Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Den viktorianske kjole

Karakter: 3.7/3
Visninger: 8257

Af: Fanny B.

Læs flere noveller af:
» Fanny B.

Skriv til:
» Fanny B
Genbrugstøj har altid haft et fast tag i mig, så det er ikke sjældent at man finder mig i en UFF butik og sådan var det også denne dag i december. Vejret var milt for årstiden og solen fik lov til at skinne igennem skyerne nogle gange. Vi var et par stykker som ventede udenfor UFF, på at de skulle åbne. Det var tydeligt at de andre købte deres tøj her. Der var et par ældre herre i noble dress, og et par udlændinge og en dame på de ca. 50-60 år. Hun var i en pæn grå spadseredragt og havde sorte læder støvler på. Hun havde mørkebrunt hår og var ellers slank og høj af bygning.
Klokken blev 1100 og vi blev lukket ind i varmen. Vi spredtes hurtig i butikkens store rum. Det er ikke altid at jeg finder noget som jeg kan bruge, men det er alligevel sjovt at gennemrode alt det dejlige tøj som hænger på bøjlerne. Her er det vigtigt at have et målebånd med. Det gør det letter at udvælge det tøj som passer én. Flere kommer til i butikken, som tiden går. Jeg har næsten været det hele igennem, da hun pludseligt står der. Må jeg låne dit målebånd spørger hun med en lidt sød dyb stemme. Damen i spadseredragten står lige bag mig. Jeg var optaget af at se på de 3 hvide brudekjoler, som havde fanget min interesse. Så jeg havde ikke set hende komme.
Ja værsgo det må du Havde det været udenfor butikken havde jeg tiltalt hende med De, men herinde er vi alle dus på en hyggelig måde. Du skal prøve at se mellem de sorte kjoler, der er noget du nok vil synes om Sagde hun med et lille smil og vendte sig for at gå hen til det stativ, hvor hun havde fundet noget tøj, som nok kunne passe hende. Jeg var overrasket over hendes forslag, men strøg straks derhen for at se hvad hun kunne mene med det. Der hang nogle sjove sorte kjoler, men ikke lige det jeg fandt interessant. Og dog her er den, det må være den hun mener, men hvorfra vidste hun at den ville interesser mig? Det var en sort lang kjole i kraftig blankt taft udført i Victoriansk stil med mange knapper i ryggen. Den havde høj hals med flæser. Skråt ned foran var der flæser og skørtet, som havde stor vide, sluttede i et flæsebord. Smuk, meget smuk den tændte mig med det samme. Pris 85 kr. det var da løgn, så billig for sådan en flot kjole. Den måtte jeg have, men vendt lige lidt passer den? Mit målebånd. Hvor var hun nu? Der på vej hen mod mig med målebåndet flagrende i hånden.
Tak for lån. Fandt du så noget interessant? Spurgte hun og blev stående afventende på svar. Hurtig blev målebåndet strakt fra side til side ved livet på kjolen, 37cm. Det giver en livvidde på 74 og jeg ved at min er 70, så den passer, tænkte jeg.
Der kan du se, man kan være heldig engang imellem. Jeg tænkte nok at den ville falde i din smag sagde hun venligt. Deri har du fuldstændig ret svarede jeg. Jeg kunne mærke at jeg var ved at rødme. Åh nu da jeg har dig, kunne du ikke hjælpe mig med et møbel jeg har set på, men som jeg ikke selv kan have med hjem, det er for stort til at have med i bussen? Spurgte hun.
Jo det ville jeg gerne. Jeg er jo sådan et hjælpsomt væsen, at jeg aldrig kan sige nej til at hjælpe. Vi fik betalt og bakset møblet, som viste sig at være en gammel højrygget stol, ind i bilen.
