Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Intro eleven og mig

Karakter: 4.4/5
Visninger: 6717

Af: Fredefyren2.

Læs flere noveller af:
» Fredefyren2.

Skriv til:
» Fredefyren2
Del 1.

Jeg var startet i 1. G på gymnasiet, og var godt klar over at det var drengene der fangede min interesse. På mit arbejde var der en fyr som var helt vildt lækker. Han var et halvt hovede højere end mig, og lignede en der tit kom oppe i det lokale fitnesscenter, uden at ligne en bodybuilder. Vi havde hilst på hinanden en gang i mellem på arbejdet, men ellers ikke det store.

Så på min intro-tur med min klasse - og alle de andre 1. G'er - var han så en af introeleverne. Jeg så ham godt, men tror ikke han lagde mærke til mig, hvilket også var godt det samme, da han var en helt klasse, i begge betydninger, over mig.
Men som vi sidder rundt om bålet, mærker jeg en hånd på min skulder, og en velkendt stemme der spørger om han må sætte sig ved siden af mig. Det var Kristian - introeleven. Vi sad alle og hyggede om bålet, og Kristian sad tæt op af mig, og jeg mærkede, meget uheldigt, at min pik synes at det var skønt så den voksede i mine løse shorts. Det var mørkt, så tror ikke at nogle så det. Men da Kristian så rejste sig, støttede han sig til mit lår, og kom til at ramme min liderlige pik i shortsene, jeg håbede på at han ikke mærkede noget og heller ikke ville sige noget, da jeg ikke ville have et rygte klistret på mig fra starten. Det gjorde han heller ikke, han smilede bare og gik. Jeg åndede lettet op.

Så gik der nogle uger og jeg faldt godt til på gymnasiet. Når Kristian og jeg så hinanden på gangene, hilste vi på hinanden, men ikke mere. Så en dag kom han hen til mig, med et stykke papir til mig. Det var en invitation til en fest han holdt, hjemme hos ham selv, den næste lørdag. Jeg skulle ikke noget, så jeg sagde med det samme ja. Hans adresse stod på invitationen - ikke langt fra hvor jeg boede. Jeg var vildt spændt, og glædede mig hele ugen. Lørdagen kom, og jeg brugte 2 timer på at gøre mig klar. På invitationen stod der, at man selv skulle medbringe drikkevarer, så jeg fyldte min taske med øl, og cyklede så ellers ned mod Kristian. Da jeg kom, var der allerede masser af mennesker og musikken hørtes langt ude på vejen. Jeg listede lige så stille ind, men så snart jeg trådte ind i stuen, sprang Kristian op af stolen og gav mig et kæmpe kram og trak mig hen til alle hans venner, som jeg blev præsenteret for. Pludselig blev der råbt, at nu skulle vi synge fødselsdagssang for Kristian, med det samme opdagede jeg det bugnende gavebord, og blev rigtig flov over ikke at have fået noget med. Jeg kiggede over på Kristian, som åbentbart kunne læse mine tanker, for kunne se ham mime "det er ok".
Som aftenen skred frem, og jeg blev fuldere, faldt jeg ret godt i snak med de fleste af hans venner - som alle var ret søde. Da jeg havde siddet og snakket med en fra min søsterklasse i lang tid, opdagede jeg, at der ikke var flere til festen. Vi blev enige om også at forlade festen, jeg kunne ikke lige finde mine sko, og ham den anden gik så bare.
Jeg gik hen for at sige farvel til Kristian, som gik ude i haven og samlede flasker. Han spurgte om jeg ikke lige ville hjælpe ham med et bord. Mens vi flyttede bordet på plads sagde jeg undskyld for ikke at have husket en gave. "Det gør ikke noget, jeg skrev ikke på din invitation at det var en fødselsdag med vilje". Jeg kiggede undrende på ham.. "Jeg håbede du måske ville give mig den her". Han gik rigtig tæt på mig og kyssede mig blødt på munden. "Jeg har tænkt på dig lige siden introturen, hvor jeg mærkede din pik i dine bukser." Jeg kyssede ham igen. Vi stod og kyssede lidt, og mine hænder havde fundet vej, til hans velformede røv. Jeg masserede den lidt. Han hev skjorten af mig, tog mig i hånden og førte mig ind til hans værelse. Han lagde mig på hans dobbeltseng og lagde sig ovenpå mig, mens han hev sin t-shirt af. Han havde den skønneste overkrop. Markerede muskler, uden at de var for voldsomme. Vi lå og kyssede længe, og min pik, bankede vildt i mine jeans. Jeg vendte ham om, så han nu lå på ryggen, og jeg lov øverst, jeg bevægede mig ned af han velformede bryst, og begyndte at slikke hans nipples. Jeg bevægede mig længere ned og kærtegnede hans frække 6-pack. Jeg nåede til kanten af hans jeans, og åbnede dem lidt. Jeg trak dem helt af, og så en kæmpe bule i hans tætsidende björn borg tights jeg kyssede den lidt og så en lille våd plet danne sig ved pikhovedet. Jeg hev boxerne af, og hans frække, lidt store pik, sprang frem. Jeg tog den i munden, og suttede grådigtpå den, kunne høre ham stønne af lyst.
Min pik var helt vild, og jeg slugte nærmest hans frække pik. Hans støn blev tungere, og pludselig stoppede han mig. Han lagde mig igen på ryggen, og åbnede mine bukser. Han hev hurtigt mine boxere af og begyndte at slikke min dunkende pik. Nej, hvor kunne han sutte, det var som at være i himlen. Han lod også et par fingre lege med mit hul, og da han havde suttet lidt, begyndte hans tunge at kærtegne mit glatte hul, jeg stønnede højt af liderlighed.
Pludselig satte han sig på knæog spredte min ben, han kiggede lige på mig for at se om det var ok, jeg smilede til ham som svar. Han tog lidt spyt og gned på mit hul, og så pressede han sin frække pik, langt op i mig. Jeg stønnede højt. Han kørte først pikken roligt frem og tilbage, men begyndte så at køre hurtigere. Jeg nød hvert et sekund. Han fik fat i min stive pik, og spillede den mens han bankede sin store pik op i mig. Jeg kunne mærke jeg var tæt på at komme, fik stønnet et svagt "Jeg kommer" til ham, han smilede til mig og sagde, "også mig" og nærmest synkront kom vi begge i et stort brøl. Han sprøjtede en stor ladning langt op i mig, og jeg kom højt op i luften, meget af det ramte mig selv, men en del, landte også på hans bryst. Han faldt sammen ved siden af mig. Han satte sig halvt op, og kyssede mig på munden, "du er dejlig" hviskede han. Før vi begge faldt i søvn.
Kommentar