne godt tænke sig at være fotokunstner i sin fritid og pressefotograf eller noget lignende som arbejde.

Snart efter var de hjemme hos Patrick, som næsten ikke kunne styre sig. Han glædede sig bare til at flå tøjet af Johannes, men det var måske ikke så godt at flå det af den første gang.
”Nå Johannes. Så må vi se om du virkelig er til drenge. Skal vi ikke bare sige at vi starter stille og roligt og at jeg hele tiden fører an? Hvis der så er noget du ikke kan lide, siger du bare til.” Johannes nikkede nervøst og Patrick kunne høre at han trak vejret meget hurtigt.

Patrick stillede sig tæt op bag ved ham og kyssede ham først blidt og senere mere sensuelt med tungen inde i Johannes’ mund, mens han nussede ham på ryggen og ballerne. Han kunne mærke at Johannes begyndte at slappe af, så han trak forsigtigt blusen af ham og sig selv, så de kunne mærke det varme bløde hud mod hinanden. Begges pikke kæmpede efterhånden på livets lyst, for at sprænges fri gennem stoffet, men de måtte vente lidt endnu.

Patrick slikkede forsigtigt Johannes’ brystvorter, hvilket fik Johannes til at klukke lidt, da han syntes at det kildede. Patrick slikkede sig vej ned af brystet, maven og stoppede ved buksekanten. Han trak sit ansigt tilbage og kiggede op i Johannes’ smukke øjne.
”Er du klar?” Johannes nikkede nervøst og hans hjerte hamrede som aldrig før, i hans unge brystkasse. Patrick trak bukserne og sokkerne af ham og rettede sin opmærksomhed på underbukserne, der bulede meget udad et vist sted.
”Der er vist nogen er gerne vil ud”, sagde Patrick og Johannes grinede hjerteligt, men stoppede brat, da hans stive pik sprang ud over underbuksekanten og dinglede op og ned nogle gange, som en fjeder i bevægelse. Patrick trak hurtigt underbukserne af ham og kiggede på den stive, lækre fornøjelse foran ham. Han greb om pikken og Johannes gav et lille suk fra sig. Han kørte stille og forsigtigt forhuden lidt frem og tilbage over pikhovedet, for ligesom at fornemme pikken og mens han gjord det, suttede han forsigtigt Johannes’ bløde, unge pung. Snart slikkede han forsigtigt på pik hovedet og hurtigere end man viste af det havde han hele pikken i munden og førte den langsomt ind og ud igen og igen. Johannes havde aldrig prøvet noget så dejligt – det føltes tusind gang bedre end at onanere. Han følte sig nærmest beruset og stønnede lystigt. Patrick, som havde været sammen med et utal af fyre, var vild med drenge der stønnede. Snart kunne han høre på Johannes at han var ved at komme, så han stoppede.
”Vil du prøve på mig nu?”
”Ja.”
Patrick trak sin bukser og underbukser af og samtidig satte Johannes sig på huk foran ham. Da den tykke 22 cm. lange pik fløj ud som en mægtig raket, kom den til at ramme Johannes i hovedet og de grinede begge højlydt. Da de havde grint af, tog Johannes den store pik i munden og suttede løs. Han kunne næsten ikke have den store pik i munden og lød som om han var ved at blive kvalt, men da Patrick spurgte ham om han var okay smilede han og sagde ja. Han var ikke til at stoppe, men gik virkelig til – faktisk havde Patrick aldrig fået den sutte så godt før.
”Er du syg hvor er de god til det der. Er du sikker på at du aldrig har prøvet det før?”
”Nej, det har jeg aldrig.” Lidt inden Patrick, skulle til at komme, skubbede han Johannes væk. ”Easy boy!” Patrick blinkede til ham og forsvandt.

Da Patrick kom tilbage, havde han medbragt et kondom og noget vaseline. Johannes lå på gulvet med et saligt blik, men rejste sig da Patrick kom.
”Næste trin er anal sex, hvor jeg vil tage din unge, usikre mødom fra dig og erstatte den med dejlig sex.” Johannes grinede igen og Patrick kunne mærke at han blev tændt af det. ”Det kan godt gøre lidt ondt de første gange, men jeg skal nok være forsigtig.” Patrick bad Johannes lægge sig på sofaen med røven og vejret og bad ham prøve at slappe af bagi. Patrick slikkede han lille røde hul, men han blidt legede med det med fingeren og så det udvide sig. Han smurte vaseline på, rullede kondomet på sin pik og slog stille Johannes’ søde bagdel med sin pik og sluttede af med stille at stikke den ind. Han pressede forsigtigt til og Johannes’ lavede nogle klynkelyde som om at det gjorde ondt. Patrick stoppede mens Johannes bad ham fortsætte. Efter noget tid og meget smerte kom den ind og Patrick kørte den forsigtigt frem og tilbage. Johannes syntes at det gjorde ekstremt ondt, men følte stadigvæk også nydelse i det og han ville jo gerne lære det. Til sidst kørte det som smurt og Johannes følte hele tiden mindre og mindre smerte. Et højt støn fra Patrick fortalte, at han kom.

Efter at have skudt alt sæden ud i kondomet trak han sig tilbage og vendte Johannes hurtigt om, sprang nærmes over hans pik og suttede på livets løs. Johannes blev chokeret over det pludselige ”angreb” og nåede næsten ikke at tænke før han kom med et højt støn og kom i Patricks mund. De begge faldt udmattede om oven på hinanden i sofaen og var begge meget glade og tilfredse.

Resten af dagen brugte de på at lære hinanden at kende, spise og se film. Ved aftenstid valgte de dog at tage et lille sut som godnathistorie og denne gang slugte Johannes også Patricks sperm, hvilket han syntes godt om.

Den næste morgen, efter et bad med inkluderet sutning og sluging af de hvide creme-godter, var det tid for Johannes til at gå hjem og Patrick sagde farvel i døren.
”Det var hyggeligt. Du er fandme god! Måske du vil ses igen?”
”Meget gerne. Det var fantastisk.”
”Mine forældre har et sommerhus i Jylland med pool. I næste weekend er det jo efterårsferie. Hvis du ikke har andre planer, kunne vi tage derover sammen, bare os to.”
”Ja, det vil jeg smaddergerne!”
”Fedt så kan vi tage lidt nøgenbadning i poolen og så kan du øve dig med dit kamera og tage en fotosession af mig der svømmer – helt nøgen.”
”Ja! Det glæder jeg mig til.” De to drenge udvekslede mobilnumre og tog hvert til sit – glade efter en dejlig aften.

Fortsættes…
Kommentar