Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Ferieminder

Karakter: 3.6/5
Visninger: 6811

Af: Rene.

Læs flere noveller af:
» Rene.

Skriv til:
» Rene
Lige hjemkommet fra en skøn ferie på Tenerife, solbrun og træt vil jeg skrive om det.
Første dag dernede gik jeg på stranden, og lagde mig på en af de opstillede strandstole, og placerede det medbragte regnbuefarvede badehåndklæder elegant over hovedgærdet og lage mig tilrette og nød solen, jeg havde placeret mig så der var ledige stole på begge sider.
"Is this one free"? blev der efter jeg havde ligget på stranden en times tid spurgt. Det var en skøn mørklødet lokal fyr der spurgte.
Jeg bekræftede at liggestolen var ledig så vidt jeg vidste, efter jeg havde studert ham nøje lukkede jeg mine øjne og lod som ingenting, han var en skøn spansk fyr på omkring de 30, med en guddommelig krop og en pæn stor bule i badebukserne.
Efter et stykke tid, spurgte jeg ham om han vil smøre mig på ryggen med solcreme, det vil han da vældig gerne, og jeg følte hans skønne hænder overalt på min ryg og meget langt ned af rygge.
Mens han smurte mig fortalte jeg ham jeg var fra Danmark og jeg var på en 14 dages solskins og badeferie, han var lokal og gik dagligt på stranden og nød det.
Efter han havde smurt mig med sololie, og vi havde talt lidt om vind og vejr, spurgte han mig om mit regnbuefarvede håndklæde og hvad der symboliserede , jeg svarede lidt afværgende det vist ikke symboliserede noget særligt, bortset fra jeg hade set det som et fredsflag, og ved forskellige gay og porno forretninger.
Nu vil jeg også gerne smøres på brystet og på maven, hvilket han gjorde med stor iver, han masserede solcreme ind, først på mit bryst, og så på min mave, jeg kunne ikke skjule da han masserede mig nedrest på maven, og da et par af han fingre smuttede under badebukseelastikken, at jeg kunne lide det. min pik voksede kraftigt under hans skønne masserende hænder hvilket han ikke kunne undgå at bemærke, jeg kunne også se, at bulen i hans badebukser blev mærkbart større.
Da vi ikke længere kunne skjule hvad der var hensigten spurgte jeg ham om han vil se min hotellejlighed, hvilket han gerne vil.
Så snart vi var oppe på mit hotel greb han mig og kyssede mig med en voldsom kræft, samtidig med han hænder greb ned til min dunkede pik og jeg greb efter hans, den var stor og stiv.
Han nærmest flåede mit og sit eget tøj af og tvang mig ned mellem hans ben til han skønne store pik, som jeg straks slugte til roden, han kneppede min mund så jeg nær var blevet kvalt, men jeg nød det. efter en tid, lagde han mig på sengen og spurgte, om jeg vil bolles, der var ikke noget jeg hellere vil, jeg fandt så kondomerne frem som jeg havde forsynet mig med dels på CGC og dels på Amigo så der ikke var tvivl om at det drejede sig om sikker sex.
Han var ikke sen til at tage et kondom på, og begyndte at smøre min røv med glidecreme fra samme steder som kondomerne. og efter jeg var velsmurt, lod han sin dejlige pik glide om i min røv, han kneppede mig med en vidunderlig intensitet, jeg kunne mærke hans pik dybt og godt, og da han kom bankede han sin pik i bund så jeg virkelig kunne mærke ham.

Efter vi havde hvilet os lidt, spurgte han mig, han hed i øvrigt José, om jeg havde lyst til at komme til en lille hyggelig fest samme aftenen med nogle frække og liderlige fyre, det havde jeg selvfølgelig.

Om aftenen tog vi en taxa til en dejlig villa i udkanten af Los Christianos, hvor festen skulle løbe af stabelen.
Det var et dejligt sted med en stor terrasse og swimmingpool, der lød dæmpet musik og der var omkring tyve fyre forsamlet omkring en buffet og en grill da vi kom.
Vi spiste og drak en masse vin, og lidt efter lidt begyndte fyrene og klæde sig af og springe i poolen, ingen brugt badebukser da terrasse og pool var placeret ret ugenert. nogle begyndte også at kæle og kysse, José spurgte om jeg vil med i vandet, det ville jeg selvfølgelig, efter vi havde smidt tøjet sprang vi på hovet vandet og svømmede side om side frem og tilbage.
På det lave vand gjorde vi holdt, og José trak mig ind til sig og begyndte at tungekysse, min pik rejste sig naturligvis, og han smed mig op på kanten og tog min pik i munden og slikkede mig helt skønt, de øvrige deltagere var i gang med nogenlunde det samme, enkelte kneppede på de udlagte luftmadrasser, der var en skøn liderlig stemning, en fyr med en dejlig stor pik kom over og tilbød den til mig, jeg kunne ikke nå at svare, før den var langt nede i halsen på mig. José og fyren byttede efter en tid plads.

