Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

En oplevelse på Oslobåden

Karakter: 2.8/5
Visninger: 7494

Af: Mig-Thomas.

Læs flere noveller af:
» Mig-Thomas.

Skriv til:
» Mig-Thomas
Det er en varm sommerdag, Anders skal af sted på et weekend cruise til Oslo.

Om aftenen går han på diskotek, og opdager, at der i et fjernt hjørne sidder en fyr, mutters alene. Han nikker til fyren, der nikker igen, så Anders går hen til ham. ”Davs du”; siger han, ”dav selv” svare Dennis som han hedder. Anders sætter sig ved siden af ham, og snakken går let, og Anders finder ud af at de begge er alene af sted.
”Skal vi ikke gå op på dækket?” spørger Anders. ”Jo, kan vi godt”, siger Dennis. De køber et par drinks og går op på dækket.
Der er en let, lidt lun brise, og i et stykke tid står de bare stille og kigger ud på det åbne hav. Anders bryder tavsheden: ”Hvad tænker du på?” – Dennis svarer: ”Anders, jeg er homo” – ”og hvad så?”, siger Anders. ”Det er jeg også” – ”er du?” spørger Dennis glad.
Deres blikke mødes, og i næste sekund er deres munde forenet i et dybt kys, og deres hænder begravet i hinandens kroppe.
”Kom” siger Dennis. De går ind igen, tager elevatoren ned til Dennis’s kahyt. I elevatoren står de igen og bare kysser, og nusser om hinanden.
De er kun lige kommet ind i kahytten inden de igen kysser lidenskabeligt, og bevæger sig hen mod køjen. Dennis presser Anders ned og trænger sin trøje af. Anders kysser ham på brystet og kærtegner hans ryg. Dennis finder Anders’s mund, kysser ham, imens han trænger hans trøje op, så deres kroppe er nøgne mod hinanden. De ligger bare og knuger hinanden ind til sig.
Dennis bevæger sig ned til Anders’s bukser. Han knapper dem op, og hiver dem af ham. Han kigger fascineret på hans pik, som ligger på langs i de sorte boxer. Hans hænder glider forsigtigt henover den og det glipper i Anders, der kommer med et lille støn. Han krænger boxerne længere ned, og tager stille fat om pikken, og spiller den let. Stille tager han den ind i munden, og slikker på skaftet. Anders ligger og stønner, og nusser ham i håret. Dennis kravler op, og kysser Anders på brystet, og leger med vorterne. Lader sig falde ned over ham og kysse ham intenst på munden. I flere minutter ligger de bare sådan-
De ruller rundt, så Dennis nu ligger nederst. Anders kravler ned, kysser ham på halsen, videre ned til hans bryst, som han nusser, og slikker. Videre ned til navlen, og ned til hans pik som han stille kysser. Dennis hiver ham op igen, op så han kan mærke hans pik, på hans krop. Han griber fat om den og spiller den igen. Tager den langsomt i munden. Anders er helt væk, og snart eksplodere han i et støn af en orgasme, hvor han sprøjter sin sæd ud over Dennis’s mave. Anders står lidt og sunder sig. Han bøjer sig, og kysser Dennis, og ligger sig ned ved hans side. Han slikker ham blidt på kroppen.
Dennis har fundet sin pik frem, spiller den lidt, imens han har fundet Anders’s mund. De kysser hårdt, og stønnende i deres kys, kommer Dennis, i en god orgasme… De ligger bare og slapper af, og stille døser de hen, arm i arm.
Kommentar