Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

I dampbad efter træning

Karakter: 4.4/9
Visninger: 9129

Af: Arbor.

Læs flere noveller af:
» Arbor.

Skriv til:
» Arbor
Jeg var på et af mine tre ugentlige besøg i det lokale træningscenter. Det var en lidt stille fredag aften, hvor et eller andet fjernsynsprogram holdt de fleste hjemme, der havde altså været god plads til at træne.

Jeg lagde mærke til en ung fyr, da jeg efter et par timers træning gik mod omklædningsrummet i kælderen. Han var på vej op for at træne og jeg lagde mærke til, at trods han ikke var meget højere end mine 175 cm havde nogle temmelig store fødder.
Jeg gik ind i omklædningsrummet, klædte mig af og tog et håndklæde og en flaske med vand og gik i bad.

Der er både sauna og dampbad i forbindelse med baderummet. Der var tre andre fyre i baderummet og de gik snart i dampen, så jeg besluttede at smutte en tur i saunaen. Efter fem - ti minutter i saunaen, tog jeg en kold afskylning og endnu et brusebad. De tre fyre kom småsnakkende ud fra dampbadet og gik i bad. Da jeg så, at de bagefter tørrede sig og forlod baderummet, tog jeg min vandflaske og smuttede ind i dampbadet.

Efter nogen tid hørte jeg lyden af en bruser. Jeg var også blevet godt varm og svedig, så jeg gik ud til en kold afskylning. I en af båsene i baderummet stod en ung spinkel fyr med ryggen til. Han drejede hovedet mod mig, da han hørte døren til dampbadet, men fortsatte så med at vaske sig.
Jeg gik tilbage i dampen, skyllede den øverste af de to bænke af med vandslangen og satte mig i et hjørne længst fra døren.
Efter lidt tid gik døren op og ind kom den unge fyr. Han var blond, havde halvlangt hår og sendte mig et sødt smil. Hans spinkle krop var lidt markeret og mellem hans ben hang en tyk og ganske lang pik, som han ikke forsøgte at skjule. Han tog vandslangen og skyllede bænken af og satte sig ikke langt fra mig med siden til.

I nogle minutter sad vi der, lod dampen fylde rummet og varmen åbne porerne. Han sad tilbagelænet mod væggen med let spredte ben og jeg havde fint udsyn til hans skridt, hvor hans store pik lå som en stor slap salami. Jeg sad selv på samme måde, men min pik var nok vokset en smule. Jeg kiggede lidt genert på ham og opfangede, at han også af og til kiggede på mig. Han kløede sig på indersiden af det ene lår og i hårene over pikken og jeg syntes, at hans pik voksede lidt.

Varmen var ved at blive påtrængende og han hoppede ned fra bænken, samlede vandslangen op fra gulvet og skyllede sig under det kolde vand. Han stod med siden til mig og jeg kunne nu se, hvordan hans tykke salami dinglede næsten vandret i luften. Så vendte han sig, skyllede den nederste bænk af og satte sig som før blot lidt tættere på mig, samtidig med at han sendte mig et skævt smil.
Jeg var ikke upåvirket af synet. Jeg sprang selv ned, snuppede slangen og skyllede mig. Da jeg drejede mig for at skylle den nederste bænk, fik han frit udsyn til min nu næsten stive pik og jeg lagde mærke til, at han tog sig til sin egen pik med den højre hånd. Jeg satte mig, lænede mig tilbage mod bænken ovenover, mens jeg genert dækkede lidt af for min pik. Jeg havde nu hans fulde opmærksomhed og da jeg slap min pik og lod den smække op mod mit maveskind, slap han også sin, så den rejste sig som en tyk pæl op ad hans mave.
Jeg gned på min pik, lod forhuden glide tilbage og så frem og jeg så, hvordan han med et sultent blik iagttog mig, mens han selv gned på sin tykke stav.
Sådan sad vi lidt, til jeg rykkede mig hen i hjørnet til ham, så vi kom til at sidde side mod side. Jeg lod min højre hånd hvile på hans venstre lår, inden jeg med venstre hånd mærkede på hans nosser. Så tog jeg fat om hans store pik, klemte den let og hørte ham stønne. Han fandt også min, som han spillede med rolige bevægelser. Jeg fangede hans øjne, han havde et meget liderligt blik. Så lod jeg mine læber finde hans, de var bløde og da jeg prikkede til dem med min tunge, skiltes de. Vi kyssede liderligt lidt, så søgte jeg ned over hans hals, ned til hans venstre brystvorte, som jeg nappede i med tænderne. Han udstødte nogle små veltilpasse klynk. Jeg søgte ned til hans navle, hvor lidt lyst hår begyndte en stribe ned til hans skridt. Her fandt jeg hans nu meget hårde pik.
Jeg slikkede let på hovedet, inden jeg tog den i munden og slugte den til roden. Han stønnede. Jeg slikkede nu op og ned, mens jeg mærkede, hvordan han kærtegnede min ryg og mine baller med sin venstre hånd. Jeg satte mig ned mellem hans ben for at kunne slikke hans nosser. Da han kom ind i dampbadet, havde jeg lagt mærke til, hvordan de hang lavt og tungt bag pikken. Nu var de trukket lidt op, men de var stadig store og tunge og vidnede om, at jeg havde udsigt til masser af dejlig sperm.

