Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jeg var vel 12 år

Karakter: 5.0/5
Visninger: 19249

Af: Bijens.

Læs flere noveller af:
» Bijens.

Skriv til:
» Bijens
Jeg var begyndt at interessere mig for min pik, der var kommet en lille bitte smule hår omkring den, og jeg filede lystigt på den mindst en gang om dagen. Dette foregik altid på toilettet, da jeg delte værelse med min noget ældre storebror, og han skulle i hvert fald ikke opdage, at jeg spillede pik. Nogen gange kom der lidt klar væske ud af pikken, andre gange var det mælkehvidt. Jeg vidste naturligvis ikke hvad der var "det rigtige", men jeg smagte da på det, og var fascineret af smagen. Jeg gik i sommerhalvåret i små korte bukser og T-shirt, når jeg følte mig ugenert kunne jeg sidde og lege med pikken gennem det ene bukseben. - Kort sagt jeg var en spirende teenager og var meget pikfikseret - hvilket jeg i øvrigt stadig er.
Jeg var vel ? år, da min spillelærer spurgte om jeg fotograferede. Det gjorde jeg ikke, for jeg har ikke noget fotografiapparat. Jens - som spillelæreren hedder - spurgte om jeg havde lyst til at se nogle billeder, han havde taget, det ville jeg da gerne. Han hentede et større album, og jeg så en masse rigtig gode fotografier af landskaber og personer, mange af billederne var af drenge på min egen alder, og der var flere billeder, hvor drengene ikke havde tøj på. Jens forklarede, at billederne var taget i hans sommerhus, hvor der var helt ugenert, og alle badede og tog solbad uden tøj på. Det virkede helt naturligt, som han forklarede det, og jeg kunne da heller ikke lade være med at sammenligne drengenes pikke med min egen formåen. Flere af drengene havde en rigtig stiverik, og Jens fortalte, at der var nogle af dem, der ind imellem legede med deres pikke. Mere fik vi ikke snakket om det, og jeg forbandt ikke billederne med Jens lyster.
Nu skulle jeg kort tid efter på ferietur, og Jens spurgte, om jeg ville låne et fotografiapparat af ham, det var utroligt spændende, jeg sagde med det samme ja tak. Jens fortalte så, at han selv fremkaldte og forstørrede billeder, det ville han godt hjælpe mig med, når jeg kom hjem.
Jeg tog en masse billeder under turen - og vel hjemkommet besøgte jeg så Jens med mine film.
Vi aftalte, at jeg skulle komme om aftenen, så kunne vi se på filmene.
Da jeg kom, havde han et par fløjlsbukser og en løst hængende T-shirt på. Jens er en flot mand på vel omkring de 50 år, jeg havde ingen andre tanker end, at han var en flink mand, som ville hjælpe mig.
Da vi havde set lidt på filmene, spurgte han mig om jeg vidste hvorfor gylpen i bukser altid blev knappet til højre, næ, det vidste jeg da ikke. Jens trak sine bukser tæt op til kroppen, og jeg kunne nu se en mega stor bule, som var samlet til venstre. Jens fortalte at det var sådan at pik og nosser vendte lidt til venstre, så det gav bedre plads. Om ikke jeg ville prøve at trække mine bukser tæt op, jo, det kunne jeg da godt, og ganske rigtigt, der kom en lille bule til venstre.
Jens roste mig for størrelsen - selv syntes jeg at der bestemt ikke var noget at prale af, og jeg sagde da også, at hans bule var meget større.
Ja, men jeg er jo også meget ældre, sagde Jens og fortsatte, leger du nogen sinde med din lille tissemand, nu blev jeg flov, vidste ikke rigtigt, hvad jeg skulle svare, men jo, det skete da.
Vi fortsatte nu med billederne, og Jens hvilede ofte sin hånd på mit lår, det kriblede op i min pik, når han lod hånden køre frem og tilbage på låret. På et tidspunkt lænede han sig tilbage. Vi sad på en sofa og havde forstørrelsesapparatet stående foran os. Der var tændt en rød lampe som den eneste belysning.
Da Jens lænede sig tilbage, kunne jeg se en ordentlig bule i hans bukser, jeg kunne slet ikke lade være med at stirre, for den var klart større end før, da han viste mig den.
