Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

De store drenge og Mark

Karakter: 4.2/5
Visninger: 9488

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Personer i denne novelle:

Mark 15 år, Nic 17 år og Mikkel 17 år.

Mark skyndet sig ud fra købmanden da Nic og Mikkel kom derind, for dem kunne Mark ikke lide for de drillet ham altid.

Da Mark kom ud så han ikke Mikkels knallert, han ramte ind i den og den vælte. Mark prøvet at rejse den op, men så kom Mikkel og Nic ud fra købmanden.

Hvad har du gang i din idiot! Råbet Mikkel og skyndet sig hen mod sin knallert.

Mark løb væk derfra, men hurtigt fik Mikkel samlet sin knallert op og kørte efter ham sammen med Nic. Mark var rimelig kendt i området, så han kendte alle veje og smutvejerne. Men det gjorde Nic og Mikkel også, så de var hele tiden i hælerne på Mark som næsten ikke kunne løbe mere. Når Nic og Mikkel var næsten op ved siden af ham, kom der nogle store sten som Nic og Mikkel skulle passe på. Så fik Mark igen et lille forspring fra dem, men de var hurtigt op ved siden af ham igen.

Stop din idiot! Råbet de begge.

Mark skulle ikke nyde noget ved at stoppe op, han var bange for hvad de kunne finde på. Nic og Mikkel var nogle hård børster i byen, de troede de kunne bestemme over alle de andre børn og unge i byen.

Hvis du ikke stoppe, så kaster jeg min hjelm efter dig! Råbet Mikkel.

Mark løb ind på en sti hvor der var træer på begge sider, stien føret ned til hans hus så han var næsten hjemme. Men han kunne næsten ikke løbe mere, han pustet og hiv efter vejret og tempoet bliv også langsommer.

Nic og Mikkel kom begge op på siden af Mark, de kørte ind foran ham så de fik stoppede ham. Hurtigt fik Mikkel sat knallerten og fik fat i Mark, hvor han stod og ruske i Mark og råbet:

Hvorfor væltet du min knallert, se hvad du har lavet! Mikkel peger ned ved siden på knallerten, hvor der var nogle riser langs siden. Det skal du betale, sagde Mikkel surt til Mark.

Jeg har ingen penge, sagde Mark bange og helt forpustet og kigget op på Mikkel.

Mark var 15 år men ikke så høj af sin alder, Nic og Mikkel var 17 og var noget højere end Mark. Mark var pisse bange for dem, han var bange for de ville slå ham.

Nic som stod bagved Mark sagde noget til Mikkel som Mark ikke forstod, hvor Mikkel sagde til Mark de skulle et sted hen.

Nej! Nej! Råbet Mark. Jeg vil hjem!
Hvis du ikke køre med os, så må vi slå dig her, sagde Nic og skubbe til Mark så han røg hen til Mikkel.
Sæt dig op på ved mig, sagde Mikkel som satte på knallerten.

Så kørte de af sted videre ud af stien, forbi Marks hus som han kigget ind til. De have kørte i ca. 10 minutter, hvor de kommer til en markvej hvor De køre ned af. Mark kigget sig bagud hvor vejen forsvandt, og til sidst kunne man ikke se og høre nogle biler mere.

De var kommet til en sø hvor der lå et gammelt hus ved, huset det var ved at falde sammen og ved siden af huset var der en lade. Nic hoppede af sin knallert og åbnet porten, Mikkel kørte ind i laden efterfuldt af Nic som så også lukket porten efter sig.

Nu bliv Mark bange, her kunne de gøre alt ved ham og ingen ville kunne høre ham råbe.

Hvad vil i med mig, sagde Mark meget bange mens han hoppe af Mikkels knallert.
Du skal ikke være bange, sagde Nic. Bare du gør hvad vi siger, så gør vi dig ikke noget.
Så det første du skal gøre, sagde Mikkel. Du skal tage dit tøj af og det skal være ligenu.

Det gør jeg ikke, sagde Mark.
Husk hvis du gør hvad vi siger, så sker dig ikke noget, sagde Nic og klaske Mark i røven.

Mark begyndte stille og roligt at tage sin T-shirts af, efter var det hans sko og strømper. Efter tog han og knappe hans shorts op, de fald til jorden så han stod i nogle blå røde underbukser. Som han også tager af så Nic og Mikkel kan se hans lille pik, en lille dusk hår foroven og lidt hængenosser.

Mark var meget flov over at stå nøgen foran de to, de små grinede af Marks lille pik som begyndte at røre på sig. Lyn hurtigt bliv den stiv og stod lodret op af hans mave, Nic og Mikkel grinet bare endnu højere da de så Marks pik bliv stiv.

Spil den af for os, sagde de grinende til Mark.

Mark turet ikke andet og tog om sin mega stive pik og begyndte at hive i den, der gik ikke langtid før Mark kom med nogle stønnelyde. Nic og Mikkel som have stået og små grinede af Mark der spillet pik, stoppede med det og så på Marks pik som kunne kommer, når som helt.

ÅÅÅHHH! ÅÅÅÅHHH! Stønnede Mark og gav nogle ryg mere i sin lille mega stive pik. Hvor det så sprøjtede det ene lange sprøjt efter det andet ud på jorden, Mark stønnede meget højt, det var godt de var langt ude på landet.

Hold op hvor du kan, sagde Mikkel. Det har jeg ikke set før, jeg kan ikke engang sprøjte så meget.

Mark var helt færdig og udmattet og troede de have set det de ville, men nej. Nic og Mikkel vil se eller de vil leger mere med Mark.

Måske fortsætter jeg, skriv nogle idéer hvad Nic og Mikkel kunne gøre ved lille Mark.

Kedde.
Kommentar