Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

En fræk 70 åring

Karakter: 4.0/3
Visninger: 12529

Af: Harald.

Læs flere noveller af:
» Harald.

Skriv til:
» Harald
En fræk 70 åring.

Dette skete for nogle år siden. Jeg var i slutningen af 30 årene og var på seminar i Helsingør.
Jeg sad i baren en aften på hotellet. Der var ikke mere end nogen få gæster. Jeg havde sat mig lidt for mig selv.
Efter en stund kom der en ældre kraftig kortvokst mand med en flot ølmave som bulet kraftig i hans T-shirt og satte sig i ved bardisken.
Efter yderligere en stund fik han øje på mig og han begyndte at smile til mig. Jeg blev lidt perpleks. Jeg er gift og har barn men mærket at jeg blev noget pirret af hans opmærksomhed. Det viste sig senere at han var faktisk hele 70 år gammel, men det var det umulig at se.
Pludselig rejste han sig og kom ret ned til mit bord og spurgte mig om han måtte sætte sig. jeg svarede, ja.
Vi begyndte at snakke om alt mulig men efter en tid kom snakken ind på sex. Han spurgte direkte om jeg havde prøvet mandesex.
Jeg svarede ærligt, nej. Han spurgte igen om jeg havde lyst til at prøve. Uden at tænke over det svarede jeg, ja.
Han foreslog at vi skulle gå til hans rum.
På vejen mærket jeg at han strøg hånden over min ryg og rumpe.
Jeg mærket at min pik reageret lidt.

Vi kom til hans rum og han åbnede døren. Da vi var kommet indenfor og fået lukket døren tog han et kraftig greb rundt om mig og begyndte at tungekysse mig. Han stak tungen langt ned i min hals og jeg gispet efter luft men mærket også at pikken voksede i bukserne.

Så mærkede jeg at han havde åbnet bukserne og det som kom til syne var en utrolig stor pik. Den var ikke bare lang men fy søren så tyk og under hang de største nosser jeg nogensinde har set.
Han presset nu mit hoved ned til pikken og beordrede mig til at slikke på nosserne og på pikskaftet. Nu blev jeg sprængkåd.
Min ikke alt for store pik stod nu ret ud i luften.
Jeg måtte også slikke hans numsehul før han plantet det kæmpestore pikhoved i munden min. Jeg holdt på at blive kvalt. Men du verden så frækt.
Nu ville han bolle mig. Han fandt noget glidekrem og smurte pikken med det og jeg som nu var helt nøgen blev beordret ned på alle 4 på sengen og han smurte mit numsehul ind med kremen.
Først bollede han mig med en finger og så to, før han pressede sin store tykke pik ind i røven på mig. Hans store ølmave plasserede han oppe på min rumpe så han fik mulighed til at køre pikken helt til bunds. Nu begyndte han at bolle mig i meget raskt tempo og efter nogen minutter mærkede jeg rykninger i hele hans krop og han trak sin nu enorme pik ud af min røv og sprøjtede enorme mængder med dejlig varm sæd op over min numse og ryg.
Helt til slut beordrede han mig til at spille pik foran ham.

Vi sov sammen den nat og næste morgen var det på den igen.

Jeg er fortsat gift men besøger ham tit og ofte i hemmelighed.
Hilsen Harald
Kommentar