Jens kunne ikke undgå at se mit blik, Han lagde en hånd på mit lår - jeg havde små korte bukser på - og spurgte om jeg ville se, hvad der gemte sig under hans bukser. Det ville jeg da gerne, OK, men lad mig lige først se din fine bule, sagde han. Jeg var rigtig genert, men det var da spændende at en voksen mand ville se min pik, så jeg trak bukserne ned, og en lille - vel 13 cm - pik sprang frem fra dybet. Jens roste den meget og spurgte om jeg havde prøvet at gnide på pikken til den væskede, det mumlede jeg da ja til og så spurgte han om, hvordan det så ud. Da jeg havde fortalt at det var lidt forskelligt, sagde han, at det var helt normalt. Jens spurgte også, hvor jeg legede med min pik henne, og da jeg så fortalte at det gjorde jeg på toilettet, gjorde han opmærksom på, at det vær en skam, for jeg burde ligge ned og nyde det.
Jens sagde nu, at jeg jo kunne tage hans pik frem, hvis jeg havde lyst og stirrede på hans store bule i bukserne. Jeg fumlede lidt med rem og knapper, men pludselig stod en stor tyk blåhovedet pik foran mig. Jeg var dybt fascineret novra, hvor var den flot.
Jens sagde, at jeg godt måtte røre ved den, hvis jeg havde lyst. Min hånd kunne næsten ikke nå hele vejen rundt, men den var på en gang meget blød og meget hård.
Jens fortalte at mange drenge havde leget med den pik, og når jeg fik lyst, kunne jeg jo prøve at slikke på den. Det kunne jeg ikke få mig selv til, så Jens lagde mig ned, og bad mig blot om at slappe af. Nu tog han min pik i hånden og nulrede mine spændte nosser. Pludselig kunne jeg mærke noget meget varmt omkring pikken, det var Jens, der havde taget den i munden. Jeg kiggede forskrækket på ham, men han smilede op til mig, og sagde, at jeg blot skulle nyde det. Nu slikkede han mine nosser og min pik - lige før jeg kom, stoppede han og løftede op i mine ben, så han kunne komme til mit røvhul. Han slikkede og legede med sin tunge, det var vildt dejligt. Efter et stykke tid stoppede han, og sagde, at vi hellere måtte stoppe, men hvis jeg en dag fik lyst til at smage på hans pik, så skulle han nok slikke mig færdig.
Her sluttede den aften - og jeg kørte, efter at have lovet, at vi ville holde på vores lille hemmelighed, hjem hvor jeg gik direkte ud på toilettet og spillede på livet løs, mens jeg tænkte på Jens store stive pik.
Som tiden gik, gentog det sig flere gange og en enkelt gang slikkede jeg også forsigtigt på spidsen af hans pik - det var meget spændende at smage den saft, der piblede ud af spidsen.

Et par år senere, jeg var netop fyldt 15 år, skulle mine forældre på sommerferie, og min bror skulle af sted med nogle kammerater på en campingplads - så nu skulle jeg "placeres" Jens tilbød, at jeg kunne tage med ham i hans sommerhus, der var også nogle jævnaldrende drenge, der skulle med. Mine forældre var taknemlige og syntes det var en fin ting, at jeg kunne lege med jævnaldrende og at Jens ville have besværet.
En fredag i begyndelsen af juli hentede Jens mig på vej til sommerhuset og efter mange formaninger fra min mor og en kommentar til Jens om, at hvis jeg ikke opførte mig ordentligt, ville han ikke få vrøvl, hvis jeg fik et lille dask i enden.
På vej i bilen spurgte Jens mig om jeg havde leget med min pik for nyligt, og jeg fortalte ham at jeg ikke havde spillet pik samme dag, for jeg var så spændt på turen, at jeg ikke havde haft tid til at tænke på andet, end at han skulle hente mig. Jens gav mig et fortroligt klem på det bare lår, og han beholdt hånden på låret og lod den langsomt glide længere og længere op ad låret mod min pik. Jeg havde kun et par sportsshorts på uden underbukser, så jeg kunne ikke skjule at min pik strittede så shortsene stod ud fra kroppen.
Jens havde nogle lignende shorts på, og jeg kunne se, at hans pik var på vej ned i det ene bukseben. Jeg stirrede betaget på hans bule, hvilket Jens ikke kunne undgå at se. Jens foreslog, at jeg tog mine shorts af, nu var vi alligevel kommet så langt ud på landet, at vi ikke kunne blive afsløret, Jens mindede mig om, at i sommerhuset gik vi alle sammen rundt uden tøj på, så jeg kunne jo lige så godt tage mit af nu.
Uha, heldigvis, for jeg havde glædet mig til at gå nøgen rundt og også til at se Jens pik igen, men hvis nu det ikke var rigtigt, hvad han tidligere havde sagt.
