Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Fed aften

Karakter: 4.6/7
Visninger: 7004

Af: Jack.

Læs flere noveller af:
» Jack.

Skriv til:
» Jack
Jeg havde haft en meget fræk chat sammen med 2 fyre med nicknamet 2SgrFyre. Det var 2 fyre som søgte aktive såvel som passive til en privat fest. Eller rettere et orgie. De havde stedet som lå indenfor rækkevidde at hvad jeg havde lyst til at køre, hvilket var fint. . Og så havde de en del forslag til hvad der skulle foregå. Forslag som jeg helt bestemt havde lyst til at deltage i. Et par timer efter vi havde chattet, gjorde jeg mig derfor i stand og tog af sted, mens sommerfuglene flagrede rundt i maven på mig.

Efter en god times kørsel nåede jeg frem til deres hus der lå i en større provinsby. En del biler holdt parkeret rundt omkring, men hvor mange der hørte med til aftenens selskab var ikke til at vide. Med hjertet bankede om kap med pikken i min bukser, der strammede gevaldigt over bulen, ringede jeg på døren. Det var stadig varmt så jeg havde kun en T-shirt og shorts på. Fyren der åbnede døren var ret tiltalende som han stod i en slags kinesisk slåbrok og intet andet

- Hej. Jeg hedder Søren Det er mig og Henrik der bor her. Kom indenfor og hils på resten af selskabet. Den af dem der altså ikke er optaget af andre ting" Han grinede frækt og rakte mig hånden.

Han lukkede døren og viste mig vej med hånden. - Hvis du vil kan du lægge tøjet herinde, sagde han og åbnede en dør til et værelse hvor der allerede lå en del tøj. Jeg krængede hurtigt tøjet af og bemærkede at han kikkede interesseret på min pik da den vippede ud i sin halvfede tilstand. - Må jeg ? spurgte han og tog den i hånden og klemte den blidt. Jeg sagde ikke noget men greb ind mellem hans ben og tog om hans pik som i løbet af ingen tid rejste sig i hånden på mig.

- Uhm brummede han. Det lover godt for i aften. Men skal vi ikke også hilse på resten af selskabet ?

Inde i stuen var der en forsamling på ca.10 mænd. Lidt forskellige af alder og statur, men fælles for dem, var at de alle var mere eller mindre afklædte. På en kæmpestor tv-skærm kørte en meget saftig pornofilm af den slags jeg elsker - gangbang. Som sagt var de fleste mere eller mindre afklædte og enten beskæftiget med at lege med sig selv eller med den der sad ved siden af.

Jeg stillede mig op og betragtede synet af et par hvor den ene sad på hug og suttede pik på en anden. Det var svært af afgøre hvem der nød det mest, men jeg var lidt misundelig på fyren med pikken i munden. Mens jeg stod der mærkede jeg at en fyr stillede sig meget tæt bag mig og lod en hånd køre hen over mine baller. Jeg vendte mig ikke om, men vrikkede bare lidt med hoften for at tilkendegive at det var OK. Det gik kun et lille øjeblik, så kunne jeg mærke han rykkede helt om bag mig og en varm pik gled ind mellem mine lår. Stille og roligt kørte han den frem og tilbage mine lår og indgang blev lidt efter lidt smurt ind i hans præsperm. En dejlig varm og glat fornemmelse, der blev forstærket da hans hånd gled frem foran mig og greb fat min pik pik, der hurtigt stod stiv og strunk.
Jeg vrikkede lidt fra side til side et øjeblik og spredte så benene lidt mere. Jeg rakte ind mellem mine ben og greb fat om det våde skaft og pressede hans glatte pikhoved mod min stjerne. Han stønnede hult ind mod min ryg og pressede så langsomt og roligt pikken op i mig. Jeg slappede af og nød at mærke hvordan han gled gennem ringen og fyldte min stramme kanal op med sin hårde stav. Langsomt satte han tempoet op og i løbet af få minutter kørte hans pik ud og ind af mit hul i en hurtigt tempo mens hans stønnen blev højere og højere. Flere af de andre havde selvfølgelig bemærket hvad vi havde gang i og 4-5 stykker stod eller sad rundt omkring os og nød synet mens de spillede pik. Det syn nød jeg til gengæld også meget mens jeg drømte om al den pik der var tilstede. De andre kom med flere opmuntrende tilråb med det resultat at fyren bag mig efter et kort øjeblik greb mig hårdt om hofterne og hamrede pikken helt i bund mens hans sprøjtede hele ladningen op i mig. Noget jeg elsker, men jeg var stadig vildt tændt, så det kunne godt have ventet.

