Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Fotosession

Karakter: 4.5/2
Visninger: 7367

Af: The Scariet..

Læs flere noveller af:
» The Scariet..

Skriv til:
» The Scariet.
Samuel var en dreng på femten, kun lige fyldt femten forinden. Han var lidt lille, men slank, med oceanblå øjne og lyst strithår. Han havde hvad man nok vil kalde et engleansigt og lignede uskylden selv, men bag den smukke facade og generthed, hvilket han også led af, gemte der sig en lyst til at være sammen med en dreng.

Samuel gik til fodbold og de andre drenge grinede lidt af ham, fordi hans pik var større end de andres og det kunne de da drille ham med (den var nok omkring de 17 cm. i stiv tilstand, noget mere end de andres).

I en måneds tid havde de haft vikar Alex (Alexander). Han var en flot slank fyr (alle dele var markerede altså muskuløse uden at man egentlig tænkte på det) på 21 år. Han havde kort brunt hår og brune øjne. Han kom fra Italien, så hans hud var en smule farvet. Alex var ofte den der kom og stoppede drillerierne mod Samuel, så han undgik selvfølgelig heller ikke at se hvad Samuel gemte mellem benene.

Men denne historie begynder altså en fredag aften, fem dage efter Samuels fødselsdag, hvor der er fest i fodboldklubben. På et tidspunkt, efter nogle timer, begynder de andre for hans hold at snakke om hans pik og fyre jokes af. Samuel, som har fået lidt for meget og derfor lader følelserne løbe af med ham, går udenfor og står og kigger på banen, mens en tåre triller ned af hans kind. Han bemærker slet ikke Alex, før han åbner munden.
Du skal ikke tage dig af dem. De er bare misundelige. Samuel bliver lidt chokeret over sin træners bemærkning hentyder Alex til hans pik?
Misundelige på hvad? Alex smiler hans smil rør ved noget inde i Samuel og det først tegn på at der er liv i underlivet, melder sin ankomst. Samuel vender sig bort og trykker sig op af hegnet, så Alex ikke bemærker noget.
Nerver mind! Kommer det pludselig fra Alex. Jeg er homoseksuel. Samuel ved ikke rigtig hvad han skal svare, men da han har brug for at komme ud med sine følelser, vælger han at fortælle sandheden til Alex.
Det tror jeg også at jeg er. Alex smiler.
Men du har ikke prøvet at være sammen med en dreng før?
Nej, det er det. Jeg er lidt genert og jeg er kun lige fyldt 15 år.
Jeg er trækkerdreng hvis det er. Samuel blev se chokeret at han kom til at få noget spyt galt i halsen og fik hosteflip. Det medførte at han vendte sig om så Alex kom til at se hans bule. Samuel gispede og stoppede med at hoste, da en fast hånd tog fat om hans skridt. Du trænger da vist virkelig til noget skat. Jeg bor ikke så langt herfra. Samuel var glad for at det var mørkt, han følte hvordan han rødmede.
Men øh jeg har ikke nogle penge.
Nå... Alex tænkte lidt. Men du kan måske betale på en anden måde.
Hvordan?
Jeg har en hjemmeside og jeg vil godt have nogle billeder af at jeg har sex med en fyr og du fejler bestemt ikke noget. Du kunne være model? Samuel, der som sagt var meget genert, var skræmt ved tanken om at skulle på nettet med nøgenbilleder.
Det ved jeg ikke lige. Skal man ikke også være 18?
Det er der ingen der opdager og vi giver dig bare maske på jeg skal også klædes ud på billedet. Samuel var splittet. På den ene side følte han at dette var en stor chance for at prøve sin seksualitet af, men på den anden side virkede det hele meget grænseoverskridende, men han endte alligevel med at nikke.
Fedt. Jeg henter lige vores ting.

Samuel syntes at turen hjem til Alex gik alt for hurtigt, snart stod de i hans dagligstue. Alex låst en der op og de trådte ind i et hvidt rum. Der var ikke andet end et klædeskab i den ene ende og en sofa i den anden ellers var der helt tomt.
Er du behåret nogle steder?
Lidt under armene og lidt ved ja du ved hvad.
Okay. Alex åbnede skabene i den ene ende. Der gemte sig et hav af kostumer bag lågerne. Alex ledte lidt og fandt så en rokoko sæt nærmest helt kongeligt og en passende halvmaske. Alex trak Samuel med ud på toilettet og fandt en barberskraber frem.
Jeg skal lige bruge noget tid på at sminke mig og iføre mig mit kostume. Imens vil jeg bede dig barbere dig og tage kostumet på. Lad være med at tage skjorten på, bare ladjakken stå åben, så man kan se din mave.

En halv times tid senere sad Samuel i sofaen. Pludselig kom Alex ind. Han var iført en stram tigerstribet dragt, der sad helt tæt og viste alle kroppens markeringer. I hovedet havde han sminket sig som en tiger og det tændte faktisk Samuel.

