Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Den store

Karakter: 3.8/6
Visninger: 10983

Af: Buller.

Læs flere noveller af:
» Buller.

Skriv til:
» Buller
Jeg var på besøg hos en af mine venner, en aften og vi sad og surfede på nettet. Vi endte op ude på sexhistorier.dk i deres chat rum, hvor der var gang i den. Vi var lidt sjofle, og bare for sjov havde vi skrevet at vi ledte efter en fyr til en trekant. Vi blev bombarderet med svar og en af dem ” DEN STORE” fik os til at grine, så ham holdte vi os til. Vi sad og chattede lidt med ham og lukkede alle andre af. ”DEN STORE” som også kaldte sig for ”K” var ret interessant. Naturligvis var et af vores første spørgsmål, hvorfor han kaldte sig ”DEN STORE”. Vi havde vores formodninger, og vi havde ret. Han gav udtryk for at han havde en stor pik. Nu har mænd det med at overdrive, så vi spillede med på spøgen.
Vi chattede med ham i ret lang tid og vi skiftes til at side ved tastaturet..
Mens min kammerat chattede med ham, begyndte jeg at lede hans hylder igennem for at finde en film. Jeg fandt en film, hvor der på omslaget stod ” aldrig set før”. Jeg tænkte, at den måtte jeg sætte over. Jeg smed filmen i maskinen, og der var lidt forfilm fra nogle andre sex film. Min ven sad og skrald grinede og jeg gik over for at se hvad de havde gang i. De sad stadig og talte om sex, og ” K” fortalte om, at når han havde kneppet en i røven så kunne vedkommende ikke sidde ned næste dag. Jeg grinede med, for det havde jeg da aldrig hørt før, og igen mænd havde det med at overdrive. De fortsatte deres chat seance og jeg satte mig hen og fulgte med på filmen. Der var alt det der plejede at være, kvinde sutter mand, mand slikker kvinde, mand knepper kvinde, mand sprøjter.. Ja-ja ”aldrig sent før” —mig i rø…..
Jeg spolede frem for at se om der var noget bedere længere fremme. Måske kom det snart - det ” der aldrig var set før” så jeg stoppede ved næste scene hvor, mand sutter mand, det er jo også set før.
Jeg sad og spekulerede på hvordan de dog fandt på de forside tekster, da der begyndte at ske lidt mere i filmen. Min kammerat var begyndt at følge lidt med i filmen men han chattede, og på filmen var to mænd i gang hvor den ene var nu ved at blive kneppet i røven.
Det begyndte lidt at rykke i min pik, og jeg måtte rykke lidt rundt på den så den lå bedre i min bukser. ” Prøv lige at se ham der kommer nu” sagde min ven ovre fra computeren. ”Han har en stor pik”. Ind i filmen træder en mand med den største pik jeg nogen sinde har set. FUCK den var stor. Der bliver igen grint ovre fra computeren og min kammerat fortæller at han skriver til ”k” at jeg sidder og ser den film. Det viser sig at ”K” kender filmen, og han samlinger hans pik med den på filmen. NU begynder jeg også at lægge flad af grin.
Umuligt. Så stor en pik kan ingen have.
Ham med den store pik begyndte at lege med ham der kneppede den anden, og der hurtig plads til 5 fingre. De kneppede derud af. Ham med den store pik trak sin hånd ud og begyndte at føre hans giga pik op i hans røv. ”SANDWICH” råbte jeg og min kammerat rejste sig fra stolen og måtte komme over og kigge. Jeg sagde at ham i midten kunne umuligt gå i morgen efter at fået den store pik op i røven. Vi kiggede begge på hinanden, grinede begge to og tænkte på” K” som netop lige havde skrevet det samme. Vi blev enige om at vi blev nødt til at se om den pik nu også var så stor så.
” K” sagde at han gerne ville give en fremvisning, så vi inviterede ham over. Han fik adressen, lidt vovet måske men hvá faen, vi var jo to.. Og vi havde jo ikke hentydet at vi ville noget med den, kun kigge. Han sagde at han kunne være der om en time.