Men heldigvis var der jo nok at tage fat i. Så jeg trådte hen til en fyr der sad i sofaen der stod midt i stuen og gned en dejligt tyk udseende pik. Uden at sige et ord til ham skrævede jeg blot ind over ham og sænkede mig ned mens jeg tog fat i pikken og rettede den ind. Mit hul var klar til at tage imod og jeg gled ned over hans pik i en lang bevægelse til han var begravet til roden. Langsomt begyndte jeg at ride på ham mens han stødte op i mig og stønnede mod min brystkasse.

Der lød en del hujen og klappen fra de øvrige og en del misundelige kommentarer

De næste par minutter brugte jeg til at køre op og ned af den hans pik indtil jeg rejste mig op og i stedet lagde mig på knæ i sofaen med armene hvilende på ryglænet. Jeg kikkede bagover skulderen og bad ham om at kneppe mig i røven.
- Pul mig med din store pik, stønnede jeg.
Lynhurtigt stod han bag mig med pikken i hånden og i næste nu borede han den langt op i min liderlige røv. Han tog fat om hofterne på mig og begyndte at kneppe mig med lange drøje bevægelser. Uhmmm - jeg kunne mærke min ringmuskel bevæge sig frem og tilbage mens han pulede mig. Så dukkede en pik op foran mig ansigt og grådigt slugte jeg den. Fyren holdt fast om mit hoved og begyndte langsomt at køre pikken som næsten var helt stiv nu frem og tilbage. Det var kun pikhovedet som var inde, men det fyldte næsten hele min mund. Han skubbede det op i ganen. Efterhånden gik det lidt hurtigere og der blev mere plads i min mund. Jeg vænnede mig til det store varme lem. Det tændte mig, at mærke hvordan pikken voksede sig stor og stiv i munden på mig. Som efter aftale skubbede fyren bag mig sin fede pik endnu dybere ind mens den forreste pressede sin pik helt ned i halsen på mig.

Han kiggede ned på mig, studerede mig mens han så sit megajern tvinge sig vej ind i min mund. Han begyndte at lave dybe kneppebevægelser i min mund og jeg suttede og sugede det bedste jeg havde lært. Snart var pikken på vej dybt nede i min hals, godt hjulpet af, at han løftede min hage. Jeg troede, jeg skulle kvæles, da det store pikhoved banede sig vej ned i halsen.
Mit eget spyt og hans presperm begyndte at dryppe fra min mund og jeg gurglede, men han trak ikke pikken ud på et eneste tidspunkt, Han blev bare vildere og vildere og var nu blevet så liderlig at han ikke længere tog hensyn til mig. Han kørte sin pik hårdt ind i munden på mig. - Slug den, kommanderede han - Tag den helt til roden. Men det kunne jeg ikke. Flere gange slubrede og gurglede jeg, men han stønnede bare og kneppede videre. Og lige da jeg troede at jeg ikke kunne klare det længere eksploderede pikken inde i min mund. Spermen løb ud i mine mundvige og silede ned af min hals. Jeg gylpede og endelig trak han pikken ud, bare for at lade den sprøjte det sidste fede sperm ud over mit ansigt. Fyren slap mit hoved, greb fat om pikken og kørte den rundt i mit ansigt mens fyren bag mig tog godt fat i mine hofter og stødte hårdt ind i mit røvhul. Jeg kunne fornemme at han blev mere og mere ivrig og kunne så mærke hvordan han stødte helt i bund og beholdt pikken oppe i mig mens han pumpede sperm ind i min røv. Det var så liderligt at jeg næsten ikke kunne holde på min egen udløsning.

En dejlig start på aftenen og inden jeg nåede at tørre spermen af, blev jeg vendt om så jeg lå på ryggen i sofaen og en fyr skrævede ind over min brystkasse. Han var åbenbart allerede gejlet helt vildt op, for han tog blot fat i sin pik og spillede pik mens hans nosser dansede op og ned og ramte mig i ansigtet. Jeg trak ham lidt nærmere, så jeg også kunne slikke hans pikhoved. Inden længe mærkede jeg at han spændte musklerne og han stønnede højt. JAh JA JAHHHH lød det fra ham. Jeg så hvordan spermen væltede ud af hans pik og plaskede i lange sprøjt ud over mit ansigt mens jeg forsøgte at fange så meget sperm som muligt i munden. Han fortsatte med at køre pikken frem og tilbage for at malke alt, hvad han havde. Jeg var helt overvældet af liderlighed og tog hans pik i munden for at sluge de sidste dråber og slikke pikken ren. En anden fyr som viste sig at være Søren satte sig mellem mine spredt ben og pressede først en og derefter 2 fingre op i mig.

