Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jeg skulle på i et sommerhus på vestkysten

Karakter: 4.0/8
Visninger: 9265

Af: Bijens.

Læs flere noveller af:
» Bijens.

Skriv til:
» Bijens
Jeg skulle på ferie i et sommerhus på vestkysten. Min kone havde ikke ferie, så jeg havde sommerhuset helt for mig selv. Sommerhuset ligger ikke så langt fra Houstrup strand lidt nord for Varde, og så helt ugenert omkranset af tæt granbevoksning.
Bortset fra naboen, var der over 500 meter til nærmeste sommerhusbebyggelse.
Da jeg ankom, var det pragtfuldt vejr, og jeg skyndte mig at smidde alt tøjet, så jeg kunne nyde solen og luften i fulde drag.
Jeg havde købt et par cd-r og nogle blade, alle med sex indhold, så jeg skulle nok få nogle dejlige dage, med masser af "håndarbejde".
Jeg gik ud i haven og begyndte at rense poolen, efter at have trukket overdækningen til side, var der alligevel en del kviste og nåle, som flød rundt. Poolen er sluttet til et solvarmeanlæg, så vandet var aldrig under 25 grader.
Jeg hoppede i, og svømmede nogle længder med stærke tag. Da jeg kom op, kunne jeg mærke varmen, som bredte sig i kroppen, og det begyndte at dunke i min pik - lækkert. Jeg kunne nu tage dagens første spiller. Jeg fandt et tæppe frem, og lagde mig ved poolkanten, med en kold øl og et dejligt frækt blad. Der var en artikel om sex i sommerlandet, og billeder fra Houstrup strand, som er en kendt nøgenbadestrand. Der var anvisning på hvor der næsten udelukkende var mænd, der var på udkig efter sex med andre mænd. Det var ca. 500 m syd for P-pladsen. Jeg kendte nu godt stedet, men artiklen hvor flere fyre berettede om deres oplevelser på stedet gik lige i pikken.
Efterhånden lå jeg med en ordentlig stivert, og prespermen begyndte at sive ud af spidsen, jeg tog en finger ned og fangede et par dråber, som jeg smagte på - uhm, det var lækkert. Jeg holdt fast om mine nosser, og det gøs igennem kroppen, nu kunne jeg ikke holde mig længere, og begyndte at spille pikken i rolige tag.
Ud af øjenkrogen syntes jeg, der var noget der bevægede sig henne ved træerne mod nabogrunden, men på det tidspunkt var jeg så optaget af mit "arbejde", at jeg fortsatte og snart kom jeg i en stor udløsning. Spermen sprøjtede op ad min krop i lange stød. Uha, det var lækkert, jeg tog det sperm, jeg kunne få fat på, og skovlede det ind i munden - det smagte bare lækkert.
Nu må jeg hellere fortælle lidt om mig selv, jeg er 42 år og almindelig af bygning. 175 cm høj, vejer 72 kg og har en pik på 16 cm i begejstret tilstand - sådan nok en gennemsnitsmand - jeg dyrker en del motion, svømmer flere gange om ugen - der er jo også lige det med svømmehaller og saunaer, at der er mulighed for at opleve spændende ting - men herom en anden gang. Da jeg havde sundet mig lidt snuppede jeg lige et par banelængder i poolen, inden jeg spiste frokost.
OM eftermiddagen tog jeg ned på Houstrup strand, og der gik ikke lang tid, før benene ledte mig ca. 500 m syd for P-pladsen.
Her smed jeg de små badebukser, jeg havde haft på, og lagde mig på et stort håndklæde i en lille gryde, hvor jeg - når jeg løftede hovedet - kunne se ud over den flade strand og Vesterhavet.
Der var mange fyre, der gik forbi, alle nøgne, det var lækkert at ligge og iagttage de mange pikke - de fleste i halvstiv tilstand.
Jeg begyndte at ligge og nulre mine brystvorter, de er meget følsomme, men kan tåle en hel del, ja faktisk så tænder jeg helt vildt på at blive knebet og trukket i brystvorterne. Jeg kunne mærke, at det dunkede kraftigt i pikken, og snart stod den strunk op ad maven.
Igennem halvt tillukkede øjne kunne jeg se en ung knægt, der havde sat sig, så han kunne se mig, og jeg kunne se, at han sad og legede med en lækker pik. Nu var det svært, for jeg ville godt se, hvad det kunne føre til, men jeg var også så skrup liderlig, at det var svært at holde fingrene fra pikken.