Vi logede af,og blev lidt små nervøse. Vi begyndte begge at gå rundt og rydde op. Filmen kørte stadig på fjernsynet. Jeg havde stadig lem på i bukserne og den kunne godt trænge til en tur. Jeg satte mig ned i sofaen og hev pikken frem. ”kan du ikke vente” sagde min kammerat. Jeg svarede kort nej og begyndte at spille min pik. Det blev alligevel for meget for ham, så efter kort tid lå han nede foran mig med pikken i munden. Han suttede og slikkede min pik som om det var sidste gang han gjorde, det håbede jeg ikke. Han stoppede og kiggede op. ”Hvad skal vi gøre hvis den er så stor som han siger” spurgte han. ”Hvis den er så stor så bliver jeg nødt til at prøve den”, nærmest jublede jeg. Så vi blev enige om at vi lige måtte gøre os klar. Jeg trak bukserne ned, kammeraten hentede glidecremen smurte sin pik ind og satte den for mit hul. Han trængte forsigtigt ind, og da hans pik hoved var inden for, stoppede han lidt for at jeg kunne vende mig til ham. Han begyndte at kneppe mig i lange ryk,og jeg nød det. Efter et stykke tid stoppede han og trak sig ud. Han rejste sig og hentede noget.
Jeg kunne mærke noget koldt komme op i røven på mig. En dildo var på vej op i mig, og jeg pressede igen så jeg fik den helt op i mig. Jeg kunne høre min kammerat begyndt at pumpe og jeg kunne mærke hvordan mit røvhul begyndte at udvide sig. En pump up dildo, sådan en havde jeg aldrig prøvet før, og jeg må nok sige den kunne fylde mig ud. Min kammarat lagde sig ind under mig og tog min pik i munden, mens han stadig pumpede dildoen større. Vi lå der og havde godt gang i den da det ringede på døren.
Vi blev begge forskrækket, og kiggede på klokken. JEPS der var gået præcis en time så det var ” DEN STORE” der stod uden for døren. Jeg trak mine bukser op og beholdte dildoen op i røven. Lige nu var den så stor at den ikke lige kunne komme ud. Vi gik begge ud til døren, lidt nervøse – og åbnede. Der stod en pæn fyr i midten af tyverne. Vi sagde ingenting, ”må jeg komme ind ” sagde han. Vi lukkede ham ind, og jeg tilbød ham noget at drikke. Han ville bare have en kop kaffe. Min kammerat snakkede lidt med ham om de ting de havde chattet om, da han så kassetten ligge på bordet. ” aldrig set før” han grinede og jeg kunne høre min kammerat grine lidt med, lidt tøvent. Da jeg kom ind med kaffen sad de i sofaen, og filmen kørte på tv-et - ham med den store pik der var ved at kneppe ham der kneppede den anden, jeg satte kaffen foran dem. Uvidende om at pumpen til dildoen, som jeg stadig havde oppe i mig hang, ud af min bukser, gik jeg ind foran ham for at sætte mig ned på siden af ham, han trak i den og pumpede lidt mere. ” Nu kan den vist snart ikke blive større” sagde han og kiggede op på mig. Jeg stod lige foran ham, og jeg blev lidt overrasket over at jeg havde glemt at pakke den ned i bukserne.
Han begyndte at åbne mine bukser. Min pik var stadig stiv og uden tøven tog han den i munden og begyndte at sutte den af. Min kammerat sad ved siden af og måbede, jeg nød det. Han pumpede et par gange mere, og nu havde den nået sit max, nu var jeg totalt udfyldt.
Efter at havde suttet et stykke tid på min pik, stoppede han og sagde til min kammerat at nu skulle han tage sine bukser af. Han aflød uden den mindste tøven. Han troede at det var hans tur men han fik besked på at lægge sig ned på alle fire, med røven i vejret.