Jeg gled ned af sofaen og lagde mig på alle fire på gulvet så jeg hvilede på albuerne og med min liderlige røv lige i vejret mens jeg vrikkede lidt med hofterne for at indbyde den næste liderlige pik til at komme ind. - Kom så. Jeg skal have pik !! Jeg behøvede ikke vente mange sekunder før jeg mærkede, at en pik pressede sig mod mit røvhul og pikhovedet gled lige indenfor og begyndte at presse sig mod lukkemusklen. Jeg koncentrerede mig om at slappe af i min ringmuskel, så hans pik kunne glide let op i mig mens jeg kunne nyde følelsen af at blive udvidet hele vejen ind. Pikken kom forbi lukkemusklen og jeg mærkede hvordan den trængte længere og længere ind. Jeg stønnede højt, da jeg mærkede, at den var kommet helt op i mig. Han begyndte langsomt at køre pikken ind og ud og jeg mærkede, hvordan hans pik nærmest blev større og tykkere for hvert stød. Jeg følte mig vildt liderlig - jeg havde sjældent mærket det så intenst før - hvor mit eneste ønske var at han ville kneppe mig hurtigere og og hurtigere og bare blive ved og ved. Jeg mærkede, at han stivnede. Igen og igen pressede han stønnende sin pik helt op i mig og jeg mærkede den dejlige varme fornemmelse af sperm, der blev sprøjtet langt op i mit røvhul. Han fortsatte med at køre pikken ind og ud af mig lidt endnu og trak til sidst pikken ud. Han satte sig på gulvet mens han igen kørte et par fingre ind og ud af mig. Jeg mærkede at hans sperm begyndte at løbe ud af min røv og ned af benene. Jeg lagde mig på ryggen, tog fat i min pik og begyndte at onanere.


- hvordan har du det med legetøj ? Er du stadig frisk som vi chattede om ? Han pegede på den kasse med dildoer, plugs og alt muligt andet legetøj der lå i en stor kasse. Jeg kunne godt tænke mig at se dig til at lave et rigtigt frækt show for os

- Ja da, - Bare flyt bordet her lidt og sæt jer i sofaen, svarede jeg og hentede kassen

Jeg satte mig på kanten af det store firkantet sofabord og lod hænderne glide op ad lårene mens jeg greb fat om pikken og gned lidt. Spredte benene og stødte pikken frækt frem og tilbage inden jeg kravlede op på bordet og lagde mig på knæ med røven vendt mod mine tilskuere. hænderne gled hen over ballerne som jeg skilte ad og vrikkede med hofterne.
Jeg tog en tube med glidecreme og lod den trække en glinsende tyk streng rundt om min åbning. Ikke fordi jeg ikke var våd allerede. Med de tre ladninger jeg allerede havde modtaget i mit sultne hul var jeg både blød og velsmurt, men lidt mere ville ikke skade. Så jeg tog en dildo på ca. 25 cm længde og 4 cm tykkelse som var forsynet med en sugekop og pressede den fast ned mod bordpladen mellem mine ben. Jeg sænkede mine hofter til jeg kunne mærke spidsen. Så rettede jeg mig op og tog igen fat i ballerne mens jeg langsomt sænkede mig ned over den. Langsomt pressede jeg mig ned over dildoen som gled gennem ringmusklen og borede sig op i mig, mens jeg skiftede mellem at hæve og sænke mig over den.

- Jahh. fedt lød det fra de 3 der sad i sofaen. Lækkert. Mere. Rid på den

Efter at have kørt op og ned af dildoen drejede jeg mig rundt på bordet mens dildoen stadig sad i mig., så jeg vendte front med de andre der sad med stive øjne og lige så stive pikke og holdt øje med mig. Jeg satte hæle og hænder mod bordet og kørte op og ned mens min pik vippede lystig. Så tog jeg fat i bunden af dildoen og fik vristet den løs fra bordpladen så jeg kunne rejse mig op mens den blev siddende i mig. Jeg greb fat i kurven og tog den største dildo der lå. En kæmpe på ca. 40 cm længde. I toppen var den ca. 5 cm tyk for derefter at blive tykkere så den endte med mere den dobbelte tykkelse. Faktisk lidt tykkere end en ølflaske

Jeg stillede mig foran den midterste fyr der sad i sofaen ham og greb fat om hans pik som jeg gned let til der perlede små dråber vædske frem fra spidsen af den. Så gned jeg mega-dildoen mod hans pikhoved. - "Den skal vist smøres lidt" sagde jeg.

