Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kajak-xx

Karakter: 4.0/3
Visninger: 5722

Af: Mogens-h.

Læs flere noveller af:
» Mogens-h.

Skriv til:
» Mogens-h
Det var en dejlig sommer dag.
Min fætter, Flemming og jeg havde været i Kastrup havn og hoppet fra kul kranerne samt svømmet fra stenmolen.
Vi sad nu og kikkede udover havet da vi så to kajakker komme roende forbi i højt tempo.
Det vakte straks vores interesse og vil løb efter dem langs molen.
Så at de roede ind in en lille havn og var på vej op af deres kajakker da vi mødte dem. Vi gik langsomt hen til dem og så det var en far og hans søn, som var på vores egen alder.
Det viste sig det var en onkel, Alex og hans nevø Thomas, 13 år.
Alex var venlig og spurgte om vi havde roet i en kajak og om vi ville prøve. Flemming og jeg prøvede og prøvede at ro, men kajakken væltede rundt gang på gang. Vi var forekommende af kulden af alle vores turer i vandet.
Alex kaldte os ind og foreslog at vi tog et varmt styrtebad i deres klubhus. Vi gik der ind og Thomas fik besked på at hente noget mad. Imens vi tog vores tøj af bemærkede jeg alt Alex kikkede meget intenst på mit underliv. Jeg var 13 år havde fået en del hår dernede. Hans øjne fulgte mig hele tiden mens han venligt talte til os.
Da vi havde fået vores tøj på igen og fået en mad spurgte Alex mig om jeg ville hjælpe ham med at holde kajakken på hans bil i tagbøjlerne. Thomas: Det kan jeg jo holde onkel!” Nej Alex kunne bruge mig imens kunne Thomas og Flemming ro sammen. Det ville kun tage kort tid da Alex boede i nærheden.
Kajakken kom op og jeg fik rebet at holde på inde i bilen. Taunusen blev startet og vi kørte. ”Er du tit hernede?” spurgte Alex mig om mens hans hånd blev tilfældigt langt på mit lår. Jeg svarede at jeg var på besøg hos min fætter og at jeg boede i Vanløse. Han spurgte venlig hvilken klasse jeg gik i og hvad jeg kunne lide. Han var meget venlig. Vi var hurtige på adressen og jeg hjalp kajakken ind på græsset i haven. ”Vil du ikke med op og få en sodavand for din hjælp?”
Alex gik ind i huset og op til hans lejlighed på første sal. Jeg fulgte bare med.
Lejligheden var et rigtig drenge sted: Gevær og rifler hang på væggene og i et hjørne var der en mannequin dukke, som var udklædt som en indianer. Med høvdingfjer som hovedbeklædning og et nænneklæde af skind i stedet for bukser. ”Jae, det havde jeg på over i USA, hvor jeg i en måned levede som en indianer”. Alex kunne se jeg havde tabt tid og sted ved at kikke på alle de interessante ting. ”Kunne du tænke dig at prøve indianer fjerdragten?” Om jeg kunne og straks havde jeg den på hovedet. ”Tag lige din trøje af”. Det blev gjort. ”Prøv at se dig i spejlet!”. Jeg kig hen til det store spejl som fyldte en stor del af væggen ved sengene. ”Kunne du ikke tænke dig at prøve disse cowboystøvler?” Et par rigtige cowboystøvler blev sat frem og jeg hoppede i dem. ”Du må godt få dem hvis du er interesseret”. Jeg fortalte Alex hvor meget interesseret jeg var i at eje dem. ”Må jeg ikke lige tage et billede af dig? Du ser så skøn ud med din flotte krop”. Til en sådan omgang ros kunne jeg kun nikke. Hurtig så havde Alex et kamera parat med blitz. Det virkede helt proff. Han tog tre billeder mens han roste min smukke krop. ”Nej, Mogens du skal da prøve nænneklædet. Kom og prøv det!” Han tog hurtignænneklædet af mannequin dukken og rakte mig det. ”Du bliver lige nød til at smide bukserne!” Jeg var ikke meget for dette, men gjorde det alligevel. Alex bandt det rundt om min talje. Jeg stod nu som en rigtig indianer. Alex tog hurtig en fire, fem billeder. Igen roste han min smukke krop med de flotte muskler. ”Nej nænneklædet sidder ikke rigtigt. Det skal holdes fast når indianer løber!” Han bukkede sig ned foran mig og begyndte at rode med min tissemand. ”Den skal tøjres fast til klædet!” Jeg kikkede ligeud og begyndte at tænke på tandlæge og sådan noget. ”Det er lidt svært at få den ned igennem her. Nu hjælper når der kommer lidt blod derned”! Han grinede nænsomt mens han kærtegnede mig.
