Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Knægten

Karakter: 4.6/7
Visninger: 14186

Af: Bijens.

Læs flere noveller af:
» Bijens.

Skriv til:
» Bijens
Der var en knægt, jeg ved ikke hvor gammel, men han var så småt ved at få hår på pikken, han kom ofte hos mig. Jeg havde (og har) nogle spændende film på min PC, og også en del spil. Han fik bare lov til at muntre sig.
En sommerdag, sad han igen og søgte rundt på min PC - han var en frisk knægt med lyst tjavset hår. Denne dag havde han små shorts på, og det var alt - det var meget varmt.
Jeg opdagede, at han sad lidt uroligt, og da jeg kom over til ham, kunne jeg se, at han havde fundet en af de bøssefilm, jeg også har på Pc’en. Det var en ung fyr, der havde en voksen mands pik helt nede i halsen. Jeg kunne se at knægten på stolen havde en stiv pik, der blev tvunget ned i det ene bukseben - det så ret godt ud. Jeg spurgte ham, om han kunne lide filmen, han gav et helt spjæt, han havde ikke opdaget, at jeg var kommet hen til ham. Han blev pæon rød i hovedet - og mumlede et eller andet. Du skal da ikke blive genert, bare sæt dig ned og kig videre. Jeg flyttede en stol hen ved siden af ham, og mens han så videre, begyndte jeg at stryge ham på lårene. Til sidst havde jeg fingrene på hans mega stive drengepik.
Jeg spurgte ham om ikke det var generende, med de stramme bukser. Han kiggede på mig - jamen se, sagde jeg - jeg har nogle meget løse shorts på, der er plads. Jeg hev så meget op i mine shorts, så min pik kom fri i det ene bukseben. Han gloede på min pik, som også begyndte at rejse sig.
Nu må jeg lige fortælle lidt om mig selv. Jeg er midt i halvtredserne, sådan nogenlunde slank og med en gevaldig appetit på livet? Navnlig sexlivet. Jeg er biseksuel? så altså både til piger og drenge? I alle aldre. Det er ret smart, for det udvider jo mulighederne for lidt lækker sex med ca. 100 % - når man er til begge køn. Tilbage til situationen med knægten.
Nu skal du se? Sagde jeg? Nu smider vi begge to vores shorts? Så vi kan få luft til vores pikke. Som sagt så gjort, jeg smed shortsene og han kunne nu se, at jeg er helt glatbarberet omkring pik og nosser? langsomt trak han shortsene af og frem sprang en stiv drengepik op ad hans mave med et svup. Nå da, det er vel nok en flot pik du har, sagde jeg til ham. Jeg kunne se, at han blev både lidt genert og meget stolt. Han havde små lyse hår ved pikroden, og hans flotte værktøj var vel ca. 14 cm i begejstret tilstand og ikke voldsom tyk. Min pik er såmænd ikke verdens største, ca. 16 cm og godt tyk med et stort - nu? Blåviolet hoved.
Nu skal du se, sagde jeg, har du fundet denne her mappe, jeg havde en mappe fremme på Pc’en som indeholdt billeder og enkelte film jeg selv har optaget. Der var mange billeder af nøgne drenge, og nogle film med mig selv, hvor jeg dels sutter og slikker på drengepikke og dels hvor drenge har min pik i munden. Af gode grunde, havde han ikke åbnet den mappe? Den skal der login til. Jeg spurgte om han havde lyst til at se flere billeder og film? Det havde han da bestemt.
Jeg åbnede mappen og det kan nok være, han gjorde store øjne da han så alle de nøgne drenge sammen med mig. Jeg fortalte ham, at han ikke var den eneste knægt, der besøgte mig, og da foto er en af mine hobbies, så var det naturligt, at jeg også fotograferede dem. Jeg spurgte om han ikke kunne tænke sig at få nogle billeder af ham selv. Drengen kiggede ivrigt rundt i de mange billeder, og spurgte så, om ikke det var væmmeligt at sutte på en andens pik? Om det ikke smagte fælt. Jeg kunne så fortælle ham, at han ikke skulle gøre noget, han ikke havde lyst til, men at jeg selv var helt vild med at smage på en lækker pik, og sluge de safter der strømmer ud.
Jeg kunne se, at han næsten ikke kunne få øjnene fra min pik, og han spurgte, hvorfor jeg ikke havde hår omkring pikken. Jeg fortalte ham, at jeg barberede mig dagligt, det føles lækkert at være helt glat? Han kunne jo prøve at mærke efter. Forsigtigt kørte han en finger omkring min pik og mine nosser, og der begyndte at sive lidt presperm ud af mit pikhoved. Han sagde at det føltes da lækkert, men han var selv meget stolt af den lille hårdusk han havde ved hans strittende pik? Jeg roste ham også, og fortalte ham, at det så rigtig lækkert ud, og spurgte om jeg måtte prøve at mærke efter. Det måtte jeg godt? Prøv at læg dig ned her på sengen, så kan jeg bedre mærke dig hele vejen rundt om din lækre pik. Efter han havde lagt sig, kunne jeg se lidt væske, der stille og roligt siv ud af hans pikmund. Forsigtigt startede jeg med at føle på hans nosser, som sad spændt. Nu kunne jeg ikke holde mig tilbage, jeg måtte smage på denne lækre pik, som stod stiv op imod mig. Det gav et gib i drengen, da han kunne mærke min mund omkring hans pik, han kiggede forbavset på mig, jeg spurgte om han ikke syntes det var dejligt? Og jo bestemt, han kørte underlivet op og ned, hvilket fik mig til at tage pikken i munden igen, jeg kunne sluge den helt til roden, og jeg mærkede hvordan det pulsede og bankede? Og så, så kom det et mega sprøjt det smagte himmelsk. Jeg slikkede forsigtigt hans pik ren? Og lagde mig ned ved siden af ham. jeg tænkte, at han nok lige skulle slappe lidt af, men det er helt utroligt hvad de kan præstere i den alder, hans pik stritte allerede strunk op ad hans mave igen? Jeg spurgte om han ville prøve at smage min pik, han kunne jo bare slikke lige så forsigtigt. Tøvende nærmede hans ansigt sig min eksploderbare pik, jeg kunne mærke hans tungespids mod pikken, og snart slikkede han op og ned af skaftet, hvor han ikke kunne undgå at få en masse af min presperm ind i munden. Jeg mærkede at han blev mere og mere vild, og snart havde han mit blåviolette pikhoved inde i hans helt opspilede mund. Jeg fik ham til at vende sig om, så jeg samtidig kunne nyde smagen af hans lækre pik. Sådan lå vi nu i en 69’er, og nu kunne jeg mærke, hvordan han nulrede mine nosser? Der gik ikke lang tid, så eksploderede vi begge to? Jeg slugte igen hans lækre safter, mit første skud gik i hans mund, og da han i forskrækkelse trak hovedet tilbage fik han resten i ansigtet og på brystet. Jeg spurgte om han havde nydt det? Og hvad han syntes om smagen ? jeg kunne se på hans tindrende øjne, at han var helt væk i nydelse. Jeg slikkede hans ansigt og bryst ren for min egen sperm.
Siden den dag, har knægten ofte været på besøg og vi har leget sammen utallige gange.

Skriv en kommentar, om hvad du synes om historien.
Kommentar

Navn:Peterrunk
Dato:27/05 2013
Hvor gammel var knegten? Har du bilder av han lakim49@yahoo.no