Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Efter idræt

Karakter: 3.6/5
Visninger: 10806

Af: Sixten.

Læs flere noveller af:
» Sixten.

Skriv til:
» Sixten
Vi havde lige haft idræt, og B og jeg, ryddede det sidste op i salen. Alle de andre drenge var allerede gået, så vi to var de eneste i omklædningen. B er biseksuel, jeg er homoseksuel, så det var næsten forudbestemt, at der skulle ske noget i det omklædningsrum.
Vi tog tøjet af, og gik i bad. Vi smalltalkede, som man nu gør, og havde tendenser til at bagtale et par af de andre. Vi var nogle af skolens klogeste elever, så vi havde god grund til at bagtale andre. ;D
B er sort, tillad mig at bruge ordet neger, da han selv bruger det. Han er veltrimmet, og meget velhængt. Jeg har en smule optegnet vaskebræt, men er ret almindelig af bygning.

Vi står i badet, og pludselig går han over til mig, tættere på, og fjerner ikke sit blik fra min pik. Jeg prøver at få øjenkontakt med ham, da han pludselig tager mig i skridtet. Han spørger mig; "tror du ikke godt, at dén kunne trænge til mit spyt?"
Jeg svarer; "nej, men jeg er sikker på at mit røvhul godt kunne trænge til en stor pik. Vil du hjælpe?"
Han nikker, bliver næsten stiv ved tanken. Jeg bukker mig ned og sutter lidt på den, jeg vil have en ordentlig stiv pik. Han stønner allerede, mens jeg tager den i munden.
Lidt efter vender jeg mig om, bøjer mig henover en bænk, og slår migselv på balden. "Kom så her, lækre!" siger jeg til ham. Han kommer nærmere.
Han står og dasker lidt til min røv med sin store pik. Den må være mindst 25 centimeter.
Han sigter mod mit røvhul nu, jeg kan mærke hans omskårede hoved prøve at trænge ind. Pludselig er den der. Min røv bliver aldrig den samme igen. Han kommer helt op i mig nu. Jeg tænker, at dén pik er ikke mindre end 50 centimeter, som minimum. Jeg mærker den køre helt i bund, jeg tror, at den skal ud af halsen på mig. Jeg giver store lidelseslyde fra mig, men det er dejligt, meget dejligt.
Der går meget lidt tid, indtil han kommer. Han siger stønnende; "nu kommer jeg!"
Han trækker sig ud. Jeg skynder mig at vende mig om. Kommer den i min mund. Det er dejligt, hans store sorte pikhoved fylder godt i min mund. Især også nu, hvor hans underliv vugger som en jolle i en tropisk storm. Hans mund giver lyde fra sig, så jeg tror, at hans lunger skal formindske sig til det halve. Dejlige lyde, jeg gør mit arbejde godt.
Han kommer nu, har aldrig hørt ham stønne højere. Hans safter kommer ud i min mund. Kan næsten ikke have både dét, og hans pikhoved i min mund. Men det går. Han trækker pikhovedet ud igen, jeg har det stadigvæk i munden.
Nu sætter jeg mig på hans bryst, lader hans egen sperm løbe ned i hans ansigt, mens han sutter på min pik. Han har godt fat i undersiden på den, lige dér, hvor en tunge gør nytte. Der går ikke lang tid, før jeg kommer, mere eller mindre lydløst. Jeg trækker vejret tungt, inden jeg sprøjter ham i håret.

Vi tager vores tøj på igen, og aftaler, at dether må ske, endnu engang.
Kommentar