Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bøsseklubben 3

(Bøsseklubben)

Karakter: 5.2/9
Visninger: 6116

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Kapitel 13. – Kristians plan.

Jens vågnede klokken 10 lørdag morgen. Han lå og kiggede ud i luften. Han tænkte på alt det, der skete i går, det var ikke lidt, der var sket. Først her hos ham selv med Mads, og så på skolegårdstoilettet senere på aften, hvor Mads og Jens så Kristian blive pisset på og blive kneppet i begge ender. Jens førte sin hånd ned til sin pik, som var blevet stiv af tanken på alt det fra i går. Jens sparkede dynen til side, hvor han begyndte blidt at køre forhuden frem og tilbage over pikhovedet, som stadig var fedtet af sperm fra i går. Men han kom hurtigt i andre tanker, da det ringede på døren. Jens skyndte sig at finde sine underbukser på gulvet, løb ned til hoveddøren og fik åbnet. Det var Kristian, der var kommet, han skulle lige til at banke igen. da Jens åbnede døren.

- Nå, du er oppe, sagde Kristian. Kan jeg komme ind, og er Mads også stået op?
- Det ved jeg ikke, sagde Jens og lukkede døren. Vi sov ikke sammen alligevel, han tog hjem kort tid efter du gik.
- Nu skal du høre, hvad jeg har af planer for i dag.

Jens og Kristian gik ud i køkkenet, hvor Jens fandt lidt af spise, hvor han så satte sig ved bordet ved siden af Kristian.

- Kommer Mads så her over i dag, eller har han andre planer?
- Det tror jeg, han gør, sagde Jens og tog en bid af sit brød.
- For jeg har fået Morten fra sydskolen til at komme ud til det gamle hus, han kunne godt tænke sig at prøve at sutte en pik. Men jeg har ikke fortalt ham, at jeg tager gæster med.

Jens sad og lyttede på Kristian, og hvad hans plan var, og en del af hans plan var, at Jens og Mads skulle gemme sig, tage fat i Morten og binde ham til en stol. Morten er ikke ret stor af sin alder, og hvis man ikke vidste, han var 15 år, så skulle man tro, han var 13 år.

- Men dig og Mads må først komme løbende frem, når jeg siger: Jeg har en overraskelse til dig!

Jens nikkede til Kristian, som mens han har siddet og snakket om sin plan, havde taget sin hånd over på Jenses pik, og sad og massere den, så den igen var blevet stiv og var ved at springe ud af hans underbukser.

Efter Jens havde spist sin morgenmad, gik han i bad. Imens sad Kristian i køkkenet og tænkte over sin plan. Men ikke i ret lang tid, før det bankede på døren og Kristian gik ud for at åben. Det var Mads, og da Kristian åbnede døren, fik Mads et lille chok da han så, det var Kristian. For Mads havde taget sin pik frem, som var stiv og havde taget forhuden helt tilbage, og skød imod Kristian.

- Den skal nok komme til at skyde meget i dag, sagde Kristian.
- Jeg troede, det var Jens, der åbnede, sagde Mads, som havde lidt svært ved at få sin pik ind i bukserne igen. Hvor er Jens?
- Han er lige gået i bad, sagde Kristian og satte sig ved køkkenbordet igen, da de var kommet ud i køkkenet.

Mads satte sig på Jenses plads ved siden af Kristian og havde fået sin pik indenbords igen. Kristian begyndte at fortælle den plan, som han havde fortalt Jens, at han har fået Morten med ud i det gamle hus, og de skulle komme løbende, når Kristian sagde: Jeg har en overraskelse til dig!

- Jeg har en anden aftale klokken 14 i eftermiddag, sagde Mads. Hvornår skal vi så der ud?
- Det skulle ikke være med Hans og Emil, du ha den aftale med, spurgte Kristian og smilede i hele hovedet.

Mads sagde ikke noget til Kristian, han kiggede bare ned i bordet. Og samtidig kom Jens ind i køkkenet, hvor han også satte sig ved bordet.

- Mads har en aftale med Hans og Emil klokken 14 i eftermiddag, sagde Kristian.

Jens kiggede over på Mads og spurgte, om det var rigtigt. Mads kiggede op fra bordet og så over på Jens. Mads nikkede og kiggede ned i bordet igen.

- Skal du ha samme tur, som Kristian fik i går aftens, spurgte Jens, som var lidt bekymret.

For han var lidt bange for, at Hans og Emil vil fortælle om ham, og at han skulle finde en, som kunne komme med i BK. Og så vil Mads bare tro, at han kun ville i seng med ham, for at han kunne blive medlem i BK.