Jeg skyndte mig at tage shorts og T-shirt af, og sad nu splitter nøgen ved siden af Jens, som nu kunne nulre min pik og mine nosser mens han kørte.
Der gik ikke lang tid før det begyndte at rykke voldsomt i pikken og pludselig sprøjtede jeg op på Jens arm og på hans shorts. Jamen dog, nu må du hellere rydde op efter dig, sagde Jens, men da jeg søgte efter noget køkkenrulle sagde han, at jeg skulle slikke det af. Jeg begyndte at slikke hans arm ren, men han sagde at det var vigtigere at hans shorts blev rene - så det ikke plettede. Jeg begyndte at slikke og kunne mærker hans hårde stive pik inden bag det tynde stof. Min drengepik stod allerede stiv igen - så frækt var det. Jens lettede lidt på enden og bad mig om at trække shortsene af, så jeg kunne få det hele med. En lille smule af min sæd dryppede ned på hans barberede skridt - det kan ikke gå, sagde Jens, du kommet til at slikke det hele op.. Jeg nærmede mig hans pik og kunne se en hel masse klar væske pible ud af spidsen. Jeg slikkede op ad skaftet, hvor min sæd var havnet, og da væsken fra hans pik løb lidt ned ad siden, ja så slikkede jeg også det op. Nu stoppede Jens mig, han sagde at vi var lige ved at være der, og der snart kom nogle af de andre drenge. Jeg var lidt skuffet, for jeg havde glædet mig til at være alene med Jens et par dage - men sådan skulle det ikke gå.
Da vi ankom, viste Jens mig, mit værelse, som jeg skulle dele med en anden dreng, Ole, som var på samme alder som mig selv. Vi tog nu vores shorts på, og snart drejede en minibus ind til sommerhuset, det var Oles far som kørte, han havde tidligere været elev hos Jens, og han havde de Ole og Ib med, som skulle være sammen med os i sommerhuset. Jens og Oles far, Jørgen, gav hinanden en knus, og efter at Jørgen havde ønsket os god ferie og formanede os til nu at være gode ved Jens, blinkede han til Jens og drog af sted igen.
Vi kom hurtigt på bølgelængde, og vi blev enige om, at vi tre drenge godt ville sove i samme værelse - det kunne lade sig gøre, hvis vi byttede med Jens og brugte hans dobbeltseng, der kunne vi tre drenge sagtens være, Jens syntes det var en fin ide, så vi indtog Jens soveværelse.
Vi smed alle sammen tøjet, og det var spændende at se de andre pikke. Der gik ikke lang tid før vi tre alle havde en gevaldig stivert, og vi blev da også enige om at måle, hvis pik der var størst. Min målte efterhånden godt 15 cm, og jeg havde fået en hel del flere hår i skridtet, de to andres var en anelse mindre, så jeg var da noget stolt. Jeg kunne se at Oles pik var helt glat, han fortalte at hans far Jørgen altid barberede sig på pik og nosser, og det havde han da også hjulpet Ole med. Vi to andre var meget betaget og da vi så at Jens også var helt glat, ja så var det naturligt at det måtte vi også være. Jens pik var rigtig stor, og han gik med den halvstiv omkring - det var bare lækkert.
Ib og jeg gik i bad og bagefter smurte Ole os ind i barberskum, Jens mente at han hellere måtte bruge skraberen og jeg blev først lagt op på et bord, hvorefter Jens gik i gang. Ole holdt min pik så Jens kunne komme til, jeg blev mere og mere liderlig, og det piblede ud af spidsen. Jens ville lige se om jeg var glat ved røvhullet, han var ikke helt tilfreds, men da skummet ikke var kommet derop, "blødgjorde" han det med sin tunge. Ole stirrede fascineret og da han kunne mærke at det rykkede i pikken, dykkede han ned og slugte pikken så lang han kunne, jeg skreg af liderlighed og sprøjtede en ordentlig ladning i munden på Ole. Jens sagde at det var rigtig flot, og han fortsatte, men nu var hans pik blevet helt stiv - jeg tror den var mindst 19 cm og meget tyk. Jens stillede sig så hans pik var ud for mit ansigt, mens han bøjede sig ind over mig for at kontrollere, hvor glat jeg var blevet. Jeg kunne lugte hans pik, den lugtede lidt af sved, lidt af tis og så en lugt jeg kendte fra min egen pik - altså lidt af liderlig pik.
