Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Fabrikken del 8

(Fabrikken)

Karakter: 5.0/5
Visninger: 4681

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Del 8.: Jens får røven på komedie.

Kapitel 1.: Ankommer.

Jens kommer tilbage på værelset, hvor Mikkel spørger Jens om de skulle tage over på fabrikken, når de nu ikke kunne lege længere her.

Det kan vi godt, sagde Jens og begyndte at grine.
Hvad griner du af? Spurgte Danni, som smilede til Jens.
Ikke af noget, sagde Jens. Men jeg gad godt vide, hvem der har taget mine billeder, men det er nok en, som kan lide at se på mig!
Det er det nok, sagde Mikkel og klappede Jens i numsen.

Lidt efter var de tre på vej over til fabrikken, Jens og Mikkel, som ikke vidste, hvad der ventede dem, når de kom derover. Danni var ikke så glad for at tage med, for han var bange for ham Hans, for hvad kunne han ikke finde på?

Kom nu lidt hurtigere, sagde Mikkel til Danni som cyklede bagest.

Ovre i fabrikken havde Mathias, Magnus, Martin, Jonas og Hans fået det sidste gjort klar til Jens. Nu have de alle chancen for at få ram på Jens, for al det, han havde gjort: Holdt øje med, hvad de havde lavet, set ind af vinduerne og sladret om de forskellige ting, som de havde lavet.

Hold op hvor jeg trænger til røv, sagde Jonas, som gik rundt med stiv pik i sine bukser.
Også her, sagde Martin, der som Jonas gik med en bule i bukserne.
Hold kæft hvor jeg skal pisse, sagde Hans.
Jeg tror de kommer, sagde Mathias. Gem jer!

Alle skyndte sig at gemme sig, så Jens og Mikkel ikke skulle få mistanke og løbe deres vej, inden de fik begyndt.

Hvor skal vi være henne? Spurgte Jens Danni.
Her nede i det her rum, sagde Danni og pegede ned på knallertbandens rum.
Min pik er meget stiv lige nu, sagde Mikkel.

Jens og Danni ser ned på hans skridt, og der er en bule i hans bukser. Det gik lige ned i Dannis pik, så han også fik bule i bukserne.

Så lad os se den, sagde Danni.
Skal jeg smide tøjet her, sagde Mikkel. Hvis der nu kommer nogen?
Det gør der ikke, sagde Jens. Så bare kom i gang med at smide tøjet.

De stod tæt på knallertbandes rum, hvor de andre have gemt sig og kunne høre, hvad der skete ude i den store hal. Mikkel var begyndt at smide tøjet, efter han havde kigget sig rundt i den store hal. Lidt efter stod Mikkel splitter nøgen, og hans lille stive pik stod lodret ud i luften. Danni kunne ikke få øjnene væk og begyndte at tage sig selv på skridtet.

Den ser dejlig ud, ikke? sagde Jens til Danni. Bare vent til han begynder at lege springvand.
Det vil jeg glæde mig til, sagde Danni, som var blevet lidt mere nervøs. Skal vi komme ind i rummet?

Jens og Mikkel fulgte efter Danni, Mikkel lod bare sit tøj ligge. Da de kom ind i rummet, kiggede Jens og Mikkel sig rundt. Da de var kommet et godt stykke ind i rummet, lukkede Jonas døren efter dem, og Jens og Mikkel fór sammen.

Godt klart, Danni, sagde Mathias da han kom frem bag fra et skab sammen med Hans.
Har… hvad! Det troede jeg ikke om dig, Danni, sagde Jens skuffet og surt til ham.

Mikkel stod og dækkede sin stive pik med sine hænder, men det fik han ikke lov til af Martin, da han kom fra bag ham, efter han have stået og beundret hans dejlige lille runde røv.

Hold da op en dejlig numse du har, Mikkel, sagde Martin. Se lige engang, og Martin vendte Mikkel om, så de andre kunne se hans røv. Den er lige til at få stivpik af.

Da Martin vendte Mikkel om igen, fjernede han hans hænder fra hans pik. Den var ikke stiv mere, men det blev den, da Martin rørte ved den.

Hold da helt op, sagde Martin. Det var hurtigt den blev stiv.

Mathias og Hans havde gået rundt om Jens et par gange. Jens var blevet bange og have lyst til bare at løbe, men han kunne ikke komme ud af vinduet, for det var næsten dækket af krat, og døren var lukket og Jonas stod foran den.

Tror du ikke, du skal ha’ det tøj af? sagde Mathias kommanderende til Jens.
Næ! sagde Jens igen til Mathias.
Og det er du helt sikker på? sagde Hans og skubbede til Jens. Hvis du ikke gør det selv, så hjælper vi dig med det.
Det kan I bare gøre, sagde Jens.

Hans gjorde tegn til Martin, som stod ved Mikkel og beundrede hans stive pik, men han kom hen til de andre, hvor han tog fat i Jenses arme og tog dem om på ryggen af ham. Mathias og Hans begyndte så at flå tøjet af ham, og lidt efter stod han også nøgen, og hans pik var lige så stiv som Mikkels.

Jeg tror vi har fået fat i to liderlige drenge, sagde Hans og nulrede Jenses stive pik.
Hvorfor gør I det her imod os? spurgte Jens. Vi har ikke gjort noget imod jer.
Har du ikke, Jens, sagde Mathias. Har du ikke holdt øje med os, kigget ind af vinduer?