Alex viste Samuel ind i rummet og bad ham sætte sig i sofaen. Han gav ham en pengeseddel i hånden. Han satte en kamera, med selvudløser, op, gik hen til Samuel og satte sig på hans ene lår. Han slikkede Samuel på kinden og lod som om han med sine klør kradsede Samuels maveskind. Et blink og de var forevigede.

Alex gav kameraet til Samuel.
Nu skal du bare gøre som jeg beder dig om og tage et billede når jeg siger det til dig. Alex fik trukket bukserne af Samuel og hans 17 cm. Strittede lige op i luften. Han kunne mærke sit hjerte hamre hårdt.
Bag tag en masse billeder af det jeg gør nu. Alex med et fast greb om Samuels pik og kørte forhuden, godt fedtet ind i presperm, frem og tilbage. Han begyndte at slikke prespermen af Samuels pik det var fantastisk, syntes Samuel. Alex kiggede konstant i linsen med et liderligt blik og billederne blev ret gode og tændte virkelig en, syntes Samuel. Alex kom pludseligt, og meget uventet, hele Samuels pik ind i munden og kørte den så hurtigt frem og tilbage, at Samuels blik simrede og han fik svært ved at koncentrere sig om at tage billeder. Samuel var overrasket over hvor godt det føltes meget bedre end at onanere.

Da Alex kunne mærke at Samuel var ved at komme stoppede han. Han lænede Samuel tilbage i sofaen og lynede en lynlås ved sit skridt op, så hans 22 cm. store pik sprang ud. Samuel gjorde store øjne den var godt nok meget større end hans og den så vildt lækker ud. Alex trak kameraet ud af hans hånd og stak den store pik i kæften på ham. Han kørte den først forsigtigt frem og tilbage og Samuel kunne næsten ikke trække vejret, men det måtte han leve med, for pludselig begyndte Alex at mundkneppe ham hårdt, mens han tog en masse billeder. Da han var lige ved at komme, trak han sig ud igen.

Han satte kameraet i stativ igen og bad Samuel lægge sig på alle fire i sofaen, med røven strittende op i vejret. Alex kom tilbage med noget glidecreme og smurte den lille, stramme røv godt og grundigt ind. Samuel nød det det var fantastisk at få leget med sit hul det havde han ikke selv prøvet derhjemme.

Efter lidt tid indstillede Alex kameraet, så det tog en masse billeder med mellemrum. Han kom hen bag Samuel og begyndte at presse ind. Samuel skreg af smerte.
Av, det gør ondt. Stop det!
Vi har kun en bestemt tid, så vi må ikke spilde den. Bid dig i underlæben. Alex pressede alt hvad han kunne og nogle få tårer løb ned af Samuels kinder. Men da Alex først var i bund, kunne Samuel ikke mærke så meget mere, så han begyndte at nyde det. Alex kneppede ham hårdt og det lille hul var ved at sprænges. Alex stønnede højlydt. Den stramme røv om hans store stive pik var vidunderlig. Snart efter kunne han mærke at han var ved at komme og han trak sig ud. Han tog kameraet igen og begyndte at fotografere mens han spillede den af over Samuels hoved. Snart efter kom han i lange sprøjt over Samuels engleansigt. En stor del landede ved overlæben og Alex stak hurtigt pikken ind i munden på Samuel og fik nogle gode billeder af at Samuel slugte de sidste skud, med hvid sæd løbende om læberne og videre ned ad halsen.

Samuel var overrasket over hvordan sæd smagte. Salt men på en måde godt. Alex gav kameraet til Samuel, fik ham rejst op, satte sig på huk foran ham. Han spillede den af på ham, til han kom i stråler ud over hans ansigt og derefter tog han den i munden. Da han havde fået nogle sprøjt ind, åbnede han munden, så man kunne se en masse sperm på tungen. Han satte tungen hen til pikken og Samuel tog et billede. Derefter slugt Alex spermen.
Fuck du er god! Og du smager vildt godt vil du ikke selv smage? Inden Samuel kunne nå at indvende, skrabede Alex noget sperm af sit ansigt med en finger og stak den ind i munden på Samuel. Det var faktisk ikke værst, så måske skulle han smage lidt på sagerne, når han onanerede frem over.

Du har været en god men anderledes kunde. Tak for hjælpen. Bliver du ikke til i morgen? Jeg skal have taget nogle nøgenbilleder alene, hvor jeg ikke er klædt ud, så tænkte du måske ville hjælpe? Samuel takkede ja til tilbuddet. Efter at de begge havde været bad sprang de i nattøj. De lå og så film i stuen. Imens havde Alex trukket bukserne ned på Samuel og gav det meget ømme hul en gang massage med noget mildt creme. Det var dejligt, syntes Samuel. Inden de gik i seng, fik Samuel lige lidt natpik i munden og nogle salte sprøjt og så kunne han lægge sig til ro i sin træners stærke arme.
Kommentar