Hvor skal vi så hen? spurgte jeg. Holte. Jeg bor lige op ad Rude skov svarede hun hurtigt. På vej derop snakkede vi om hvad vi havde fundet i UFF gennem tiden. Det var ikke blevet til småting. Hun havde fundet meget tøj der og nogle gode gamle møbler. Hun fortalte at hun havde set mig før i UFF engang, og havde lagt mærke til hvad jeg kikke på. Derfor var hun klar over hvad jeg muligvis var interesseret i. På vej nordpå blev det mere skyet og vi talte om vejret mon ville skifte til sne eller regn inden vi var fremme.
Huset lå på en lukket vej helt op til skoven. Det var gammelt men istandsat. Hun gik op til døre for at låse op imens jeg fik stolen ud af bilen. Der var ved at komme lidt regn i luften nu. Vel ankommen med stolen stod jeg nu i gangen og betragtede gangen. Der var ikke særligt højt til loftet. På vægen bag døren hang noget overtøj. Deriblandt en plastikregnfrakke og et sort lak slag. På gulvet stod der 3 par lakstøvler. Frakkerne fangede straks min interesse og jeg så nærmere på dem, inden at hun bad mig komme helt ind med stolen. En flot stue. I mitten et stort rundt egetræsbord med 6 højryggede stole. I den anden ende af stuen, som var langstrakt, stod der en moderne sofa med læder og stel af højtpoleret stål. Den skilte sig ud fra de andre møbler, som alle var af ældre status. Hun spurgte om ikke jeg havde lyst til at se huset, imens vandet til teen kogte, for jeg ville da have en kop te.
Vi gik fra værelse til værelse, og selvfølgelig nåede vi soveværelset som det sidste. Rummet var ikke så stort. En stor smedejerns seng optog det meste af pladsen. Sengen var fyldt med pudder i satin betræk i alle farver. Ved den ene væg stod der et stort gammelt skab, som i døren havde et mægtigt spejl. Gulvet var rene gulvbrædder. Nogle steder i gulvet var der nedfældet messinghåndtag. Det var nok til en gulv lem tænkte jeg. Vandkedlen fløjtede, så vi vendte tilbage til køkkenet for at lave te. Da vi sad i stuen og nyd vores te, spurgte hun, om jeg ikke ville prøve den kjole jeg lige havde købt. Jeg kunne jo prøve den her hos hende og så fik hun jo også set den på én. Jeg var hurtig oppe og ude ved bilen. Tog kjolen og så ind igen. På en eller anden måde havde jeg sommerfugle i maven. Det måtte være af spænding for at prøve kjolen. Hun var ikke i stuen da jeg kom tilbage, men kom indefra soveværelset med en lille stak tøj, som hun lagde på sofaen.
Jeg har noget tøj, som jeg har købt for nogen tid siden det vil jeg nu prøve og så kan du jo bedømme om det er noget der klæder mig. Men jeg klæder mig om inde i soveværelset. Jeg er lidt genert, ved du Sagde hun og gik atter ind i soveværelset. Jeg lagde kjolen på sengen ved siden af det tøj hun lige havde lagt. Uden at se på det satte jeg mig hen til bordet og skænkede en kop te op, tog et stykke kage. Al sår når man drikke meget te, så skal man også på wc . Jeg fandt toilettet. Det var ret stort med bruser og megen gulvplads. På bordet ved vasken lå der en barber maskine, det fangede min opmærksomhed, så hun havde mandlige bekendtskaber. Det bar huset nu ellers ikke præg af. Men hun måtte kende en mand så godt hun så ud, tænkte jeg, blev færdig og gik ind igen.
Hun kom lidt efter ind i stuen. Wow, hvor var hun flot. Hendes mørkebrune hår bølgede ned over en skinnede hvid satinbluse, en sort lang skindnederdel dækkede resten af hende. Om livet havde hu et bredt sort lak bælte med et stort sølvspænde.