Jens vidste ikke, hvad han skulle svare, for det var jo rigtigt, at han havde holdt øje med de andre og set ind af deres vinduer.

Plus du har taget nogle billeder af Hans, hvor han sidder og spiller pik på skolen, sagde Mathias.
Hvorfor gjorde du det, Jens? spurgte Hans og så surt på ham.
Det var ikke mig, sagde Jens. Det kan godt være, jeg var med til det, men det var Danni og hans idé, at vi skulle gøre det.

Hans fór han til Danni, som prøvede nægte det, men det var Hans ligeglad med. Han rev nærmes hans tøj af ham, og lidt efter stod han kun iført underbukser.

Læg dig ned, sagde Hans kommanderede til Danni.

Danni turde ikke gøre andet, så han lagde sig ned på maven. Hans tog sin halvestive pik frem, rettede den ned imod Dannis numse, hvor han så begyndte at pisse på hans røv. Og langsomt kunne man se hans røv igennem underbukserne, og Danni var ikke så vild med at blevet pisset på.

Jeg sagde det, sagde Hans, da han var færdig med at pisse. At det var Danni.

Jens og Mikkel, som begge var nøgne, var meget bange for Hans i forvejen, og efter det, han lige have gjort imod Danni, blev de ikke mindre bange.

Sæt jer hen i sofaen, sagde Mathias til Jens og Mikkel. De vendte sig om og gik over til sofaen, og mens de gik hen til sofaen, så alle på deres numser.

I har bare byens bedste numser, sagde Mathias.
Helt klart, sagde Hans. Glæder mig til at bore min stive pik op i dem.

Jens og Mikkel så på hinanden og satte sig så ned i sofaen, og deres stive pikke stod op af deres maver.

Har Jens og Mikkel haft noget op før, og hvad tænkte de på, da de så på hinanden. Og hvad sker der med Danni, bliver han pisset på igen, og hvor mange gange kommer Jens og Mikkel? Ja, det kan du læse meget mere om i næste kapitel af Fabrikken.

Kapitel 2.: Mikkel vandt.

Danni lå stadig på gulvet i rummet, og han havede stadig underbukserne på, som Hans havde pisset på, efter Jens havde fortalt, at det var Danni, der have taget billedet af Hans. Men det var ikke bare Hans, der skulle pisse, for nu var Jonas og Martin gået hen til Danni, og stod nu med deres pikke rettet ned på hans numse.

I gør det ikke, sagde Danni og prøvede at flygte.
Du bliver bare liggende, sagde Hans surt til ham.

Danni tude ikke gøre andet, for han var meget bange for Hans, for han kunne finde på hvad som helst. Så Danni måtte igen mærke det varme pis ramme på hans numse, og på en måde kunne han godt lide det, det kunne i hvert fald hans pik, den lå stiv mellem hans mave og gulvet. Men de andre skulle ikke vide det, for så vidste han godt, hvad de andre ville sige om ham, især Hans, han kunne nok finde på at fortælle andre det.

Det lettede, sagde Jonas og rystede sin pik.
Det gjorde det, sagde Martin og så ned på Dannis numse og hans våde underbukser.
Rejs dig op, Danni, sagde Hans.

Danni tøvede lidt, men gjorde så, hvad Hans sagde. Lidt efter stod han op og pisset var begyndt at løbe ned af hans ben.

Jeg tror, han kan lide at blive pisset på, sagde Hans og pegede på Dannis underbukser, hvor der var en bule.
Nå, Danni, sagde Jonas. Kan du lide blive pisset på, hvad.

Jens og Mikkel sad i sofaen og kunne også se, at Danni have stiv pik. Det havde de også selv, for de sad nøgne begge to. Danni, som stod og blev lidt rød i hovedet, vidste ikke, hvad han skulle sige. Men da han så over på Jens og Mikkel, så han, at de også have stive pikke.

Jeg har fået stiv pik af at se på de to i sofaen, sagde Danni og håbede, de vil hoppe på den.

Det gjorde de, for alle sammen vendte sig om mod dem, hvor de så gik nærmere til sofaen.

Nu skal det hele ikke gå ud over Danni, sagde Mathias og så ned på Jens. Det var dig vi vil lege lidt med.
Skal vi ikke se dem spille pik, sagde Jonas og så på Mathias.
God idé, sagde Hans. Lad os se et pikspil.

Jens og Mikkel rystede på hovedet, det ville de ikke være med til. Men Hans fik dem til at gøre det. Så Jens tog om sin lille og meget stive pik, og Mikkel fulgte efter. Så de sad og spillede den af foran de andre drenge, og Danni have fået lov til at smide de våde underbukser, så han var også helt nøgen.

Spred jeres ben, så vi kan se jeres nosser, sagde Hans og hjalp Jens med at sprede benene.

Efter Mikkel have hevet i et lille stykke tid, begyndt han at komme med små stønnelyde. Alle kiggede over på ham, så han blev kanon rød i hovedet.

Kommer du nu? spurgte Magnus. Vi har hørt, du kan lave noget af et springvand af sperm?

Mikkel svarede ikke, han kiggede bare over på Jenses stive pik, som han var godt gang med at hive frem og tilbage i.

