Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jeg er 55 år

Karakter: 4.5/6
Visninger: 7522

Af: Bijens.

Læs flere noveller af:
» Bijens.

Skriv til:
» Bijens
Jeg er 55 år, fraskilt, slank, 179 cm høj og i ganske god form.
Jeg har et job, hvor jeg mest sidder hjemme og arbejder med min computer, ellers dyrker jeg i min fritid en del sport, og er bla træner for et ynglinge håndboldhold.
De unge mennesker har deres gang i mit hjem, som flere af dem anser for deres fristed. Jens og Ole er nok de flittigste, til at opholde sig i mit hjem. Når de er der ved de, at der er mulighed for at spille på computer - jeg har en ekstra stående til privat brug - og se DVD på mit store anlæg.
Jens er en lille lys fyr, nok ikke mere end 168, han har altid nogle tynde jogging bukser på og en T-shirt når han er her. Ole er noget højere og med en veludviklet krop, han har altid et par tynde boksershorts på og en T-shirt. Om vinteren har han naturligvis varmt tøj på, når han kommer, men da jeg altid sørger for, at her er meget varmt, smider han det overflødige tøj, når han er inden for døren. De er begge 16 år.
Jeg har ofte i smug iagttaget de to knægte, når de er her, og jeg kan ikke undgå at se, at de ofte har en lækker bule i bukserne når de har siddet og leget med computeren.
Når jeg er hjemme har jeg gerne et par tynde hvide løsthængende bukser på og en kortærmet skjorte, jeg mente nok, at buksernes vidde skjulte, at min pik ikke var helt upåvirket, når jeg iagttog drengene.
En dag gik jeg ind til Jens, da han sad ved computeren. Jeg gik lige så stille, og så, han havde fundet en mappe med billeder jeg havde taget med mit digitale kamera, det var billeder af nogle unge teenager drenge næsten alle sammen uden tøj på, og med nogle dejlige stive pikke. Jeg blev lidt forbavset over, at han havde fundet mappen, men da jeg så, hvordan han sad med hånden nede i sine bukser og bevægede den op og ned, var jeg klar over, at billederne tændte ham. Jeg satte mig ned ved siden af ham, han blev meget forskrækket, og tog hurtigt hånden op af bukserne. Jens var pæon rød i hovedet og vidste ikke, hvad han skulle gøre.
Jeg spurgte om han kunne lide billederne, - han fortalte, at han da var nysgerrig, og forbavset over, at jeg havde sådan nogle billeder på computeren. Jeg fortalte, at der jo ofte kom unge mennesker her i huset, og jeg havde da engang imellem fotograferet dem - det havde udviklet sig til, at de godt ville have et nøgen billede af dem selv, og det tog jeg naturligvis gerne. Jeg kiggede ned på hans skridt, og jeg kunne se, at han havde fuld rejsning på, og en stor våd plet foran på bukserne. Min egen pik stod dunkende op så mine bukser rejste sig som et lille telt, og jeg kunne mærke, hvordan prespermen piblede ud af spidsen, og satte en våd plamage på mine hvide bukser. Jeg kunne se, at Jens næsten ikke kunne få øjnene fra mine bukser, som har den egenskab, at når de bliver fugtige bliver de næsten helt gennemsigtige, så han kunne se spidsen af min pik gennem bukserne.
Jeg spurgte ham, om han blev ophidset af at se på billederne, samtidig med at jeg lænede mig lidt frem og støttede med en hånd på hans lår.
Jeg lod hånden glide lidt op, og kunne mærke han jern. Jeg blev noget forbavset over den størrelse jeg kunne mærke, det var en stor velvoksen pik, der sad på drengen. Det gav et gib i ham, da hånden strejfede hans pik. Han var om muligt endnu mere rød i hovedet, og mumlede, at han syntes billederne var gode. Jeg spurgte ham, om han spillede pik en gang imellem, og det kunne han kun sige ja til. Hvor tit, spurgte jeg ham, efterhånden kom det frem, det gjorde han som regel flere gange om dagen. Jeg spurgte ham om hvordan han havde fundet mappen med billederne, og han fortalte så, at det var Ole, der en dag havde vist ham den, og siden havde han hver gang været inde og studere billederne.
