Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jeg blev brugt

Karakter: 4.3/4
Visninger: 11759

Af: Bimand42.

Læs flere noveller af:
» Bimand42.

Skriv til:
» Bimand42
Hej.

Jeg er 20 år jeg vil fortælle om en fantasi som jeg længe har haft. Fantasien går ud på at jeg vil bruges af mere én mand. Jeg vil sutte og jeg skal bolles samtidig.

Jeg er i svømmehallen og jeg befinder mig i saunaen og er i min helt egen verden, Jeg sidder og drømmer om store stive pikke som sidder på perverse mænd som ved hvordan en pikliderlig fyr skal kneppes. Jeg er rigtig liderlig som jeg sidder der helt nøgen med glat barberet pik og nosser. Nu hører jeg at døren bliver åbnet ind kommer en mand på ca. 50 og en ung mand på 18 år. De vælger den øverste bænk lige over for mig. Vi alle sidder og kikker på hinanden. Den gamle læner sig hen mod den unge og tager ham på låret. Det er noget han kan bruge kan man høre. Pikken står stiv under håndklædet. Den unge gør det samme ved den gamle. Den unge fjerner håndklædet og sikke en pik han har mindst 22cm. Den unge begynder at slikke på den skaftet, nosser nu får pikhovedet en tur. Den gamle sidder med en finger i røven den unge. Det er sgu frækt at se på den store pik i den unges mund. Jeg rejser mig og begynder at sutte nosser på den gamle. Han siger til mig om jeg skal være den der bliver spildet først i min stramme røv. Ja jeg vil have pik i røven siger jeg.
Den gamle siger at den unge skal slikke mig i røven så jeg klar til at blive pulet af den store pik. Jeg nu så liderlig og åben at jeg er klar til at blive pulet. Jeg sænker mig ned over den dejlige pik og rider som jeg aldrig har reddet før. Det er en skøn følelse. Den unge står nu foran mig med sin unge stiv pik. Den er lige så skøn den anden. Jeg sutter og ridder sutter og ridder pikkene. Den gamle siger jeg viste da jeg kom ind at du var en liderlig so som kun tænker på pik og få pulet sine huller. Jeg kunne kun give ham ret. Pul mig med din kæmpe pik. Den unge forsøger nu at få sin pik ind ved siden den gamles. Det lykkes hvilken følelse at blive fyldt helt ud. Jeg hopper bare op og ned på de to pikke. Jeg puller din stramme røv siger den gamle. Han tænker kun på at køre sin pik op i mig. Jeg ligger nu på ryggen med benene oppe ved skulderne og den gamle godt i gang med at kneppe mig. Døren går op ind kommer min far. Hvad laver du knægt er du homo. Ja far jeg elsker at få pik. Min far siger til den unge fyr at han skal komme ned på knæ for han skal have suttet sin fede store pik. Når min pik er stiv og klar vil jeg sgu kneppe dig min søn. Du skal ligge på alle 4 så jeg rigtig kan banke min pik op i dig. Ja far knep mig. Den gamle og hans store pik køre godt i min røv. Jeg kommer nu nu nu i din røv... En dejlig røv du har. Jeg slikker den ren sammen med den unge dreng. Nu er far klar til at pule mig. Jeg sutter på fars stive pik. Nu er den klar til mit liderlige hul. Du er skøn min dreng. Du skal være klar til pik altid når jeg siger til. Kan lide at få pik af far. Ja det er skøøøønt. Du har en dejlig pik. Deg elsker at pule en stram røv. Den unge går om bag ved far og stikker pikken op i røven på ham. Ja dig skal jeg nok få pulet sammen den gamle inden vi går hjem til mor og siger hvor pik liderlig du er. Ja far nu vil jeg op at ride din store pik. Til stod min far, den gamle, den unge og spillede deres pikke jeg blev plasket til af deres sperm.
Kommentar