- Hvad skal du ovre ved dem, spurgte Jens nysgerrigt.
- Jeg skal bare over og snakke med dem, sagde Mads som kiggede over på Jens. Jeg fik en sms-besked fra dem kl. 8 her til morges.
- Hvad stod der i denne besked, spurgte Kristian.

Mads fandt sin mobil frem, fandt beskeden, og begyndte at læse beskeden fra Hans op.

- Der står: Hej med dig Mads. Emil og jeg vil godt snakke med dig, hvis du har tid klokken 14 i dag. Hilsen Hans.
- Det var den samme besked, jeg fik for lidt over en uge siden, hvor jeg skulle mødes med dem ude i det gamle hus, hvor vi så blev forstyrret af et eller andet, som fik travlt med at kommer væk.

Jens kiggede over på Mads, hvor Jens spurgte Kristian, om Hans og Emil havde haft noget over hovederne?

- Nej, hvorfor det, spurgte Kristian. Var det jer der var derude?
- Nej! Sagde Jens.

Kristian kiggede lidt mærkeligt på Jens og Mads, for han vidste godt, han havde været sammen med nogen, som havde noget over hovederne, og hvordan kunne Jens og Mads spørge om Hans og Emil havde haft noget over deres hoveder.
Kapitel 14. – Det gamle hus.

Mens de gik over til det gamle hus, som lå 20 minutters gang fra Jenses hus, tænkte Kristian på, hvad Jens spurgte om, da de sad i køkkenet, om det var ham eller dem begge, der var i det gamle hus, den gang han var sammen med de to, som havde noget hen over deres hoveder. Men da de tre nærmede sig det gamle hus, stoppede Kristian med at tænke på det, for nu skulle han ind i huset for at se, om Morten var kommet. Da han havde fået huset set igennem, hentede han Jens og Mads, som stod lidt derfra. Da de kom nærmere det gamle hus, spurgte Kristian, om de havde været der før?

- Det er første gang, jeg er her, sagde Jens.
- Det samme her, sagde Mads, som kiggede rundt.

Det gamle hus lå godt gemt. Det var bare en gammel længe, som havde ligget der i mange år. De vidste ikke, hvad den havde været brugt til en gang, men der var mange børn, der brugte den til at spille bold i, når det regnede. Men det var ikke så tit, det skete, for den lå lidt væk fra byen. Huset var også næsten væk, der voksede meget krat op af ydervæggen, men det hele var ved at blive vissent, for det var ved at bliver efterår. Man kunne godt se, at der ikke kom ret mange i det gamle hus, for det var ikke til at kommer ind i det. Så det var godt Jens og Mads havde Kristian med, som havde været der nogle gange før. Kristian viste dem ind og viste, hvor de skulle gennem sig, og først kommer frem, når Kristian sagde det, han skulle.

- Jeg tror, han kommer nu, sagde Jens lavt til Mads.

Kristian gik ind på den anden side, som sikkert havde været stue, for det var et rimeligt stort rum. Mads og Jens stod i køkkenet, for der stod et gammel gaskomfur ved siden af, hvor de stod.

- Hej med dig Morten, sagde Kristian til Morten, da han var kommet ind i rummet. Jeg troede ikke du kom.
- Jeg skulle lige hjælpe min mor med noget, sagde Morten lidt nervøs.

Det kunne Kristian også se på ham, og han kunne mærke det, da han gav hånden, for han havde en fugtig hånd.

- Nu skal du bare slappe af, Morten, her kommer ikke nogen og forstyrre os, sagde Kristian og kiggede ud imod køkkenet. Jeg kunne forstå, at du kunne tænke dig at prøve at sutte pik og selv at få suttet pik.
- Ja, sagde Morten og kiggede rundt i det store rum.

Der stod ikke ret meget i rummet, et gammel bord, som manglede to ben, nogle maste stole og to stole, som var hele.

- Har du haft nogen i tankerne, hvem der skulle sutte din pik, spurgte Kristian?
- Ja, joo! Dig, du er en af dem, sagde Morten stille. Og så har jeg kigget meget på Anders fra min klasse.
- Okay. Hvor mange kunne du tænker dig, at der var om din pik på en gang?
- Der kommer vel ikke flere, sagde Morten helt oprevet og bange.
- Hvorfor tror du, der kommer flere, Morten, sagde Kristian og gik om bag ham.

Her begyndte han at masser hans skulder, så han kunne slappe lidt mere af. Og mens Kristian masserede Morten, kunne Kristian se ned på hans skridt, for Kristian var et hoved højere end Morten. Den begyndte at vokse, og der kom en bule til syne, og Kristian tog den ene hånd ned mod bulen og begyndte at massere på den.

