Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Indbrudstyven

Karakter: 4.4/5
Visninger: 7759

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Det var midt på sommeren og skoleungerne have sommerferie. Det have jeg også selv i hele tre uger. Men jeg skulle ikke nogen steder i år, for min ven, som jeg skulle have været sammen med på ferie, han var kommet til skade. Men op med humøret for de har lovet solskin i de tre uger, hvor jeg har ferie, så jeg skal bare ligge i haven og slikke sol.

Og hvem er jeg så. Jo, jeg er en ung gut på snart 25 år, bor lidt uden for Odense. Jeg har boet alene i ca. 2 år, hvor min kæreste Simon forlod mig. Men vi er stadig gode venner, vi mødes også engang imellem over en kop kaffe.

Men jeg vil fortælle om en dag i min ferie, hvor jeg havde været ude og handle lidt ind, for køleskabet skal jo fyldes op en gang imellem.

Da jeg kommer til mit hus, kan jeg se et vindue, som er smadret. Jeg sætter mine poser ved hoveddøren og går forsigtigt om huset, hvor jeg lidt efter kommer til mit lille stuevindue, hvor jeg kigger forsigtigt ind for at se, om der skulle være nogen. Jeg ser en person går rundt i stuen. Han står ved min fladskærm og kigger ind i et skal, hvor jeg har nogle frække gay film. Jeg står lidt og ser på ham. Det var godt, han var helt opslugt af de film. Efter jeg have stået og kigget ind på ham, kunne jeg så regne ud, at der kun var ham. Jeg kunne også se, han ikke var ret gammel, og så var han også noget mørk i huden. Jeg ser også at havedøren står åben, den have han nok åbnet for at kunne stikke af, hvis jeg skulle komme hjem.

Lidt efter begyndte jeg og så forsigtigt at gå om imod havedøren. jeg var næsten kommet helt hen til døren, da denne unge fyr fik øje på mig, hvor han smed filmen fra sig, løb ud i gangen for at tage hoveddøren. Jeg løb efter ham, men nåede ikke og få fat i ham, inden han løb ud af døren. Men han faldt i mine poser, som jeg havde stillet ved døren, hvor jeg så løb ud for at få fat i ham. Da jeg fik fat i ham, så han meget bange ud, hvor jeg så spurgte ham, hvad han have gang i. Jeg slæbet ham med indenfor og satte han i sofaen, hvor jeg igen spurgte ham:

Hvad laver du her i mit hus, sagde jeg lidt surt til ham. Og hvor gammel er du?

Han sagde ikke noget, han sad bare og kiggede ned i sit skød.

Hvis du ikke siger noget, så må jeg hellere ringe efter politiet, sagde jeg så.

Det fik ham til at kigge op og svare:

Jeg skal aldrig gøre det mere, kom det fra den unge fyr.

Hvorfor gjorde du det, sagde jeg og lagde hånden på hans lår.

Han have nogle stramme shorts på med korte bukseben, og jeg kunne tydeligt se hans pik, den så lidt stiv ud derfra, hvor jeg kunne se. Hvor jeg så kom i tanke om, at han jo stod så længe og så på de film, jeg havde i skabet. Jeg samlede filmen op fra gulvet, den han smed, da han fik øje på mig. Jeg satte mig hen til den unge fyr igen, viste ham filmen og lagde den i skødet på ham.

Er det noget for dig? spurgte jeg ham. Har du set sådan noget før?

Han rystede på hovedet og tog sine hænder ned for at dække sin pik. Så vidste jeg godt, hvad han var ved at få.

Skal jeg sætte den på?

Han sagde ikke noget, så jeg rejste mig op og gik hen til fjernsynet, hvor den unge fyr prøvede at stikke af ud af havedøren, som jeg ikke have lukket. Jeg fik fat i ham ude i haven, hvor han råbte op om hjælp.

Det er en god idé du har fået, råb du bare efter hjælp. Så må vi håbe. de også ringer efter politiet, så jeg kan melde dig for indbrud i mit hus.