Jens og Mikkel sad i sofaen og hev i deres meget stive pikke, og imens var de andre, Hans, Mathias, Magnus, Jonas og Martin ved at tage deres tøj af. Da de stod nøgne alle fem, bad Hans og Mathias dem om at stoppe med at spille pik.

Nu skal I høre, sagde Mathias og begyndte at forklare. Nu stiller vi os op på en række, og så begynder I at sutte vores stive pikke.

Stive pikke havde de Mathias og de andre, de stod godt op i vejret og dunkede. Jens rejste sig op efterfulgt af Mikkel. Jens gik ned på knæ foran Magnus, som stod først, hvor han greb om hans varme, hårde, stive pik, trak det sidste stykke forhud helt tilbage, hvor han så gned hen over hans blå pikhoved. Det gav et helt sæt i Magnus, da Jens begyndte at køre tungen rundt på hans pikhoved.

Er det godt? spurgte Hans, som stod sidst i rækken.
Det kan du tro det er, svarede Magnus, som stod med lukkede øjne.

Mikkel, som stod og tøvede bag Jens, gik ned på knæ, da Jens fortsatte hen til Martin, som stod ved siden af Magnus. Hvor Mikkel som Jens, greb om Magnuses nu våde pik, derefter tog han den så i munden og begyndte at sutte så godt han kunne.
Da Jens når ned til Hans, som var den sidste i rækken, begyndte Jens at sutte hans liderlige pik, tager Hans hårdt fast i Jenses hoved, hvor han så begynder at mundkneppe Jens hårdt, så Jens næsten ikke kan få vejret.

ÅÅHH! Hvor er det godt, sagde Hans stønnende, mens han mundkneppede Jens.

Mikkel, som stod ved siden af og suttede Mathiases meget stive pik, blev bange for, at Hans ville gøre det samme ved ham. Så Mikkel var ikke så meget for at sutte Hanses pik, da Jens flyttede sig fra Hans.

Kom her, Mikkel og smag på min liderlige pik, sagde Hans og gjorde tegn til ham.

Mikkel vidste ikke, om han skulle gøre det, men lidt efter var han kommet hen foran Hanses pik og have taget den i hånden og begyndt at hive frem og tilbage i den. Jens som havde været hele vejen igennem, sad nu igen i sofaen og så nu på Mikkel, der langsomt tog Hanses stive pik i munden.

Der er ikke noget at være bange for, sagde Hans til Mikkel, da han begyndte at sutte hans pik.

Mikkel kunne godt slappe af, Hans gjorde ikke noget. For han var ved at komme, da han mundkneppede Jens, og var også ved det nu, efter Mikkel have suttet lidt.

Er du ved at komme? spurgte Mathias.
Hvorfor tror du det, sagde Hans og smilede til Mathiasm som stod ved siden af ham.

Danni, som have siddet og set på Jens og Mikkel sutte pik, sad med noget af en stiv pik, og den var godt våd af presperm.

Hold op hvor er den stiv, sagde Jonas, da han havde rørt på den. Prøv lige at røre på Dannis pik.

Alle rørte på Dannis meget stive pik, og det blev alt for meget for ham. Da Magnus som den sidste skulle røre på den, kom Danni i nogle lange sprøjt, som ramte ham selv i ansigtet.

Hold da op, hvor du kan, sagde Magnus der begyndte at hive frem og tilbage, da Danni begyndte at komme.

ÅÅHH! OOHH! Kom det fra Danni.
Var det godt? spurgte Jonas, da der ikke kom mere sperm ud af Dannis pik.
Det kan du tro, sagde Danni helt forpustet.
Så må vi gå til den næste, sagde Hans. Lad os se om han kan slå Dannis sprøjt. Kan du slå Dannis 4 lange sprøjt?
Det ved jeg ikke, sagde Jens.

Hans spredte Jenses ben ud, så han kunne stille sig på knæ mellem dem, hvor han bøjede sig hen over Jenses meget stive pik, og begyndte at sutte, til Jens næsten kom i hans mund. Hans når lige at trække Jenses godt våde pik ud, inden han kom i nogle lange sprøjt.

ÅÅHHH! Det kommer, stønnede Jens.

Hans spillede den af på Jens, og 4 lange sprøjt, lige som Danni kom der ud af Jenses liderlige pik.

Du slå ikke Danni, sagde Mathias, som sad på knæ mellem Mikkels ben. Nu må vi se, om Mikkel kan slå jeres sprøjt.

Mathias så på Mikkel, som var godt liderlig. Mathias tog hans stive pik i munden og begyndte at sutte. Mathias fik ikke lov til at sutte i lang tid, for Mikkel begyndte at stønne vildt højt, og han kunne heller ikke sidde stille. Mathias stoppede med at sutte, og i stedet for begyndte han at hive i hans våde stive pik.

Så må vi se, om du også kan ramme dig selv i ansigtet, lige som Danni og Jens gjorde, sagde Mathias med et smil til Mikkel.

Mikkels vejrtrækning blev dybere, og han stønnede mere og mere, og kom så med et højt skrig. Ud kom det! Spermen væltet bare ud af Mikkels liderlige pik.

1, 2, 3, 4, 5 og 6, talte Jonas, som sad ved side af Mikkel, som også var godt sprøjte ind i Mikkels sperm.

