Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Efterskoledrenge

Karakter: 4.3/6
Visninger: 11298

Af: The Scariet..

Læs flere noveller af:
» The Scariet..

Skriv til:
» The Scariet.
Denne historie involverer to søde efterskoledrenge, som jeg vil starte med at beskrive:

Anders er næsten lige fyldt 16. Han er pæredansk og har mørkeblå øjne og en meget veltrænet krop, han elsker at spille fodbold. Han har affarvet strithår og følger mængden i sit tøjvalg, med blingbling ørering og hvad dertil hører. Han er en meget populær dreng på efterskolen, som har mange venner og som alle pigerne er vilde med. Han er desuden homoseksuel.

Kim, på 15, er af asiatiske rødder, har halvlangt sort hår til lidt over ørerne og brune øjne. Han er lidt en enspænder, som hans værelseskammerat Anders da gerne vil snakke lidt med på værelset, men han er ikke en man vil spilde al sin tid på. Han lever lidt i en fantasiverden og drømmer om at blive forfatter. Han er tynd, men ikke muskuløs. Han er homoseksuel, har dog aldrig været sammen med nogen, og da rygterne begyndte at løbe på skolen, måtte han springe ud.

Nu er det så tid til historien, som foregår på efterskolen:

Det var aften, og gangvagten havde sagt godnat, slukket lyset og lukket døren. Anders havde lige snakket kort med Kim om nogle af lærerne, men det var mest Anders der havde først samtalen, da Kim var meget genert. Samtalen var efterhånden død, og Kim lå i sin egen tanker, til noget andet pludselig fangede hans opmærksomhed.

Anders, kun iført underbukser, havde tændt sin lommelygte og sat sig op i sengen. Han lyste på en pornoblad, fyldt med nøgne damer, der lå foran ham. Der gik ikke lang tid før en bule voksede frem i hans underbukser, og hans tynde fingre begyndte at massere den. Kim kunne mærke at hans pik begyndte at dunke under dynen og han begyndte at få fantasier om at være sammen med Anders, det var ikke første gang han havde fået de fantasier.

Han blev liggende de stilhed og pillede selv ved sin bule under dynen, mens Anders kun koncentrerede sig om sit blad og sin egen pik. Efter lidt tid rumsterede Anders lidt og fik sine underbukser af. Han troede tydeligvis at Kim lå og sov. Kim blev totalt ophidset, da Anders nu sad og kørte forhuden frem og tilbage over det pumpende pikhoved. Anders stønnede svagt, og det blev for meget. Kim kunne ikke bare se til mere, så han rejste sig op. Anders fik et kæmpe chok og dækkede sig til med dynen.

Sov du ikke? Kim rystede på hovedet. Han gik hen og satte sig på Anders sengekant, hvor han begyndte at nusse han muskuløse brystkasse. Anders kiggede forvirret på Kim, og skubbede hans hænde væk.

Jeg er sgu ikke homo! Igen rystede Kim på hovedet, og blev lidt flov. Anders sad og tænkte. Lidt, skubbede så dynen til side og lagde sig ned. Han sagde ikke noget, men Kim tolkede det som om, at han gerne måtte lege med Anders. Han satte sig på hug ved siden af sengen, og begyndte at kysse hans mave. Anders havde lukket øjnene, så han ikke kunne se at det faktisk var en dreng der rørte ved ham, og hans pik, som ellers var blevet halvt slap, begyndte at vågne op igen.

Kim tog om den dejlige stive pik, og begyndte at kører forhuden frem og tilbage. Anders stønnede lidt og Kim begyndte at køre lidt hurtigere. Efter lidt tid havde han taget mod til sig, og han førte sine læber rundt om pikken og stak den så langt ind som muligt. Han var overrasket over hvor dejligt Anders pik smagte, og blev helt vild. Han begyndte at sutte alt hvad han kan, og Anders stønnede tilfreds. Kim suttede og suttede løs og Anders underliv blev mere og mere uroligt.

Jeg kommer! udbrød Anders pludselig, men Kim blev ved med at sutte, og Anders sprøjtede sine dejlige creme ind i hans mund. Kim syntes at det smagte helt fantastisk, og han blev ved med at sutte til Anders til sidst skubbede ham væk.

Du er sgu da god til at sutte! sagde Anders med et grin. Lige så god som Helle og Maria. Han tænkte lidt. Nu er jeg jo næsten nød til at betale dig tilbage, men jeg gider sgu ikke sutte dig, det er for klamt! Vil du have et handjob? Kim nikkede med et stort smil. Han satte sig op i senge ved siden af Anders, trak underbukserne ned og hans pik sprang frem. Anders tog lidt usikkert om den, og begyndte forsigtigt at køre forhuden frem og tilbage.

Fuck hvor er det mærkeligt at spille den af på en dreng, sagde han med et skævt smil, og begyndte at gå lidt mere til den. Kim var helt væk i ekstase, det var simpelthen vidunderligt at have en anden dreng til at lege med sin pik. Han ville kysse Anders, men Anders lagde en finger på hans læber.

Hov hov. Jeg er stadigvæk til tøser, ikke til mænd. Han sad lidt og tænkte over det, og fjernede så alligevel sin finger, og lod Kim kysse ham, og det endte sågar i blidt tungekys. Der sad de så og kyssede mens Anders spillede Kims pik, en drøm for Kim, der endelig gik i opfyldelse. Efter lidt tid kom Kim og sprøjtede op ad sit maveskind og ud over Anders hånd.

Ad! Nu er min hånd jo smurt ind i din sperm. Det må du slikke af! Anders stak sin hånd op til Kim, som slikkede sine egen saften af de tynde fingre. Til sidst gik Kim tilbage til sin egen seng.

Der her bliver imellem os! De andre skulle nødig tro at jeg er homo!
Selvfølgelig ikke! svarede Kim med et stort smil. Anders tænkte lidt og grinede så.
Du er sgu god nok Kim!... men tro ikke at jeg pludselig er homo, for det her var den eneste gang! Kim nikkede og de lagde sig til at sove. Der gik dog lidt tid, før ophidselsen i Kims krop havde lagt sig, det havde været en fantastisk aften!!!
Kommentar