- Hvis du kan rumme hele det monster i din dejlig røv, så kommer jeg sgu ud over dig med det samme, stønnede han.

Jeg lagde mig på ryggen foran sofaen og lagde hvert af mine ben op på sofaen, så de havde frit udsyn. Så tog jeg meget langsomt den første dildo der sad i mig ud og lagde den til side. Tuben med glidecreme kom igen i funktion, men denne gang nøjedes jeg ikke kun med at smøre min indgang. Mega-dildoen fik et ordentlig lag som jeg gned grundigt rundt.

- "Tag min ben og løft dem højere op" Han løftede og bukkede min ben så jeg lå helt blottet

Langsomt førte jeg monsteret mod mit hul. Stille og roligt pressede jeg spidsen af den op til de første 5 cm var forsvundet. Så trak jeg den lidt ud, for så at føre den ind igen. Yderligere 2 cm kom ind inden jeg igen trak den lidt ud. Mit hul blev mere og mere klar og jeg kunne mærke det kriblede i hele min mave. Jeg pressede igen på den og snart var den gledet 15-16 cm ind. Jeg vrikkede lidt med hofterne og yderligere 3 cm fik plads i mig. Jeg havde nu fået plads til halvdelen af den og jeg havde en ubændig trang til at presse resten af dem op i et langt tryk. Men jeg vidste at jeg måtte modstå fristelsen. I stedet trak jeg den først næsten helt ud, men så trykkede jeg den op igen med samtidig med at jeg skruede den lidt. Jeg stønnede højt og kunne mærke hvor meget den pressede på min ringmuskel, da jeg stoppede bevægelsen. Der manglede nu kun noget der lignede 6 cm og jeg var fast besluttet på at den skulle hele vejen op.

- Gnid jeres pikke, stønnede jeg. Lad mig se jeres hestepikke. Leg med jeres nosser imens. Flere andre havde stillet sig op ved siden af mig. De er er liderligt syn med 6-7 store stive pikke der bliver gnedet så deres blåviolette hoveder skinner af saft og nosserne dingler store og tunge. Jeg løfter lænden lidt og presser endnu et par centimeter op i mit hul. Mit pik ligger stor, tung og snurrende op ad min mave og spermen drypper fra spidsen.

- Jeg skal have sperm, gisper jeg og kikker op på deres pikke. - Spil jeres dejlige kæmpe pikke. Kom så. Gnid dem ÅÅHH ja. De skal sprøjte al jeres varme sperm ud over mig. Ram mig pik. Sprøjt på mine nosser. Kom med ! Jeg vuggede op og ned mens min pik daskede og dildoen gled det sidste stykke op i mig. Min røv var udspilet til bristepunktet. Fyldt til randen af den store dildo der krængede ringmusklen helt op på vid gab.

- Jaa aaghhh Jeg kommer. De liderlige lyde kom fra de første af fyrene der stod ved siden af mig og spillede pik. I lange hvide sprøjt plaskede den første sperm ud over mig. Ramte min mave og min pik. Den næste pik sendte også sit liderlige indhold ud over mig og blandede sig med den første så min pik var sølet ind i deres sperm. Endnu en pik blev bragt til bristepunktet og sendte sin varme ladning ud over mig.


Jeg rejste mig op og stillede mig med bøjede ben og hænderne på mine knæ. Langsomt - meget langsomt gled den store dildo ud af mig mens kredsen omkring mig ivrigt kommenterede det og spillede pik. Det sidste af den gled forbi ringmusklen og med et lille bump havnede den på gulvet. Jeg kikkede på den nærmeste fyr.

- Læg dig ned på ryggen. så skal jeg ride på din pik.

Fyren næsten smed sig ned på gulvet og jeg skrævede ind over ham. Med ryggen mod hans ansigt, gled jeg ned og spiddede mig selv. Mens jeg støttede på knæ og hænder hoppede jeg op og ned over hans pik mens min egen vippede glad og fornøjet. Så lænede jeg mig tilbage og løftede benene.

- Jeg skal have en mere, stønnede jeg. Blok min røv ud med pik !

