Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

I den gamle fabrik

Karakter: 4.6/5
Visninger: 6697

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Her er så en lille historie om Emil på 16 år. Han er bøsse, men der er ingen, der ved det. Emil har kunnet lide sit eget køn, siden han gik i 6 – 7 klasse. Han har ikke haft en pigekæreste. Selv om han har fået mange tilbud om at kommer sammen med en pige, har han sagt nej hver gang.
Emil er en flot ung fyr, som lige er fyldt 16 år, og hvis man ikke vidste det, så ville man tro, han var 13 – 14 år. Han så meget ung ud af sin alder, og det var også nok derfor, der var så mange piger, der spurgte ham, om de skulle komme sammen. Emil havde kigget meget efter en dreng fra sin egen klasse. Han hedder Magnus og er 15 år, men har snart fødselsdag. Men Emil turde ikke og sige til Magnus, at han kunne lide ham, og spørge, om de ikke skulle være kærester. Fordi Magnus heller ikke havde haft en pigekæreste, havde Emil haft den tanke, om han også var bøsse og havde det samme problem, men ikke turde sige det.

Men Emil bliver klogere, for det viser sig senere hen, at Magnus er ligesom Emil.

Men først skal vi høre Emils historie, om den gang da han suttede pik for første gang. Det skete i byens gamle fabrik, som snart skulle rives ned, for der skulle bygges nogle lejligheder. Emil kunne godt lide at være nøgen i naturen, især i sommermånederne hvor solen står højt på himlen og det er 30 grader.

Det var to måneder siden Emil besluttede sig til at køre over til den gamle fabrik, hvor han ville spille pik og være nøgen. Det var en meget varm dag. Der var næsten ikke en sky på himlen, og der var ikke en vind, der rørte sig. Så Emil tog hurtigt et bad og hoppede i sine fodboldshorts. De var så dejlig løse, så kunne han tage sin pik ud af det ene bukseben, når han cyklede. Derefter tog han sine sko på og en T-shirts og skyndte sig ud på cyklen og så af sted til den gamle fabrik.

Da Emil efter 10 minutter ankom til den gamle fabrik, gemte han sin cykel og gik så ind af et hul i væggen. Fabrikken var ikke så stor. Der var to store rum forneden, og ovenpå var der fem små rum, som sikkert havde været kontorer. Emil gik lidt rundt i de to store rum, mens han pillede på sin pik, der var stiv, hvad den havde været, lige siden han kørte hjemmefra. Han gik hen til trappen, hvor han tog sin T-shirts og fodboldshorts af, som han lagde på trappen, og gik så op af trappen.

Mens Emil gik nøgen op af trappen, op til de små rum, var to andre ved at nærme sig den gamle fabrik. Emil gik udvidende omkring oven på, da de to unge fyre kom ind af samme hul i væggen. De to unge fyre, som nu gik rundt neden over, var ikke nogen, Emil kendte, men det kom han hurtigt til. De to unge fyre fik øje på T-shirten og shortsene på trappen, de tog det op og så ned i shortsene, hvor de kunne se en lille våd plet.

De to unge fyre så på hinanden, tog T-shirten og fodboldshortsene og begyndte så at snakke så højt, så Emil kunne høre, at der var nogen neden under. Han fór hen til trappen, hvor han stod og så ned for at, se om han kunne se nogen. Men da han så, at hans tøj var væk, blev han lidt bange. Hvad nu? skulle han til at cykel nøgen hjem, og hvis han mødet nogen fra sin klasse på vej hjem? det ville være for pinligt, når han skulle i skole efter sommerferien. Emil gik langsomt ned af trappen og dækkede sin pik, som var blevet slap igen. Da han kommer halvvejs ned af trappen, kom de to unge fyre til syne, og Emil skyndte sig op af trappen igen, så han var lige ved at væltet. Men han fik fat i gelænderet ved trappen, så de to unge fyre fik lejlighed til at se Emils pik, som ikke var så stor, når den var slap.

