Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

I bordtennisklubben

Karakter: 3.5/8
Visninger: 5188

Af: Kok.

Læs flere noveller af:
» Kok.

Skriv til:
» Kok
Dette er en rigtig novelle, dog er navne ændret...

Jeg har vel været omkring de 13-14 år dengang.. Jeg gik til bordtennis på højt niveau. En af mine venner (Lasse) som jeg havde haft et seksuelt forhold til gennem længere tid, spurgte om han ikke måtte komme med op og se på en dag. Jow, det kunne der vel ikke være noget galt i, og vi aftalte at mødes om torsdagen hvor jeg trænede..
Det var blevet torsdag, og vi mødtes, og cyklede sammen op i klubben. Men da vi ankom, havde trænerne aflyst træningen, og var taget hjem.
Jeg spurgte Lasse om vi så ikke bare selv skulle spille lidt, og det var han helt frisk på.

Lidt inde i spillet bliver vi mere koncentreret, og kommer med nogle mærkeligt stønnelyde hver gang vi skød til bolden.
Lasse sagde at han var ved få stiv pik af de stønnelyd, og jeg kunne kun bekræfte. Lasse kiggede liderligt på mig, og spurgte om vi skulle gøre det. Ja, og det kunne ikke gå for hurtigt.
Hurtigt fik vi lavet en mur af nogle bordtennisborde. Jeg begyndte at massere Lasses pik uden på bukserne, og af en 13 årig at være, var Lasse MEGET veludrustet, og har altid været det. Han så ud til at nyde det, og jeg tog bukserne af ham. Hans pik var endnu ikke helt stiv, og jeg legede lidt med det, inden jeg begyndte at sutte.!
Jeg tog hans enorme lem i munden, og suttede meget intenst. Orj, hvor Lasse nød det..!!
Han tog så pikken ud af munden på mig, vendte mig om, og bukkede mig forover.. Jeg spredte ballerne så han kunne komme til, og forsigtigt stak han pikken op i mig. Jeg nød det rigtigt, og stønnede på livet løs, og nu begyndte Lasse at spille min pik samtidig..!!
Han trak sig ud, og lagde sig på ryggen, og det var nu tid til at ride.. Jeg satte mig over ham, og førte hans pik op i mig.
Jeg elskede at ride ham..!
Vi prøvede med nogle forskellige stillinger, men nu ville jeg sutte ham igen..!! Jeg suttede og suttede og legede med hans boller.. Efter ca. 5 min sagde han at han kom, og ind i min mund sprøjtede den dejligste varme sperm.!!!

Lasse og jeg hyggede en del år endnu.
Kommentar