Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

En fræk aften

Karakter: 4.6/5
Visninger: 7353

Af: Bijens.

Læs flere noveller af:
» Bijens.

Skriv til:
» Bijens
En aften, hvor jeg sad og var helt vildt liderlig, tænkte jeg at jeg måtte se, at få lettet trykket. Jeg tog tøjet af, og satte mig til min PC for at se om ikke jeg kunne finde nogen frække videoer.
Lige lidt om mig selv, jeg er 60 år og går i træningscenter tre gange om ugen, ikke bare for at holde mig i form, men også for at se alle de lækre fyre, der er der.
Nuvel, mens jeg sidder og surfer ringer det på døren, jeg snupper lige en tynd frotebadekåbe på og smutter ud og åbner døren. Her står en af de unge fyre fra træningscentret, det er en knægt på tror jeg 16 år, spinkel og med et dejligt smilende ansigt, bare ikke nu. Han spørger om ikke han lige må komme ind, og tale med mig jo da.
Knægten Søren har jeg talt med flere gange i centret, og jeg har da også lagt mærke til, når vi har været i bad, at han har en flot pik (vel ca. 15 cm) og lidt lyst hår omkring pikken. Søren som bor næsten lige ved siden af mig, har smækket sig ude, og hans forældre kommer ikke hjem, før på mandag (det er fredag nu).
Jeg byder ham inden for, og han får lidt at spise og drikke ? ja, han får da en guldøl, sådan bare for at få varmen.
Vi sludrer lidt og han ser, at jeg har min PC åben, og pludselig kommer jeg i tanker om, at jeg er inde på en homoside. Han kigger lidt, og mens jeg lige var på wc opdager jeg, at han sidder og surfer lidt rundt på siden.
Jeg sætter mig ved siden af ham ? der er ikke megen plads, og spørger om han kan lide det han ser. Han havde ikke opdaget at jeg kom tilbage, og han blev kanon rød i hovedet, og stammede, at han blot syntes at det var lidt spændende. Jeg spurgte ham, om han havde prøvet at spille pik, efter lidt tøven måtte han jo tilstå at det gjorde han ofte ? endda flere gange om dagen.
Min badekåbe var åbnet lidt, og han kunne ikke undgå at se, min halvstive pik, med lidt klar væske, der piblede ud af spidsen.
Er du bøsse spørger han ? hertil kan jeg kun svare at jeg er biseksuel, altså både til mand og kvinder. Jeg spørge ham, om han ofte spiller pik, han bliver dyb rød i ansigtet, men må da indrømme, at det gør han da engang imellem. Hvor ofte spørger jeg, farven i ansigtet bliver ikke mindre rød, da han indrømmer, at det gør han flere gange om dagen. Ja, jeg spiller også pik, siger jeg, og lader badekåben åbne sig lidt mere, så han kan se at prespermen stille og roligt siver ud af min pik. Han stirrer som hypnotiseret på den, og siger at han da godt må prøve at røre, så han kan mærke, hvordan det er at føle på en voksen pik. Forsigtig tager han omkring pikken, og jeg kan se, at det virkelig er noget der tænder ham. Må jeg også se din, spørger jeg, og endnu engang rødmende får han trukket shortsene ned, og jeg ser at han har fuld rejsning, så hans pik står op ad maven. Wauw, en flot pik du har, siger jeg, samtidig med at jeg lader en hånd omslutte hans flote pik. Det giver et gib i ham. Bare rolig, har du aldrig prøvet at lege med en af de kammeraters pik, han ser ned og hvisker, at jo det har han da prøvet. Har du så også prøvet at få suttet din pik ? det måtte han svare nej til.
Ok, kom med herind, hvorefter vi gik ind i soveværelset, jeg fik ham lagt ned og begyndte at slikke på hans nosser og stille begyndte jeg at lade tungen glide op ad hans rejste pik. Uhm jeg fik lidt af hans presperm i munden, det smagte himmelsk. Det gav et gib i knægten, da jeg tog hans pikhoved ind i munden og suttede på hans flotte stang. Pas på, sagde han, jeg sprøjter, jeg fik hele ladningen i munden, det smagte rigtig godt med en frisk gang drengesperm. Han lå fuldstændig afslappet, men ikke ret længe, så stod hans flotte pik igen stiv op ad maven. Ak, ja de unge de kan sandelig.
Jeg lagde mig på ryggen, og spurgte ham, om han havde lyst til at undersøge min pik nærmere. Jeg kunne se, at hans generthed var ved at fordufte ? liderligheden havde taget over. Ha bukkede sig ind over min pik og slikkede forsigtigt mine nosser ? bare gå til den, sagde jeg, de kan tåle det. Han suttede og slikkede så det var en fryd, og snart have han mit store pikhoved i munden, det var pragtfuldt. Jeg fik ham vendt, så jeg samtidig kunne sutte på hans pragtstang. Nu skulle jeg passe på, ellers kom jeg bare med et brag, men jeg ville jo godt have lidt mere ud af det. Så jeg bad ham om at stoppe, og i stedet sutte på mine brystvorter. Det gjorde han, og snart fik jeg ham til at bide lidt i dem, det røg lige i min pik, det var simpelthen herligt. Jeg begyndte at nuldre hans brystvorter lige så forsigtigt, og jeg kunne mærke, at det tændte ham, safterne begyndte at løbe ud af hans stive pik. Jeg lod min tunge finde vej til hans røvhul, han ved meget fugtig, og jeg kunne smage en lille smule af hans lort, men ikke mere end, det var lækkert. Efterhånden havde jeg tungen presset godt op i hans røv, og han stønnede helt vildt. Pludselig rejste han sig på hug, og førte min pik mod hans røvkusse. Jeg kunne se på hans ansigt at det gjorte ondt, men jeg snuppede lige lidt kneppesalve og hældte ned over min pik, han prøvede igen, og pludselig var mit pikhoved igennem hans ringmuskel, han så helt salig ud og lod sig glide længere og længere ned over min pik, samtidig med at han gned på sin egen. Nu kunne jeg ikke holde mig længere, jeg greb op om hans hofter og begyndte at kneppe ham med hurtige tag. Jag kom med et brag oppe i ham, samtidig skød han en stor stråle sperm ud over min krop, noget af det nåede jeg at fange med tungen.
Jeg hev ham op over mig, og fik placeret hans røvkusse over min mund, hvorefter jeg slikkee og suttede, så jeg fik munden fuld af sperm og røvsaft, jeg var bare salig.
Herefter sad vi og sludrede lidt over en øl, inden han smuttede hjem besøger du mig igen, spurgte jeg. Ja, lige så ofte jeg kan komme af sted med det, sagde han.

Husk du kan skrive til forfatteren, (Bijens)
Kommentar