Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Efterskoleværelset

Karakter: 3.0/6
Visninger: 8981

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
På værelse 3,6 boede tre drenge. Den ene, Frederik, var computerfreak og det var hans krop præget af. Han var bleg og spinkel i det, men han havde et virkelig pænt ansigt. Torbjørn, den anden, var mere muskuløs bygget og var mere solbrun. Den sidste der boede på værelset var Jesper, der var almindelig af bygning, dog med kropsbehåring, og et ansigt der kunne være modelleret af engle.

De tre drenge var virkelig gode venner, og både Frederik og Torbjørn vidste at Jesper var homoseksuel, men havde intet imod det. Jesper syntes at hans værelseskammerater var virkelig pæne, og havde meget svært ved at holde fingrene fra dem.
En nat hvor Jesper ikke kunne sove lå han og kiggede på Torbjørns krop mens Torbjørn lå og sov. Torbjørns dyne var fladet ned på jorden og han havde boner på. Jesper kunne ikke lade vær med at kigge på hans boner og på hans lækre krop. Ja, han blev simpelthen nød til at mærke. Torbjørn sover da vidst tungt, mente Jesper, så han ville nok ikke mærke at man rørte ved ham mens han sov. Jesper havde tit snakket i telefon og gået rundt på værelses uden at Torbjørn vågnede. Jesper rejste sig op fra sin seng og mærkede sit hjerte banke hurtigere og hårdere. Hvad nu hvis han alligevel vågnede? Men Jesper var for liderlig til at tænke over konsekvensen og rakte hånden over mod Torbjørns underbuksekant. Han trak langsomt Torbjørns underbukser ned, og afslørede en stor og dejlig pik. Jesper var lidt misundelig! Han tog fat om Torbjørns stive pik og mærkede den varme pik i hans hånd. Jespers pik rejste sig med det samme. Jesper rykkede frem og tilbage på Torbjørns pik i lang tid, men efter noget tid rykkede det i Torbjørn og han rejste sig op fra sengen. Jesper sad frossen og tænkte "fuck...". Men det behøvede han slet ikke, for Torbjørn begyndte bare at stønne, satte sig ordentligt op i sengen og bad Jesper om at putte hans pik i munden. Torbjørn stønnede højt. Så højt at han havde glemt at Frederik lå og sov. Torbjørn kiggede over på Frederiks seng, og så at Frederik var vågen. Han lå og spillede pik til Jesper og Torbjørn, så Torbjørn gjorde tegn til at han skulle komme over og joine. Frederik rejste sig op, trak underbukserne af og frem kom en pik ligeså stor og dejlig som Torbjørns pik. Torbjørn tog Frederiks pik i munden, og gjorde som Jesper. Torbjørn havde nemlig aldrig givet et blowjob før, eftersom at han var til piger. Frederiks pik blev omgående stiv af Torbjørns tunge, og Jesper kunne mærke i rykkene i Torbjørns pik at Torbjørn blev tændt af det. Jesper ville også smage Frederiks pik, så Jesper byttede plads med Torbjørn.

Efter noget tid med en del stønnen på værelset, ville Frederik gerne prøve at give en af de andre den i røven. Jesper havde prøvet at få den i røven og syntes ikke at det var særligt rart, så han kiggede på Torbjørn der blev let tændt ved tanken. Jesper og Torbjørn gik i 69'er stilling med Torbjørn øverst og Jesper nederst. Frederik trængte ind i Torbjørn som havde blottet sit røvhul. Jesper kunne igen mærke i Torbjørns pik at han tændte på det. Torbjørn stønnede lidelsesfuldt og Frederik stønnede med. Jesper lå under Torbjørn og kunne se hvordan Frederiks pik kørte frem og tilbage, alt i mens han suttede Torbjørns pik. Til sidst sagde Torbjørn at han var ved at kommer og Frederik trak sig ud af ham. Torbjørn spermede Jesper i munden og Jesper elskede det. Frederik trak sin forhud frem og tilbage og onanerede ud over Jespers ansigt. Torbjørn kunne ikke lade vær med at smage på spermen og kyssede Jesper på munden, hvorefter han slikkede Jespers ansigt rent. Jesper fik så et blowjob af Torbjørn, hvorefter Jesper kom i munden på ham. De tog så deres boxershorts på igen og lagde sig i deres senge.

Guderne må vide hvad der skete de efterfølgende nætter på efterskolen...
Kommentar