En af fyrene råbet så op til Emil, at han kunne lige så godt komme ned, for hvis ikke, så ville de køre igen, og de ville tage hans tøj med. Der gik et lille stykke tid, før de to unge fyre så Emil ved trappen, hvor han med sine hænder dækkede for sin pik, og mens han gik ned af trappen, så de to unge fyre meget på ham. Da han kom ned og stod næsten foran dem, gik de rundt om ham, hvor de stod længe og beundrede hans lille frække numse.
Da de gik, videre, sagde de til Emil, at han så godt ud, og hvis han skulle have sit tøj igen, skulle han sutte deres pikke. Det gav en kildende fornemmelse i Emils krop, da de sagde, han skulle sutte deres pikke, og hans egen pik begyndte meget hurtigt at vokse. Det lagde de to unge fyre mærke til, og Emil havde så også meget sværere ved at dække sin pik, da den var stiv. Den var godt stiv og stod lodret og næsten op af hans mave. Den var tynd og omkring 15 cm lang.
Hold op den blev hurtigt stiv, sagde de to unge fyre, som vel var omkring 18 år, for de var i bil, kunne Emil se, når han kiggede ud. De to unge fyre hev deres shorts ned, og to glatbarberede pikke kom til syne. De blev også meget hurtigt stive, og de var meget lange, omkring 20 cm var de i hvert fald. De bad Emil om at begynde og lege lidt med dem, og de skulle ikke sige det to gange til Emil, før han havde en pik i hver hånd. Han begyndte at hive forhuden frem og tilbage, og der går ikke lang tid, før prespermen begyndte at sive ud af deres pikke.

Mens Emil legede med deres pikke, kunne han høre dem snakke om deres pikke, og at det var godt en uge siden, de havde spermet sidst, fordi de lige havde været på ferie med familien, og de havde ikke set hinanden i godt en uge. Så Emil kunne regne ud, at det var et kærestepar. Han begyndte at tænke på, hvornår han ville få en kæreste, og kunne få pik hver eneste dag. Men tanken røg hurtigt igen ned på de to unge fyres pikke, som var godt våde af presperm.
Emil begyndte at sutte lige så snart, de sagde det til ham. Han var ikke så sikker på, hvordan han skulle gøre, for det var første gang, han suttede en pik, og han var også bange for, at han skulle bide i deres dejlige pikke. Så Emil slikkede for det meste på deres våde pikhoveder, og det var da også noget, de kunne lide. Der gik heller ikke mere end 2 minutter, før han hørte den ene af de to unge fyre sige, at han var ved at komme, og bad Emil om at vender sig om, så han kunne se på hans dejlige hårfrie numse.
Emil nåede lige at få rejst sig op og vendt sig om, før han kunne mærke nogle varme stråler af varm sperm, og det blev ved, og det begyndte så at løbe ned af ballerne og videre ned af hans ben. Emil kunne høre, at fyrens orgasme var ved at ebbe ud, og der var ikke mere sperm, der ramte ham på numsen.

Hold da op hvor var det godt, kunne Emil høre ham, der lige havde spermet, sige, hvor han så hørte ham den anden, som også var ved at kommer. Nu skal du se et springvand af sperm, sagde han og så lukkede han op for springvandet. Igen kunne Emil mærke den varme sperm, og sprøjtene kom meget hurtigt efter hinanden, og det blev ved og ved. Og som da den første fyr spermede, talte han også, hvor mange gange han ramte hans numse. Tre sprøjt mere end den første fyr ramte ham på numsen, hele 15 sprøjt landede på Emils nu godt spermede numse. Til hans store overraskelse, begyndte de begge at slikke Emils baller rene for deres egen sperm. De begyndte også at lege med hans nu meget stive pik, som havde dryppet med presperm, siden han begyndte at sutte deres pikke. Da den ene fyr spredte hans baller og begyndte at slikke hans glatte røvhul, kunne Emil ikke holde sig tilbage. Den anden unge fyre havde godt fast langt ned på Emils pik, så forhuden var trukket så langt tilbage som muligt. Emil skød den ene lange ladning efter den anden af sted, og han stod og hev efter vejret. Det kildede i hele kroppen på ham, men mest i hans pik, som man skulle tro ikke ville stoppe med at sprøjte den ene ladning sperm af sted efter den anden. Da endeligt Emil var færdig med at sperme, rejste de to unge fyre sig og kastede hans shorts og T-shirts over i Emils sperm og sagde tak for denne gang og på gensyn.

Fortsætter den? ja måske gøre den, du vil nok vide, om Emil møder de to unge fyre igen, og om han får en kæreste, og om kæresten skulle være Magnus fra hans klasse. Det må du vente med, til når jeg har skrevet del to, som jeg nok skriver snart.
Men hvis du har en god fortsættelse til denne historie, så hører jeg da gerne fra dig.
Kommentar