Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

En kold mark

Karakter: 4.0/4
Visninger: 6599

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Der sad vi så - på Oles værelse. Vi havde intet at give os til. Ole sad på sin kontorstol, mens Jonas og jeg flød ud på Oles seng.

"Mand, jeg kunne godt trænge til en rykker." Det var Jonas, der brød tavsheden. Han tog sig til skridtet og kiggede frækt over på Ole, og så på mig.
"Det går bare ikke. Mine forældre er hjemme." sagde Ole ironisk. Egentlig var det hele ironisk, men det var alligevel som om, at de begge ville. Jeg kunne i hvert fald også godt trænge til en rykker, men jeg sagde ikke noget. Jeg fnisede bare i stedet.
"Så må vi tage hjem til dig, Kim." sagde Jonas lidt efter. Jeg grinte bare og rystede på hovedet. Så var der ligesom kun én mulighed tilbage, men alligevel ikke. Jeg havde aldrig været hjemme ved Jonas, og det blev heller ikke i dag.
Der var igen tavshed et stykke tid. Og jeg hader tavshed: "Skal vi ikke gå en tur?"
Selvom det var en smule koldt udenfor, var de begge med på idéen. Så det gjorde vi. Ole og jeg gik ud i gangen for at klæde os på, men Jonas skulle lige på toilettet inden. Da han endelig kom ud til os, kunne jeg ikke lade være med at lægge mærke til hans lommer. Det så ud som om, de var fyldt med 'lommeuld'. Sådan så de bare ikke ud lige før?

Vi spadserede om på stien bag Oles hus, og vi gik den til ende. Da den stoppede kom der en smule skov. Ingen af os sagde noget. Vi gik bare igennem skoven. På den anden side, da skoven sluttede, var der en mark. Mark, mark, mark.. Ligeså langt øjet rakte. Man kunne dog se nogle grantræer ude i det fjerne.
Vi satte os på en lille forhøjning mellem mark og skov.
Jonas tog sig igen til skridtet: "Her kunne man da godt tage sig en rykker."
"Eej.. Tænkt nu hvis der kommer nogen." sagde jeg forsigtigt.
"Har du nogensinde været her før, Kim?" spurgte Ole. Og det havde jeg egentlig ikke. Der kom nok aldrig nogen her. Det ville sikkert ikke blive opdaget. Men jeg var igen usikker på, om de virkelig mente det.
Men jeg var ikke i tvivl, da Jonas trak lynlåsen ned: "Så lad os komme i gang." Og frem kom hans kæmpe bule i hans boxershorts. Både Ole og jeg vidste, at Jonas' pik var den største. Så kom Ole. Han fandt den til gengæld helt frem. Hans pik var ikke særlig stor, men jeg ville samtidig nødig tage den til roden.
"Kom nu, Kim." Jeg blev lidt flov. Pludselig tog Jonas til; Han knappede mine bukser op. Så lagde han sig lidt længere nede på højen, så hans hoved og skulder var lige omkring mit underliv. "Jamen, jeg har ikke engang jern på." fik jeg fremstammet. "Det skal vi nok ordne," flirtede Ole. Han satte sig helt hen til mig og begyndte at gnide mig på låret. Jonas var gået direkte til fadet, og gned forsigtigt på mit slappe lem, der hurtigt blev stiv. Så fiskede han den frem gennem "smuthullet" og begyndte at onanere. Det var vildt dejligt. Så tog Ole over, han var, trak lidt hårdere op og ned. Jonas var gået til sin egen pik og "wankede" heftigt.
Ole sørgede for sig selv og mig, mens Jonas var vildt ophidset over sin egen pik.
Jonas holdt pludselig op. Han vendte sig mod mig og Ole. Han lagde sig mellem os. Han tog fat med hver sin hånd omkring vores kæppe. Han onanerede forsigtigt i takt, og det var mega ophidsende. Jeg sad med lukkede øjne og nød det. Jeg åbnede øjnene igen, da jeg hørte Ole stønne vildt. Jonas var gået i gang med at sutte Oles pik. Helt til roden. - Ja, Jonas kunne. Så holdt han op, kiggede Ole i øjnene og rykkede i det våde lem. Så vendte han sig mod mig og begyndte at sutte min pik. Det var så dejligt. Hans læber omkring min pik, den våde tungen kildede min forhud. Også mig tog han til roden - min pik er endda større end Oles.

Så kom Ole. Han havde rykket sig en smule væk fra os, og han stønnede højlydt. Sæden kom i to stråler og landede på græsset. Jonas smilede. Så hviskede han til mig: "Skal vi få dig til at lave samme nummer?" Jeg fik ikke engang svaret, så sad han ved siden af mig og rykkede vildt i begge vores pikke. Jeg nød det bare. Og pludselig kunne jeg mærke en varme fra nosserne, der steg op i mig. Jonas rykkede stadig i mig, mens spermen fløj ud i vilde kaskader. Det meste landede på græsset, men en del af det var i hans hånd. Så fandt han noget toiletpapir frem fra bukselommerne og tørrede det værste væk.
Så kom Ole hen - ham havde jeg helt glemt - "Jonas dog. Vi ka' da ik' ha', at du sidder der med stivet. Skal vi lette trykket for dig?"
"Kom så drenge.." svarede han med én hvæs stemme. Ole sad på den ene side af Jonas og jeg på den anden. Ole onanerede Jonas' pik til sidste, mens jeg havde forviklet en hånd op under trøjen på Jonas, hvor jeg legede med hans ene brystvorte. Jonas var ekstremt liderlig. Så kom den store pik. Den præsterede mere end Ole og jeg til sammen. Han fremstønnede: "Tak skal I ha' drenge."

Efter at have begravet toiletpapiret med spermen, gik vi hjem til Ole igen.
Kommentar