Det samme var Mathias også. Han blev ramt to gange af de lange sprøjt lige i ansigtet. Mathias kunne ikke lade være med at smage på det.

Jeg tror Mikkel vandt, sagde Magnus med et smil.

Mikkel var helt væk. Han var helt udmattet og lå bare og hev efter vejret halvt liggende i sofaen.

Så var det rigtigt, hvad I sagde, inden I kom herind, at Mikkel kan lave noget af et springvand, sagde Hans med et stort smil.

Er det slut nu… nej, ikke endnu, de andre skal også vise hvor meget de kan sprøjte, og der må være mere sperm i de tre drenge i sofaen, og de skal da også prøve at få en pik op i røven, ikke? Ja, det kan du læse meget mere om i næste kapitel af Fabrikken.

Kapitel 3.: Godt op.

Efter 10 minutter, hvor Danni, Jens og Mikkel have siddet og fået vejret igen, kom Mathias og Magnus hen til Jens. De tog fat i ham og lagde ham på bordet, hvor Jonas og Martin bandt hans arme fast til bordet.

Hvad vil I nu gøre, sagde Jens helt skræmt og bange. Jeg troede, vi måtte gå, når vi nu havde vist jer, vi har spillet pik og spermet.
Det kan du godt tro om, sagde Hans. Vi er overhovedet ikke færdige med dig, du kan godt indstille dig på, at du først kommer hjem, når du har prøvet alle vores liderlige pikke.

Jens sagde ikke noget, han blev bare mere skræmt, især når han så på Hanses pik, den var noget tyk. Hans gik så over i skabet, som stod i rummet, hvor han fandt noget vaseline, som han kom tilbage med til Jens, hvor Hans gik ned på knæ, så Jens kun kunne se Hanses hoved. Hans åbnede vaselinen, tog noget på en finger, førte den så op på Jenses blottede røvhul. For mens Hans have hentet vaselinen, have Jonas og Magnus taget et ben hver og løftet det op og lidt ud til siden, så Jenses røvhul kom til syne.

Du gør det ikke, sagde Jens. Du gør det ik…

Mere sagde Jens ikke, for så var fingeren godt på vej op i hans hul, og lidt efter var der to fingre. Da Hans stak den anden finger med op, kom Jens med et hyl fra sig.

Jeg tror, Jens ikke er vant til at få noget op, sagde Hans og maste sine to fingre længe op, så Jens gav et ryk i kroppen. Er det godt Jens?

Jens svarede ikke, så Hans trak bare fingrene lidt ud, og derefter maste han dem hårdt op i røven på Jens.

Er det godt, Jens? spurgte Hans igen.

Denne gang svarede Jens med et lille ”Ja”, og Mathias kom så hen til bordet, efter han have suttet Mikkels og Dannis pikke rene.

Er det godt, hvad Jens? sagde Mathias og grinede. Sådan er det, når du går og kigger ind af andres vinduer. Og jeg tror også du kan lide det, det viser din lille pik i hvert fald, og Mathias tog om Jenses stive pik og begyndte at sutte den.

Mens Mathias suttede bad Hans Danni komme hen til ham, hvor han så bad Danni om at stikke sin pik ind i røven på Jens. Det var Danni ikke så glad for, så han rystede på hovedet og gik lidt tilbage. ”Klask” lød det så. Alle kiggede over på Hans og Danni. Mathias stoppede med at sutte, og Jens kiggede også op og over på Danni. Han stod og var ved at græde, for Hans have givet han sådan en i røven, og det kunne høres i hele rummet, måske i hele fabrikken.

Det gjorde nas, sagde Hans til Danni. Sådan er det. når man ikke gør, hvad der bliver sagt. Så du ved hvad du skal nu.

Danni gik langsomt hen og stillede sig bag Jens. Hans fedtede Dannis stive pik ind i vaseline. Danni gik lidt ned, så hans pik kunne ramme Jenses fedtede hul. Hans hjalp lidt til med at styre Dannis pik, så den ramte hullet. Langsomt forsvandt den ind i Jenses røv, og helt ind kom Dannis pik, og der kom ikke en lyd fra Jens.

Jeg tror, de har gjort det før, sagde Hans og så op på Mathias.
Det tror jeg også, sagde Mathias, der var stoppet med at sutte Jenses pik, efter Hans gav Danni en i røven. Er det noget, du har prøvet før? spurgte Mathias Jens.

Jens gad ikke svare på det, Mathias spurgte om. Han kiggede bare ned af sig selv og på Danni, som var begyndt at føre sin pik frem og tilbage i hans røv.

Jonas og Magnus, som holdt Jenses ben, lod dem hvile på Dannis skuldre, hvor de så gik over til Mikkel, som sad helt alene i sofaen.

Nu skal vi komme og lege med dig, sagde Jonas og satte sig ved siden af Mikkel.
Må vi se, hvad du gemmer inde under dine hænder, sagde Magnus og løftede Mikkels hænder fra hans pik. Den er stadig godt stiv, hvad Mikkel?

Mikkel sagde ikke noget. Jonas tog om den og legede lidt med den, hvor han så bøjede hovedet ned til den og begyndte at sutte. Mikkel gav et gisp, da Jonas begyndte at sutte, og Magnus begyndte at nippe blidt i hans brystvorter, som hurtigt blev stive.

