Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jeg gav min søn et blowjob

Karakter: 4.3/4
Visninger: 8265

Af: Mogens-h.

Læs flere noveller af:
» Mogens-h.

Skriv til:
» Mogens-h
Det var en dejlig sommerdag oven i købet en søndag. Jeg havde klippet hæk og slået græsset så haven var nu i den fineste stand.
Et rask bad og så på med cykeltøjet og fundet den gode cykel frem. "Jeg kører lige en lille tur" fortalte jeg min kone som var ved at tage sol. "Go' tur og pres dig ikke for meget" var svaret.
Så var jeg på vej. Ikke den store cykeltur, men på vej til mit mål: Homoskoven. Det område som ligger ude ved Jyllingvej og Ring 4. Fristed for mænd som mig!
Jeg fik sat cyklen det gode gennemsted og fundet de andre sko frem. Gik mellem de snoede hemmelige stier. Der i en gyde lå en fyr. Nøgen, da han hørte mig tog han et håndklæde op omkring hovedet og lå nu på knæ. Han var smurt til en 'lige på'.
Jeg gik videre. Der var ikke mange der gik omkring som der plejede at gøre. Jeg så hvorfor: I en lysning var der omkring 5- 7 mænd nogen nøgen andre med tøj på. Centrum for dem var to mænd. Den ene med maske af læder på hvor øjnene var lukket til. Han havde et halsbånd på hvor der var en kæde til den anden person som også havde maske på, men som kunne se. Han havde læderbukser på hvor åbningen foran og bagved var åben. Begge havde ringe i brystvorterne. Personen med den lukkede maske stod foran bøjet: Blev mundkneppet og taget bagfra af to fra gruppen. Masteren rev i kæden: Sut mere, længere ned i halsen". Slaven gjorde som der blev sagt. Ham som havde bagkneppet var lige ved at blive færdig kunne vi høre på hans støn. Han afleverede, ventede og trak den ubeskyttede pik til sig. Skyndte sig at tage sit tøj på og hurtigt væk var han. En ny indtog hans plads. Han pressede nemt sin pik op i slaves røv. "Gud ved hvor mange som havde været der i dag. Ubeskyttede?"
Master gjorde mine til at den sidste skulle trække sig ud og de to kneppere skulle skifte plads. Da mundknepperen trak sig ud ledte slave, ligesom et barn leder efter en sut, efter pikken. Master rykkede i kæden "sut så". Da ham som havde stået bagi var oppe ved munden, pressede han pikke i bund i slaves mund. Denne fik nærmeste et chok af smagen af sperm og røvsaft. Et øjeblik efter så suttede han med den største glæde imens han blev gennemkneppet for- og bagfra.
De omkring stående tilskuere havde næste alle deres pik fremme og spillede.
Dette var ikke lige det som jeg ville den dag. Jeg gik derfra med hån ord fra master.
Det som jeg ville var at finde toilette (er der desværre ikke mere). Derinde stank der være end en kloak. Der var to rum. Begge med gode huller i dørene. Jeg fandt det bedste rum. Prøve om jeg kunne holde stanken ud. Et kort øjeblik efter blev døren åbnet og en trådte ind. Jeg havde ikke nået at kikke hvem som det var. Men hele gamet er netop at man ikke ved hvem som giver eller modtager pik!
Et øjeblik efter kom der en pik igennem hullet. Der var intet lys bare lidt fra som kommer ind fra dør åbningen. Pikken var uden gummi, lugtede af gamle tis, var ikke stiv. Jeg lod den være og den blev hurtigt efter trukket tilbage. Døren gik og væk var personen. Et øjeblik efter kom der en anden. Jeg nået at se et par nye, hvide sportsko, inden hullet blev lukket af en stor pik. Jeg kikkede og fandt gummiet frem. Blev alligevel fristet: Det havde været mere en 15 år siden jeg sidst havde smagt en ordentlig kødpik. Jeg ville lige prøve. Tog den i munden. Den voksede og jeg hørte et suk. Pludselig kunne jeg ikke stoppe. Jeg klemte med læberne imens min tunge kørte omkring pikhovedet. Den blev større og personens pressede nu sig helt mod døren. Jeg prøvede at sutte til roden, men pikke var meget stor. Det var dejligt for os begge. Når man gør dette er tiden en vigtig faktor. Pludselig må man stoppe pga. at der kommer andre personer. Dette vidste vi begge. Jeg kunne høre på stønnet at det var snart. Og nu var det der. Dejlig saft med en smag som æblegrød og honning. Jeg drak det mens jeg stadigvæk havde pikken i munden. Det sidste skulle også nydes. Pikke blev trukket langsomt ud. Jeg nået at se et par blå sportsshorts.
Jeg havde selv eksploderet med pletter på mine cykelshorts.
Jeg rensede dem efter bedste evne. Gik ud fra toilettet. Hørte en bil som bremsede hårdt inden den skulle ud på Ring 4. Sølv Golf SX 48 … nået jeg at se. Gik nu igennem skoven. Fik det pludselig dårligt. Kastede op. Gik igen fandt cyklen. Kastede op igen. Turen hjem var et helvede. Ingen kræfter og dårlig.
Fik sat cyklen i skuret. Min kone hjalp mig i ligge stol og gav mig vand: Du må også stoppe med at arbejde og cykel så meget, du er ikke ung mere, min skat".
Sad bare og var dårlig.
En bil kørte ind i carporten. "Nå der sidder du, gamle". Min kone fortalte ham om min cykeltur. "Hva' gamle, kan du ikke holde tempoet mere?". Jeg så lidt op. Blot for at konstateret: Hvidesport sko samt blå sportshorts!
Jeg havde givet min søn sit livs blow Job!
Kommentar