- Det er godt nok en stiv pik du har, sagde Kristian.

Kristians pik var også vokset, og han lod den glide mod Mortens numse, hvor han lidt efter vendte Morten om og så ham i øjne.

- Smid dit tøj, så jeg kan se dig helt nøgen, sagde Kristian kommanderende.

Morten tog et skridt bagud og begyndte langsomt at tage sin bluse af, hvorefter han knappede sine bukser op.

- Hvis du har den fart på, som du har nu, så kan det godt være, vi først er hjemme en gang i aften.

Så satte Morten tempoet op, og mens Morten tog sit tøj af, havde Jens og Mads lænet deres hoveder lidt frem for at se. Morten stod med ryggen til dem, og da han tog sine underbukser af, var det numsen, de så først. En pæn lille fin numse Morten havde, og det kunne også ses på Jens og Mads, de havde fået mere stivpik af at se hans numse.

Da Morten havde fået sit tøj af og stod nøgen overfor Kristian, fik han lidt farve i kinderne og hans pik stod lodret i luften, næsten op af hans mave.

- Hold op, hvor du ser godt ud, sagde Kristian med julelys i øjnene. Du er bare guf, ikke ret meget hår, bare en lille dusk oven over pikken.
- Tager du ikke også dit tøj af, Kristian.

Kristian svarede Morten med et ja, og begyndte at tage sit tøj af, og inden længe stod han også nøgen, og hans pik var naturligvis også stiv, og også hans pik stod op af maven.

- Du ser også godt ud, sagde Morten med en lav stemme.

Kristian gik hen til Morten og tog fat i hans stive pik. Den var varm at røre ved, og Kristian kunne mærke blodet strømme ud i pikken. Den blev også mere og mere hård at røre ved, for Kristian kørte forhuden frem og tilbage over det lille pikhoved.

- Jeg har en overraskelse til dig, sagde Kristian og kiggede over mod åbningen til det rum, hvor Jens og Mads stod.
Kapitel 15. – Overraskelsen.

Jens og Mads kom frem og Morten vendte sig om, da han hørte Jens sige:

- Hej med dig, Morten. Du har en god numse.
- Hvad, stammede Morten og dækkede sin stive pik til med sine hænder. Har du vidst det her, Kristian? Morten vendte sig om imod Kristian.
- Du har ret, Jens. Morten har en god lille numse, sagde Mads.

Morten blev knaldrød i hovedet, og tog den ene hånd om for at dække numsen, så han kun havde en hånd til at dække sin stive pik, så man kunne se halvdelen af den. Jens og Mads var gået hen til Kristian, og Morten stod nu igen og dækkede med to hænder foran sin pik.

- Det var nok en overraskelse, hvad Morten, sagde Kristian. Du troede lige vi to skulle være alene.
- Du lovede, at der ikke var andre, der skulle vide det, sagde Morten.
- Det kan godt være, jeg sagde det, men det kan jeg ikke huske. Men det ser ud til, din pik kan lide, at der er kommet flere, for den er stadig meget stiv, kan jeg se, sagde Kristian og gik over til ham.

Hvor han prøvede og flytte Mortens hænder, men hver gang Kristian havde fået dem flyttet, tog Morten dem foran sin stive pik igen.

- Kom lige og hjælpe mig med at holde de hænder, sagde Kristian.

Jens og Mads hjalp Kristian med at holde Mortens hænder, og mens Jens og Mads holdt hver deres hånd, begyndte Kristian at leger med Mortens pik, som blev lidt mere stiv.

- Hold op en stiv pik, sagde Mads.
- Nu skal du også huske, det er første gang, Morten står nøgen og med stive pik foran tre andre drenge, sagde Kristian.

Så tog han igen fat i Mortens pik, hvor man kunne se halvdelen af pikhovedet. Kristian hev forhuden det sidste stykke ned over pikhovedet, og det gav et lille gisp i Morten. Kristian gik ned på knæ og begyndte at slikke på undersiden af Mortens pik, hvor der så kom en dråbe presperm frem, som løb ned af undersiden af pikken. Kristian tog tungen imod pikken igen og begyndte helt nede ved Mortens nosser. Hvor han så førte tungen langsomt op ad undersiden, hvor han mødtes med prespermen, som var stoppet. Kristian fortsatte videre op og kørte tungen om hans pikhoved. Da fik de tre drenge, Jens, Mads og Kristian en overraskelse, for da Kristian havde slikket om Mortens pikhoved, rejste han sig op, og Morten begyndte at sperme. Mortens pik spermede, uden der var nogen, der rørte den, og Jens og Mads holdt stadig hans hænder, og Morten stod og stønnede.

