Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Fodboldknægten

Karakter: 4.1/10
Visninger: 11289

Af: The Scariet..

Læs flere noveller af:
» The Scariet..

Skriv til:
» The Scariet.
Mit navn er Mike. Jeg er 27 år gammel tæt på de 28 og ret almindelig af højde. Jeg har kort, brunt strithår (bruger voks), grønne øjne og en meget veltrænet krop med sixpack og faste baller. Jeg elsker alle former for sport og dyrker derfor meget sport i min fritid. Jeg går fast til fodbold og ellers gør jeg de ting jeg lige har lyst til (svømmer, dyrker bodybuilding eller fitness, spiller tennis med vennerne, løber og meget mere).

Men det jeg egentlig vil fortælle om, er mit møde med fodboldknægten Mike for godt et halvt år siden. Det var sommer og jeg var på en slags fodboldworkshop, som var arrangeret i sommerferien. Den varede en uge og man var delt op i nogle forskellige aldersgrupper. Der kunne godt deltage flere fra en klub, men så kommer de fra forskellig aldersgrupper, for der måtte kun komme en fra en aldersgruppe fra en bestemt klub, sikkert for at få folk til at lære hinanden bedre at kende og for at give flere chancen. Anyways, så var jeg blevet valgt og jeg havde fået et hotelværelse et sted i centrum.

Den første dag var meget sjov, da man skulle lære de andre at kende gennem boldspil i det tilfælde også på kryds og tværs. På et tidspunkt kom jeg på hold med en ung fyr, hvis skønhed jeg ikke kunne lade være med at beundre. Han havde klare lyseblå øjne og et meget blegt ansigt. Han havde brunt hår som var lidt længere end mit. Det dækkede lidt af ørene og han havde langt pandehår der faldt lidt ned over øjnene, han lignede faktisk lidt en engel. Men han var ikke så stor og hans slanke, men muskuløse, ben, havde ikke et eneste hår og han så ikke ret gammel ud, så jeg rev mig ud af min beundring, ikke lege med så små drenge Mike! tænkte jeg for mig selv.

Dagen var omme og jeg tog ind til byen for at kigge mig lidt omkring. Jeg fandt en kiosk og gik ind og kiggede. De havde et homomagasin, kan ikke lige huske hvilket, men jeg tog et med hjem til hotellet. Da jeg var ved at betale, opdagede jeg at den unge fyr stod ved siden af mig og kiggede på det blad jeg havde smidt på disken. Han smilede skævt og sagde:
Det er et homoblad! Jeg blev lidt irriteret, men smilede bare.

Efter kiosken gik jeg på biblioteket, ikke langt fra mit hotel, for at finde en bog at læse i. Jeg sad opslugt, nok mere af mine egne tanker end af bogen, ved et bord, da den unge fyr pludselig satte sig ved siden af mig og begyndte at læse i en bog. Jeg ignorerede ham bare, men det ville han åbenbart ikke finde sig i.
Er du bøsse? Spurgte han med et smil, mens han lod som om han læste. Jeg var efterhånden blevet lidt irriteret af hans kommentarer til min seksualitet, men unge drenge er jo meget nysgerrige, så jeg kunne vel lige så godt svare.
Ja, det er jeg. Han smilede lidt mere.
Hvad hedder du?
Mike. Dig?
Jeg hedder Oliver. Hvor gammel er du?
27. Hvad med dig?
16, jeg blev overrasket over at han var så gammel, for han lignede mere en på en 13-14 år. Mere overrasket blev jeg dog, da han spurgte mig om det næste:
Må jeg komme hjem og sove på dit værelse i morgen, jeg skulle straks til at sige nej, men blev mødt af et par tiggende hundeøjne. Hvad skulle der også være galt i det? Vi skulle jo bare snakke lidt og derefter sove, så jeg gik med til det og skrev hotellets navn og adresse samt mit værelsesnummer ned på en seddel og gav ham. Han blinkede til mig og gik.

Den næste dag havde jeg svært med at koncentrere mig om fodbolden, for jeg gik konstant og spekulerede på hvad han ville. På et tidspunkt gik jeg forbi ham og hans træner og kunne høre at han bildte sin træner ind, at han skulle sove hos en ven i nærheden. Jeg fik fri noget før ham, så for en sikkerheds skyld købte jeg et kondom og da jeg kom hjem trimmede jeg mig lidt. Nu er jeg ikke særlig behåret, men jeg har lidt hår på benene og armene, da jeg gerne vil beholde lidt af min manddom. Jeg har også lidt hår ved pikken, men de er meget korte og jeg trimmer dem ofte. Efter lidt tid, hvor jeg også havde nået at rydde lidt op, bankede det på døren. Jeg åbnede og der stod Oliver med et stort smil.