Nå, hvad synes du så? spurgte hun smilende. Jeg var stum et øjeblik. Jeg skulle lige have sundet mig lidt ovenpå det indtryk. ? Du ser dejlig ud må jeg nok sige ? sagde jeg og rejste mig fra stolen, for at komme nærmere på hende. ? Nu er det din tur til at vise mig den kjole sagde hun, og tog kjolen op fra sofaen. Jeg tog hurtigt bukser og skjorte af, nu skulle den kjole prøves.
Nej ikke så hurtig nu, du må have det hele af for at prøve den rigtig. Og dertil kræves der noget mere tøj, som jeg har lagt her ved siden af kjolen, nu skal jeg hjælpe dig med det. Det kan godt være lidt svært at få på når man er alene om det. sagde hun, imens hun bredte tøjet ud på sofaen.
Du må først have dette liv på. Det søger for at dine former ikke buler ud på kjolen de forkerte steder. Vi skal jo ikke have at du ligner en der er i 6 måned vel? Livet, som var sort og ellers var glat, blev behørigt snøret i ryggen. Ja det var noget man ikke kunne selv, det forstod jeg nu. Det sad stramt til kroppen og holdt maven ind på plads, men brystskålene, ja dem måtte hun fylde ud med noget stof, sådan på plads. Kjolen må jo have de former den nu har brug for, forstår du nok. sagde hun smilende, og tog det næste stykke tøj op.
Det var et på sorte strømper, ikke så gammeldags og de skulle have noget for at holde dem oppe. Hun havde taget en sort læder hofteholder med 8 stropper til strømperne frem. Det må kunne gøre det sagde hun og gav mig det, så jeg selv kunne tage det på.
Disse gamle klapbukser har indsyet polstring så det giver dig noget hofte, er du med?
Ja det var jeg nok. Det var nu en underlig fornemmelse at have dem på. Jeg kunne mærke polstringen på siderne af bukserne. Benene på bukserne gik ned over knæet og havde en blondekant forneden.
Jeg har ikke et rigtigt skørt til sådan en kjole, men jeg har dette sorte plastskørt, som jeg engang lavede til et karneval. Det må kunne gøre det ud for et skørt så kjolen får fylde. sagde hun og rakte mig skørtet. Jeg fik stukket plastskørtet på plads. Det var stort der var brugt meget plastik for at lave det, men det var lavet helt professionelt.
Nu må du få kjolen på, så forsigtig over hoved med den. sagde hun og trak den ned på plads. Hun rettede på den så den sad rigtig. Nu begyndte hun at knappe de mange knapper helt nede fra taljen og op til nakken. Det var vel nok skønt at have det hele på. Den sad stramt. Kun ved benene havde jeg megen plads. Skørtet havde en dejlig virkning på mig. Jeg kunne godt lide at have noget mellem benene.
Hun blev færdig med at knappe kjolen. Hun gik om foran mig og betragtede hendes værk fra flere sider. Du må have nogle støvler på så du får lidt højde. Og straks hentede hun et par sorte korte læderstøvler. Løft op i kjolen så skal jeg nok hjælpe dig med at få dem på. Jeg hyggede mig vældig med den pustel om mig. Vi gik ind i soveværelset så jeg kunne se mig selv i spejlet. Flot, meget flot det må jeg sige. Kjolen har jo de helt rigtige former, det kniber bare med mit hår, det står ikke rigtig til kjolen, vel? Spurgte jeg hende. Jeg tror at jeg har en gammel paryk et sted lad mig nu se. Du kan jo drikke noget mere te imens. sagde hun. Og begyndte at lede i sit skab imens jeg gik ud for at tage en kop te. Hun kom med en blond paryk, som var sat op i portnerkone frisurer. Men megen besvær fik hun sat parykken på mit hoved. Hvis det ikke var fordi jeg vidste at vi var i år 2000, så kunne jeg godt få den fornemmelse af at være sat tilbage til år 1900 lige nu.
