Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Efter teater

Karakter: 5.0/2
Visninger: 6333

Af: Adam.

Læs flere noveller af:
» Adam.

Skriv til:
» Adam
Jeg havde været i København til et møde og skulle overnatte. Det var en dejlig sommereftermiddag og jeg bestemte mig for at gå i teateret. Det nye skuespilhus spillede revy, det passede mig fint. Jeg var i god tid og ville have en drink i den udendørs bar. Jeg bestilte, bartenderen var i gang med at lave en rom-ting til en mand ved siden af mig, han var vel ca. 40 år, smarte briller og tøj, mørk blondt hår.
Vi snakkede sammen, vi havde begge været på Cuba og udvekslede rom historier.
Han sagde at det var irriterende at man ikke kunne gå uden at få tilbudt en kvinde, det havde han ikke brug for, jeg svarede at man vel også kunne få en mand. Jeg kunne se på ham at der var muligheder og spurgte om vi skulle mødes efter forestillingen til en drink, det ville han gerne og vi skiltes, jeg så at han snakkede med tjeneren, en flot mørkhåret latino. Det var en god forestilling, men lang, fordi min pik var skiftevis stiv og slap af de fantasier jeg havde om aftenens muligheder.
Endelig var de færdige jeg var ude som nr. 2, nr. 1 var Lau som min nye ven hed.
Jeg spurgte om han ville give drinks hjemme, eller vi skulle gå på bar. Han boede 10 min. gang fra teatret. Snakken gik godt om alt andet end sex. Da vi kom ind i entreen hængte Lau sin jakke på bøjle. Bagfra tog jeg om ham og kælede for hans bryst, mave og lidt længere nede. Efterhånden fik jeg tøjet af ham og sank ned til den flotte pik og gav den hele armen. Jeg rejste mig igen og tog et fast greb om Laus udstyr og gik mod det jeg regnede med var soveværelset. Imens fik jeg en del af mit eget tøj af. Vi stoppede i døren, i sengen lå en fyr i tryg søvn, hvem er det hviskede jeg, kan du ikke kende ham, det er Kenneth fra baren, han besøger mig engang imellem, jeg kom vist til at give ham en nøgle. Er han frisk på noget, spurgte jeg.
Ja, altid. Fyren var gudeskøn, mørk behåret, solbrun og slank. Gennem dynen kunne man se at han var nøgen. Vi rømmede os begge. Kenneth vågnede med et sæt, han var en frisk fyr og fattede hurtigt meningen med Laus stolte jern, tæt på sit ansigt. Han suttede på pik og pung så Lau stønnede højlydt. Jeg fik resten af mit tøj af og jeg var mega liderlig af det show, jeg tog et kondom på, hev Kenneths lille røv op i stilling og kørte en klat glidecreme på, derefter trængte jeg langsomt ind i ham, han klagede sig svagt da min pik gik i bund, jeg blev ved til jeg kom med et brøl. Lau var tændt på ideen, han fik kondom på og overtog min plads. Selv lagde jeg mig under Kenneth og suttede og masserede hans dejlige pik til min mund blev fyldt af hans sperm, imens fik han min pik slikket ren for sperm. Bag mig kunne jeg høre Lau få udløsning. Vi fik et par drinks inden vi skiltes og siden har vi mødtes med jævne mellemrum.
Kommentar