Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Flytoilettet

Karakter: 4.2/6
Visninger: 6110

Af: The Scariet..

Læs flere noveller af:
» The Scariet..

Skriv til:
» The Scariet.
Mads, på 16, var på studietur i 9. Klasse, og godt på vej til Madrid. De hang et sted højt over Europa, og var næsten lige blevet bespist med det måltid, der blev serveret om bord.

På turen havde han flirtet lidt med en mandlig steward ved navn James, flyselskabet var engelsk. James havde meget løse håndled, så han var helt klart til mænd. Mads var også til mænd, hvilket de andre i klassen også vidste, men han var ikke så feminin. Alligevel syntes han nu at James så ret godt ud og virkede meget sød.

Men på det tidspunkt jeg nu vil fortælle om, kom Mads netop ud fra et toiletbesøg, og han var stadigvæk lidt sulten. Uden for toilettet stod James og en ung stewardesse og var i gang med at pakke sammen. Et gardin var trukket for ind til resten af kabinen. Mads kunne ikke dy sig, og spurgte:

Is it possible to get more food?

Stewardessen rystede beklagende på hovedet.

I´m afraid not. There´s nothing left.

Mads smilede til dem, og skulle til at gå, da James stoppede ham.

Perhaps I got something for you.

Han skubbede Mads ud på toilettet igen, fulgte selv efter, lukkede døren og låste den. Han satte Mads ned på toilettet, og trak sine bukser og underbukser ned. Hans store og tykke pik sprang frem i hovedet på Mads, der fik et kæmpe chok, men også blev meget tændt, for den så vildt lækker ud. Alligevel blev han ret nervøs, for han havde aldrig oplevet en fyrs pik på så tæt hold, han havde kun kunnet beundre de andre fyre til idræt, eller når han var i svømmehallen. James kørte sin pik blidt rundt om Mads mund, og kærtegnede de bløde drengelæber med sit blottede pikhoved. James afsatte små pletter af presperm under Mads næse, så han rigtig kunne lugte James dufte, og selv følte en bule mase sig på i bukserne.

Well How do you like this?, spurgte James med et liderligt smil.
It´s nice!
Good You can eat it if you want.

Det sidste James sagde, var ikke et spørgsmål. Han pressede blidt sin pik mod Mads læber, så de spredtes en smule, så lidt mere og til sidst åbnede op for det store pikhoved. Mads syntes at James smagte fantastisk, og han syntes det var vildt frækt at sutte en mandepik, James var vel et sted i tyverne. Hvor mange drenge suttede lige pik på deres 9. klasses studietur?

Mads suttede så godt han kunne, men nydelsen i hans blik tirrede James, som begyndte at stikke sin stive pik længere og længere ind. Mads følte at han var ved at blive kvalt, men han turde ikke sige noget, for han ville ikke have at det skulle stoppe.

James tog fat om Mads hoved, og begyndte at mundkneppe ham. Mads mundvand løb ned over hans hage, men James blev kun mere tændt af det.

Efter kort tid pumpedes James sperm ind i munden på Mads, og han bad ham sluge det. Mads adlød endnu engang, og syntes faktisk at spermen smagte ret godt, dog blev han lidt lettet da James trak sin store pik ud, så han igen følte at han kunne trække vejret.

James trak bukserne op, smilede til Mads og forlod toilettet. Mads sad lige og sundede sig et øjeblik, før han gik ind til sine venner i kabinen.
Kommentar