Det fik ham til at holde kæft, og mens jeg sad på ham ude i haven, sagde jeg til ham:

Smid dit tøj, så skal jeg nok lade være med at ringe efter politiet, smilede jeg til ham.

Han kiggede bare op på mig, og efter lidt tid hvor han ikke have taget sit tøj af, begyndte jeg at hive hans tøj af- Han have ikke så meget på. Kun T-shirts og så de stramme shorts, og da jeg begyndte at hive shortsene af ham. begyndte han at slå og sparke ud efter mig, men jeg var en del større end ham, så jeg fik da hans shorts af med lidt besvær, og så hans pik, som var godt stiv og lå op af hans mave. Og der var også en lille dusk hår ovenover hans pik, jeg smed hans shorts ud midt i haven, tog fat i ham og rejste ham op, hvor hans stive pik stod lodret op i luften.

Sikke en dejlig stiv pik du har, sagde jeg og pirrede til den.

Den unge fyr sagde ikke noget, og man kunne se på ham, at han var mega flov. Da vi kom ind i stuen, bad jeg ham stille sig med ryggen til mig, så jeg kunne se hans røv, og det var noget af et syn. En lille fræk brun røv, dejlige runde baller. Jeg gik tættere hen mod ham, hvor jeg til sidst stod og kørte mine hænder op og ned på hans baller. De var dejlig bløde, lod en finger ryge mellem hans baller, og da jeg rammet hullet gav hans pik et par ryk.

Det var noget, du kunne lide, sagde jeg og bad ham sætte sig over i sofaen.

Så lukkede jeg havedøren, for at han ikke skulle stikke af igen, hvor jeg så satte filmen på, den han have stået og kigget på for lidt siden. Lidt efter startede den, og to unge fyre kommer frem. De har begge noget af en stiv pik. Jeg gik hen til den unge fyr i sofaen, bad ham sprede sine ben så jeg kunne sætte mig mellem dem. Men han spredte dem ikke, så jeg måtte selv sprede dem, så jeg kunne sætte mig mellem dem. Sikken et syn, da jeg fik sat mig, udsyn til røv, nosser og en mega stiv pik.

Jeg startede med at massere hans lår og langsomt nærmede jeg mig hans nosser, som jeg blidt nulrede, hvad der får hans pik til at ligge og dunke på hans mave. Lidt efter tog jeg så om hans stive pik, og begyndte at sutte hans blåttede pikhoved, for han var sikkert omskåret, sådan så det i hvert fald ud.

Han begyndte at stønne med det samme, da jeg begyndte at sutte hans stive pik, og han begyndte også og lave små kneppebevægelse med underlivet.

ÅÅÅHHH! OOOHHH! Kommer, kommer, sagde han stønnende.

Jeg tog hans pik ud af munden og begyndte at spille den af på ham, og lidt efter skreg han op og ud sprøjtede han det ene lange sprøjt, efter det andet ud over sig selv og sofaen, så min sorte sofa blev hvidplettet.

Efter 12 – 14 sprøjt lå den unge fyr og var helt udmattet. Jeg rejste mig op, og jeg have noget af en stiv pik, den kunne eksplodere når som helst.

Jeg gik ud i køkkenet for at hente noget at drikke til os, men da jeg kom tilbage ind i stuen, var han væk. Jeg så ud i haven, hvor hans shorts og T-shirts også var væk, hvor jeg så kiggede ned på sofaen, som var godt sprøjte ind i sperm.

Jeg satte mig i lænestolen og tog en tår af sofavanden, som var til ham, som jeg ikke vidste, hvem var, hed og hvor gammel han var. Men han kunne sperme som et springvand, og så havde han en lille lækker fræk røv.

Får jeg at vide, hvem ham den unge fyr er? Mon han kommer igen? og hvis ja, Hvornår vil det så ske.

Fortsætter…
Kommentar