Jeg snusede til ham, og der gik ikke længe før jeg kunne mærke at det rykkede lidt i min pik igen. Jeg slikkede på ham, og pludselig sagde han, at nu skulle jeg sutte rigtig grundigt på ham, det havde han aldrig sagt før, men jeg blev så forbavset, at jeg åbnede munden og suttede pik, som om jeg aldrig havde bestilt andet - waw, hvor var det lækket. Pludselig så jeg at Ole gned sin pik mod Jens røvhul, og da jens ikke gjorde vrøvl, forsøgte Ole at få presset pikken op i Jens. Det så ud som om det ikke var første gang han havde prøvet det, og der gik ikke lang tid før han trak pikken ud og spermede ned over mit ansigt. Nu stod min pik igen som en flagstang, så da Jens tog den dybt i munden gik der ikke lang tid, før jeg sendte endnu en ladning af sted, denne gang i munden på Jens.
Imens havde Ib ventet på at det blev hans tur, jeg kunne se, at hans pik var ved at sprøjte bare ved at se på, og da jeg rakte ud efter ham stod der et langt sprøjt ud, som ramme mig i ansigtet og en hel masse ned ad mig. Ole kom hen til mig og slikkede mig ren - det var bare lækkert. Ib fik samme barbertur som jeg, og da Jens stod ind over ham for at kontrollere, trak Ole mig hen til Jens røv, og viste mig hans stjerne. Jeg så indgående på den, og kunne ikke lade være med at lade en finger lege med hans røvhul. Ole skubbede mit ansigt ned til røven, og pludselig var jeg i gang med at slikke det bedste jeg havde lært. Det var lækkert, Jens lugtede lidt af sved, og så kunne jeg se at Ib slikkede på Jens pik. Jeg havde kun en halv stivert, men det var lækkert at slikke. Jeg stak en finger op i Jens mens jeg slikkede på hans nosser og da Jens sprøjtede i munden på Ib trak han pikken ud af Ibs mund og sagde at jeg skulle slikke ham og Ib ren. Det havde jeg ikke rigtig lyst til, men Jens mindede mig om, at han havde fået lov til at give mig en i enden, hvis jeg ikke var "artig" - jeg ville stadig ikke, så Jens lagde mig over sine knæ, og jeg fik et par hårde smæk på mine balder, først blev jeg forskrækket, det gjorde ondt, men efter Jens efterfølgende havde kælet lidt for balderne nød jeg det, så fik jeg igen nogle hårde slag, og sørme om ikke min pik begyndte at røre på sig igen. Da Jens spurgte om jeg så ville slikke dem ren sagde jeg ja, men jeg var lige ved at fortryde, for det havde været lækkert at ligge over Jens bare knæ og få smæk på banderne.
Jeg slikkede det bedste jeg kunne, og jeg kunne smage, at der kom en lille smule tis ud af Jens pik - jeg ville tro at det var ulækkert, men sandelig om ikke det "gik lige i min pik", som stod strunk igen. Halløj sagde Jens, jeg tror minsandten du kan lide at drikke urin, det skal vi nok få glæde af.
Vi var alle lidt matte, og fik et hurtigt måltid mad inden vi tre drenge krøb til sengs, naturligvis alle uden tøj på.

Ud på natten vågnede jeg ved at Ib nuldrede mine nosser, og jeg kunne mærke Oles pik imellem mine baller, Jeg var ikke sikker på, om Ole sov, men jeg var sikker på, at Ib var lysvågen. Jeg lod som om jeg stadig var i drømmeland, men min pik kunne ikke lade være med at blive stiv og dunkende.
Ib lagde sig ned og begyndte at slikke mine nosser og op ad pikken, samtidig kunne jeg mærke Oles pik blive stenhård, mens den langsom kørte frem og tilbage mellem mine baller. Pludselig trak Ole sig tilbage - det var ærgerligt men jeg mærkede at han i stedet smurte mit røvhul med noget creme - uh det var lækkert. Efter et lille stykke tid pressede han en finger op i mig, først gjorde det lidt ondt, men efterhånden var det bare dejligt, så stak han endnu en finger op, det varede lidt før jeg opdagede det, for samtidig forsvandt min pik ind i Ibs mund. Nu fjernede Ole sine fingre og i stedet kunne jeg mærke hans drengekrop mod min ryg igen, og hans pik fandt vejen til mit røvhul Efterhånden var jeg så liderlig at jeg ikke kunne lade som om jeg sov længere, så jeg bad ham om at stikke pikken op i min røv, nøj, hvor gjorde det ondt, men da først hovedet var kommet ind, var det vildt lækkert, der gik ikke lang tid før jeg sprøjtede i Ibs mund og samtidig skød Ole en ladning af i min røv. Vi fald i søvn, jeg med Oles pik i røven og Ib med min pik i munden. Da vi vågnede om morgenen var Oles pik naturligvis faldet ud, men Ib lå stadig med sit ansigt lige ved min pik, og hans pik lå lige ud for min mund, jeg slikkede og suttede lidt på ham, indtil Jens pludselig stod hos os, og han gav os nogle venlige klaps i numsen så vi kunne spare lidt på kræfterne.
