Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kammeraten, hvor homo-sex ikke sagde ham noget…troede han

Karakter: 3.8/5
Visninger: 8706

Af: Peter Jensen.

Læs flere noveller af:
» Peter Jensen.

Skriv til:
» Peter Jensen
Det var en dag han skulle sove hos mig, hvor jeg spurte ham om det gjorde noget jeg sov nøgen? … Han sagde uden tøven at det gjorde ham ikke noget.

Da vi kom i seng kunne jeg se på ham at han tænkte. Jeg spurte ham hvad han tænkt på. Han sagde jeg gerne måtte nusse ham, det skulle han ikke sige to gange … så jeg begynde og nusse ham.

Jeg kunne se på ham han nød det og kunne høre det på vejrtrækningen og jeg kunne se at der var noget i hans underbukser der voksede. Så sagde jeg til ham ”hva er den af … er du ved og blive liderlig” (grinede jeg). Det måtte han tilstå at det blev han, derved sagde han til mig samtidig med han tog underbukserne af så hans pik lå op af maven (den var ca. 19 – 21 cm skød jeg den til) og sagde at jeg gerne måtte sutte på den, for han havde ikke prøvede at en fyr suttede pik på ham før. Ok (sagde jeg med et stort smil) ”hvad med og bolle en fyr kunne du godt tænkte dig og prøve det” spurte jeg ham … -- han tænkte lidt mens jeg suttede hans pik… efter lidt tid kunne jeg høre på ham at jeg var god til og sutte pik, og han fik fremstammet han, at han gerne ville prøve og bolle mig fordi jeg var så god til at sutte pik.

Og kun fordi det var mig.

Efter lidt tid blev vi enige om at tage et bad sammen.

Jeg lå yders så jeg tog fat i hans pik og trak i ham, mens jeg grinede ”kom så” sagde jeg til ham. Så vi gik i bad og vaskede hinanden, da han kom til og skulle vaske mig på ryggen og kom op til skuldre kunne jeg mærke hans pik oppe mellem mine baller og fandt mit røvhol hvor pikken gled op hvor var det lækkert så han kunne ikke lade ved med at kneppe mig mens vandet løb ned over os. Det var bare så frækt der gik ikke længe før kan sprøjtede oppe i mig, men kan var så tænd og liderlig at han forsætte med og kneppe mig og lidt efter gik vi sammen ind i sengen, hans pik var mega stiv og gled med lethed op i mig igen da vi var kommet ind i sengen, jeg havde lagt mig på maven så han satte sig på skrævs over mig nede på mig røv og begynde og massere mig, imens han gjorde det, begynde hans pik og blive lidt slap, så den var halvstiv men stiv nok til at den kunne glide op i mig så han begynde at kneppe mig igen mens han massere mig.

Hvor var det bare lækkert … for løsnet musklerne i ryggen mens hans pik kørte langsomt ud og ind i min røv og lidt efter sprøjtede han oppe i røven på mig men han kneppede bare videre.

Til sidst falde han sammen oven på mig og vi faldt i søvn og vågede næste dag at og vi aftale at vi ikke sagde det til nogen og lod som om det ikke var sket, men indrømmede at det var bedre ind han havde forventet.

Men det skete dog vi var sammen flere gange stadig uden noget viste det.
Kommentar

Navn:Fox15
Dato:01/12 2013
Dejligt og lækkert koncept ;-b Men det ville have været dejligt, hvis historien var længere og mere i detaljer :-)