Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Drengen fra svømmehallen

Karakter: 3.9/7
Visninger: 13319

Af: Boylove.

Læs flere noveller af:
» Boylove.

Skriv til:
» Boylove
Det var lørdag eftermiddag. Jeg selv, en ung fyr på 20, var en tur i svømmehallen for at svømme nogle baner og holde formen ved lige. Efter et par kilometer i bassinet var det tid til bad og sauna. Jeg skyllede mig og tog et håndklæde omkring livet, for derefter at begive mig mod saunaen. Da jeg åbnede døren så jeg til min store forundring en ung dreng sidde helt alene på øverste række. Han var virkelig køn; var slank, lyshåret og havde blå øjne. Jeg satte mig lige ved siden af ham, og lod håndklædet ramme bænken, så jeg var helt nøgen. Drengen ved siden af sad med håndklædet om livet, men jeg kunne svagt ane en lille bule foran.
Hej med dig?sagde jeg.?Er du alene i svømmehallen?
Nej, men mine venner er gået hjem, jeg ville bare lige blive 10 minutter i saunaen indtil de lukker.
Okay, det kan jeg godt forstå!?Jeg vidste ikke rigtigt hvad jeg skulle sige, men ville forfærdeligt gerne se, hvad der gemte sig under håndklædet. Har du nogen seje badebukser på??spurgte jeg.
Nej, de hænger udenfor?lød svaret.
Nå ok, så er det ikke dem der laver sådan en bule i håndklædet?
Jeg smilede til ham. Han blev vildt flov og svarede bare med en mumlen, at det var det nok ikke.
Må jeg se hvad det er??spurgte jeg, mens jeg blinkede til ham med det ene øje.
Jeg lagde en hånd på hans lår lige ved enden af håndklædet, og gjorde tegn til at ville fjerne det. Utroligt nok gjorde han ingen modstand men kiggede bare på mig og gav mig et svagt nik som tegn til, at det var ok. Jeg trak langsomt håndklædet til side, først den venstre side, og så den højre. Frem dukkede en drenget pik på omkring 10 cm. Den var tynd, halvstiv og med en lang forhud, som dækkede hovedet fuldstændig. Der var en lille smule lyse dun ovenover, men ellers var den helt glat.
Du ved godt der ikke er andre mænd tilbage, ikke?
Drengen nikkede.
Så vi bliver ikke forstyrret. Jeg holdt en kort pause, mens jeg smilede til drengen. Har du nogensinde fået suttet pik før?
Han kiggede forundret på mig. Neeej sagde han lidt langsomt det har jeg ikke.
Vil du gerne prøve? spurgte jeg. Jeg lagde en hånd på hans lår og aede ham langt op mod skridtet.
Han nikkede langsomt og kiggede undrende på mig. Han var tydeligvis nysgerrig, og var ikke bange for noget.
Jeg satte mig ned på knæ foran ham, og tog forsigtigt fat om tissemanden. Jeg nulrede de glatte kugler og kørte langsomt på pikken, der hurtigt blev stiv mens drengen lukkede øjnene. Jeg bøjede mig fremover og sluttede læberne om tissemanden. Den smagte lækkert af ung dreng, og jeg begyndte langsomt at sutte den. Han stønnede svagt mens jeg suttede hurtigere og hurtigere. Inden længe gjorde han små kneppebevægelser mod min mund, for efter kort tid at støde kraftigt frem og stønne temmelig højt. Han kom i en tør orgasme, og pikken blev hurtigt slap igen. Han sank sammen og blev slap i hele kroppen, det virkede til at være en fantastisk oplevelse for ham.
Jeg kyssede ham et par gange op ad maven og kærtegnede hans lår og drengenosser. Jeg er her igen på lørdag, samme tid sagde jeg til ham inden jeg gik ud i bruseren og omklædningen. Kom hvis du vil.
Kommentar