Vi havde en rigtig hyggelig dag, hvor vi alle gik nøgne rundt, jeg var lidt øm i røven, og da Jens spurgte, hvorfor jeg gik så underligt måtte Ole fortælle, at han havde haft sin pik oppe i mig. Jens blev lidt alvorlig og formanede os til at passe på, at vi ikke skadede hinanden, men han ville da lige se om mit røvhul havde taget skade. Han lagde mig over sine knæ og smurte noget dejligt salve på mit røvhul - det var vildt lækkert, og Jens blev ved med at smøre til min pik stod stiv ned mellem hans ben.
Jens sagde, at jeg åbenbart ikke havde taget skade, men han mente at jeg skulle tage den lidt med ro. Husk vi skal være her i flere uger, der er tid nok. Jeg gjorde lidt vrøvl, for det er så dejligt at lege med hinandens pikke. Jeg tror sandelig, du er lidt uartig, sagde Jens, jeg kunne ikke lade være med at sige ja, og håbede, at Jens lige som i går, ville klapse mig i enden. Skal du have smæk, spurgte Jens, og pæon rød i hovedet måtte jeg mumle, ja. Hvad siger du, spurgte Jens, jeg kan ikke høre dig - Ja, sagde jeg højt jeg trænger til at få smæk. Nu fik jeg en serie hårde klaps på hver balle - uha, hvor det sved, men samtidig gik det lige i pikken, som stod stiv ned mellem Jens lår. Du kan godet lide at få smæk, hva´, sagde Jens, lad os lige prøve noget andet. Jens vendte mig om, og begyndte at nuldre mine brystvorter, de var bestemt ikke ret store, men lå helt fladt ind til brystet. Jens nuldrede rigtig hårdt, det gjorde underlgt på en dejlig måde. Ja, lad os nu se om vi kan få dine brystvorter til at stritte rigtig dejligt i løbet af de næste uger. Hvorefter Jens sugede kraftigt på mine små brystvorter efter tur. Det var dejligt, men gjorde efterhånden også lidt ondt. Ole og Ib stirrede nysgerrigt, og Jens sagde til dem, at de skulle sutte på mine brystvorter mange gange om dagen, så skulle vi se hvad der skete.

I de følgende dage gik jeg konstant med ømme brystvorter, men underligt nok, hver gang de slikkede og suttede på dem, fik jeg en mega stiv pik. Efterhånden var jeg heller ikke så øm, og vorterne begyndte at stritte ud i luften. Jens bad mig om at nive i mine brystvorter, det gjorde jeg, men ikke så hårdt, det var dejligt. Kom her sagde Jens, og tog to tøjklemmer, som han lige kunne få til at sidde fast i brystvorterne - uha, hvor gjorde det ondt, tårerne løb ned af kinderne. Efter et lille stykke tid kunne jeg ikke mærke det mere, først da Jens efter 10 minutter fjernede klemmerne gjorde det rigtig ondt, jeg gav et skrig fra mig. Jens suttede på begge brystvorter igen - og efter et lille stykke tid, gjorde det bare dejligt - og da Ole samtidig begyndte at slikke mit røvhul, ja, så glemte jeg hurtigt smerten. Efter den dag, skulle jeg flere gange om dagen have klemmer i brystvorterne, og efterhånden gjorde det ikke så ondt mere, ja, jeg glædede mig til at få dem på igen. Begge brystvorter strittede konstant ca 1 cm ud i luften, og man kunne se dem stritte, når vi var i byen, og havde en tynd T-shirt på.
Den dag i dag er jeg vild med at blive nevet hårdt i brystvorterne, og hver gang det sker, går tankerne tilbage til den dejlige sommerferie.

En dag fortalte Jens, at Oles far Jørgen ville komme på besøg i nogle dage - jeg spurgte, om vi så skulle have tøj på, men Jens og Ole benægtede, naturligvis skulle vi ikke det, Jørgen havde været på besøg siden han var på vores alder, så han var helt fortrolig med, at vi gik rundt uden tøj. Ib var i mellemtiden blevet hentet, han skulle videre med hans forældre på ferie, så vi var kun Ole og mig tilbage sammen med Jens.