Ved bordet have Danni sat tempoet op, og nu kom der også lyd fra Jens. For hver gang Danni røg ind i Jens, hjalp Hans med at få Danni helt i bund ved at mase ham godt ned, når han førte sin pik ind i Jenses røv.

AV! Av! Kom det fra Jens, hver gang Danni gik i bund.
Er det godt Jens? spurgte Hans og stoppede med at masse Danni ned i Jens.
Hvad tror du Hans, sagde Jens. Man siger ikke ”AV” hvis det er godt.

Hans svarede ikke Jens, men bad Danni om at trække sig ud og flytte sig, så han selv kunne komme til med sin stor tykke pik.

Nu skal jeg give dig noget at sige av af, sagde Hans og lod sin pik glide op og ned af Jenses røv, så den blev smurt ind af vaseline og røvsaft.

Derefter tog Hans om sin meget liderlige pik, maste den imod Jenses hul, hvor pikhovedet forsvandt langsomt ind i Jens. Jens gav nogle lyde fra sig, og imens maste Hans sin stive pik videre op, og nu var den halvt inde eller halvt oppe. Jens var begyndt at lave ansigt, at det var ved at gøre ondt. Det var første gang, han have sådan en tyk pik oppe i sig.

Er det godt? spurgte Hans og kiggede ned på Jens.

Mathias og Martin stod ved siden af og så på, og da Hans have fået sin pik godt op i Jens, gik de ned på hver sin side af Jens, hvor de begyndte at pirre til hans halvestive pik, som hurtigt voksede sig stiv, og lå og dunkede på hans mave.

Hold op, hvor er hans røv stram, sagde Hans stønnende, mens han kørte sin pik langsomt frem og tilbage.

Jens lå og stønnede og gispede efter vejret, plus det også gjorde ondt, især når Hans stak sin stive pik helt i bund. På et tidspunkt var Mathias nødt til at holde Jens for munden, for han skreg op, og det kunne høres overalt på fabrikken. Hvis de ikke var alene på fabrikken, så ville der sikkert dukke nogen op.

Lad os bytte, sagde Hans og trak sig ud af Jens.

Mathias tog over, og det var ikke nødvendigt at Mathias smurte sin pik først, for Jenses røv var godt våd. Mathias rettede bare sin pik imod hullet, som stod lidt åbent, og hans pik forsvandt også hurtigt ind og gik i bund i Jens. Jens gav igen nogle lyde fra sig. Det kunne være fra Martin, som nulrede hans brystvorter, eller det kunne være fra Hans, som var begyndt at sutte hans stive pik. Mathias begyndte at køre frem og tilbage, og hurtigt satte han tempoet op. Mathias gik i bund hver gang han stødte ind i Jens, og lyden, som kom, når han gik i bund ”klask”, kunne høres i hele rummet.

Mens Mathias kneppede Jens, var Magnus og Jonas godt igang med Mikkels pik. Mikkels pik var igen godt stiv, og det kunne man også se på den, den stod og dunkede vild ind på hans mave, når Jonas eller Magnus ikke have den i munden. Og mens Mathias byttede med Martin, kom Mikkel for anden gang. Ikke med så mange sprøjt som første gang, men lige så langt som første gang. Og igen var Mikkel helt væk, og Mathias kom hen til dem ved sofaen, hvor han satte sig mellem Mikkels ben, og igen suttede hans pik rene. Og imens kom Mikkel til sig selv igen, og så ned på Mathias, som var i fuld gang med at sutte hans pik, som endnu var meget stiv.

Der er godt nok sperm i dig, hvad Mikkel, sagde Mathias, da han stoppede med at sutte.

Mikkel svarede ikke, han var for udmattet. Mathias og de andre to, Jonas og Magnus lod ham ligge og gik så over til Jens, som var godt i gang med at blive kneppet af Martin.

Er det godt Jens? spurgte Jonas da han kom hen til ham. Jeg tror Martin synes det er godt, grinede Jonas.

Jens kunne godt lide det, og hans røv have vænnet sig til at få noget større op. Men han ville ikke indrømme, at han kunne lide det, for hvad ville de så ikke sige til de andre?

Det må snart være vores tur, sagde Mathias og gav Jenses stive pik en klem.

Får Mathias lov til at få sin stive pik op i Jens? Selvfølgelig får han lov til det, og det kan du læse mere om i næste kap. Og hvad med ham Mikkel, har han stadig sperm i sig? Og hvad med ham Danni? Ja, det kan du læse meget mere om i næste kapitel af Fabrikken.

Kapitel 4.: Røven fuld af sperm.

Efter Hans og Martin har kneppet Jens, var det de andres tur til at dyppe deres liderlige pikke i Jenses dejlige numse. Jonas stillede sig bag Jens. Det var ikke nødvendigt, at Jonas smurte sin pik, for Jenses røv var godt smurt og fedtet ind i vaseline og røvsaft.
Jonas satte sit blot pikhovedet imod Jenses hul, og langsomt røg den ind i ham. Og lidt efter begyndte Jonas at bevæge sit underliv frem og tilbage, og tempoet blev hurtigt sat op, og samtidig med at tempoet blev sat op, gik Jonas længere ind, og til sidst var han helt i bund i Jens.