Du ser vidunderlig ud nu. Skal vi ikke gå en tur i skoven, så kjolen og vi kan blive luftet lidt.? Der er ingen i skoven nu Spurgte hun. Lad os det det ville være skønt at prøve at gå i kjolen. Svarede jeg.
Da vi åbnede døren regnede det lidt. Hvad nu? Spurgte jeg. Og så på hende. Ja vi må jo nok ty til noget moderne udetøj, Jeg har jo et sort lak slag, som du låne, så finder jeg noget til mig selv, vendt lige lidt så kommer jeg.
Jeg tog det sorte slag på og knappede det foran, trak hætten op om hoved. Sådan nu var jeg klar til at gå i skoven. Det er nu dejligt at have et slag på. Det minder lidt om bondage, man har ikke den fulde frihed. Hun kom hurtigt tilbage iført en lang sort gummiregnfrakke med hætten oppe og et bæltet bundet stramt om livet. Lad os så komme ad sted sagde hun, og vi gik ud af døren og ind i skoven. Jeg kunne ikke lade være med at betragte hende i den frakke.
Det regnede ikke så meget og skovens træer tog en del af for regnen. Det er en helt ubeskrivelig fornemmelse at gå i det dress, sammen med en anden. Skørtet og kjolens nederdel vil hele tiden ind mellem benene på én. Og mine bevægelser var hæmmet af regnslaget. Støvlerne var det værste. Dem havde jeg svært ved at vænne mig til. Vi gik vel en lille times tid før vi var tilbage ved huset. Det var nu næsten holdt op med at regne. Da vi havde fået taget overtøjet af og atter sad i stuen spurgte hun om ikke vi skulle lave lidt mad. Det lød som en god ide. Vi rejste os for at gå ud i køkkenet. Derude måtte jeg tage et stort hvidt plastikforklæde på, for ikke at spille på kjolen, som hun sagde. Vi tilberedte lidt hurtigt mad, for ikke at bruge al vores tid i køkkenet. Det tog vel omkring 20 minutter så var vi færdige til at gå til bords. Hun tog vin frem og tallerkner, imens jeg bar maden ind fra køkkenet. Vi sad og snakkede om tøjet og turen i regnen, samtidige med at vi spiste. Efter maden og efter at vi havde båret ud. Ville jeg godt skifte tøj igen. Skal vi ikke først side lidt i sofaen og drikke et glas til? Spurgte hun og så bedende på mig. Jo så lad gå vi har det jo lige så hyggeligt, men jeg tager lige forklædet af først svarede jeg og tog forklædet af og lagde det på stolen. Jeg satte mig i sofaen og ventede på hende. Da hun kom til bage fra køkkenet havde hun noget i hånden som jeg ikke kunne se hvad det var. Da hun var helt henne ved mig skubbede hun mig bagover og lagde sig indover mig. Jeg var helt overrumplet af denne handling, men spillede med på legen. Hun bandt mine hænder til sofaens stativ. Jeg var ude af stand til at nå at gøre modstand.
Du er simpelthen for dejlig til at jeg vil lade dig gå sådan uden videre. sagde hun, og tog fat i mine ben for at binde dem ud til siderne. Her sad jeg bundet og ventede på hvad hendes næste træk ville være. Det kom hurtigt. Hun løftede op i skørterne og kravlede langsomt op mod mit skridt, som nu viste en form for rejsning. Hun kyssede og slikkede mig udenpå strømperne til hun var fremme ved bukseklappen. Hun åbnede klappen og tog min rejste pik i munden og suttede. Det var lige ved at blive for meget for mig, men så stoppede hun brat, og trak sig ud igen. Jeg trak vejret dybt og havde svært ved at samle mig. Hun havde godt nok fået mig op at flyve et øjeblik. Dejligt ikke? Spurgte hun og smilede. Hun stak hænderne op under skørtet og lukkede klappen igen. Hun tog fat om snorene der bandt mine hænder til stolpen og trak mine hænder sammen bag min ryg. Nu binder jeg dine hænder sammen og så går vi ind i soveværelset der er mere hyggeligt. ? Sagde hun og løsnede armene fra stolpen efter at hun havde bundet armene sammen. Jeg kom op at stå, vaklede lidt, fulgte så med hende ind i soveværelset.
