Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Elevatoren

Karakter: 3.0/9
Visninger: 9288

Af: UNGfyr.

Læs flere noveller af:
» UNGfyr.

Skriv til:
» UNGfyr
Denne novelle er voldtægtsrelaterede. Derfor også fiktive og udelukkende til fantasiens lyster.

Elevatoren satte i gang og jeg lænede mig op ad spejlet mens jeg lukkede mine øjne. Det skulle blive rart at komme hjem efter skole. Stilheden overdøvede mine øre. Jeg var seksten år gammel ung gut, lyshåret og blå øjne. Lyset i loftet havde en glans af kunstighed og blændede, da jeg igen slog øjnene op. Højhuset havde 24 etager, så der var et stykke ned. Elevatoren stoppede og dørene gik op. En høj, kraftig mand i halvtredserne trådte ind og trykkede ”stuen”. Dørene gik i. Jeg kunne se ham stirre på mig. Hans hår var gråt, tyndt nogle steder, øjnene var gennemborende, hårde. Mandens tunge åndedræt var den eneste lyd der kunne høres. Jeg tog mit halstørklæde af, og lagde det ned i tasken, der var blevet varmt. Tallene på elevatorens display over døren faldt fra 15 til 14. Pludselig gik lyset ud. Jeg mærkede elevatoren gå i stå og stilheden blev pludselig overvældende. Mit hjerte sprang et slag over.
- ”Hvad tror du der sker?” spurgte jeg manden. Han svarede ikke, men rykkede over til mikrofonen ved panelet og knapperne og trykkede på ringeklokken. En kvindestemme svarede.
- ”Hallo?”. Mandens dybe stemme talte nu for første gang.
- ”Vi sidder fast i elevatoren et sted imellem fjortende og trettende etage”.
- ”Vi arbejder på sagen, bare tag det stille og roligt, og vent”. I det samme kom lyset tilbage, men elevatoren holdt stadig stille.
- ”Strømmen er tilbage” konstaterede jeg. Manden gryntede. Han slap knappen og signalet til receptionen forsvandt igen. ”Der er vel ikke noget andet at gøre end at vente”. Sagde jeg. Manden sagde atter intet. Han stirrede blot på mig igen. Jeg tav. Følte mig utilpas. Ville ud. Kvindestemmen afbrød stilheden igen:
- ”Det ser ud som om at vi har et problem med kablerne længere nede i skakten, vi bliver nødt til at have en tekniker til at se på det. Der kommer til at gå mindst en time. Vi beder jer forholde jer i ro. Er der nogen aftaler, eller personer som jeg skal meddele dette til? ”.
- ”Du må gerne sige til min mor…” men jeg blev afbrudt af manden.
- ”Nej alt er vel, bare giv os besked når det ser ud som om at I har fundet løsningen”. Han slap knappen. Vredt protesterede jeg, men pludselig rakte manden sin hånd frem og tog kvælertag på mig. Mit hjerte hamrede i brystet, mens jeg så rædselsslagent ind i hans sorte øjne. ”Hvis du gør modstand, kommer det til at gøre ondt!” han smilede og i det samme lagde jeg mærke til en springkniv imod min mave.
- ”jeg beder dig…” begyndte jeg, men manden tvang mig ned på knæ.
- ”Du er min i en hel time knægt, forstår du det! Ingen kan redde dig nu!”
- ”Jamen hvad er det du vil?” dirrede min stemme. Han lo ondskabsfuldt. Jeg kiggede op på ham med et uskyldigt ansigtsudtryk. Han lynede ned i sine bukser.
- ”Tag den frem” sagde han køligt.
- ”Nej, mand! Hvad fanden…?” han stak mig en lussing og pressede kniven imod min strube. Min puls slog imod mit bryst, mine ben var lammede. Jeg lod mine fingre fumle med buksekanten, da jeg trak dem ned. Forsigtigt hev jeg han underbukser ned. Et langt, stift lem sprang mig i møde, omgivet af grånede, krøllede kønshår, og et par tunge nødder. Jeg sendte ham et bønfaldende blik, men han tog sin skjorte af. Han blottede sit ultra behårede bryst og sin mave.
- ”Kan du lide pik, knægt?!” hånede han. Jeg rystede til et nej, men han slog mig og spurgte igen: ”Kan du lide pik?”.
- ”Ja” mumlede jeg. Det var hans stikord. Mit sidste bønfaldende blik om nåde fik ham til at le, idet han pressede sit enorme pikhoved ind imod mine læber. Den trængte ind og jeg mærkede hele skaftet glide ind i min mund. Med lukkede øjne og en anstrengt grimasse kunne jeg smage den gamle mands pik, syrlig og saltet. Kønshårene kildede i næsen og lugten af pik var uigennemtrængelig. Jeg gurglede, hostede og suttede hvad jeg kunne, kæmpede for at få luft. Mærkede mandens hårde pik der brutalt voldtog mine læber og hals. Jeg mærkede hvordan hovedet stødte til i halsen, så tårerne langsomt begyndte at pible ned ad kinderne. Manden grinede ad mig og rev hårdere i håret. Længe lå jeg der på knæ, mens jeg for første gang smagte mandepik, kun fyldt med rædsel, frygt… og liderlighed. Jeg ville ikke, men tanken om at have sex havde tændt mig og jeg kunne intet gøre for at modvirke det. Hans tissemand svuppede ud ad mine læber og klaskede imod mine kinder. Jeg så op over hans enorme kæp og ind i hans øjne, der var dyriske og vulgære. Han tog fat i mit hår og rejste mig op på begge ben igen.
