Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Julesex

Karakter: 5.0/3
Visninger: 6584

Af: Ok62.

Læs flere noveller af:
» Ok62.

Skriv til:
» Ok62
Min far 38 min bror (Simon) 17 og mig Peter 15.

Vi skulle for første gang holde jul uden mor som flyttet til ulandet med sin nye mand og vi ville blive her i Danmark sammen med far.

Da det blev d. 24. dec. stod jeg op og gik i bad min far og Simon sov jeg klædte mig af og gik i karbad og var lidt liderlig og lege lidt med den da Simon kom ud for at tisse, godmorgen Simon godmorgen Peter sover du ikke sagde Simon næ det gør jeg jo ikke kan du se, skal du også i bad spurte jeg ham ja sagde han så kom her der er plads til 2 sagde jeg, jeg havde forventet et nej.
han smilte bare og med et smed han tøjet og hoppet i med et plask jeg nåde lige at flyttede benende, far kom ud hvad laver i vælter i huset spurte han. nej Simon sprang bare i vandet sagde jeg, ok sagde far. Er der mere plads til mig sagde han ja hvis vi klemmer os sagde jeg. godt sagde Simon kom her Peter sæt dig på min skød pas på pikken den ikke bliver mast, du kan da bare sætte den i min røv så sker der jo ikke noget drillede jeg ham. ok sagde Simon og far i kor. kom stik din drenge røv i vejret sagde far, og det gjorde jeg og far slikkede mig i røven og Simon stak pikken i min mund og jeg slikkede ham så da han var stiv og hård satte han sig igen i badekaret og far bad mig sætte mig med Simons pik i mig og langsomt kom Simons pik i bund åh ja det er dejligt, far kom og tog min pik i munden og slikkede mig og da den blev stor og jeg var ved at komme stoppede han med at slikke nej du skal ikke komme endnu. Simon og jeg begyndte at stønne om kap, ååhh jaaa jeg kommer snart stønnede Simon, jeg vil ikke havde sperm op i mig sagde jeg, far bad mig ligge med røven i vejret og Simon begyndte igen at kneppede min røv, og far hviskkede noget til Simon.
og holdte om mig og Simon stønnede højre og højre og pikken gled ind og ud af min stramme røv hurtigere og hurtigere, Simon og jeg stønnede meget højt jeg skreg du må ikke komme i mig, Simon smilte bare og stønnede og med et hamrede han pikken i bund og sprøjte ind i mig og jeg stønnede ååååhh åååh jaaa, Simons pik blev slap og han træk sig ud og med et havde jeg fares pik i mig og han kneppede mig så jeg så juleenglene synge og stønnede det gav nogle plaske lyde både fra Simons sperm og min røv orgasme, åååh jaa skreg jeg så nu fik jeg Simons pik i munden med lidt sperm da han satte den i min mund kom far med et brøl i min røv, ååh hvor var det dejligt skøønt at få pik, vi blev vasket alle 3 og gik nøgen ind i stuen.

Far satte en homo film på jeg blev straks liderlig og begyndte at tage mig på pikken, naglerne væk fra din pik skreg far ok far sagde jeg, Simon gå over til Peter og slik ham i røven sagde far, jamen sagde Simon han har, ja afbryd far han har sperm i røven det ved jeg men gør det alligevel du vil fortryd hvis du ikke gør det, ok sagde Simon og slikkede min røv stik tungen helt op sagde far og det gjorde Simon åååh hvor lækkert og mens Simon slikkede min røv begyndte far at slikke Simons røv, ok sagde far kom herhen Peter knep Simon og lade sæd gå i ham når du kommer, ok far jeg stak pikken langsomt pikken ind i Simon og begyndte at kneppede ham, nå er det så ikke dejligt at kneppe din bror sagde far, jo stønnede jeg ok kom med at brøl op i Simon, forsæt med at kneppede ham til din pik er slap sagde far, jeg forsatte med at kneppede og Simon slikkede far og vi stønnede alle 3, jeg kom igen i Simon og min pik blev slap far og mig byttede plads jeg stak pikken ind i min brors mund mens far kneppede Simon og far sprøjtede Simon fuld af sperm og stønnede kom herhen Peter slik din bror i røven når jeg trækker min pik ud og slig al det sperm der kommer ud og det gjorde jeg, hold kæft hvor lækkert og sikken en jule oplevelse.
Kommentar

Navn:ibbermand
Dato:13/12 2014
Det må være skønt at holde jul på den måde.