ÅÅHH OOOHHH ÅÅÅHHH! Kom det fra Jens, som nød det.

Jeg tror, han kan lide det, ham liderlige Jens, sagde Mathias, som var gået ned på knæ ved siden af ham.

Mathias var i fuld gang med at nulre Jenses stive pik, som kunne komme hvert øjeblik. Det samme kunne Jonas, så han trak sig ud, for ikke at komme al for tidligt, for så ville de andre bare tro, at han ikke kunne holde til ret meget. Da han trak sig ud, satte han sig over i sofaen, hvor Danni og Mikkel også sad. De sad og så op på de andre, som var i fuld gang med Jens.

Så må det være min tur, sagde Mathias som have glædet sig til at kneppe Jens. Nu skal du få en omgang, du aldrig vil komme til at glemme, Jens, smilede Mathias ned til ham.

Mathias rettede sin meget stive pik ned mod Jenses røv, som råbte efter at få mere pik, og med et var Mathiases stive pik godt begravet i Jenses liderlige hul. Mathias begyndte med det samme at støde hårdt i ham, så man kunne høre klasket og derefter et støn fra Jens.

ÅÅHH! Hvor er det bare godt, stønnede Mathias mens han kneppede Jens hårdt. Du vil aldrig glemme denne her dag, Jens.

Mathias lagde sig ned over Jenses mave og bryst, mens han stadig have sin pik i røven på ham. Nu var det kun små bevægelse Mathias lavede, og det var kun det yderste af hans pik, da røg frem og tilbage i Jenses røv.

Hold op hvor ser det godt ud her nedefra, sagde Jonas som sad i sofaen. Se lige byens dejligste numse, den går Mathias rundt med. Se lige engang.

Magnus, som var meget forelsket i Mathias, gik hen til Jonas og satte sig ved siden af ham og så hen på Mathiases røv, som røg frem og tilbage. Og hver gang han trak pikken ud af Jenses røv, kunne man lige få øje på hans hul. Magnus rejste sig op og gik hen til Mathias. Han stillede sig bag ved ham, lænede sig op af ham og rettede sin stive pik, så den gled ind mellem Mathiases baller.

Du er bare dejlig, Mathias, hvisket Magnus stille til ham.

Mathias kunne ikke holde til ret meget mere, før han ville komme, og som Jonas ville han heller ikke komme nu. Så han trak sig ud, og Magnus flyttede sig, men ikke rart langt væk, for Mathias vendte sig om, og kaste sig om ham, så deres stive pik stod op af hinanden, hvor Mathias gav Magnus et kæmpe kys med tunge og det hele til.

Du er også bare så vildt dejlig, Magnus, sagde Mathias og gav Magnus et kæmpekys mere.

Alle glemte Jens et øjeblik og stod og så på Mathias og Magnus, som stod nøgne og omfavnede og kyssede hinanden. Og det lagde Magnus og Mathias mærke til, hvor de blev lidt flove og vidste ikke, hvad de skulle sige.

Vi må ikke glemme ham her Jens, sagde Hans. Hvem skal prøve nu?

Det må være min tur, sagde Magnus og gik hen til Jenses numse, som var godt fedtet.

Mens Magnus fik sin pik godt ind i Jens, sad Jonas og hev i Dannis stive pik. Men ikke i ret lang tid, før Jonas havde Dannis liderlig pik i munden, og det gik ikke stille af sig. Og det samme gjorde det heller ikke på sofabordet, hvor Magnus hurtigt have fået sat tempo på. Men han stoppede ikke, da han ikke kunne holde sig tilbage, han blev bare ved med at kneppe Jens hårdt.

ÅÅÅHHH OOOHHH! Jeg kommer, jeg kommer, stønnede Magnus højere.
Bliv ved og sperm Jens i røven, sagde Hans.

Magnus gjorde. hvad Hans sagde, og kom i noget af en orgasme. Det var første gang, han kom oppe i en røv, og da han kunne mærke, at der ikke kom mere, trak han sig ud og satte sig over i sofaen, hvor Jonas stadig var i fuld gang med at sutte Dannis stive pik.

Hold da op, hvor var det godt, stønnede Magnus og var helt udmattet.
Hurtigt med en pik, sagde Hans, det skulle ikke begynde at løbe ud.

Hans have en plan med at alle skulle sperme oppe i Jenses røv, og hurtigt kom Mathias, som stak sin pik ind i Jenses røv. Og der gik ikke lang tid, før Mathias begyndte at stønne og støde hårdt ind i Jens, så Jens kom med nogle små skrig.

Jeg kommer. OOHH ÅÅHH! Kom det fra Mathias.

Mathias stivnede i hele kroppen og kom med et stønnende skrig og begyndte at sprøjte den ene ladning efter den anden op i Jens.

Hold da op hvor var det dejligt, sagde Mathias, da han sad ovre i sofaen ved siden af Magnus.

Nu var det Martins tur, og der gik heller ikke lang tid, før han kom. Han stivnede også i hele kroppen ligesom Mathias, og derefter skød han også sine mange ladninger op i Jens.

Nu var det Jonases tur. Han stoppede med at sutte Dannis pik, som lå våd og meget stiv op af hans mave. Jonas stak hurtigt sin pik ind i Jens, og da var det så småt begyndt med at sive sperm ud af Jenses røvhul.