? Det vil være sjovt at se, hvad du siger til lidt udstrækning. Nu tager jeg og binder dine arme her op til loftet, jeg har lige en krog til det samme som sagt så gjort. Der stod jeg med meget strakte armene lige i vejret. Hun hev mine ben så langt ud til siden, som de nu kunne på grund af armene, og bandt dem til hængslerne i gulvet. En ret ubehagelig stilling hvis man skal stå der længe. Hun begyndte at tage tøj ud fra skabet og lagde det på en stol ved siden af sengen. Sengetæppet fjernede hun og lagde pænt sammen. Hun tog betrækket af dynerne og hovedpuden, fjernede lagnet. Alt imens jeg stod der og tænkte hvad hun var op til nu. Hun lagde et sort gummilagen på sengen og strammede det godt under madrassen. Dyner fik hvidt plastik betræk på og det samme fik hovedpuderne. Hun vente tilbage til mig og følte på mig udenpå kjolen. Du er jo en rigtig dejlig tøs i det tøj. Skal vi forsætte? Ja svarede jeg uden yderligere at havde tænkt mig om. Godt så løsner jeg dine ben men først vil jeg lige sikker mig at du ikke løber nogen veje, så jeg sætter disse manchetter på dine ben og lænker dem sammen med en kæde til dette læderbælte som du får om livet, er du med? Ja, jeg var med. Jeg kunne næsten ikke styrer mig, det var for godt dette her. Jeg kom fri af krogene og stod nu med lænker om ben og liv. Mine hænder blev belagt med manchetter og gjort fast til livet.
Ser du vil du hjælpe mig i noget andet tøj, og kan jeg stole på at du ikke laver nummer imens. Så vil jeg løsne dine arme, men ikke benene? Spurgte hun. Svaret kom hurtigt ja det vil jeg gerne jeg gør ikke noget overilet. Fik jeg sagt til hende. Hun løsnede mine hænder. Jeg skulle hjælpe hende med blusen, den var lukket med en lynlås i ryggen. Blusen kom af og nu så jeg at hun havde en hvid lak body på, med lynlås i ryggen. Da lædernederdelen faldt og var der kun et par knælange hvide lak bukser med smæk foran tilbage. Det var et pragtfuldt syn. Hun havde en dejlig lang sort lak kjole som hun ville have på, den blev lukket i ryggen med en lynlås. Vi gik ind i stuen, det tog sin tid med de kæder om benene. Da vi var inde ved det runde bord, tog hun fat om mig bagfra og lagde mig indover bordet på maven. Mine ben blev løsnet fra kæderne og bundet til hvert sit bordben. Mine arme strakte hun frem efter og bandt dem til de andre bordben. Nu lå jeg her med enden lige i vejret og havde ikke mange muligheder for at flytte mig.
Du behøver ikke at se hvad jeg har for, så du får lige denne sorte plasticpose over hoved. Jeg har lavet huller så du kan få luft. Sagde hun og over kom posen. Den blev lukket med en halsmanchet. Nu begyndte jeg at trække vejret hurtigere både på grund af posen men også fordi hun løftede op i mine skørter og knappede klappen op. Hun lagde et bælte om maven på mig og stammede det lige indtil jeg sagde stop. Lidt forsigtigt kælede hun for min bagdel. Jeg kunne mærke at hendes finger i betænkelig nærhed af min røv. Og meget rigtig der var noget stort og koldt der begyndte at presse sig på indgangen til mit hul, og det var ikke en finger. Langsomt begyndte tingesten at presse sig vej ind i min røv. Jeg gav efter for presset. Det måtte være en dildo hun forsøgte at trænge ind i mig med. Mit vejtræk blev dybere og kraftigere. Posens hulle kunne ikke lukke nok luft ind, så den begyndte at trække sig sammen når jeg trak vejret. Da dildoen var helt inde tog hun den rem, der hang ned fra det sidste mave bælte jeg fik på og spændte det fast i bæltet på ryggen. Jeg kunne høre at hun satte en lås i. Jeg blev løsnet fra bordet, og posen blev fjernet. Atter kunne jeg trække vejret normalt. Hun så på mig og smilede.
