Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Dennis del 2

(Dennis)

Karakter: 4.2/5
Visninger: 4969

Af: Splatter.

Læs flere noveller af:
» Splatter.

Skriv til:
» Splatter
Det var en dejlig varm dag, og jeg havde fødselsdag, der var inviteret en halv snes stykker af mine venner og selvfølgelig Dennis, til pizza om aftenen, mine forældre havde lovet at de ville køre når vi havde spist, så vi kunne have hele huset for os selv. Jeg havde købt øl og sprut, så vi kunne drikke lidt inden vi skulle i byen senere. Vennerne kom og selvfølgelig havde de øl, sprut og en gave med, og selvfølgelig havde de skrabet sammen til en blow-up dukke, som der selvfølgelig blev lavet en masse sjov med. Vi spiste og drak en masse øl, og pludselig fik en den ide at jeg skulle drikke et shot for hvert år jeg blev, det blev vedtaget med stort flertal, og en af pigerne fandt glas og der blev hældt op af forskelligt sprut, jeg startede og de ti første smuttede ned uden besvær, men de sidste var ikke nemme at komme igennem, der blev råbt og klappet og grinet, da den sidste var drukket. Jeg kunne mærke at virkningen var på vej og havde mest lyst til at gå ud og brække mig, men fik ikke gjort det.
Der gik noget tid, så ville de i byen og jeg skulle med, jeg væltede rundt og var hamrende fuld, de blev enige om at jeg nok hellere måtte blive hjemme, ”jeg bliver her lidt og rydder op” hørte jeg Dennis sige. Da de andre var kørt hørte jeg ham rydde op, jeg lå på gulvet og det hele kørte rundt for mig. ”tror du ikke jeg skal hjælpe dig i seng” jeg svarede ikke, han løftede mig op og nærmest slæbte mig ind på min seng, ”denne gang er det vist min tur” sagde han, satte sig oven på mig, knappede min skjorte op trak den og T-shirten af mig, jeg lå helt slapt på ryggen, han lagde armene over mit hoved, flyttede ned så han sad på mine ben, knappede mine bukser op og trak dem langsomt at mig, så forsvandt han jeg døsede hen, men et øjeblik efter kom han tilbage, han satte sig på mine ben igen, kørte sine fingre på mit bryst, slikke på mine brystvorter. Jeg blev ædru på et sekund, kikkede på ham ”du er fuld og kan ikke røre dig, nyd det” han kyssede mig på munden og hele vejen ned til min navle, så kravlede han længere tilbage og bed forsigtigt i min pik gennem stoffet. Min pik var blevet hamrende stiv og han trak mine boxershorts af mig, hans tunge kørte op af mit lår over mine boller og hele vejen til spidsen af min pik og tog derefter min pik i munden, suttede og sugede på den, det var en skøn fornemmelse. Han tog den ud, slikkede mig på maven brystet og på halsen mens hans bryst og mave hele tiden kørte på min pik, han fortsatte opad til vores pikke kørte mod hinanden og han slikkede mit ansigt og øreflip og sluttede med at stikke sin tunge ind i min mund hvor vi kyssede hinanden.
Jeg lagde armene om ham, han flyttede dem tilbage over mit hoved med et ”nej” , han slikkede igen hele vejen ned til min pik, tog den i munden, suttede og slikkede igen han klemte forsigtigt mine boller, sugede den ene sten efter den anden, bøjede mine ben så han kunne komme til at slikke mit hul, han slikkede meget, og stak tungen lidt ind, samtidig med at han spillede min pik, han fortsatte med at slikke mine boller for efter at sutte på min pik igen, da han havde hele min pik i munden stak han en finger op i mit hul, det var for meget for mig, jeg tog hans hoved og finger væk, ellers var den gået på mig, han tog igen mine hænder og lagde dem over mit hoved, med et ”nej”, vi kyssede og han klemte sig hårdt ind til mig. Lidt efter gled han igen ned til min pik, slikkede den meget våd, derefter satte han sig over pikken, kørte den forsigtigt mod sit hul og satte sig ned på den med et suk, han spillede sin pik og red forsigtigt på min pik, der gik ikke længe før jeg stoppede ham, han flyttede igen mine hænder og fortsatte med at ride, jeg kunne ikke holde mig mere og sprøjtede min sperm op i ham mens jeg skreg, han hoppede op og ned mens han spillede sin pik helt vildt og med et skreg han samtidig med at hans pik sprøjtede igen og igen op af mit bryst og op i mit ansigt, han sad lidt hvorefter han lagde sig ned på mig og pustede ud, vi kyssede hedt og krammede hinanden.
Da vi havde ligget lidt ”det har jeg glædet mig til siden vi mødtes ved skolefesten, og jeg syntes det nu var min tur til at voldtage dig”, jeg kikkede på ham, ”hvad mener du?”, ”ja, nu har du suttet pik på mig så mange gange, hvis du tror jeg sov, må du tro om igen, jeg har bare nydt det”, ”din……” jeg begyndte at slås med ham for sjov, vi grinede og tumlede rundt kyssede krammede suttede på hinandens pikke og senere blev vi enige om at gå i bad sammen.
Det blev ikke sidste gang….

Skal jeg fortsætte? Gi’ en kommentar..
Kommentar

Navn:kristian61
Dato:11/12 2012
selvfølgelig skal du fortsætte, god historie omkring et godt indhold, det kan der ikke komme formeget af. Hvis min folkeskole havde været sådan havde jeg aldrig forladt den :-)
 
Navn:baldur
Dato:17/02 2013
Dejlig historie. Det kunne være interessant med en fortsættelse