Hold op. hvor er det bare godt, sagde Jonas stønnende.

Jonas kunne heller ikke holde i lang tid, og efter et minut kom han også oppe i Jens. Og da han satte sig ned i sofaen, for at hvile sig med at sutte Dannis pik, kunne han godt tro om, for Hans have en anden plan med Danni.

Kom her hen, Danni, sagde Hans kommanderende til Danni.

Danni turde ikke at lad være, så han gik op til ham, hvor han stod ved Jenses røv, som var begyndt at lukke spermen ud.

Slik hans røv, og det skal være nu, sagde Hans igen kommanderende til ham.

Danni gik ned på knæ foran Jenses spermede røv. Han tøvede, om han skulle gøre det, og så bare tage imod nogle slag i numsen. Men sådan blev det ikke, for Hans tog fadt i Dannis hoved og maste det ind imellem Jenses baller, så Danni fik ansigtet godt fedtet ind af vaseline, røvsaft og sperm.

Nu slikker du, når jeg siger det til dig, sagde Hans surt til Danni og gav slip på hans hoved igen.

Danni kom fri og kunne igen trække vejret, og begyndte så stille og roligt at slikke Jenses røv, som bare blev ved med at sive sperm ud af.

Der har været godt med sperm i jer, sagde Hans, som stod med noget af en stiv pik.

Skal du ikke sperme op i Jens? spurgte Mathias.

Bliver Danni færdig med at slikke spermen op, og hvor meget sperm kan der endelige være i sådan en lille røv som Jenses? Og hvad med Dannis stive pik? Får Jonas lov til at sutte den af, indtil han kommer i munden på ham? Og hvad med Jenses dunkende pik, som sikkert har lavet noget af en sø af presperm på hans mave? Og hvad med Mikkel? Kommer han for tredje gang. Og hvad med Hanses meget stive pik, skal han også sperme op i Jenses røv, eller har han andre planer? Ja, det kan du læse meget mere om i sidste kapitel af Fabrikken.

Kapitel 5.: Sikken en weekend.

Alle sad og så på, at Danni slikkede Jenses røv ren for sperm, og efter et stykke tid, var der ikke mere sperm, der sivede ud af Jenses godt kneppede røvhul.

Så er det rent nok, sagde Hans og rejste sig fra sofaen og gik over til Danni.

Danni rejste sig op og alle begyndte at grine, for han var fedtet op til begge ører af numsesaft og sperm.

Der er en, som skal hjem i bad efter det her, sagde Mathias og grinede igen.
Først skal han lige ha taget trykket, sagde Jonas. For se lige den mega stive pik han har.

Jeg tror Jens er sperm tørstig, sagde Hans og så ned på Jens, som stadig lå på sofabordet. Hvad sige i andre, skal Jens ha lov til at sutte Danni, til han kommer i munden på ham.

Det var alle med på, men ikke Jonas. Han havde lige troet, at han skulle, men alle de andre var med på idéen, så Hans bad Jens om at sætte sig op, og Danni stillede sig foran Jens, så Jens kunne nå hans mega stive pik. Jens tog om den, og langsomt bøjede han sig ned over Dannis mega stive pik. Jens var ikke så meget for, at Danni skulle sperme ham i munden, men han have ikke noget imod at sutte hans pik, for det var ikke første gang, han have suttet den.

Det ser vildt frækt ud! Råbet Magnus og Martin op.
Lad os få noget tempo på, sagde Mathias.

Jens begyndte at sutte hurtigere, og der gik ikke mange sekunder, før Danni begyndte at danse med underlivet, og man kan høre ham stønne højere.

Han er ved at komme, sagde Martin og gik lidt tættere på Jens og Danni.

Og ganske rigtigt var Danni ved at komme, og det fik Martin set og mærket. For Martin var kommet meget tæt på Jens og Danni, han stod ved siden af Jens, som sad på sofabordet, og kunne se lige ind på Dannis pik, som forsvandt ind i Jenses mund.

Nu nu! Råbet Danni op og skød den første ladning ind i Jenses mund.

Jens nærmest spyttede Dannis pik ud af munden plus den sperm, som han have skudt af derinde. Dannis pik røg ud og var rettet hen imod Martins ansigt, og med et var der en ladning sperm på vej imod Martins ansigt. Martin nåede ikke at flytte sit ansigt, så den ramte lige mellem næse og mund på ham. Hans skyndte sig at få Dannis pik ind i Jenses mund igen, for Jens skulle ha hans sperm. Og nu kunne han ikke spytte den ud, for Hans stod bag Danni, så hans pik lå mellem hans baller. Og samtidig have Hans sine hænder om Jenses hoved, og sørgede for, at Dannis pik blev i munden på ham.

Jonas, som have håbet, det var ham, der fik lov til at sutte Dannis pik, så ned på Jenses som også var mega stiv. Den presperm sø, som havde ligget på hans mave, var væk og var løbet ned af maven og videre ned over hans nosser, som næsten var forsvundet op i Jens. Hans blottede pikhoved var godt våd af presperm, og Jonas sad og trippede, og hans pik, som var blevet stiv pik, var også begyndt at producere presperm igen. Så Jonas rejste sig og gik over til Jens og Danni og tog om Jenses mega stive pik. Martin, som var ved at slikke Dannis sperm i sig, var ved at blive trådt ned af Jonas, for han have kun Jenses stive pik i hovedet. Og når han nu ikke kunne få lov til at sutte Dannis, så kunne han sutte Jenses, til han kom. Men nej, for Hans stoppede ham, inden han nåede at smage på den.