Han sagde til mig at jeg skulle hente noget glidecreme og begynde at kneppe ham i røven. Jeg fik mine bukser helt af og hentede glidecremen, smurte min pik ind og lagde mig ned på gulvet bag ved min kammerat. Vi havde stadig ikke set hans pik, men ivrige for at se hans pik, smurte jeg lidt creme i hans røv, stank en finger op som jeg kørte lidt frem og tilbage, og stak så min pik op i ham. Han tog imod, og der gik ikke længe før han stønnede højlydt.
Fyren rejste sig op, vi stoppede begge to, og fulgte ham med øjnene. Han sagde vi skulle fortsætte og vi satte straks i gang. Han stillede sig foran os, trak sine bukser ned. OG--- wahauuu en stor pik han havde, den var den største vi begge havde set. Han begyndte at gnide på den foran os, og der gik ikke længe for den stor lige ud i luften. Han stillede sig lige foran mig, og satte pikken op til min mund. Jeg kunne ikke gabe over den så jeg måtte lade tungen gøre arbejdet. Hans pikhoved var på størrelse med bunden af en cola flaske, eller større. Jeg kneppede og slikkede. Han stillede som om bag mig, og jeg kunne mærke han lukkede luften ud af dildoen om stadig var oppe i mig. Han trak den ud og jeg kunne mærke han smurte lidt glidecreme ind i mit hul, som stadig var udvidet. Jeg kneppede stadig og jeg kunne mærke at min orgasme var tæt på at komme.
Han begyndte at presse sit pik hoved mod mit hul og jeg lå helt stille så han ramte rigtigt. Pik hovedet var halvt inde, og allerede nu kunne jeg mærke den var stor. Jeg trak mig lidt fremad som bevirkede at min pik stødte ind i min kammarat, han stødte tilbage, som gjorde at jeg – blev spiddet -. Pik hovedet var helt inde, - og ja han var stor. Han begyndte at kneppe mig og jeg bevægede mig ikke så meget. Hvergang han stødte ind, stødte jeg også ind i det røvhul der omsluttede min pik. Hans pik var stor, og det gjorde lidt ondt hver gang han pressede til. Efter en stykke tid, havde min røvhul udvidet så meget så nu tænkte jeg kun på mit egen røv, og hvordan jeg totalt var udfyldt som jeg ALDRIG havde været før. Han kneppede mig hårdere og hårdere og tog om mine hofter. Min pik faldt ud af røven på min kammerat, og han lagde sig ind under og tog min pik i munden, og så på den store pik der bankede op i røven på mig. Der gik ikke lang tid før jeg sprøjtede al min sperm ind i munden på kammeraten, der slugte det hele. Han var lige ved at drukne så meget var der. Fyren blev ved med at kneppe mig hårdere og hårdere og jeg kunne mærke at var lige ved at komme. Han hev sin kæmpe pik ud af røven på mig, min ven tog hånden op og spillede hans pik, da han, efter kort tid, sprøjtede ud over det hele. Det væltede ud med kaskader af sperm ud over hele min ryg, det ramte helt op foran mig, så meget tryk var der på. Han rejste sig op. Vi sundede os alle sammen et par minutter. Han spurgte om vi havde set nogen der var større. Vi kiggede på hinanden og svarede i kor –NEJ-. Så er det din tur næste gang, sagde han og pegede på min ven der sad i sofaen.
Han rejste sig og tog sine bukser på. Vi sad begge og stirrede på hans pik. ”Vi ses” sagde han, og lukkede døren efter sig.
Jeg prøvede på at rejse mig fra gulvet men mine ben x-ede under mig. Jeg måtte tage bordet til hjælp. Da jeg kom op og stå dirrede mine ben. Jeg var helt udmattet, og faldt ned i stolen. Jeg rejste mig lige så hutigt igen, min røv var helt færdig.
Næste dag gik - i stående tilstand - , og min kammerat sagde at den pik var nok for stor for ham, så han ville bare nøjes med min.
Kommentar