Nu er det min tur. Du skal lige lege med mig også inden du får lov til at få udløsning. Helt fint med mig, tænkte jeg. Vi gik tilbage til soveværelset. ? Når du nu skal betjene mig, vil jeg have at du har denne ikke helt gennemsigtige plastikregnfrakke omvendt på, den er ikke helt almindelig. Den har lynlåse med øjer til hængelåse ved håndleddene og den har en dobbelt lynlås til lukning også med øje til hængelås, og hætten når hele vejen omkring hoved. Her er der også en lås, bare så du ved det Forklarede hun.
Jeg fik den på og hun låste den ved håndleddene og i ryggen. Hætten kom helt op og blev låst. Der var kun et hul i hætten og det var ved munden, men hætten var ret stor så der var meget luft i den selvom parykken fyldte meget.
Læg dig op på sengen på knæene ved benenden. Så binder jeg dine ben til stolperne, så løse, at du har noget spillerum. ? jeg kravlede op i sengen og vendte benene mod benenden ca. en tredel op i sengen. Det gav en del fri bevægelse til benene. Hun kom op i sengen, kunne jeg mærke og lagde sig lige foran mig. Lak kjolen trak hun op så hendes skridt blev frit. Hun tog fat om mine hænder og trak dem ned ved siden af hende. Her spændte hun dem fast til hendes bælte. Hun satte en kæde i det halsbånd jeg havde på, og trak mit hoved ned til hendes skridt. Nu kunne jeg ikke flygte væk fra hende, men måtte blive ved hendes skridt. Dildoen mærkede jeg næsten ikke mere, jeg havde vænnet mig til den følelse det er at have sådan en oppe i enden. Imens jeg lå der kunne jeg høre at hun åbnede klappen i lak bukserne. Nu skulle jeg ned til hendes fisse. Hun trak hårdt i hals båndet, så jeg kom hurtig ned mod hendes skød og måtte tage hvad der kom.
Men der kom ikke nogen sprække, men derimod en lidt hård gummi ting. Hun havde vel ikke en dildo fastspændt på? Nej Den var for varm og levende. I stød blev den presset ind i min mund og jeg måtte sutte på den. Det var jo en fold levende pik med gummiovertræk. Jeg var noget rystet, men foresatte med at sutte på den. Vejret blev knap i hætten så jeg måtte anstrenge mig for at få vejret. Det gav yderligere en dejlig spænding.
? Det havde du nok ikke regnet med? Sagde hun og lo. ? Kom så min tøs sut!
Jeg æltede den godt rundt i munden, og det havde jo også en stor virkning på mig kunne jeg mærke. Min pik var lige ved at springes. Jeg var meget højt oppe at flyve nu. Jeg kunne ikke slippe væk fra denne situation. Godt spændt fast og låst fast måtte jeg blive ved med at betjene ham. Han var ikke den eneste der kom, jeg fik sådan en udløsning jeg aldrig havde haft før. Vi lå lidt og sundede os inden at han rejste sig og løsnede mig. Nu er det på tide, at du får alt det tøj af, og så er der et dejligt varmt bad til dig. Vi hjalp hinanden tøjet af og gik i bad.

Hvad vi lavede bag efter kan du læse næste gang.

Novelle af FannyB.
Kommentar