Pludselig fik jeg øjenkontakt med fyren, og jeg sendte ham et stort smil og et nik - han tøvede lidt, men smilede så igen. Jeg vinkede ham hen til mig, og han rejste sig, mens han søgte at dække for en meget flot "begejstring". Er du alene her, spurgte jeg ham, og da han fortalte, at han var alene de kommende dage, og boede i sommerhus helt alene, spurgte jeg ham, om ikke han havde lyst til at komme med hjem til poolen og få lidt at drikke. Det ville han godt, og snart var vi på vej hjem til mit sommerhus. Hvad hedder du, spurgte jeg, Ole hvad med dig, jeg fortalte ham, at jeg hedder Jens, og også var alene i huset.
Da vi kom hjem til sommerhuset spurgte jeg ham, hvad han kunne tænke sig at drikke, hvad med lidt kold hvidvin? - den var han med på, så jeg hentede en flaske fra køleskabet, og vi satte os ud i et par flugtstole ved poolen. Vi har da set hvad der er at se, så skal vi ikke bare smide tøjet, spurgte jeg ham - og snart sad vi begge uden en trævl på, og tyllede hvidvin. Jeg kunne se, at han havde svært ved at holde øjnene fra min pik, og snart stod den igen strunk op ad min mave - det rykkede også i hans, og jeg kunne se, at det piblede ud af spidsen. Kan du lide, hvad du ser, spurgte jeg, og han svarede purpurrød i hovedet, at det var vildt lækkert. Har du lyst til at smage, spurgte jeg og snart lå han foran mig med min pik i munden, og han suttede, som om han aldrig havde bestilt andet. Jeg måtte stoppe ham, ellers havde jeg skudt hele ladningen af. Snart fik jeg ham lagt ned og begyndte at slikke hans nosser - de var store og hængende, lige noget for mig. Jag fik ham til at løfte benene, så jeg kunne komme til at slikke hans røvhul, det var bare rigtigt lækkert. Han gav sig, og jeg kunne skimte, at prespermen væltede ud af hans pik, det måtte jeg bare smage. Jeg slikkede lidt på hans pikhoved, og kunne ikke lade være med at tage pikken helt ind i munden, så den kom ned i svælget, det var en lækker fornemmelse, og pludselig skød han en ordentlig ladning af, det smagte himmelsk. Jeg dykkede ned, og fortsatte med at slikke hans røvhul, jeg kunne se, at det dirrede lidt i hans pik, som snart lå halvstiv op ad hans mave igen. Jeg hentede lidt glidecreme og smurte hans røvhul godt ind, herefter en ordentlig klat på min pik, hvorefter jeg forsigtigt trængte ind i hans blottede røvkusse - wauw, det var lækkert. Han gav sig lidt, men pludselig skreg han: Ja, kom tag mig hårdt, hvilket jeg omgående gjorde, jeg pumpede helt i bund, og kom i en kaskade og med et brøl oppe i ham. Det var lækkert, og han var da også lige som jeg selv helt udmattet.
Vi lagde os og fik lidt sol, jeg skævede til ham, og begyndte igen at lege med mine brystvorter, de strittede og sendte ildninger ned til min pik, som så små begyndte at røre på sig igen.
Ole spurgte om han måtte lege med mine brystvorter - om han måtte, hellere end gerne. Han nulrede dem forsigtigt, men da jeg sagde til ham, at han ikke kunne gøre det for hårdt, tog han kraftigere fat. Han kunne se at min pik rørte voldsomt på sig, så han hev og nev nu kraftigt. Jeg var helt salig, og snart havde jeg fuld rejsning igen. Hvordan kan det være, at det virker sådan, spurgte han, jeg svarede at jeg havde leget mange gange og længe med brystvorterne, så de var blevet store, fremstående og jeg blev vildt liderlig, når brystvorterne blev nulret.
Jeg rejste mig og gik ind for at hente nogle brystklemmer, jeg havde med. Forsigtigt begyndte jeg at nulre Oles brystvorter, til de strittede en lille smule, så tog jeg klemmerne og lynhurtigt placerede jeg begge klemmer i hans små vorter. Ole gav et hyl fra sig, men jeg holdt hans arme fast, indtil smerten begyndte at fortage sig. Nå, hvordan er det så, spurgte jeg.
