Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Knallertbanden

Karakter: 4.0/3
Visninger: 5498

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
En lille serie af Kedde.

Kapitel 1.: Lyst til en is.

Knallertbanden består af fire unge drenge 15 og 16 år. Simon 16, Mike 15, Nik 16 og Mikkel 15. De fire fyre var efter en der hed Mathias, han have slået Simons lillebror. Simons lillebror han vil ha hævn, men får hjælp af knallertbanden, hvor hans storebror er med i.

Sommerferien var to uger henne og de fire fyre fra knallertbanden, de lå og kørte rundt i byen for at kigge efter Mathias. Mathias viste godt knallertbanden var efter ham, så han var for det meste hjemme. Hans forældre have ikke sommerferie endnu, så Mathias sad alene hjemme fra kl. 8 til ca. 18tiden, hvor hans mor kom hjem.

En dag hvor Mathias sad alene hjemme og det var meget varmt, have han lyst til en is som han skulle hente hos købmanden. Han sad lidt og spurgte sig selv af, om han skulle tage hen til købmanden. Han fik mere lyst til at spise en is, så han besluttet at tag til købmanden.

Mathias kommer ned til købmanden uden problemer, men han ligger ikke mærke til en som står ved købmanden, da han kommer der ned. Det var en ven til Simons lillebror, han skyndte sig at ringe til Simons lillebror, som så gik videre til hans storebror.

Ét minut senere holdet knallertbanden ved købmanden, men sådan så Mathias ikke kunne se dem når han kom ud. Han skulle ikke gå tilbage til købmanden, så fik knallertbanden ikke fat i ham.

Mathias kommer ud fra købmanden, uviden hvad der vendte ham om ca. ét minut. Da han kommer ud fra købmanden, åbner han sin is og begynder så at spise af den, hvor han så begynder at gå hjemad. Hvor han så høre nogle knallerter som bliver starte, Mathias kigger rundt og får så øje på knallertbanden komme imod ham. Mathias tænker kun på at komme hjem så hurtigt som muligt, men i forvirringen kommer Mathias til at løbe ned af den forkerte sti. Det opdager Mathias da han ser sin skole komme nærmer, så han måttet gemme sig på skolen og håbe knallertbanden ikke fandt ham.

Mathias kommer ind i skolegården hvor han også smed sin is, hvor han også hørte knallerterne komme nærmer, de kunne ikke rigtigt køre stærkt på stien, for der var nogle store sten som de skulle imellem. Mathias kom hen til toiletterne, tog i døren til drengetoilet og den var ikke låst, men det kunne man indefra. Så Mathias skynder sig derind, låse døren efter sig og sætter sig ind på et af toiletterne.

Knallertbanden kommer ind i skolegården hvor de ligger og køre rundt, Mathias høre de slukker for dem. Lidt efter fik Mathias et chok da der bliver taget i døren, hvor han høre dem stå og snakke om ham uden foran døren.

Han må være her et eller andet sted, sagde Simon. For der er kun en vej ind og ud af gården.

Mathias håber de ville køre igen hurtigt, men høre så en sige noget med et tage.

Mike, prøv og gavle op på toiletterne tage, for at se om han gemme sig der, sagde Simon som var meget opsat på at fange Mathias.

Mike kommer så op på taget for at kigge, på taget var der også nogle vinduer, så man kunne se ned til drenges toilettet. Der får Mike øje på Mathias sidder ned på et af toiletterne, hvor han så råber ned til de andre.

Han er inde på toilette! Råbet Mike og slog så på vinduet.

Mathias bliv bange, nu viste de hvor han var, han kunne ikke stikke af fra dem nu. Han sad og have ønsket at han have taget sin mobil med, den lå hjemme på hans værelse. Hvad skulle han gøre, tænkte han og så op på Mike.

Mike gjorde tegn til at han skulle åbne døren, ved døren stod de andre op bange og sparket ind på døren. Mathias bliver bare siderne og håbe de vil gå, men sådan gik det ikke så Mathias håbe på.

Fortsætter…
Kommentar