Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

I skovens dybe ro ligger der to

Karakter: 4.3/3
Visninger: 6065

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Det var en dejlig sommerdag og Mark og Oliver var på vej ud til skoven, der have de et hemmelig sted hvor de kunne være alene.

Oliver var et år ældre end Mark, fordi Oliver havde gået børnehaveklasse om. Da de kom i 7 klasse, fandt de begge to ud af de var bøsse. Hvor så en weekend de sove sammen, kunne de ikke lade være med at pille på hinanden. Siden har de været hemmelig kærester, for de var ikke helt klar til at springe ud som bøsse endnu.

Mark var et halvt hoved mindre end Oliver, lyst hår med grønne øjne og slank. Hans numse var fast og rund, hans pik var ikke så stor, men 14 cm i stivtilstand.

Oliver var så et halvt hoved højere end Mark, brunt langt hår som var sat, så det stod og stridte op i luften. Han var også slank og have blå øjne, en fast rund lille røv som Marks. Olivers pik var 4 cm længe end Marks, 18 cm i stivtilstand men når den var slap var den 14.

Mark og Oliver var kommet ud til deres hemmelige sted i skoven, skoven var ikke så stor men heller ikke lille. Man kunne hverfald ikke se gennem den, skoven var meget tæt af krat og buske mellem træerne.

Mark og Oliver have bygget en hule i en lysning i skoven, de har tit snakket om de vil prøve og sove her ude. De begge går ind i hulen og ser med det samme, at der have været nogle her og rudet i deres hule. De begynder og ruder op i hulen, de får det varmt for det var meget varmt i hulen. Så de begge to tager deres tøj af, så de går rundt nøgne ved deres hule.

Ca. en halv time senere var de færdig, de satte sig begge uden foran hulen. De så på hinanden hvor de så begyndte at kysse, lod deres tunge leger med hinanden. De lagde sig ned på jorden, som var dækket af mås. Oliver lå øverst og begyndte at gå længer ned mod Marks vokserne pik, Oliver kommer der ned og tager om den og begynder at sutte. Olivers pik står godt stiv op af hans mave, Mark får fat i den og begynder at føre forhuden frem og tilbage hen over hans pikhoved, som var godt vådt af presperm.

Lidt efter rejste de sig op og stod igen og kysset, hvor de lod deres meget liderlig stive pikke glide mod hinanden. Mark går ned på knæ så hans ansigt er lige uden for hans pik. Mark starte med at føre forhuden frem og tilbage hen over pikhovedet, hvor efter han så begynder at sutte Olivers liderlige pik. Oliver begynder og bevæge underlivet, så Mark sidder stille mens Oliver føre pikken frem og tilbage i Marks mund.

Da Oliver var lige ved at komme, stoppede han og satte sig ned på sine knæ. Mark rejse sig op og hans pik står stiv foran Olivers ansigt, som tager om den og starte med at slikke på hans våde pikhoved. Lidt efter begyndt han og sutte Marks mega hård stive pik, det gik ikke stille af sig da Oliver begyndte at sutte Marks pik.

Mark kunne snart ikke holde til det mere, det begyndte at kilder og snore i hans krop. Oliver stoppede med at sutte, rejste sig op og begyndte at spille den af på Mark.

Mark stønnede højt og begyndte at bevæge sit underliv, hvor han begyndte at sprøjte nogle lange sprøjt af sperm ud over skovbunden. Efter Mark var færdig med at sprøjte, fald han sammen og var helt udmattet og hiv efter vejret.

Oliver vendte sig om så hans stive pik peget mod Mark som lå ned, Oliver begyndte at hive frem og tilbage i hans mega liderlige pik. Der gik ikke lang tid før Oliver begyndte at stønne højt, men det kom han ud over Mark som prøvet at gribe noget af Olivers sperm med munden. Det lykkes med et af sprøjtene, resten var ud over Marks dejlige krop.

Oliver satte sig ned ved siden af Mark, begyndte at kysse og lege med Marks tunge. Marks pik var stadig meget stiv, der var igen begyndt at komme presperm frem i reven.

Oliver tager fat i Marks stive pik leger lidt med den enden han begynder at sutte, mens Oliver sutte Marks pik, begynder Oliver at smøre hans sperm rundt på Marks krop. Oliver suttede til Mark komme i hans mund, denne gang stønnede Mark højere end første gang. Mark kunne helle ikke ligge stille, for det kildet helt vildt i kroppen.

Lidt efter måtte de heller komme hjem i bad begge to, det kunne de godt trange til begge to, efter den omgang de har givet hinanden ude i skoven.

Kedde.
Kommentar