Jeg slikkede begærligt løs først på den ene, så på den anden nosse og det var noget, han kunne lide. Så slap jeg dem og søgte opad, slugte atter hans dejlige pik, inden jeg på ny søgte opad til jeg fandt hans bløde læber. Vi kyssede dybt og jeg mærkede, hvordan hans hånd tog fat om min pik og kærtegnede den. Han slap mine læber med sine og trak min pik nærmere og snart efter mærkede jeg, hvordan de omsluttede min pik. Han tog den til roden, mens han kærtegnede mine baller med begge sine hænder og snart fandt han ind til mit hul. Jeg tog noget spyt og smurte hullet grundigt og snart kunne jeg mærke en finger mod hullet. Han slikkede som en drøm og jeg fik lyst til mere, selvom varmen var påtrængende.
Jeg tog mere spyt og bukkede mig ned og smurte det udover hans pik. Så trak jeg mig ud af hans mund, han protesterede lidt, men jeg vendte mig hurtigt, tog om hans store pik med den ene hånd, mens jeg støttede mig mod hans lår med den anden og lod hans stav finde mit hul. Hovedet gled hurtigt indenfor og da jeg lod mig synke ned over den, mærkede jeg hvordan den blev tykkere, ned mod roden. Han fyldte mig helt ud.
Jeg begyndte roligt at ride ham. Han sad tilbagelænet mod bænken ovenover og ind imellem lavede han små kneppebevægelser, for at komme helt i bund i mig. Han stønnede mere og mere og jeg lænede mig lidt bagover og søgte efter hans mund. Vi kyssede lidt og jeg besluttede at jeg ville have mere. Jeg lod ham glide ud, rejste mig og satte mig nu med front mod ham. Mens min tunge fandt hans, lod jeg mig glide ned over hans pik igen. Jeg sad nu sammenbukket med fødderne på bænken og holdt fast i den øverste bænk, legede tag fat med hans tunge, mens jeg stønnede, hver gang han i hurtigere og hurtigere bevægelser hamrede sin pik op i mit hul. Vi svedte kraftigt. Min pik stod som en gren op ad min mave og det rykkede i den for hvert stød han gav i mig.
Pludselig åbnede han sine øjne og stirrede intenst på mig og udstødte nogle højlydte støn… åååååååårrrrhhh åååååhhh jaaa… med to – tre stød bankede han sin pik helt i bund og jeg mærkede, hvordan han fyldte mit hul med sin sperm. Jeg var selv helt tæt på og da han stødte endnu et par gange, sendte jeg al min sperm ud over hans bryst og mave.
Jeg sank udmattet ind over ham og vi kyssede. Langsomt mærkede jeg, hvordan han gled ud af mig.

I det samme hørte vi lyden af et skab, der blev lukket, snart efter også lyden af en bruser. Vi var ikke længere alene. Hurtigt kom vi på benene, han samlede vandslangen op og skyllede os begge. Da vi kom ud i baderummet stod en ung fyr omkring de atten og vaskede sig. Han kiggede nysgerrigt på os to oversvedige fyre og især vores måske endnu ikke helt slappe pikke, men sagde ikke noget.
Han tog sit håndklæde og forsvandt ind i saunaen.

Da vi var kommet i tøjet og jeg var på vej mod udgangen, passerede jeg ham ved spejlet, han skulle sætte sit hår. Jeg gav hans pik et lille klem udenpå bukserne og i spejlet sendte ham mig et stort smil. På vej ud gennem døren mødte jeg de sidste, der skulle nå et bad, inden lukketid.
Kommentar