Han havde stadigvæk sit fodboldudstyr på: rød t-shirt med hvide striber på ærmerne, hvide shorts med røde striber ned ad siden, hvide tennissokker og sorte fodboldstøvler. Desuden havde han en sort sportstaske over skulderen. Han sagde hej og gik ind. Han sparkede fodboldstøvlerne og tennissokkerne af og gik rundt og studerede rummet. Efter kort tid satte han sig på sengen og kiggede på mig.
Jeg har prøvet det før, sagde han pludseligt.
Hvad? Han himlede med øjnene.
Sex med en fyr. Han slog på sengen ved siden af sig og jeg kunne ikke andet end at sætte mig. Jeg kunne mærke min fyr røre på sig dernede. Jeg tog blidt fat om hans nakke og kyssede ham. Jeg stak forsigtigt tungen ind i hans unge mund og den blev mødt af hans dejlige bløde tunge, der hurtigt legede tagfat med min. Jeg mærkede pludselig at han førte min ene hånd ned til hans skridt og han tog sin egen ned til mit.

Vi sad lidt og legede med hinandens bule, indtil jeg skubbede ham bagover i sengen. Jeg trak først hans t-shirt af, så hans dejlige mave kom fri. Han var ikke meget muskuløs, men meget slank til gengæld og igen helt hårfri. Derefter trak jeg hans shorts og hans boxershorts af, så hans stive pik sprang ud og klaskede lidt presperm op ad hans maveskind. Hans pik har nok været omkring 17 centimeter, men da han var lille af sin alder, virkede den større på ham.

Jeg tog blidt om hans pik og blottede hans pikhoved, som nu var meget vådt af presperm. Jeg slikkede først hans unge presperm i mig, hvilket fik ham til at grine en del, og så sluttede jeg mine læber om hans pik og tog den helt ned til roden. Han kom med et lille hæst støn og jeg kunne mærke hvordan at hans underliv ligesom pressede mod min mund, når jeg kørte ned mod roden. Der gik ikke ret lang tid, før han måtte stoppe mig han var ved at komme. Jeg rejste mig op og smed alt mit tøj. Han gjorde store øjne da han så min pik. 21 centimeter og pænt tyk.
Jeg skal nok være forsigtig, sagde jeg beroligende, men han rystede bare på hovedet. Jeg trak ham op og fik ham til at sætte sig på knæ foran mig. Han gik straks i gang med at sutte, men kunne ikke have så meget af min pik i munden. Han gjorde dog sit bedste for at få så meget som muligt ind. Han suttede faktisk utrolig godt var ligesom en lille sugemalle da han ligesom sugede og suttede på samme tid. Det var ret sjovt og virkelig dejligt. Da jeg var ved at komme, stoppede jeg ham. Jeg bad ham lægge sig på alle fire på senge og stritte med rumpen. Jeg spredte hans baller og slikkede forsigtigt hans lille hul. Jeg kunne høre på hans små lyde at han kunne lide det, så jeg stak min tunge ind i hullet og sørgede for virkelig at blødgøre det. Derefter tog jeg noget vaseline på min finger og legede med hans stramme hul. Efterhånden blev det mere velvilligt og lod flere fingre komme ind nu var det tiden. Jeg tog kondomet på min pik og kørte forsigtigt pikhovedet lidt ind og ud.
Jeg kunne mærke at han spændte og bad ham slappe af. Jeg pressede forsigtigt på og fik den hele tiden længere og længere ind langsomt. Jeg kunne høre at han snøftede lidt, han havde vist også tår i øjnene, men han bad mig fortsætte. Efter en del tid, lykkedes det mig faktisk rigtigt at få den ind og jeg begyndt at kneppe ham. Han led vist først af smerte, men så også ud til at nyde det og til sidst havde han vænnet sig så meget til det, at han kun nød det og stønnede højt. Jeg fik ham om på ryggen med benene op på mine skuldre, så jeg kunne se hans ansigt mens jeg kneppede ham. Han tog fat om sin pik og begyndte at lege med den.

Vi fortsatte lidt, inden jeg trak mig ud og tog kondomet af. Jeg bad ham åbne munden og onanerede lige over hans ansigt. Det første sprøjt landede som en kæmpe ladning ud over hans ansigt, men jeg stak hurtigt pikken ind i munden på ham, så han kunne sluge det sidste. Imens han slugte min ladning og suttede mig ren, kunne jeg mærke at han spjættede lidt. Han onanerede stadigvæk og nu sprøjtede store ladninger ud over hans mave. Da han var færdig med at rense min pik, slikkede jeg lidt af hans sæd op og slugt det. Det smagte fantastisk. Jeg slikkede lidt mere op og kyssede ham så han kunne smage hvor delikat han selv var.

Jeg lagde mig ved siden af ham og kiggede ned af os. Vores pikke hang slapt ned af os, hans i en pøl af sæd. Jeg spurgte ham:
Hvordan var det så?
Fantastisk. Uden tvivl det bedste blow jeg nogensinde har fået og det var også virkelig dejligt at få pik bagi.
Men du havde da ikke prøvet det før?
Ikke med en fyr kun med piger. Jeg er bi og egentlig mest til piger, men nu er jeg da vist lige så meget til drenge. Jeg tror bare ikke at jeg kan forelske mig i en dreng. Må jeg godt sove her resten af ugen?
Selvfølgelig. Resten af den uge gik tiden med fodbold og noget andet tror godt I kan gætte det sidste selv.
Kommentar