Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bare nysgerrig 6.

Karakter: 5.0/9
Visninger: 8004

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge
Kapitel 6.: Far ved bedst.


Min stedfar kiggede på mig, som jeg stod der nøgen og stadig med en halvhård pik. Jeg anede ikke, hvor meget, han havde set eller hørt. Tom og Dennis sad ganske afslappet på sofaen og betragtede min forvirring.

“Jeg troede duo g mor var ude ved søen.” sagde jeg med rustende stemme.

“Jeg matte tage tilbage her I eftermiddag for at klare nogle forretninger. Jeg regnede med at køre tilbage i morgen. Og hvad finder jeg så, når jeg kommer hjem? Du, som står der splitter nøgen. Måske du ville være så god at fortælle mig, hvad der er foregået.”

“Øh, jeg var, øh, bare, øh, jeg troede ikke, der var andre hjemme og …” Jeg kæmpede for at finde på den enkleste af de forlangte forklaringer. ”Så kom de der ind, og …” Tårerne trådte frem i mine øjne mens jeg hakkede i min forklaring, mens jeg håbede på, at Dennis og Tom ikke ville fortælle det hele. Det håb blæste hurtigt ud af vinduet.

“Da vi kom ind, fandt vi ham I gang med at kneppe sig selv med den her plug tingest,” sagde Tom og holdt pluggen op som bevis. Han snakkede i telefonen med den her pige, som han siger han har rodet rundt med, alt imens han hakkede pik og bearbejdede sin røv. Da han havde spasmet i sin hånd, drak han spermen. Så lagde han telefonen og gjorde det hele en gang til. Så kom han her ind. Strippede og viste os, hvordan han gjorde det.

“De tvang mig!” Råbte jeg og vendte mig mod min stedfar for at forsvare mig. ”De sagde, at hvis jeg ikke gjorde det, ville de fortælle det til dig, og det ville jeg ikke have.”

“Af en, som ikke ville gore det, var han pokers med på den. Han ville endda have os til at tilfredsstille ham. Han overtalte Dennis til at lade ham sutte hans pik, og han fik mig til at bolle hans røv. Se bare på den sø af sperm, som han sprøjtede på kaffebordet. Han var vild efter det.

“Det er løgn. De tvang mig til det, Larry. Du må tro på mig.”

Larry stirrede på mig, som jeg stod der splitter nøgen. Jeg bøjede mig for at tage mine shorts og få dem på. .”Prøv ikke på at spille blufærdig nu, dreng,” sgade han med kølig stemme. ”Det lyder til, at du har været alt andet end det. Hvem er den pige, du kommer sammen med?”

“Jennie Long,” svarede jeg og rettede mig op. Jeg jeg ønskede sådan at kunne dække min opsvulmede men dog slappe pik, som stadig havde sperm over hele hovedet.

“Og det er så hende, der har foræret dig den her tingest?” Han tog pluggen fra Tom og holdt den hen foran mig.

Eg, jetg fik den af ….. af en anden.”

"No, I got it from . . . someone else."

“Hvor længe hard u gået I seng med hende? Og hvor længe har dui gang med sådan noget, som det her?”

“Jennie og jeg er først lige begyndt at, øh, gore det.” Jeg besluttede, at jeg nok hellere måtte fortælle ham det. ”Og jeg har slet ikke lyst til den her slags, det var bare …” Jeg kunne ikke finde på en hurtig forklaring.

“Hvem fik du den her af?”

”Jeg kunne ikke finde på noget som helst, så jeg sagde bare sandheden: Træner Montini.”

Larry løftede et øjenbryn. Han og Nick havde været venner siden deres college dage. ”Og hvorfor skulle Nick så give dig den?”

“Det ved jeg ikke,” sagde jeg stille og stirrede ned I tæppet.

“Jeg skal nok komme til bundt I det her. I to må hellere gå,” sagde han til Tom, ”Tim og jeg har nogle alvorlige sager at tale om.”

Tom og Dennis gik, og på vejen ud gav Tom mig et skævt smil. ”Vi ses igen, knægt.”

Da de var gået kom Larry hen til mig. Jeg ringer til Nick for at høre, hvad det er, du har gang i.”

”Må jeg så tage tøjet på nu?”

“Du star bare helt stille der.”

Han satte sig og tog telefonen. Han ringede Nicks nummer op. Nick tog telefonen.
Larry fortalte ham om, hvad han havde opdaget, da han kom hjem. Der var stille i lang tid mens Nick talte. Jeg flyttede nervøst vægten fra den ene fod til den anden. Hvad fortalte han ham? Efter et par ordvekslinger sagde Larry farvel og lagde røret.
Han stirrede på mig.

“Nå, Nick fortalte mig lid tom, hvad du har foretaget dig. Det lyder som om, du har opført dig som en lille luder.”

“Det passer ikke! Hvad sagde han?

