Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Første gang jeg mødte ham

Karakter: 4.0/5
Visninger: 5519

Af: Peter_nS.

Læs flere noveller af:
» Peter_nS.

Skriv til:
» Peter_nS
Jeg havde i længere tid været fristet af de forskellige rastepladser i Nordsjælland.

Lidt om mig selv: Jeg er 21 år, på dette tidspunkt havde jeg aldrig prøvet en fyr før.
Men Ok. Jeg var jo interesseret i det, så jeg syntes at de seeder, var frække steder at komme.
En dag var der en fyr der kom hen til mig og spurgte hvad jeg lavede der " jeg holdt der på min cykel". Jeg blev vist ret rød i ansigtet, og sagde at jeg bare skulle holde et hvil der. Jeg kiggede lidt på ham... woow tænkte jeg. En lækker fyr... måske mellem 40 og 50 år, ca. 160 og uden hår. Jeg har altid blevet tændt af ældre fyre. Han stor der i sine cowboys støvler, et par frække wragnler jeans, og en kulørt Hawaii skjorte. Nå men vi faldt i snak. Han spurgte hvad jeg hed, hvor gammel jeg var osv.. Jeg kunne mærke at det var lige den fyr som jeg altid havde drømt om. Efter noget snak spurgte han mig, om jeg ville en tur med ind i buskene, ved rastepladsen. Jeg tror at jeg stammede ja.... Vi endte inde i buskene i hvert tilfælde. Frank, som han hed, spurgte mig om han skulle lære mig noget :-).
Jeg mener at jeg bare sagde ja, jeg var allerede stiv i mine bukser, bare at se på ham. Jeg fik fremstammet, hvad hedder du... Frank sagde han. Så skete det som jeg havde drømt om... Frank sagde.. ned på knæ, din lille bøssefyr.. Jeg lagde mig ned på knæ, og foran stod Franks frække pik. Jeg sad på knæ foran ham, men han stod op. Han holdte stramt i mit hår, og pressede hans pik ind i min mund. Hold kæft hvor er han lækker, tænkte jeg mens han pressede hans pik ned i min hals. Han kneppede mig grundigt, jeg kunne næsten ikke trække vejret, fordi at han ville ned i min hals. Jeg tror ikke at der gik lang til, så sprøjtede han i min mund fuld af hans dejlige mande sperm.
Jeg nød det i fulde drag, tænkte kun på min Frank, da han kom. Jeg sprøjtede selv senere, efter vi havde været sammen første gang. Nå men...

Ja ja, da Frank var kommet, og færdig med at nyde det, spurgte han mig, om jeg tit kom på denne raste plads. Naa, ikke rigtigt fik jeg fremstammet.. Okay, Du er her i morgen samme tid, sagde han. Derefter gik han uden at sige et ord...

Jeg havde ondt i maven næste dag af rent spænding.. Jeg mødte op der på rastepladsen en time tidligere end dagen før. Efter en halv time stoppede hans bil der, kunne se Frank stige ud af den. Uhaaa, jeg var allerede ved at blive stiv at bare se på ham.. Han kom hen til mig og sagde at det var dejligt at jeg var kommet her. Så må vi vel hellere køre en tur sammen, sagde Frank.. Ja stammede jeg forelsket.
Vi satte os ind i hans bil og kørte, jeg sad og kiggede på ham, mens han kørte bilen let og ubesværet. Efter ca. 10 minutter drejede han ind til en gårdsplads.. Her bor jeg så.. sagde Frank. Ind i huset med dig.. kommanderede han. Jeg gik derind, han sagde at jeg skulle sætte mig i sofaen. Efter ca. 2 minutter kommer Frank ind der, kun iført sine cowboystøvler, og så en lille stram lædervest. Kan se hans pik hænge mellem benene på ham... Jeg kigger rundt i hans stue. På sofabordet står en skål med kondomer, ved siden af står div. glidecremer, på væggen hænger der diverse forskellige dildoer... fort. følger.
Kommentar