- ”Den er stiv var?” Manden greb hårdt fat om mit lem, uden på bukserne og rev i det. Smertefuldt trak jeg mig væk. Et sindssygt blik gled over ham og med det samme vidste jeg at jeg aldrig skulle have gjort det. Han trængte mig op ad spejlet på væggen og rev mit tøj op med kniven. Min T-shirt faldt på gulvet sammen med mine jeans. Han klemte sin hånd om min kæbe og spyttede mig i ansigtet. Mellem mine ben begyndte hans hånd at famle bokserne af mig. ”Du kommer til at fortryde det du gjorde!” hviskede han. Derefter stak han sin tunge ud og slikkede mig i ansigtet, lod de lange skægstubbe kradse mig i ansigtet. Min pik sprang frem og straks begyndte han at rage på mine kønsdele. Mine behårede nosser og tykke tissemand, som strittede ud i luften. ”Skal du have pik var? Skal du have pik, din bøssekarl?”Arrigt vendte han mig om med maven op ad spejlet, så jeg kunne stirre mig selv i øjnene. Med et smertefuldt stød, stak han sin pik op i mit røvhul, der ikke var forberedt på noget. Jeg skreg som en i helvede, men han jog den blot helt op.
- ”Jeg beder dig… lad være!” Han lo igennem sine dyriske støn. Her var jeg. Seksten år ung mand i gang med at blive røvpulet af en fremmed, gammel psykopat. Han greb fat om mine hofter og pumpede sit stive lem op i mellem mine balder. Mine øjne blev store og min mund stod åben af smerte.
- ”Sig du vil kneppes!” skreg han. Smerten og liderligheden bragte mig i ekstase.
- ”KNEP MIG!” KNEP MIT HUL” Skreg jeg. Han gav et hyl i fryd og voldbollede mig så jeg aldrig skulle glemme det. Hans kæmpe, rynkede nosser klaskede imod mine drengeballer og rev mig i håret. Hamrede mig op imod spejlet og spyttede mig i nakken. Skaftet kørte ind og ud ad mit jomfruhul som et stempel. Hans fede, svedige overkrop pressede sig op ad min ryg, og mandens lange, sorte hår på brystet klistrede sig ind til min ryg. Han greb fat i min pik og begyndte at masturbere mig. I chok og ude af stand til at gøre noget, så jeg mit liderlige spejlbillede blive voldtaget foran mig.
- ”Du er min bøsseknægt! Sig du vil have pik!”
- ”Giv mig pik! Åh!” stønnende kom det ud ad min mund. Pludselig mærkede jeg min stive pik rykke. Han bed mig i øret og pumpede hårdt i min røv, da jeg måtte lægge hovedet tilbage i et sønderrivende skrig af ekstase da min pik sprøjtede min våde, klistrede drengesperm op på spejlet. Flere ladninger af klæbrig, hvid sæd klaskede imod glasset og gled ned i lange striber.
- ”JAA! Sådan skal det være!” skreg manden. Han trak sig ud og tvang med ned på knæ igen. Jeg var lammet, kunne ikke tænke klart og endnu engang pressede mandens kæmpe pik imod min mund. Jeg suttede, smagte min egen røv og hans præsæd. Han stønnede som et liderligt dyr mens han brugte mig. Ind, ud, ind og ud kørte den. Savlen hang mig ned ad hagen da jeg slikkede med min tunge omkring hans blottede pikhoved. Han greb pludselig fat om mit hoved med begge hænder og begyndte at mundpule mig, med voldsomme udråb og støn. Jeg vidste det skulle til at ske. Det ville gøre mig til en bøssekarl for evigt. Voldsomt og råt krænkede pikken min hals, mine læber og mit ansigt. Han lagde selv hovedet tilbage, maven bevægede sig i hårde stød og han skreg…
Spermen eksploderede inde i min mund og væltede langt ned i halsen. Jeg slugte den salte, klistrede mandesæd. Hvide klatter løb mig ned ad hagen. Han hev pikken ud ad munden og sprøjtede yderligere tre ladninger i mit ansigt. Jeg slikkede… slugte… begærede… I det samme han trak sig ud så han olmt på mig. ”Forpulede trækkerdreng!” Han slog mig i hovedet og alt blev sort.

Da jeg vågnede så jeg tre kvinder stirre på mig. Jeg lå på gulvet i elevatoren, nøgen, forladt. Manden var væk. Det var min pung, med mine penge, adresse og ID også…
Kommentar