“Han sagde, at Gary Woods så dig onanere ved poolen nu til morgen, mens du havde fingrene i din røv. Og at du fulgte med ham til hans hjem, da det begyndte at regne, og at du der lagde an på ham, at du tiggede ham om at få lov til at sutte hans pik. Og så viste du ham, hvordan du kneppede dig selv med et stearinlys. Han sagde, at du senere kom tilbage mens Nick var der, at du ønskede at få ryggen masseret, og sagde, at du ville have dem til at hjælpe dig med at blive barberet. Og da du havde smidt tøjet, var det tydeligt, at der dryppede sperm ud af din røv. Han sagde, at du pralede med, at pedellen havde bollet dig. Nick indrømmede så, at de begge var blevet så ophidsede af den måde, du lagde op til dem på, at de gav efter og bollede dig. Så stak han pluggen op i dig for at du ikke skulle søle dine shorts til. Han er så bekymret over din opførsel, at han vil have dig med til holdets læge i morgen. Vil du benægte noget af det her?”

Min mund stod åben af forbavselse. “Jeg vil benægte det hele. Det foregik slet ikke på den måde. De fik mig til det. Det var ikke min idé.”

“Og hvad så det med pedellen? Benægter du det?”

”Han fik mig til at sutte ham af. Så bandt han mig og pulede mig. Jeg ville ikke.”

“Jeg forstår. Og hvem tvang dig til at onanere ved poolen her til morgen, og med fingrene oppe I røven?”

“Jo, ehh…”

“Og bolle dig selv med den her tingest mens du talte med Jennie. Hvem tvang dig til det?”

“Jo, øhhee, hun ville …. Hun spurgte … hun fik mig til at onanere, men shun lyttede.” Jeg kunne godt indse, hvor umuligt, det lød. Men det var sandheden. Men bare det, at tænke tilbage på det, fik min pik til at vokse og vibrere. Larry bemærkede, hvad der skete med mig.

“Se på dig selv. Nu bliver du ophidset igen. Bare ved at tænke på det. Hvor længe har du kneppet med den lille luder?”

“Nogle få gange.”

“Og tænkte du på hende, mens du fingerkneppede dig selv der ved poolen?”

“Øh, jeg ee..”

“Du tænkte på at sutte store pike, ikke? Eller på at få din røv kneppet?“

“Nej, øhh .. jeg tænkte på Jennie.”

“Og synes hun om, at du knepper dig selv? Har hun set dig sutte pik? Eller hun hjælper måske til? Nick sagde, at du talte om din ven Jeff. Har du og den der pige måske været i lag med ham?

“Nej! Jeg kan ikke lide sådan noget, siger jeg jo!” Men bare det, at han nævnte Jeffs navn fik min pik til at vokse endnu mere.

“Du virker ikke særlig overbevisende. Tim. Se bare på den stivpik, du er ved at få. Jeg vil vædde på, at du endda tænker på at sutte min pik lige nu.”

“Du gode Gud, nej.”

“Jeg har lagt mærke til, at du kigger på min om morgenen I badeværelset. Du er ude efter min pik, ikke?”

”Aldrig! Jeg har aldrig ønsket det.” Jeg havde set ham nøgen njogle få gange. Hans store pik havde også fanget mine øjne. Min pik blev hårde, mens han udspurgte mig.

“Er du sikker? Det ser ellers ud til, at du er ganske godt tændt af en at være, der ikke er interesseret. Jeg vil vædde på, at du er nysgerrig efter at finde ud af, hvordan min pik smager. Jeg vil vædde på, at du gerne vil vide, hvordan min sperm smager, når det glider ned i din hals.” Han gned på sin pik gennem bukserne. ”Er det det, du ønsker, hvad Tim? Du ønsker at presse dine læber om den her pik og sutte den af, ikke?”

“Neejj, jeg vil kun …” snøftede jeg.

“Kun rører den?” fuldendte Larry min sætning. “Er det det, du ønsker? All right, så kom her hen.”

“Nej!”

“KON HER HEN!” Råbte han. Jeg gik langsomt hen til ham indtil jeg stod kun to fod fra ham. Min pik stak lige frem og en dråbe precum glitrede på spidsen.

“Dug ode Gud! Du er vild efter den, ikke. Lyn mine bukser ned, Tim.”

Jeg følte, at jeg havde tabt, så jeg tog fat I lynlåsen I hans bukser. Min hånd skælvede mens jeg trak den ned.

”Så åbner du mit bælte og knapper topknappen op.!

Jeg gjorde, som han sagde.

“Kom så ned på knæ og træk bukserne ned.”

“Åh, Larry, nej..”

“NU!” beordrede han. Jeg sank langsomt ned på knæ og trak hans bukser ned til knæene. Jeg kunne se den tykke omrids af hans pik gennem underbukserne. Den slangede sig noget til venstre, og jeg kunne se, at den allerede var mindst halvhård.