Jørgen ankom lige efter frokost, han gav Ole og Jens en ordentlig kram, jeg fik også en knus af ham. Jørgen smed hurtigt kludene, og vi havde en hyggelig eftermiddag, hvor Jørgen fortalte om sine oplevelser på den forretningsrejse, han netop var kommet hjem fra.
På et tidspunkt skulle jeg på wc, og da jeg kiggede ud af vinduet kunne jeg se Ole ligge over sin fars knæ - jeg var nysgerrig og forholdt mig helt stille. Jørgen kælede for Oles numse og jeg kunne se at han spurgte Ole om noget, men jeg kunne ikke høre hverken det eller svaret, men pludselig fik Ole nogle rigtig hårde smæk i enden - min pik stod lige ud i luften, jeg var mega spændt. Jeg kunne se, at Ole vred sig lidt, men jeg kunne også se at hans pik strittede stift ned mellem Jørgens lår. Ole rejste sig op, hans røv var knaldrød, og tårene løb ned ad hans kinder, Ole faldt på knæ foran hans far, og jeg kunne nu se, at Jørgen havde en flot og stiv pik. Ole slikkede forsigtigt på Jørgens nosser - Jørgen greb ham i håret, og tvang ham til at sluge så meget af pikken som han kunne. Jeg begyndte at lege med min pik, det var meget liderligt at se på.
Pludselig mærkede jeg en hånd på mine baller, det var Jens, står du og bliver liderlig, spurgte han, det kunne jeg jo ikke benægte. Jens stod bag mig, han nulrede mine brystvorter, hvilket bare gjorde mig endnu mere liderlig. Jens hviskede, at Ole og Jørgen i mange år havde slikket og suttet hinanden, og Ole fik ofte mange smæk - men de nød det helt tydeligt begge to. Jeg kunne mærke Jens pik mod mit røvhul, og kunne ikke lade være med at stikke hånden mellem benene for at klemme de store nosser, der hang under hans pik. Kan du lide, hvad du ser, spurgte Jens, og det måtte jeg jo indrømme, det sivede ud af min pik med presperm. Kom her sagde Jens - du skal vist prøve noget mere. Inde i soveværelset åbnede Jens en skuffe, hvor der var en hel masse dameundertøj, og da han havde rodet lidt, fandt han et par stålklemmer med en kæde imellem. Jens satte nu klemmerne i mine brystvorter - det gjorde ondt, men jeg vidste, at jeg hurtigt ville vende mig til det. Jens tog nu kæden og trak mig gennem huset ud i haven, hvor Jørgen nu var i gang med at slikke Ole i røven. Halløj, sagde Jørgen, har vi en lille masokist her? - det er bare lækkert. Jens satte nu kæden fast i en gren oven over mit hoved, så mine brystvorter blev hevet rigtig hårdt.

Da jeg var fastgjort på den måde, blev mine hænder bundet på ryggen, så jeg havde ingen mulighed for komme løs igen. Jens spurgte Jørgen om ikke jeg var en dejlig fyr at se og lege med. Det bekræftede Jørgen, han ville nu ført gerne prøve at lege lidt med mig, for at se om jeg "duede til noget". Jørgen kom hen og spurgte mig: "Nå, har du været uartig, siden du bliver bundet op, hvad har du gjort"? - Ole fortalte, at jeg havde stået og luret på ham og Ole, aha! Sagde Jørgen, så det er en lille lurer - kunne du lide hvad du så; det kunne jeg jo kunne sige ja til, men jeg var lidt spag, for jeg vidste ikke rigtigt, hvad der ville følge efter. Ole fik besked på at hente en dildo og en pisk. Da han kom med begge dele, fik han besked på at stikke dildoen op i røven på mig, hold da kæft, hvor det gjorde ondt, men da han havde arbejdet lidt med den, var det lækkert, og min pik strittede hårdt op ad min mave.
Nå, det kan han godt lide, sagde Jørgen - er du liderlig knægt? - Jeg nikkede. Jeg tror su skal have nogle pisk, fordi du lurede, hvad siger du til det? Jeg var efterhånden så liderlig, at jeg ville have sagt ja til hvad som helst. Du får 10 slag på hver balle - og så tælle du selv. Jeg hørte pisken, før jeg kunne mærke den, men pludselig sved det voldsomt i min venstre balle. Jeg skreg, men huskede at stønne "en", herefter fulgte slag i slag, tårerne væltede ud af mig, og jeg hulkede det bedste jeg havde lært. Det gjorde rigtig ondt, men efterhånden bredte der sig en dejlig varme i kroppen, og prespermen løb lige så stille ud af min vibrerende pik.
