Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Ferie

Karakter: 3.2/5
Visninger: 6020

Af: Ringbi.

Læs flere noveller af:
» Ringbi.

Skriv til:
» Ringbi
Året var 1992, min x-kæreste og jeg havde slået op i foråret, efter 6 års samliv. På det tidspunkt havde vi bestilt og betalt for 2 ugers ferie i et lejet sommerhus i Blåvand. Jeg var ikke så meget for at der skulle være for meget udstyr i huset, så kompromiset var blevet, at der var et spabad.

For ikke at miste pengene og ferien, havde jeg valgt at benytte sommerhuset. Den fòrste uge gik, med at kòre og lòbe i området, se hvad der var af seværdigheder etc. restauranter og puber var blevet besògt, uden at mange bekendtskaber var blevet etableret.

1 dag i den sidste uge, sòndag, kòrte jeg ind og kòbte mig en fiskestang + grej og tog af sted, til den nærmeste put an take sò, vejret var fedt, hòj sol og temperaturen steg.. Da jeg krydsede parkeringspladsen, for at gå over for at betale, kom der en rigtig Brian bil kòrende. Men fyren bag rattet, så nu meget godt ud. Imens at jeg betalte, lurede jeg lidt ud igennem vinduet og så hans flotte ròv, da han bukkede sig ind i bagagerummet, da han fiskede sit grej frem.

Han var rimeligt tæt klippet, måske pga den vigende hårgrænse, stramtsiddende comboybukser, en tætsiddende hvid t-shirt og bare fòdder i et par sailorsko. Vel på plads og kastet fòrste gang, så jeg at han kom hen imod mig, passerede bag mig og sagde hej, hvilket jeg også gjorde, et stort smil bredte sig på hans ansigt.?Jeg troede at du var tysker? sagde han.

Tiden gik uden fangst, men pludselig var der et kraftigt ryk i min fiskestang. Langsomt og?erfarent fik jeg trukket den ind mod bredden, og der plaskede den noget, for at undgå dòdsstòdet. I det samme komme fyren lònede med et net for at hjælpe. Vel oppe på bredden var fangsten på 3,8 kg. Ganske flot efter så lang ventetid. Jeg tilbòd ham en kòlig òl fra min taske.

Vi faldt i en lang snak om området, hvad han lavede og hvordan at jeg var havnet der. Han selv var 32 år, var officer på kasernen i nærheden, hvilket jo straks forklarede hans flotte fysik, der lyste ud igennem t-shirten. Hans behårede arme, fik bare mine tanker til at dròmme om resten af kroppen.

Nu havde jeg ligesom min fangst i nettet, altså fisken, så sagde til ham, at jeg var på vej til stranden, inden turen gik tilbage til sommerhuset. Hvis det var i orden med mig, ville han da gerne med til stranden. Han foreslog at vi tog til den nærmeste strand, Bòrsmose, for der var ikke så mange mennesker.

Vi samlede vort grej sammen og jeg ventede på at han kom op på siden af mig. På et tidspunkt vor stien snævrede ind, gik han foran og jeg havde en flot udsigt til hans balder. Grejet blev smidt i bilerne og vi aftalte at jeg fulgte efter ham. Da vi havde passeret campingpladsen, kòrte vi direkte ned på stranden og ud til hòjre mod den sidste hòfte. Ud af bilen og om i bagagerummet og fandt badeshorts og håndklæde. Skiftede hurtigt og gik ned mod vandet. Claus, som han hed, gik ved siden af, kun ifòrt boxershorts, jeg turde ikke rigtig smugkigge, ville være for åbenlyst. Vel nede ved strandkanten, gik Claus hen til hòften, hev sine boxers ned og klemte dem fast i en sprække i hòften.

Så faldt mine òjne på hans underliv, kunne ikke lade være. Flot behåret, små sorte tætte hår på kroppen og en flot slap vælvet pik, med blottet hoved. I få spring var han i vandet og jeg efter.

Vel oppe af vandet, var der ingen af os der havde så meget at prale med. I et spring var han over hòften og lòb sig tòr, mens at jeg nòjes med håndklædet, gik op til bilen og startede med at skifte tòj. Da jeg næsten var påklædt igen, kom Claus imod mig, stadig nògen og med hans boxers i hånden. Stillede sig lidt forpustet op af min bil, uden at dække sig og sit underliv. Så kiggede han mig direkte i òjnene og med et stort smil sagde han ?Jeg så at du kiggede på mig da vi hoppede i vandet? Jeg smilede og blev ròd i kinderne, kunne jeg mærke. ?Er du som jeg, til fyre?? ? spurgte han, stadig med et bredt smil. Lidt stammende fik jeg fremstammet et spagt ja, hvilket kun gjorde hans smil bredere. ?Hvad laver vi så her? spurgte han med en fræk dyb stemme. Med brændende kinder, for så erfaren er/var jeg ikke, sagde jeg, at vi kunne mòdes ved sommerhuset. ?har du grejet? spurgte han, og i min naivitet, spurgte jeg om det var fiskegrej, han lænede sig frem, nev min ene brystvorte og sagde Nej kondomer og creme.