- Der skulle ikke ret meget til, Morten, sagde Kristian, som havde fået lidt af Mortens sperm på den ene kind. Kan du slikke det af min kind.
- Du er viste en liderlig dreng, sagde Mads og slap hans hånd, og det samme gjorde Jens.
- Jeg kunne ikke holde mig, sagde Morten. Jeg har glædet mig meget til, at jeg skulle prøve og få suttet og at sutte pik.
- Men jeg tror, din pik kan tåle en tur mere, sagde Kristian. For den er stadig meget stiv.
- Din pik er også stiv, Kristian, sagde Morten.
- Det har den været længe, så kom og smag på den, sagde Kristian, som havde sat sig på en stol.

Morten satte sig mellem Kristians ben, tog fat i hans stive pik og begyndte at suttet den. Imens begyndte Jens og Mads og tage deres tøj af, og Morten kunne ikke lade være med at kigge.

- Nu sutter du min pik, så kan du kigge på deres pikke bag efter, sagde Kristian og tog fat i Mortens hoved.

Morten tog igen Kristians pik i munden, suttede så godt han kunne, og lidt efter var det Madses tur. Efter at alle tre havde fået suttet pik af Morten, bad de ham sætte sig på stolen, hvor de tre begyndte at slikke hans pik, som var det en is, der var ved at smelte.

- Det kilder, sagde Morten grinede og lavede nogle små ryk på stolen.
- Er det ikke dejligt, sagde Jens og tog fat i hans små nosser.

Lidt efter stoppede alle tre med at slikke Mortens pik. Kristian tog dem med lidt væk fra Morten.

- Jeg har en idé til, at hvis Morten skulle sige det til nogen, hviskede Kristian.
- Hvad er det, sagde Mads
- Jeg har min mobil, som kan filme, så får vi Morten til at spille sin pik af, og jeg filmer det imens.
- Tror du han går med til det, sagde Jens.
- Det skal han bare, sagde Kristian og gik over til sine bukser.

Jens og Mads gik over til Morten, som var nysgerrig over, hvad de havde snakket om, og da Kristian kom tilbage med sin mobil, kunne Morten godt regne ud, hvad de ville.

- Jeg vil ikke ha i taget billeder af mig, sagde Morten bestemt.
- Vi skal bare være sikre på, at du ikke siger det til nogen, sagde Kristian.
- Hvorfor skulle jeg sige det? spurgte Morten dem.
- Det er bare for vi kan være sikre på, du ikke gør det, sagde Mads.

Efter lidt betænkningstid sagde Morten ja til, at der blev taget billeder af ham, mens han spillede pik, men det, han ikke vidste, var, at det blev filmet.

Kristian gjorde sin mobil klar og bad Morten om at begynde at spille den af. Morten tog fat i sin pik og begyndte at hive i den. Og efter lidt tid bad Kristian Morten om at stoppe, så han ikke kom alt for tidligt.

- Rejs dig op, så jeg kan få et par billeder af din røv, sagde Kristian.

Morten rejste sig fra stolen og vendte sig om imod Kristian, Mads og Jens, og Kristian startede så sin mobil igen, hvor han gik lidt tættere på, hvor han så stoppede igen med at filme.

- Jens og Mads, hvis I tager fat i hver jeres balle på Morten og spreder dem så meget I kan, så kan jeg få et par billeder af hans numsehul.

Jens og Mads gik over til Morten og stillede sig på hver deres side, tog fat i hver deres balle og spredte dem ud til siden.

- Ikke et hår at se, sagde Kristian. Du har et dejligt hul, har du haft noget i røven før?
- Nej, sagde Morten som stod lidt fremoverbøjet.

Efter Kristian havde fået de ”billeder”, bad han Morten om at sætte sig på stolen igen, hvor han igen skulle spille pik, og denne gang til han kom.
Lidt efter kunne man høre på Morten, at han var ved at komme. Hans vejrtrækninger blev dybere og dybere, og han begyndte at stønne højere og højere. Morten rettede sin stive pik ud fra sig, og spermen begyndte at sprøjte ud af hans lille pik, og hvis Jens og Mads ikke havde holdt ved ham, så var han røget ned af stolen.

- Hold op hvor var det bare dejligt, sagde Morten helt udmattet liggende på stolen.
- Det var også nogle lange sprøjt, du kom med, sagde Mads og tog fat i hans pik.