Jeg blev nu løst ned fra træet, og klemmerne blev fjernet fra mine brystvorter, det gjorde sindssygt ondt, og Jørgen og Jens begyndte at sutte kraftigt på mine brystvorter. Jeg kunne have skreget af smerte, men langsomt blev jeg mere og mere liderlig.
Jeg tror han er plukkemodes sagde Jørgen, hvorefter han hev dildoen ud af røfen på mig. Bøj dig ned, sagde han og så jog han hans kæmpepik op i røven på mig. Jeg troede jeg skulle flække, men lidt efter lidt blev det bare vildt dejligt. Ole fik besked på at sutte på min pik, kort tid efter eksploderede jeg i en voldsom orgasme, som Jørgen kun kunne sluge en del af, resten løb ud af hans mund og ned over ansigtet og kroppe. Ole tømte sig samtidig i mit røvhul, jeg kunne mærke "spuleslangen" oppe i røven.
Ole fik nu besked på at slikke mig ren, han lagde sig ned, og jeg skulle så sætte mig på hug over Oles mund. Det væltede ud af røven med sperm og røvsaft, men Ole lappede det hele i sig. Bagefter slikkede Jørgen og Jens Ole ren og til sidst slikkede de alle sammen mig over hele kroppen. Jørgen borde sin tunge op i røven på mig, for at få det sidste med. Jeg kunne ikke holde mig, så der kom langsomt en aflang lort ud, som Jørgen slubrede i sig.

Jeg havde aldrig oplevet noget så frækt, og undrede mig over, at han kunne sluge lorten. Jens stillede sig foran mig og forlangte at jeg skulle slikke hans pik ren. Det gjorde jeg gerne, og pludselig kunne jeg mærke og smage, at han begyndte at tisse, det smagte egentlig dejligt, og jeg syntes det var kæmpe frækt, så min pik begyndte at røre på sig igen.

Siden den dag har jeg været til lidt af hvert, i dag foretrækker jeg dog en dejlig varm og villig kusse, men lysten til drenge og mandesex har aldrig forladt mig.
Jeg har et par unge fyre, der besøger mig en gang imellem. De er hhv. 15 og 16 år. Jeg har et større lager af pornofilm, som de er helt vilde med at se. Første gang jeg havde besøg af dem, spurgte de forsigtig, om ikke jeg havde nogle film de kunne se, jeg skulle en smut i byen, men fortalte dem, hvor jeg havde mine film, de kunne bare vælge og kigge på dem indtil jeg kom tilbage.
Efter en times tid var jeg færdig med mit ærinde, og da jeg nærmede mig huset kunne jeg se på lysskæret, at en videofilm var i fuld gang. Jeg smuttede ind i haven og kiggede ind gennem vinduet, og ganske rigtigt, de havde fundet en saftig homofilm, og begge drenge sad medpikke fremme og spillede lystigt. Jeg gik lydløst ind, og pludselig stod jeg i stuen, hvor de sad - de fik gevaldigt travl med at pakke udstyret ned i bukserne. Jeg lod som ingen ting, men spurgte, hvad de syntes om filmen, jo, den var da rigtig fin, de havde aldrig set to mænd sutte pik på hinanden før, men det så da frækt ud. Jeg spurgte dem, om de aldrig havde spillet pik på hinanden, det havde de ikke, men da jeg gik dem lidt på klingen måtte de indrømme, at de ofte havde haft lyst til at røre ved en anden pik.
Lad mig se, hvad I gemmer i bukserne, sagde jeg, så må vi se om I kan stritte ordentligt med dem.
De var lidt generte, men pludselig rejste den ene, Jacob på 15 år, sig op og tog bukserne ned. Pikken stod stift op ad hans mave og små perler af sperm sat på pikken. Den anden, Chriatian på 16 år, ville ikke stå tilbage, så han tog også bukserne ned. Det var en flot pik han havde, den var en anelse større en Jacobs og havde meget mere hår omkring pikken. De stod lidt generte og jeg kunne se at rejsningen begyndte at fortage sig. Jamen det er da et par flotte pikke I har, sagde jeg. Nu skal I da også få lov at se min. Jeg tog bukserne af, og deres øjne var ved at trille ud af hovedet, da de så min halvstive pik med blottet hoved og helt våd af presperm.
