Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Indbrudstyven del 3

(Indbrudstyven)

Karakter: 4.7/3
Visninger: 6152

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
En halv time senere.

Vi have fået drukket vores colaer, og Emil og jeg skulle tisse, så vi gik ud i haven, hvor vi stod og pissede. Og Emil kunne pisse længst af os to, og han kunne også pisse i længst tid.

Derefter tog jeg Emil med ud på tæppet, som jeg have ligget og solet mig på, inden han kom. Jeg bad ham om at lægge sig på maven, så jeg rigtigt kunne se hans lille frække runde røv. Jeg begyndte at massere hans bløde runde baller. Jeg spredte dem, så jeg fik udsyn til hans hul, som åbnede sig lidt, hver gang jeg spredte hans baller.

Har du prøvet… mere fik jeg ikke spurgt.
Ja. Jeg har fået en pik op før, du må godt kneppe mig.

Jeg spyttede på to fingre og smurte hans hul. Derefter tog jeg lidt spyt og fedtede mit pikhoved ind. Jeg rettede min normal størrelse pik (den er 16 – 17 cm i stiv tilstand og ikke særlig tyk) mod hans hul. Smut, så var min pik godt inde i hans varme hul. Det havde jeg ikke troet, at den ville gå så let ind. Det var længe siden, jeg have kneppet en røv, så jeg var i den syvende himmel, da jeg lå og kneppede Emils lille frække røv. Selv om det kun var ca. tre kvarter siden, jeg kom sidst, kunne jeg ikke holde mig i så lang tid. Jeg begyndte at sættet tempoet op og stønnede højere. Det samme gjorde Emil også, så vi lå midt i haven og stønnede og glemte helt, om naboerne kunne høre os.

ÅÅÅHHH! OOOHHH! Stønnede jeg og begyndte at sprøjte op i Emils røv.

Hvis jeg ikke var i den syvende himmel allerede, så var jeg det i hvert fald nu. Jeg havde ikke haft sådan en orgasme i lang tid. Hele min krop stivnede og der spredte sig en dejlige kildenden fornemmelse i hele min krop. Lidt efter en sådan dejlige orgasme, som man ønskede skulle vare lidt længere, sank jeg så ned over Emil, kyssede ham på kinden og hviskede:

Du er en dejlig lille fræk fyr, og kyssede ham igen på kinden.

Efter lidt tid, hvor jeg lår oven på Emil, trak jeg min stadig stive pik ud af ham. Hvor han stillede sig på alle fire, og min sperm begyndte at sive ud af hans hul. Jeg begyndte straks at slikke hans dejlige hul, og der kom ikke en dråbe sperm ned på tæppet.

Herefter lagde Emil sig på ryggen og begyndte at hive i sin mega stive pik. Der gik ikke over ét minut, før han kom i nogle lange sprøjt. De to første sprøjt af hans dejlige hvide sperm, fløj hen over hovedet på ham og landede på græsset ca. en halv meter fra hans hoved.

ÅÅÅHHH! OOHHUUU! Hvor er det godt, det kilder for vildt i min pik, sagde Emil meget stønnende.

Efter en lille pause på tæppet midt i haven rejste vi os op og gik indenfor i stuen. Emil fandt sit tøj og skulle lige til at begynde at tage det på, hvor jeg spurgte, om jeg ikke må tage et billede af ham med min mobil. Det måtte jeg, og hurtigt fik jeg taget et billede af Emil, som stadig have noget af en stiv pik, mens han tog sit tøj på.

Ses vi igen? Smilede jeg til Emil da han var på vej ud af havedøren.

Emil vendte sig om imod mig og smilede, hvor efter han gik og forsvandt.

Kommer Emil igen, og vil Thomas vise billedet af Emil til nogen?

Måske fortsætter historien om indbrudstyven.
Kommentar