Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

En tilfældighed

Karakter: 4.0/6
Visninger: 7149

Af: Alan.

Læs flere noveller af:
» Alan.

Skriv til:
» Alan
Skulle arbejde en lørdag med udskiftning af nogle maskindele, da jeg ikke må arbejde alen skulle der en til at hjælpe mig og dem som normalt hjalp, kunne ikke så der kom en fra en anden afdeling, lille Per da han ikke er ret stor han er en gut på ca. 20 men ser ikke så gammel ud jeg selv er 60 grå i toppe og lidt rund. Per er ikke en der siger så meget så man skal trække hver et ord ud af ham. Nå men da vi have været i gang 1/2times tid, var det tid til en pause, vi var jo nået halvvejen så det ville være godt at skylle halsen med en øl. Jeg spurte om han havde en kæreste, nej det havde han ikke, om han skulle i byen i aften med venner nej det havde ingen planer om han skulle bare være der hjemme samme med sin far, nå men vi fik 2 øl hver og forsatte med arbejdet og det gik stor set som planlagt.

Vi blev færdige godt og grundig snavset og svedige, men skulle lige have en øl mere inden det var tid at gå i bad, virket vi så gjorde, vi havde mange gang tidligere været i bad samtidig så det var ikke nyt. Jeg kunne se at lille Per havde været uheldig under arbejdet og fået noget beskidt og meget fedtet olie ned i nakke og ryggen, hvilke jeg sagde til ham han prøvede at få det af men det ville ikke rigtig så jeg tilbød at hjælpe med at gnubbe, jeg skulle tage godt fat og for at han skulle stå stille måtte jeg holde godt fast i hans skulder med min venstre hånd og idet jeg gjorde det gik der lige som et stød igennem mig, og mit lem begyndte at blive lidt urolig shiit tænkte jeg men forsatte.
Min højere hånd var komme lidt længer ned af ryggen på Per og da jeg nåede ned over lænden syntes jeg hans vejrtrækning var blevet lidt tunger som om han nød det, jeg kunne ikke lade være med forsigtig at prøve at køre min langfinger ned i revnen på hans lækker lille mås. Jo han nyd også for han svajede i ryggen og skød måse bag ud. For første gang prøve jeg at kikke på forsiden af Per og stod og legede med sin Pik, ok tænkte jeg dette kan da vist ikke gå helt galt andet ind hvis der kom nogle men vi var nok de eneste der var tilsted. Nå så jeg blev mere modig og kørt hånden godt ind mellem ballerne, han spredte benene så jeg bedre kunne komme til jeg kunne også lige giv nosse sække et lille forsigtig klem ellers var det mest anus jeg prøvede at få fingeren ind i. Jeg selv havde også fået et dejlig stift jern på, Per stod og lod mig gøre som jeg ville men han vrikkede dog med underliv så han måtte da kunne lide det.
Nu måtte jeg altså have hans pik i munden så jeg sank på knæ foran ham studerede lige pikke lidt den er ikke stor , hans lyse sparsomme behåring gør at det ligner en pik på en 12-13 årig.
Forhude gik stramt tilbage han ømme sig kortvarig min hænder arbejder med hans balle og finger søger igen mod anus jeg presser lidt på og han presse også imod for ligesom at få finger til at smutte ind det lykkes og jeg presser så lang op jeg kan. Per blive nu aktiv tage fat i mit hoved for at styre tempoet. Imellem tiden er det lykkedes mig at få yderlig en finger op, da han siger at nu gå den snart på ham, jeg svare, så kom da med det og med et lille brøl gå den på ham, nej den sprøjter helt Vildt jeg kan slet ikke nå at slug det. Og må flytte munden væk så nu få jeg 2-3 stor sprøjt i ansigtet dejlig min mund gaber atter over hans pik det sprøjter et par gange mere. Al spermen i mit ansigt blive skylle væk for bruseren køre stadig. Mens jer der ligge på knæ drejer ham og beder om at han skal bukke sig lidt forover så jeg kan komme til at lade min tunge bore sig ind i anus, Jeg rejse mig op og presse min pik mod hullet og han presse imod slap af siger jeg den er lige ved at være inde og da jeg kan mærke pikhovedet er halv inde få han resten i et stød. Jeg høre kun et dybt suk fra ham. Begynde at køre ind og ud i et tempo som bliver større og større min hænder har ham i et favntag den ene håndleger med hans pik og nosser den anden med brystvorterne som også er blevet stive .jeg spiller hans pik mens jeg pumper løs i røven på ham. Jeg kommer med et brøl Trækker min pik ud og han få det sidst sprøjt på ryggen. Han siger jeg skal blive ved med at spille hans pik for det er lige før den gå, der komme ikke så meget som første gang men alligevel jeg tror aldrig jeg har set en pik sprøjte så meget.

Nå vi fik gjort os færdig med badet, der blev ikke sagt mange ord ud over farvel da vi gik Men jeg kunne ikke lade være med at komme med en sidst kommentar: hvis det skulle være en anden gang så ved du hvor jeg er for det var skide dejligt.
Kommentar