Hurtigt knælede der endnu en fyr ned og pressede sit svulmende pikhoved mod min indgang der allerede var gennemboret af den første pik. Jeg lavede presse bevægelser og langt fik han presset sig ind i mig ved siden af den anden pik. Jeg trak lidt ud i mine baller og pressede endnu engang og mærkede hvordan pikken gled op i mig. Nu havde jeg to store tykke pikke der gled ind og ud af min røv i en langsom takt, mens begge fyrene stønnede og gispede lige så højt som mig.

- For satan hvor er du stram, stønnede den der var øverst. - Det er som at have pikken i en skruestik. Men skide liderligt !
- Knep mig ! Pul mig helt i bund. I tankerne så jeg hvordan de to pikke gled våde og opsvulmede mod hinanden indeni mig. Min egen pik daskede op og ned og lavede små smaskelyde når den ramte min mave der glinsede af væde.

- Mere ! Giv mig jeres hestepikke. ÅÅhh jaahh Uhmmm Fyld mig med pik. Sprøjt så. Giv mig jeres piksaft. !!

Jeg kunne mærke hvordan de to pikke svulmede endnu mere op og spilede min røv helt ud. De to tyre stønnede og gispede og i næste øjeblik pumpede de deres ladning ud. Fyren der knælede mellem mine ben rev pikken til sig og gned løs på den mens den anden spermede langt oppe i min røv. Så kom det første sprøjt fra ham der spillede den af. en lang hvid stråle der lagde sig op ad mit bryst og endte med at ramme lige på undersiden af mit eget pikhoved. Det var nok. Da jeg mærkede hvordan hans varme sæd ramte mit opsvulmede pikhoved, eksplodere min egen pik. Uden nogen rørte den, røg ladningen i lange sprøjt fra side til side så det plaskede ud over det hele, mens jeg stønnede om kap med de to fyre indtil vi blot klaskede sammen i en står våd bunke midt på gulvet.

- Hold kæft hvor er du fræk, mumlede den ene i mit øre. Bliver du hele natten eller kan man lokke dig med hjem ?

- Nix, svarede jeg. og viklede mig fri af arme og ben. - Ikke mere til jer to grinede jeg.

Da jeg var ved at rejse mig så jeg der sad en fyr i sofaen og gned sin pik. - Hvad med en enkelt mere ? spurgte han og rettede pikken mod mig. Jeg kravlede hen til ham og tog hans pik i munden Min tunge snoede sig rundt om pikhovedet og suttede på det som et saftigt bolche. Han stønnede og begyndte at lave kneppebevægelser i min mund. Jeg lod et par af mine fingre køre rundt i al den sperm der løb ned at mine egne nosser og fedtede dem grundigt ind inden jeg lod den glide ind mod hans hul. Han krøb ivrigt frem i sofaen for at give mig plads og støt og roligt lod jeg de to fingre glide op i hans røv. op i ham

- Jahh !! Åhh mere stønnede han mens jeg slugte hans pik til roden. Hans stønnen steg endnu mere og jeg begyndte i stedet at gnide på hans tykke skaft. Hurtigere og hurtigere mens jeg kneppede ham i røven med mine fingre og med et stivnede han fuldstændigt. I lange hvide sprøjt væltede sæden ud af hans pik og plaskede ud over mit ansigt. Jeg gned den forsigtigt mens den afleverede det hele ud over mig, så det løb ned af min pande og kinder.

Så fik jeg en pludselig indskydelse. Jeg rejste mig blot og gik ud af stuen. Ind i værelset og samlede mit tøj sammen. Stak fødderne i mine sandaler og vinkede farvel til Søren. Han kikkede undrende på mig. Der stod jeg med tøjet i hånden. Mit ansigt og mit bryst dækket af striber af sperm. Min mave og nosser glinsede stadig af den sæd der var sprøjtet ud over dem og fra mit hul sivede det ud løb ned af mine lår.

Ude i bilen smed jeg det badehåndklæde jeg altid har med om sommeren på forsædet og satte mig ind og begyndte at køre hjem. Imens nød jeg at mærke den våde og glatte fornemmelse mens jeg gned sæd og sperm rundt inden det tørrede helt. I tankerne overvejede jeg at lægge vejen om den store P-plads, men jeg håbede mest på at ville blive stoppet af en lækker mc-betjent, som havde samme lyster som jeg.

Jack
Kommentar

Navn:allkindsofkink
Dato:22/07 2013
Hold da fest, en fantastisk novelle! Jeg plejer, at bedømme en historie på, om den går i jernet eller ej, og lige nu, er jeg så hård, at det næsten gør ondt... :D