Har du så også set den anden mappe, spurgte jeg ham, den med flere billeder. Det havde han ikke, men han ville da gerne se den. Jeg fandt mappen, som kun kan åbnes med et password, og frem kom billeder, hvor jeg suttede på forskellige pikke, og hvor der var flere drenge, der suttede på min pik. Jeg kunne se at Jens næsen ikke kunne sidde stille, og hans pik stod om muligt endnu stivere i hans bukser, og den våde plet foran blev stadig større.
Har du lyst til at få taget nogle billeder af dig selv, spurgte jeg ham, og jeg kunne se, at det ville han godt. Hurtigt tog jeg kameraet frem, og knipsede et par billeder, hvor man tydeligt kunne se hans rejsning inde i bukserne. Da jeg viste ham billedet blev han meget forvirret, da han også tydeligt kunne se bule og fugt på hans bukser.
Lad mig se, hvad du gemmer i bukserne, sagde jeg, det ville han ikke, først da jeg sagde, at jeg naturligvis også ville trække mine bukser af, indvilligede han, og trak langsomt bukserne ned, så hans stor lækre pik sprang frem, den stod op ad hans mave, og saften løb stille og roligt ud af spidsen på hans pik.
Da jeg havde taget mine bukser og skjorte af, kunne han næsten ikke få øjnene far min pik, som i begejstret tilstand er 19 cm og meget tyk.
Jeg bad ham nu tage om hans pik, så man på et billede kunne se, at han gned på den. Efterhånden var han så liderlig, at jeg kunne få ham til hvad som helst. Jeg tog flere billeder både forfra og bagfra, hvor man kunne se hans faste drengerøv.
Jeg spurgte om ikke jeg skulle hjælpe ham lidt, og tog med min hånd på hans pik, jeg ville ikke spille den af, før han havde røret ved min, og snart sad han og undersøgte min pik og mine store hængenosser. Jeg spurgte, om han havde lyst til at smage, og forsigtigt stak han tungen frem, og slikkede lidt af min piksaft i sig. Nu kunne jeg ikke holde mig længere, jeg dykkede ned og tog hans stive drengepik i munden, der gik kun et øjeblik, så sprøjtede han helt vildt i min mund, det smagte pragtfuldt. Jeg beholdt hans pik i munden og sugede lidt - snart begyndte den igen at blive fast og stiv, det er utroligt hvad sådan nogle knægte kan præstere.
Da hans pik igen stod strunk op ad hans mave, fik jeg ham til at sutte på min pik, først ganske forsigtigt, men efterhånden slubrede han lystigt på min pik, og da jeg kunne mærke at det begyndte at spænde til, holdt jeg hans hoved fast, og lod min sperm vælte ind i hans mund, han sank og sank, og alligevel var der en del, der løb ud af hans mundvige.
Jeg spurgte hvad han syntes om smagen, og jeg kunne se på hans øjne, at han var vildt tændt.
Jeg bad ham om at lægge sig ned, hvorefter jeg begyndte at slikke og sutte på hans brystvorter, som var ganske små og flade, men efterhånden strittede vorterne en lille smule, så jeg kunne komme til at sætte tænderne forsigtigt i. Jeg kunne se på hans pik, at det gjorde godt, og endelig lod jeg ungen finde vej ned til hans lækre nosser, som fik en grundig slikke tur. Herefter tog jag pikken i munden og det lykkedes mig at komme helt ind til roden, så jeg kunne mærke at han var helt nede i mit spiserør. Pludselig kom han med et vældigt sprøjt, og endnu engang fik jeg lov til at smage hans dejlige drenge sæd.
Vi sad og sludrede lidt efter, og han lovede, at vi holdt denne lille omgang for os selv. Jeg sagde til ham, at han som sædvanlig var meget velkommen her, og han kunne bare sige til, hvis han trænger til at få lettet trykket.
Kommentar