Hvor han så gik ned på knæ og begyndte at sutte hans pik ren, og Jens kunne ikke lade være med at lege med hans små nosser, som var kommet ud i posen igen.
Kapitel 16. – Lige i ansigtet.

Kristian lagde sig mobil på sine busker og gik over til Morten, som sad på stolen og havde fået en ren pik, og var klar til tredje omgang. Jens og Mads stod på den ene side og hev i deres stive pikke. Kristian stod så på den anden side, og førte sin stive pik imod Mortens mund.

- Sut min pik, sagde Morten.

Morten tog fat i Kristians pik og trak forhuden helt tilbage, hvor han lod sin tunge glide hen over hans pikhoved. Lidt efter tog han den i munden, hvor han begyndte at sutte den. Og da han havde suttet Kristians pik lidt, tog Mads sin pik og maste den imod hans mund. Morten skiftede så Kristians pik ud med Madses, som var lidt større end Kristians.
Efter Morten havde øvet lidt på Kristians pik med at sutte, suttede han lidt hurtigere på Madses pik. Og da det var Jenses tur, gik det lidt hurtigere end hos Mads. Efter Morten havde suttet deres pikke på skift, var det tid til at prøve noget nyt, at Morten skulle prøve, om han kunne ha to pikke i munden på en gang.

- Nu skal du høre her, Morten, sagde Kristian. Nu skal du prøve, om du kan ha Jenses og Madses pikke i munden samtidig.
- På en gang!, sagde Morten.
- Ja.

Jens og Mads stillede sig ved siden af hinanden, så deres pikke var så tæt på hinanden som muligt. Morten tog fat i dem begge og åbnede sin mund så meget, han kunne, og førte så hovedet hen imod deres pikke, men han fik kun lige deres pikhoveder ind i munden.

- I har for store pikke, sagde Kristian og grinede.

Morten kiggede op på Jens og Mads, mens han havde deres pikhoveder i munden, og lod så sin tunge danse rundt på deres pikhoveder. Det var noget, Jens og Mads kunne lide, de stod lidt og vippede deres underliv.
Efter lidt tid med at Morten legede med Jenses og Madses pikhoveder, stod de tre og spillede deres pikke af foran Morten, og han sad også og hev i sin pik, som igen var stiv.

- Det ser ret sjovt ud at sidde og se I spiller pik, sagde Morten og grinede lidt.

Og lidt efter sprøjtede det fra Kristians pik og lige ud i ansigtet på Morten. Morten prøvede at flytte sig fra stolen, men Kristian sagde til ham, at han skulle blive siddende. Og da Kristian ikke kunne lukke mere sperm ud af sin pik, gik han om bag Morten, for at holde på hans hoved.

- Så kommer jeg, sagde Jens stønnende.

Så lukkede Mads op for hanen, og ud kom det ene sprøjt efter det andet, og Mads stod og hev efter vejret. Og mens Mads sprøjtede Morten i ansigtet, holdt Kristian Mortens hoved, som han prøvede at få fri og væk fra spermen.

- Husk nu at trække vejret, grinede Jens, som stod ved siden af Mads.
- Hold op hvor det kilder i min pik, sagde Mads helt forpustet.


- Hold op hvor det kilder, sagde Jens stønnende, mens han sprøjtede i ansigtet på Morten.

Og da Jens ikke kunne sperme mere, gav Kristian slip på Mortens hoved, og gik over til Mortens tøj og fandt hans underbukser, som han kunne tørre sig i.

- Det var hyggeligt, Morten, sagde Mads, som var ved at tage sit tøj på.
- Nu viser I ikke de billeder til nogen, sagde Morten.
- Vi viser dem kun, hvis du siger noget om, hvad vi har lavet her i det gamle hus, sagde Kristian.
- Og det bliver til hele skolen, sagde Jens og tog sin trøje over hovedet.

Morten blev bange for, at de ville gøre det, så da han fik tørret spermen væk fra ansigtet, gik han hen til Kristian, som var ved at tage sine sko på.

- Jeg vil godt ha du sletter de billeder af mig, sagde Morten.
- Hvorfor? Er du bange for, vi skal vise dem til nogen, spurgte Kristian og klappede Morten på den ene balle.
- Vi love dig, at vi ikke viser dem til nogen, sagde Jens. Men så skal du også love, at du ikke siger noget til nogen, om hvad vi har lavet her i dag.

Morten nikkede og gik over til sit tøj og begyndte at tage det på, hvor så, da alle havde fået deres tøj på igen, gik de ud af det gamle hus og hjemad igen.
Kommentar