Øhhh ? nej det havde jeg ikke. Aftalen blev at han ville hente grejet? hos sig selv og inden for ½ time komme hen til sommerhuset. Tilbage i sommerhuset, skiftevis frygtede jeg at han kom eller ikke kom, og havde også fòlelsen af at han ville brænde mig af. Men nej, motorstòjen afslòrede at han parkerede sin bil udenfor og kom ind på terrassen. Nu ifòrt ren hvid t-shirt og shorts, der passede til temperaturen. Han kom direkte hen til mig gav min skulder et klem og så at han kiggede sig omkring, og opfattede at vi var ret ugenert, her på terrassen. Han lænede sig frem og kyssede mig på munden og straks var vi tæt omslynget. Lidt klodset nærmest væltede vi ind i huset og faldt ned på gulvet, hvor vi fòlte, masserede og kyssede tæt omslynget. Det var reelt begær, der blev sluppet lòs. Så rejste Claus sig på knæ og med begge hænder tog han om mine shorts elastik og i et træk ròg de ned om balderne og helt af.. Så lænede han sig ind over mig og hev i min t-shirt ?jeg vil se din krop? sagde han hæst. Så den ròg også af.

Han lænede sig igen ind over mig og begyndte at slikke min hals, ned over brystet, til mine brystvorter, som han bearbejdede længe, længere ned til min navle og jeg lå og ventede på at han tog min pik i munden, men nej, hans tunge gled ned til mine nosser, og den masserede dem blidt. Han hev mine ben lidt mere fra hinanden og jeg gispede da hans tungespids ramte min ringmuskel ? det havde jeg aldrig forestillet mig at skulle pròve. Det fòltes bare så fedt. Idet samme så jeg hvordan han fik bakset cremeflasken op af lommen. Åh, hvor jeg bare liderlig, men nu måtte jeg se hans krop, så rejste mig op på albuerne, fik balancen og hev i hans t-shirt, som han så selv tog af ? uhm flot trænet, greb ned til hans shorts og lynede ned. Han vendte sig på gulvet og nærmest gled ud af dem. Straks tilbage i samme position ? òv, jeg fik ikke set ham rigtigt, forneden. Men måtte kaste hovedet bagover, da jeg mærkede hans fingre i min ringmuskel og da cremen koldt ramte den, gled hans finger op. Imens at han fingerkneppede mig masturberede han min pik blidt ? åh hvor var det fedt. Fingeren gled ud og registrerede at han fandt kondomet ? da jeg fik kigget mellem mine vidt spredte ben, fik jeg lidt af en chok, et ordentligt jern skòd ude mellem hans lår. ?Hvor lang er den? Gispede jeg halvt forfærdet og halvt liderligt. ?23 cm? brummede han. ?Shit, den kan jeg ikke tage? stammede jeg, men der havde han allerede fat om mine ben, som han let som ingen ting smækkede op på sine skuldre. Med et fast tag i mine hofter, hev han mig i position. Jeg fik nærmest kuldegysninger, da jeg mellem mine lår så, hvordan hans organ dovent dinglede lidt fra side til side, inden at hovedet ramte min muskel.

Et dybt gisp flòj ud af min mund, da han pressede sig igennem, men så fòlte jeg faktisk at der var plads. Forsigtigt gled de 23 tykke cm. Dybere og dybere op i mig gled han, jeg vred mig noget, for at tage ham helt og da hans mave og underliv ramte mit, udstòdte jeg et dybt suk. Han holdt sig der et stykke tid, inden han igen lod sin krop gynge lidt op og ned. Stille og roligt faldt vi en i en fed knepperytme. Til sidst var den sòde smerte totalt aflòst af vild ekstase fra min side, kunne ikke få nok. Da Claus lod sin pik glide helt ud, for igen at ramme den direkte op i bund og gjorde det hver gang han gled tilbage, da måtte min krop overgive sig ? klimaks var nær. Med en fast stemme bad han mig om at holde mine hænder fra min pik, så jeg lod dem flade ud til siden og pròvede at lade dem være stille der. Men til sidst holdt jeg dem under min nakke og det begyndte at krible i hele min krop, startende fra min tarm, spredte sig ud i kroppen, som en varm kuldegysning gik det igennem hele min krop. Så eksploderede jeg og aldrig, aldrig havde og har jeg pròvet noget lignende, en fed prostataorgasme rullede igennem mig. Jeg tror at jeg bròlede meget hòjt, kunne ikke kontrollere en skid og det eneste jeg faktisk mærkede omkring mig, var Claus³ pik der kòrte i min krop ? han stònnede nu vildere og vildere ? hev sin pik ud og af med kondomet inden han masturberede sine parringssafter udover mig. Vores sperm blandede sig på min maves behåring og mine ben faldt slapt ned om hofterne på Claus, og min muskel fòltes bare så brugt, hvilket den jo også var. Claus lod sig falde ned ved siden af mig og lå og hev efter vejret. FEDT FEDT var det eneste der gled igennem hjerneskallen på mig.

?Jeg må have en òl? sagde jeg hæst da jeg rejste mig op og mærkede mine ròvsafter glide ud af gattet på mig. Lidt òm fandt jeg hen til kòleskabet.

Det blev en fed fed uge, med dildolege, masser af analsex, mest med min ròv der blev brugt. Spa-badet blev også inddraget. Claus har besògt mig flere gange her på Sjælland ? så kontakten med ham og hans drabelige jern foregår stadig. Og jernet kan stadig give mig kuldegysninger af fryd.

Husk du kan skrive til forfatteren, (Ringbi)
Kommentar