Efter megen sutten og stønnen, begyndte José og fyren at tale dæmpet sammen på spansk, hvilket jeg ikke forstår, men jeg fandt hurtigt ud af, de aftalte hvem der skulle kneppe mig først, det blev først José's tur, han fandt nogle kondomer som der tilsyneladende var rigeligt af og gav mig et, jeg åbnede et og med læberne trak jeg et ned over hans dunkende pik, samtidig blev jeg smurt grundigt med glidecreme af den anden fyr, og da jeg var klar, blev jeg lagt på maven og José trængte op i mig med en voldsom kræft samtidig med, den anden fyr stak sin pik ned i halsen på mig, og de bollede mig i begge ender med voldsom kraft, jeg nød vær eneste stød i begge ender, efter en tid byttede de plads, og gjorde sig færdige i mig.
Efter den oplevelse, trængte jeg til at komme på toilettet og tisse, jeg fandt badeværelset, som var på størrelse med min dagligstue, under bruseren stod to fyre og kyssede, de var velskabte og deres pikke var stive, jeg betragtede dem mens jeg pissede, da jeg var færdig og vil vaske hænder trak de mig ind under bruseren og begyndte at lege med min krop og pik, også i badeværelset lå der kondomer, og den ene fyr tog et på og bøjede mig fremover lige i retning af hans vens pik og stødte hans pik op i mig, samtidig med ar vennen stak pikken lagt ned i halsen på mig, de kneppede mig vildt og hårdt i begge ender, og selv om jeg allerede var velkneppet, nød jeg dem, mens de kneppede mig kom der en ældre fyr ind i badeværelset, jeg havde set ham på terrassen hvor han var blevet kneppet af et par fyre, der havde han ligget på maven, nu så jeg han forfra, og mellem hans ben hang en gigantisk pik, jeg har aldrig set noget lignede, han stillede sig og pissede mens han betragtede os, mig med pik i både hoved og røv, han satte sig på toilettet da han var færdig med at pisse, og begyndte og spille pik, den rejste sig langsomt og blev enorm, aldrig har jeg set et større pikhoved og så tykt en pik i mit liv, og min liderlighed voksede i takt med hans pik.
Da de to fyre havde kneppet mig færdig og jeg havde fået et bad, tog den ældre fyr mig, det var i øvrigt hans hus vi var i, mig i hånden, og førte mig ind i et soveværelse, jeg gøs ved tanken om han store pik.
Jeg kunne knapt gabe over hans pikhoved, der efterhånden var blevet kæmpe enormt, så jeg nøjedes med, at slikke op og ned af han store pik og tænkte han er passiv, da jeg jo havde set, at han blev kneppet ude på terrassen, men jeg skulle tag så grundigt fejl, for efter en tid hvor vi hade slikket hinanden åbnede han en natbordsskuffe og tog et, fandt jeg ud af, et specielt stort kondom på, samtidig, kom en sort fyr ind, hvad jeg ikke vidste var, at det var hans kæreste, den sorte fyr begyndte at smøre min røv, og han fortalte mig, at det var bedst at han åbnede mig grundigt for som jeg så var hans kærestes pik temmelig stor, jeg var temmelig bange for aldrig i mit liv havde jeg set større pik, jeg blev lagt på maven og jeg mærkede det gigantiske pikhovede presse på mit røvhul, jeg spændte, og var bange for at få pikken op, negeren stak en flaske proppers op i næsen på mig og jeg snusede ind , det fik min ringmuskel til at slappe af, og det enorme pikhoved pressede sig ind i min røv, poppersen gjorde, at jeg ikke rigtigt mærkede smerten. Langsomt men sikkert pressede han sin enorme pik op i mig og da han var i bund, lod han den være der et stykke tid før han begyndte at støde den forsigtigt ind i min ømme røv, lidt efter lidt vænnede min røv sig til hans store pik og under indflydelse af en masse poppers, begyndte jeg at kunne lide den store pik og han begyndte, at banke sin pik hårdere og hårdere op i mig, efter en tid trak hans sig ud og lage sig på ryggen, og hans sorte ven tog mig og satte mig på den store pik, og jeg gled ned over den, den var ikke så slem at få ind nu, men den fyldte enormt, og jeg stønnede vildt over den enorme udvidelse af mit røvhul og mit i smerten nød jeg det også.

Den sorte fyr begyndte nu at lege med min pik mens jeg sad på hans vens pik, og så tog han min pik i munden og trak den helt ned i halsen mens vennen stødte hårdt opad så min røv var nær at sprænges, jeg kom samtidig med ham i en gigantisk udløsning, jeg tror jeg skreg mens jeg lod spermen pumpe ned i halsen på den sorte fyr, og mærkede fyren i min røv eksploderede så hans pik i et øjeblik voksede samtidig med, han nok kom i en vældig orgasme.
Jeg lå totalt udmattet på sengen da José kom ind og fandt mig, han spurgte med et smørret grin: "Når har du prøvet Carlos pik"? Jeg viste ikke hvad fyren hed, men bekræftede jeg havde fået en enorm pik, han kyssede mig og sagde, det var nok Carlos. Jeg foreslog, at vi forlod selskabet.

Der blev stadig kneppet og suttet rundt om poolen da vi gik tilbage til hotel, hvor jeg gik direkte i seng, sammen José og faldt i søvn med det samme.

Jeg vågnede ved, at José legede med min ømme røv, jeg stak hånden bagud og følte hans Kondombeklædte og velsmurte pik presse mod min røv, jeg lettede mig lidt og lod ham glide ind, da han var i bund blev han liggende ganske stille med pikken oppe i mig, og jeg begyndte at lave sammentrækninger med min ringmuskel, og det varede ikke længe før han begyndte at stønne, og han kom i en voldsom orgasme.
Bagefter lå vi ganske stille og da hans pik var krympet og gledet ud af mig, gik vi i bad, og medens vi badede, gik han i knæ og suttede min pik til en velfortjent udløsning.
Under morgenmaden, fortalte han mig, at han var inviteret til et beachtsparty og jeg gerne måtte komme med, men jeg skulle indstille mig på, at det kunne bliver meget liderligt, selvfølgelig vil jeg gerne deltage, men derom senere. Min "afslapningsferie" havde fået en god begyndelse.
Kommentar