Skal vi tage tøjet af og se resten af filmen, spurgte jeg og det syntes de var helt fint. Jeg satte mig mellem knægtene i sofaen og efter kort tid lod jeg hænderne falde ned på deres lår, som jeg stille og roligt kælede for. De var begge meget tændt. Jeg havde lyst til at kaste mig over de lækre drenge pikke, men jeg måtte hellere tage det roligt - de skulle nødigt fortryde. Jacob, som var den mest modige, begyndte at kæle for mit lår og efterhånden fik Christian også listet hånden hen på låret af mig. Sådan sad vi og iagttog, hvordan de på filmen suttede, slikkede og bollede hinanden. Jeg spurgte drengene om de kunne lide hvad de så, og det kunne de kun bekræfte. Har I lyst til at lege med en andens pik, det svarede de ikke på, men Jacobs hånd kom op og tog mig på pikken, det var herligt. Jeg lod mine hænder komme op og kælede lidt for deres strittende udstyr. I må gerne se nærmere på "uhyret" sagde jeg, og de lå pludselig på knæ begge to, for bedre at kunne undersøge min pik og mine nosser. Kan I se det væske, der kommer ud af spidsen, spurgte jeg, det er presperm, lige som I selv har, det smager dejligt, I må gerne smage. Jacob satte forsigtigt tungen på det yderste af min pik og slikkede lidt i sig, da Christian så, at det åbenbart ikke smagte grimt, tog han mod til sig og suttede en enkelt gang på mit pikhoved, jeg var lige ved at eksplorerede, men det lykkedes mig at holde det tilbage.
Nu skal jeg gøre det dejligt for jer, læg jer her på sofaen så skal jeg hjælpe jer. De lagde sig begge forventningsfulde op på sofaen, og jeg begyndte forsigtigt at gnide op ad deres ben for til sidst at nulre deres nosser. De var helt salige, og jeg tog så på skift de to pikke i munden og tog dem helt ind til roden. Da jeg havde skiftet et par gange sprøjtede Christian en tyk stråle ind i min mund, uhm, hvor det smagte skønt sådan en gang drengesperm. da jeg havde slikket Christian ren, kom turen til Jacob også her kom der en ordentlig omgang drengesperm, som jeg slugte med velbehag. Begge drenge lå helt afslappede efter udløsningen, og jeg masserede stille og roligt de to spinkle kroppe, det var bare lækkert.
Jeg regnede egentlig med at det var en engangsoplevelse, men sådan skulle det ikke gå.
Efter den dag kom begge drenge jævnligt i mit hjem, især Jacob var en flittig gæst. En dag fortalte jeg dem lidt om min barndom og mine oplevelser med spillelæreren, de syntes begge det var rigtigt spændende, og da jeg spurgte dem om ikke vi skulle aftale, at når vi var hos mig, så tog vi alt tøjet af, vi havde jo ikke noget at skjule, den var de mægtig med på, så det blev fast regel, når de kom tog de tøjet af inden de kom ind i fra gangen i mit hus.
Selv gik jeg oftest uden tøj så det var rigtig hyggeligt.

Drengene havde ofte nogle meget stive pikke, når de gik rundt hos mig, jeg lod som regel som ingen ting - jeg ville jo gerne have at de blev ved med at besøge mig. Jacob var den flittigste gæst, og hver gang han kom, spurgte han, om han lige måtte se en video film. Det fik han naturligvis lov til, de fleste af filmene var pornofilm, både homo og "almindelig" sex. En dag, hvor jeg sad og arbejde på min computer, kunne jeg høre, at Jacob havde gang i en saftig homofilm, jeg arbejdede videre - skulle være færdig med en opgave.
Jacob kom ind til mig, og han stod tæt op ad min ryg, jeg kunne mærke hans stive drengepik mod ryggen - det var svært at koncentrere sig om arbejdet. - Du skal ikke lade dig forstyrre sagde han, hvorefter han satte sig ned på gulvet mellem mine ben, og begyndte at undersøge min pik og mine nosser. Det var umuligt at arbejde videre, men jeg lod som om, jeg stadig var fordybet i computeren.
Drengen blev mere modig, og da jeg sad yderligt på stolen kunne jeg mærke hans fingre omkring mit røvhul, som han åbenbart var meget interesseret i. Jeg kunne ikke længere lade som om jeg var upåvirket, min pik begyndte at vokse, og blev lidt fugtig i spidsen.
Kommentar

Navn:baldur
Dato:15/05 2013
en dejlig pirrende historie, men lægger den ikke op til en fortsættelse ?
 
Navn:ibbermand
Dato:25/10 2014
kunne da godt tænke mig en fortsættelse af denne lækre historie med de dejlie drenge.