Det er Danni, der skal, sagde Hans, som have givet slip på Danni og Jens. Så du kan godt sætte dig over igen, Jonas.

Jonas gik lidt mut tilbage over i sofaen, hvor han så, at Mikkels pik var stiv og dunkede op af hans mave. Og mens Jonas gik tilbage til sofaen, gol Danni ned i knæ, begyndte at sutte Jenses mega våde og stive pik. Og her gik der ikke 10 sek. så eksplodere Jens i noget af en orgasme.

Jeg kommer! Råbet Jens og have svært ved at sidde stille på sofabordet. ÅÅHHH OOOHHH!
Du sutter videre, når han kommer i din mund, sagde Hans og holdet en hånd på hovedet på ham.

Jens kom og hans sprøjt var meget kraftige, så de røg godt ned i halsen på Danni, så han var nødt til at sluge. Efter lidt og efter Jens var færdig med at lukke sin ladning sperm ind i Dannis mund, blev Jenses stønnen afløst af Mikkels. Det var Jonas, der var godt igang med at sutte, og Mikkel var ved at komme for tredje gang inden for to timer. Alle rettede øjnene mod Jonas og Mikkel, og Mikkel kom med et par sprøjt op i Jonases mund.

Så fik du smagt noget sperm, hbad Jonas, sagde Hans med et smil.
Det er gut, sagde Jonas og slikkede sig om munden.

Så mangler vi kun en, sagde Mathias som sad i sofaen, og kiggede over på Hans, som stod ved siden af Jens og Danni.
Lad os se, hvor meget du kan give, sagde Martin, som var blevet færdig med at slikke Dannis sperm væk.
Ja, lad os se, hvor meget du kan sperme, sagde Danni, som var kommet op at stå.

Alle kiggede på Hans, Hans blev lidt flov. Han tog om sin mega stive pik, hvor han begyndte at hive forhuden frem og tilbage hen over det blodfyldte pikhoved. Og der gik ikke lang tid, før han begyndte at lave små bevægelser med underlivet, hvor han så bad Danni om at spille den af på ham, til han kom.
Danni som stod ved siden af Jens, som stadig stod ved sofabordet, gik hen til Hans, som stod lidt væk fra bordet.

Stil dig bag mig og så tag om min pik, sagde Hans til Danni.

Danni gjorde som Hans sagde, stalde sig bag ham, rakte sin højere hånd om på hans mega stive pik, og begyndte at spille den af på ham. Og lidt efter var Hans i den syvende himmel, og begyndte at komme med små stønnelyde, som bliv højere og højere.

ÅÅHH ÅÅÅHH OOOHH, kom det fra Hans. Jeg kommer, ÅÅHH!

Hans kom, og det væltede ud med det ene sprøjt efter det andet. Det regnede med sperm fra Hanses mega stive pik. Martin og Mathias var nødt til at rykke sig lidt, for ellers ville de blive ramt af Hanses sperm.

ÅÅHH! Hvor er det godt, sagde Hans stønnende og overtog fra Danni med at hive i sin pik. Det var du god til, Danni, det bliver ikke sidste gang, du skal lege med min pik.

Lidt efter sad alle og slappede af. Der blev ikke sagt ret meget. Men Jonas var stadig godt igang med at lege med Mikkels pik, som stadig var godt stiv. Og Mathias og Magnus sad ved siden af hinanden, de gav hinanden et par kys engang imellem.

Er det et kærestepar vi har her? sagde Hans og smilede til dem.

Mathias og Magnus smilet bare, og de andre tog det som et ja fra dem. Og efter alle var kommet sig, var det tid til at komme hjem igen. Alle fik tøj på, og en måtte undvære sine underbukser, gæt hvem det var?

Jonas var meget optaget af Mikkel, og de fulgtes også hjem, da de kom ind til byen igen. Og hvad de to så lavede, ja det må du selv skrive eller tænke dig til. Mathias og Magnus fulgtes også sammen hjem til Mathias, og de andre tog hjem til sig selv.

Mathias og Magnus gik direkte ind på Mathiases værelse, hvor de hurtigt klædte sig af og gik ud i bad.

Mens de stod under bruseren, stod de og kyssede hinanden.

Hold op en weekend, sagde Magnus.
Sikken en weekend, sagde Mathias. Min pik trænger til en ferie.
Gør den det, sagde Magnus grinende.
Næ, grinede Mathias og gav Magnus et kæmp kys.

Mens de stod under bruseren gik hoveddøren op, og en skulle så meget på toilet og skyndte sig ind på det badeværelse, hvor Mathias og Magnus stod sammen under bruseren og omfavnede hinanden.

Hej Mor, kom det fra Mathias, da hun så dem sammen under bruseren.

Hvad sker der nu, bliver Mathiases mor meget sur. Ja, det kan du læse meget mere… eller det kan du ikke, for mig sluttet Fabrikken her, så du bestemme selv, om Mathiases mor skal blive sur og smide Magnus ud, eller lukker hun døren efter sig igen, og tager det andet toilet?
Kommentar