“Det kan du lide, ikke? Sådan at kigge på min store pik tænder dig, ikke sandt?”

Jeg rystede på hovedet, men blev ved med at stirre på den tykke muskel inde bag det hvide stof.

“Slok på den!”

“Nej, jeg ..”

“Jeg sagde slik på den!” Han tog fat bag om mit hoved og pressede det ind mod hans skridt. Min næse var presset mod den lange slange, og jdeg kunne lugte den kraftige aroma fra hans nosser. ”Gør det, dreng!”

Så stak jeg tungen frem og lod den køre op over hans pik gennem det tynde stof. Jeg mærkede, hvordan den blev hårdere, mens jeg fugtede forsiden af hans underfukser med mit spyt. Jeg lod tungen løbe hen over hovedet. Der kunne jeg smage den glatte precum, der osede ud af det.

“Det er du ikke så dårlig til. Nu tager du pikken frem fra bukserne og slikker den noget mere.”

Jeg tog fat i underbuksernes elastik og trak dem ned til knæene. Hans tykke pik floppede straks ud og ramte min næse. Den stak 8 en halv tomme ud fra hans kraftige hårdusk. Det løgformede hoved var mørkt, rødt og skinnende. Skaftet var tykt og venerne trådte tydeligt frem. Jeg stirrede et øjeblik på det, inden jeg lød min tunge løbe hen over hovedet og mærkede hvordan dets overflade gnubbede mod min tunge. Så slikkede jeg ned over nakken og kanten og videre ned ad skaftet.

“Oh, ja,” hviskede han. “Det er du god til. Så slikker du mine nosser.”

Jeg slikkede videre ned ad hans store skaft og begyndte at slikke hans store behårede nosserpose. Jeg mærkede, hvordan de to kugler indenfor gled rundt på tungen. Hans pik gned hen over min kind og efterlod våde mærker af hans precum og mit spyt på ansigtet.

“Så sut den. Sut min pik.”

Jeg vidste, at jeg ikke havde noget valg, men jeg vidste også, at jeg på en made virkelig ønskede at gøre, som han sagde. Altså åbnede jeg munden og sugede hans store pikhoved ind. Han pressede sig mod mig, og pikken gled videre ind i min mund og ramte bagsiden af svælget. Mens han holdt fast om mit hoved, begyndte han at kneppe min mund. Min egen pik dryppede precum på gulvet. Mit hoved var holdt op med at fungere. Det eneste, jeg nu tænkte på, var den fede slange, der arbejde ud og ind mellem mine læber. Uden rigtig at være mig det bevidst, tog jeg fat i min pik og begyndte at stryge den. Larry, som nu trak vejret tungere på grund af den stimulering, min mund gav hans pik, kiggede ned og så hvordan jeg gned min pik.

“Nåh, du nyder nok det her, hvad lille pikslikker? Godt, fortsæt bare. Sug safterne lige ud af min pik. Slug min sperm!”

Jeg kunne mærke på den øgede fart, han pumpede ind I mig og på lyden af hans hurtigere åndedræt, at han var tæt på at komme, og jeg mærkede, hvordan også jeg selv var tæt på. Pludselig tog han hårde fat om mit hoved og pressede pikken helt bagud i min mund. Så begyndte han sperm at sprøjte og fylde min mund. Jeg sank febrilsk, og forsøgte at følge med. På næsten samme tid slap min egen pik ladning efter ladning ud over gulvet.

Så snart han slap taget om mit hoved, faldt jeg sammen i en gispende klump på gulvet. Der lå jeg, nøgen, udtømt og opbrugt. Efterhånden som min hjerne igen begyndte at virke, gik det med gru op for mig, hvad det var, der lige var sket. Jeg havde givet min stedfar et blowjob. Hvordan kunne jeg gøre det? Hvorfor blev det her ved med at ske for mig?

Larry trak bukserne op og kiggede ned på mig, som jeg lå der på gulvet. ”Godt, nu ved jeg, hvad du er for en pikslikker. Jeg forstår også, at Nick har ret, du er blevet besat af sex. Du er klar til at gøre hvad som helst, ikke? Du er lige glad, bare du får tømt dine nosser. Godt, i morgen vil Nick have dig med til doktor Gordon, og jeg følger dig derhen. Jeg vil finde ud af, hvad vi kan gøre, for at du ikke bliver indblandet i yderligere vanskeligheder. Og at du heller ikke bringer den lille tøs, som du kommer sammen med, i vanskeligheder. Så op med dig og ind på værelset. Vi ses i morgen tidlig.”

Jeg kom langsomt på benene. Jeg sagde ikke noget, samlede mit tøj sammen og gik ind på mit værelse. Der faldt jeg om på sengen og stirrede på min barberede og mishandlede krop. Det havde været en lang dag. Morgendagen truede forude, og Gud ved, hvad den ville bringe. Totalt udmattet faldt jeg i søvn.

Fortsættes
Kommentar