Det gør vildt ondt sagde han, ja, men din pik kan da lide det, sagde jeg, for den stod strunk op ad hans mave. Jeg tog et fast tag i hans nosser og satte neglene i mellemkødet under pungen. Han gav sig lidt, men stønnede, at det var helt lækkert. Er var nu gået et kvarter, så jeg fjernede begge klemmer med et snuptag. Han hylede og skreg, hold da kæft, det gør ondt, sagde han, jeg nulrede brystvorterne lidt til de fik farve igen - og han stønnede af lider igen. Jeg satte klemmerne på mine egne brystvorter, og bad ham om at hive og klemme på dem. Han hev, så de stod flere cm. ud i luften, det gjorde vildt dejligt. piksaften strømmede ud af min pik, jeg var helt oppe at køre. Kom her sagde jeg, lad mig mærke din dejlige pik oppe i mig. Jeg lagde mig på alle fire, og han kørte pikken i bund i et hug - det gjorde vildt ondt, men samtidig blev jeg om muligt endnu mere liderlig, så da hen sprøjtede oppe i min røv, stod spermen i kaskade ud af min pik. Nu var vi begge godt brugt, og Ole tog afsked, for at være hjemme, når hans forældre ringede - han var 16 år, havde han fortalt, det kom bag på mig, han var udviklet som en tyve åring.
Om aftenen sad jeg og så et par af de videoer jeg havde købt, jeg tænkte ikke på, at hele den ene side af huset er en glasfacade, for jeg var jo alene. Pludselig så jeg en bevægelse uden for ruden - selv var jeg helt nøgen, og sad stille og roligt og nulrede mine brystvorter. Jeg blev stille og roligt siddende, spændt på, hvad der ville vise sig. Snart kunne jeg se en mand stå uden for vinduet og spillede pik.
Jeg rejste mig hurtigt, og rev skydedøren op til det fri. Her stod en mand men en ordentlig svaber som han legede med. Jeg vil tro, at han havde rundet de 60 år - hvilket senere vise sig at være rigtigt nok, han var 72.
Hej, hvad har du gang i, spurgte jeg - kom inden for. Han gik lidt tøvende med ind. Og fortalte, at han i løbet af dagen havde ligget på lur, og både set da jeg var alene og senere sammen med Ole. Nå da, hvad synes du så om det, spurgte jeg - jeg blev utroligt liderlig og tændt, jeg tror jeg har filet pikke af 3 gange i løbet af dagen.
Jeg hentede et par øl, og på min opfordring tog han også alt tøjet af. Han havde en velvoksen pik, nok mindst 20 cm, og en masse gråt hår i skridtet.
Da vi havde siddet og set film et stykke tid, kunne jeg se, at hans pik voksede mere og mere, min egen var på fuld stand, og mine brystvorter strittede helt vildt.
Erik, som han hed, spurgte mig, hvordan det er at være helt glat barberet i skridtet - jeg kunne jo kun fortælle, at det var en rigtig lækker fornemmelse - om han ikke ville prøve. Det ville han godt, så jeg hentede saks og barbergrej, og vupti så var jeg i gang med at barbere ham. Det var lækkert at mærke hans voldsomme pik, mens jeg ragede al hårvæksten af. Da jeg var færdig hentede jeg et spejl, så ha kunne se det - det lykkedes ikke rigtigt, så jeg tog mit videokammera, stillede det op rette mod hans skridt. Jeg filmede, samtidig med at jeg følte efter med min tunge, om han nu også var helt glat. Det var lækkert, og han gav sig mere og mere - vil du ikke godt bolle mig tiggede han, så jeg begyndte at slikke hans røvhul, det var lækkert. Han lagde sig på ryggen og jeg løftede hans ben op over skuldrene. Forsigtig lod jeg mit pikhoved køre rundt i kanten af hans røvhul - jeg har aldrig prøvet det før, så vær forsigtig sagde ha, bare rolig - jeg smurte pikhovedet ind i glidekrem, så lod jeg pik hovedet smutte inden for i varme - ooooh, det var lækkert, han gav sig med et hyl, så jeg lod pikken ligge lige så stille, til han havde vænnet sig til følelsen, så førte jeg langsomt min pik længere ind i hans røv, og pludselig kunne jeg se, at jeg havde ramt det følsomme sted, han spærrede øjnene op og skreg, ja, knep mig så hårdt. Jeg pulede løs det bedste jeg havde lært, og mine nosser slog imod hans baller. Jeg skød en stor ladning op i ham, og da jeg trak mig ud, kunne jeg se at hans pik var tæt på at sprøjte, så jeg kastede mig ned og tog den i munde, hor jeg fik en dejlig ladning sperm - lige fra fad.
Han rejste sig og dykkede ned så han kunne slikke min pik ren, det var bare vildt dejligt.
Vi drak endnu en øl, og blev enige om, at det ikke var sidste gang vi skulle være sammen mens jeg var i sommerhuset.
Kommentar