Pludselig kunne jeg mærke noget varmt og behageligt omkring min tissemand. Jeg kikkede derned og så at Alex havde hele min tissemand, som nu var blevet en pik, inde i munden. Hans tunge kørte rundt om hovedet. Jeg kikkede hurtig op og skubbede hans hovedet væk fra min pik. Alex sukkede behageligt og gentog sin behandling. Langsomt kravlede han på sine knæ mens han pressede mig hen mod sengen. Hans hænder kærtegnede mig og prøvede at blinde nænneklædet op. Da jeg faldt på sengen faldt hovedbeklædningen af fjer af samt nænneklædet. Jeg var, bortset fra støvlerne, nøgen! Det var bare så dejligt, så dejligt. Alex hænder var omkring min krop på en dejlig måde. Han begyndte nu at kysse min krop. Opad. Navlen, brystvorterne og nu mit øre. Hans finger havde fat omkring pikken. En varm tunge legede i mine øregange. Jeg gispede. Alex hånd kom nu væk fra pikken. Hænderne tog nu mine hænder og førte dem op over mit hoved. Holdt dem der. Hans tunge var nu ved min hage og nu pressede han den ind mellem mine læber. Den begyndt nu at lege I min mundhule og pressede sig ned i halsen. Jeg var I den 7. himmel og begyndte at gengælde hans saftig våde tunge. ”Jeg bliver nød til at fotograferet din frække krop”! Alex rejste sig og tog kameraet og tog en del billeder af mig. ”Løft benene – jae……tag omkrig din smukke pik..”! Jeg var I en trance og gjorde ALT hvad han ville, bare han ville kysse mig igen. Han kom ned til mig igen og kyssede mig og så suttede han mig. Hårdt og vådt. Jeg kom og kom og var både glad/ lettet og flov over at det var i Alex mund. Han rejste sig ikke for at skælde ud men åbnede sine bukser og spillede sin pik af over min krop.
Kom hurtig i et lille brøl. Begyndte at gnide hans saft omkring min mave. Gik så hurtig ud af stuen og noget vand hørtes. Jeg blev bare ved med at blive liggende.
”Mogens, kom nu I tøjet vi skal ned til de andre. Hurtig!”
Jeg kom hurtig I tøjet og så tilfældigt et fotoalbum hvor der var tre drenge som også var iført indianerkostumet. Den ene var Thomas.
Hurtigt var vi nu i bilen.
”Mogens du skal have mit telefon nummer så du kan ringe til mig. Jeg kan så hente dig og vi kan ro. Måske kan du se billederne jeg tog af dig!” Han tog sin hånd over og klemte min bare ben og begyndte at kærtegne dem.
Vi kørte ind ved Kastrup havn og Alex stoppede et øde sted. ”Alex, hvad med støvlerne…?” Hånden havde nu haft omkring min nakke som trak mig over til hans åbne mund. Jeg åbnede min mund og modtag hans frække tunge. Der skete det som ikke måtte ske: Jeg havde stå pik. ”Hurtig, Mogens, træk dine bukser ned……ja sådan leg nu med dig selv...jae”. Alex mund var omkring min pik som jeg gned lystigt. Hurtig så kom jeg igen. ”Uhm, dejligt…umm” kom det fra Alex.
Han begyndte nu igen at kysse mig. Det var noget mærkeligt noget. Munden var fedter og smagte af æblemos og sødt.
”Hvad synes du om smagen? Det er dig selv, som smager så dejligt”.
Vi kørte nu ned til de andre. Thomas var meget vred over det havde tage så lang tid. ”Jamen, Mogens skulle lige se motorcyklen. Ikke Mogens?” Jeg nikkede dumt.
Alex begyndte nu at spøge Flemming hvad han lavede og om han ikke ville med ud af ro i morgen. Thomas og jeg reagerede som et par jalousi tøser. Men vi var åbenbare ikke mere interessante for Alex.
Da Flemming og jeg kørte hjem fortalte han om alt det Alex havde lovet ham.
Jeg selv var klisteret på maven og har aldrig spurgt Flemming om hans ro turer. Jeg hørte aldrig fra Alex igen.
Kommentar